- 17 Eylül 2023
- 75
- 172
- 13
- 32
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.441
Ben 5. Günümün akşmında yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı iki çizdi sonra 6. Gün akşamı yaptım t çizgisi dahada koyulaşmıştı zaten bi kaç saat sonrada gebelik pozitif çıktıNe zamandan itibaren öyle oluyor. Ki kuzum
Bırak bence çok kalinlasirsa iptal olabilir diye okumuştumCanım sanırım rahmin kalınlığına bakıp istiyor onu 7yi geçmiş iyi 13 falan dedi ama ben tam anlayamadımbu arada her gün bir nar yiyordum ben de heralde artık bırakabilirim yemeyi
İnşallah canım. Kimyasal gebelikten sonra kendiliğinden hamile kalan çok. İnşallah bizede sağlıklı gebelik nasip olurİnşallah kendiliğinden hamile kalırız bu adetten sonraiçimde öyle bir his var ama bakalım Allah bilir
İnşallah canım. O duyguyu yaşamak anne olmak için yorulmamamız lazım. Çabalamak bizden gerisi Allah'tan. En kısa sürede nasip olacak bizede inanıyorumevet olmayacagını biliyorum ama yine bi çaba içine giriyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur cok yorgun hissediyorum cunku artık hayırlısıyla olsa tüm çektiklerimi yorgunlugumu stresimi sıkıntımı bi anda unutacagım.hepimiz öyleyiz gerci.İnşallah o duyguyu yaşarız canım.senin adına da üzüldüm yeniden başlamak maddi manevi zor ama şoyle düşün belki bu sefer daha cok embriyon oluşacak şansın daha cok olacak inşallah güzel olur canım
Ben de öyle hatta bi tık erken gelmiştimBende bakındım da tabi bilmiyorsun tam 9da oradaydım.
İç canım şifa olsunBende narın suyunu sıkıp içiyorum her gün
Teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyeceğim mecburen.İnşallah bekleyen herkes pozitifi görürMerhaba 8.gun negatif cikip sonra kanda cikanlari okumustum 6.gun cok erken lutfen kendinizi yipratmayin en azindan 9-10 gun bekleyin evde ki testler icinde. Benimde 4.gunum uzun bir sure sabredecegi
Merhaba 8.gun negatif cikip sonra kanda cikanlari okumustum 6.gun cok erken lutfen kendinizi yipratmayin en azindan 9-10 gun bekleyin evde ki testler icinde. Benimde 4.gunum uzun bir sure sabredecegim Merhaba 8.gun negatif cikip sonra kanda cikanlari okumustum 6.gun cok erken lutfen kendinizi yipratmayin en azindan 9-10 gun bekleyin evde ki testler icinde. Benimde 4.gunum uzun bir sure sabredecegim
Aaaaaa ben çok genç hissetmiştim nedenseGüzel düşünmeye çalışıyorum olacak inanıyorum. Ben 40 yaşındayım bu arada
Anlamadım bendeBenden de bugün istemedi yarın isteyecek kan.
Bırak canım geçti isen kalınlıktanCanım sanırım rahmin kalınlığına bakıp istiyor onu 7yi geçmiş iyi 13 falan dedi ama ben tam anlayamadımbu arada her gün bir nar yiyordum ben de heralde artık bırakabilirim yemeyi
Hayırlısı Allah'tanCanım banada soylemediler kalitelerini
Ben raporlu hastayım sanırım rapor üzerinden süreç işlenecek hep sordum çünkü hiç alım olmayacak kanDoktoruna sor ben 4 kere muayene oldum transfer öncesi 4 kere kan verdim tirod var bende birde östrojen hormonu progesteron hormonu düşük diye kan aldı belki seninkiler iyi durumda diye almamış olabilir yinede sor doktoruna gidince
Gülüm yaş deneme Embriyo günü transfer yazarmısın listeye eklemek içinTeşekkür ederim canım dediğin gibi bir kaç gün daha bekleyeceğim mecburen.İnşallah bekleyen herkes pozitifi görür
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerlerBen 5. Günümün akşmında yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı iki çizdi sonra 6. Gün akşamı yaptım t çizgisi dahada koyulaşmıştı zaten bi kaç saat sonrada gebelik pozitif çıktı
Çok teşekkür ederimGülüm yaş deneme Embriyo günü transfer yazarmısın listeye eklemek içinhayırlı olsun sürecin pozitif ol inşallah
Senin kaçıncı denemen tüp bebekİn
İnşallah canım. Kimyasal gebelikten sonra kendiliğinden hamile kalan çok. İnşallah bizede sağlıklı gebelik nasip olur
Valla öyle oldu. Dengesiz oldukBu ilaçlar dengeleri alt üst etti
İnşallah canım. Daha test vermedim normalde pazartesi test günüm bakalım beklemedeyimAnladım canım inşallah sağlıkla ilerler
Ara ara idrar testi yapabilirsin aslında kuzum koyuluga bakmak içinİnşallah canım. Daha test vermedim normalde pazartesi test günüm bakalım beklemedeyim
Kesin karşılaştık o zaman.Ben de öyle hatta bi tık erken gelmiştim
272
7 yaşındayım ilk denemem 5. Gün tek embriyo transferi oldum canım
hayırlo olsun çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen 5. Günümün akşmında yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı iki çizdi sonra 6. Gün akşamı yaptım t çizgisi dahada koyulaşmıştı zaten bi kaç saat sonrada gebelik pozitif çıktı
Vala bılmıyorum ya henuz adet olmadım. Duphaston kullandım o da bıttı ama yokkMerhaba gülüm hoşgeldin hayırlı olsun sürecinkaçıncı gün embriyosu bide çift mi tek mi
Amin canım Allah razı olsun bakalım haktan hayırlısı ne yaşayacaksak yaşayıp göreceğiz korkular var ama Allah'tan umut kesilmez
Çok sevindim canım umarım iğnenin etkisi gitmiş ve gerçekten pozitifi görmüş olursun
İnşallah hamilesindir gülüm inşallah
Aaaa neden yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?