Şey kızlar bu estrofem karın ağrısı ve ateş yapar mı Bir de halsizlik
Halsizlik ve ateş bende yapıyor canım .
Herzaman değil ama ilk zamanlar çıkıyordu ateşim şuan çıkmıyor.
transferden 3 gün önce başlattı doktorum ilaclara .birisi elimi tutmuştu sen ateş gibi yanıyorsun demişti
ben progestan dan olduğunu dusunuyordum

Ben şuan vitaminler ve sadece estrofem kullanıyorum canı iğne falan bişey vermedi bana henüz

İnsallah arada burda yazilani okuyorum cok iyi geliyo herkez pozitif dusunceler birbirimize destek olmamiz cok guzel
Olması gereken o kuzum zaten destek hepimiz için önemli kimse bilmez halimizi bizden başka
Progestan yapıyor . Estrofem ateş yaptığı yazmıyor canım .sen dikkat et kendine transfer öncesi üşütme ayaklarını sıcak tut
Patik giymeyen ben annemden 6 7 patik aldım giymek için panduf alacağım ama onlar çok sıcak tutuyor

Çok teşekkür ederim inşallah
canım bence olduğun yerde ver boşuna yorulma sonuç çıkınca kendi doktorunla görüşürsün zaten hayırlı olsun canım benimm
Canım sen liste de yoksun eklenmek istermisin
Yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın kabul edersen
Tabii ki canım. 30 yaş 5. Gün çift embriyo transferi 10 kasımda transfer tarihi ekleyebilirsin listeye

Olması gereken o kuzum zaten destek hepimiz için önemli kimse bilmez halimizi bizden başka

Patik giymeyen ben annemden 6 7 patik aldım giymek için panduf alacağım ama onlar çok sıcak tutuyor
Aynn oyle bakalim esim erken gelirse bi hastaneye gidip kan vereyim nasil ilerledigini merak ediyorum

Bende patik giyiyorum .
Ceyizimden de çıkardım lazım olur belki diye getirdim annemlere kullanıyorum
Sıcak basınca geri çıkarıyorum

Ay bende 2 gündür ateşler içindeyim hafif bi boğazım ağrıyor ondan olabilir mi düşünmüştüm ama ilaçlardan da olabilir 38 i düşmüyor
Ben şimdi iyiyim arada oluyor sadece
Çok teşekkür ederim inşallah

Tabii ki canım. 30 yaş 5. Gün çift embriyo transferi 10 kasımda transfer tarihi ekleyebilirsin listeye
İlk deneme mi idi
Aynn oyle bakalim esim erken gelirse bi hastaneye gidip kan vereyim nasil ilerledigini merak ediyorum
Haber et bize habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…