İnşallah canım. O duyguyu yaşamak anne olmak için yorulmamamız lazım. Çabalamak bizden gerisi Allah'tan. En kısa sürede nasip olacak bizede inanıyorum

Teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyeceğim mecburen.İnşallah bekleyen herkes pozitifi görür

Güzel düşünmeye çalışıyorum olacak inanıyorum. Ben 40 yaşındayım bu arada
Aaaaaa ben çok genç hissetmiştim nedense
Benden de bugün istemedi yarın isteyecek kan.
Anlamadım bende
Canım sanırım rahmin kalınlığına bakıp istiyor onu 7yi geçmiş iyi 13 falan dedi ama ben tam anlayamadım bu arada her gün bir nar yiyordum ben de heralde artık bırakabilirim yemeyi
Bırak canım geçti isen kalınlıktan
Canım banada soylemediler kalitelerini
Hayırlısı Allah'tan
Ben raporlu hastayım sanırım rapor üzerinden süreç işlenecek hep sordum çünkü hiç alım olmayacak kan

2

7 yaşındayım ilk denemem 5. Gün tek embriyo transferi oldum canım
27
Ben 5. Günümün akşmında yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı iki çizdi sonra 6. Gün akşamı yaptım t çizgisi dahada koyulaşmıştı zaten bi kaç saat sonrada gebelik pozitif çıktı
hayırlo olsun çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende dün 6. Günde erken gelebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef. Çift embriyo transfer oldum demiştiniz embriyo kaliteniz neydi biliyor musunuz.

Vala bılmıyorum ya henuz adet olmadım. Duphaston kullandım o da bıttı ama yokk

Canım bende 6. Gün de yaptım negatif çıktı ama üzülme umudunu kaybetme henüz çok erken
Seninle aynı gün transfer olduk sanırım benimkide 10 kasım. Ama benimki 5. Gün embriyoydu 3. Gün embriyosuna göre testte daha erken çıkar diye okumuştum. Biraz umudum kırıldı ama inşallah güzel sonuçlar alırız canım Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…