- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.601
Güzel düşün güzel gelişmeler olsun inşallah canım sıkma kendiniİnsallh bakalim merak ediyorum daha carsambaya cok var
Halsizlik ve ateş bende yapıyor canım .Şey kızlar bu estrofem karın ağrısı ve ateş yapar mı Bir de halsizlik
Ben şuan vitaminler ve sadece estrofem kullanıyorum canı iğne falan bişey vermedi bana henüzHalsizlik ve ateş bende yapıyor canım .
Herzaman değil ama ilk zamanlar çıkıyordu ateşim şuan çıkmıyor.
transferden 3 gün önce başlattı doktorum ilaclara .birisi elimi tutmuştu sen ateş gibi yanıyorsun demişti
ben progestan dan olduğunu dusunuyordum
İnsallah arada burda yazilani okuyorum cok iyi geliyo herkez pozitif dusunceler birbirimize destek olmamiz cok guzelGüzel düşün güzel gelişmeler olsun inşallah canım sıkma kendini
Progestan yapıyor . Estrofem ateş yaptığı yazmıyor canım .sen dikkat et kendine transfer öncesi üşütme ayaklarını sıcak tutyokBen şuan vitaminler ve sadece estrofem kullanıyorum canı iğne falan bişey vermedi bana henüz
Olması gereken o kuzum zaten destek hepimiz için önemli kimse bilmez halimizi bizden başkaİnsallah arada burda yazilani okuyorum cok iyi geliyo herkez pozitif dusunceler birbirimize destek olmamiz cok guzel
Patik giymeyen ben annemden 6 7 patik aldım giymek için panduf alacağım ama onlar çok sıcak tutuyorProgestan yapıyor . Estrofem ateş yaptığı yazmıyor canım .sen dikkat et kendine transfer öncesi üşütme ayaklarını sıcak tut
Ay bende 2 gündür ateşler içindeyim hafif bi boğazım ağrıyor ondan olabilir mi düşünmüştüm ama ilaçlardan da olabilir 38 i düşmüyorBen şuan vitaminler ve sadece estrofem kullanıyorum canı iğne falan bişey vermedi bana henüz
canım bence olduğun yerde ver boşuna yorulma sonuç çıkınca kendi doktorunla görüşürsün zaten hayırlı olsun canım benimm
Tabii ki canım. 30 yaş 5. Gün çift embriyo transferi 10 kasımda transfer tarihi ekleyebilirsin listeyeCanım sen liste de yoksun eklenmek istermisin
Yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın kabul edersen
Aynn oyle bakalim esim erken gelirse bi hastaneye gidip kan vereyim nasil ilerledigini merak ediyorumOlması gereken o kuzum zaten destek hepimiz için önemli kimse bilmez halimizi bizden başka
Patik giymeyen ben annemden 6 7 patik aldım giymek için panduf alacağım ama onlar çok sıcak tutuyor
Hayirlisi olsun nasil cift embriyo yaptilar 35 yasin altina yapmiyolar normaldeÇok teşekkür ederim inşallah
Tabii ki canım. 30 yaş 5. Gün çift embriyo transferi 10 kasımda transfer tarihi ekleyebilirsin listeye
Bende patik giyiyorum .Olması gereken o kuzum zaten destek hepimiz için önemli kimse bilmez halimizi bizden başka
Patik giymeyen ben annemden 6 7 patik aldım giymek için panduf alacağım ama onlar çok sıcak tutuyor
Özelde yapıyorlar. benimde çift embryo yaşım 24Hayirlisi olsun nasil cift embriyo yaptilar 35 yasin altina yapmiyolar normalde
Ben şimdi iyiyim arada oluyor sadeceAy bende 2 gündür ateşler içindeyim hafif bi boğazım ağrıyor ondan olabilir mi düşünmüştüm ama ilaçlardan da olabilir 38 i düşmüyor
İlk deneme mi idiÇok teşekkür ederim inşallah
Tabii ki canım. 30 yaş 5. Gün çift embriyo transferi 10 kasımda transfer tarihi ekleyebilirsin listeye
Haber et bize habersiz bırakmaAynn oyle bakalim esim erken gelirse bi hastaneye gidip kan vereyim nasil ilerledigini merak ediyorum
Devlet yapmıyor özel yapıyor transferHayirlisi olsun nasil cift embriyo yaptilar 35 yasin altina yapmiyolar normalde
AyyyyBende patik giyiyorum .
Ceyizimden de çıkardım lazım olur belki diye getirdim annemlere kullanıyorum
Sıcak basınca geri çıkarıyorum
Özelde yapıyorlar. benimde çift embryo yaşım 24
Bende patik giyiyorum .
Ceyizimden de çıkardım lazım olur belki diye getirdim annemlere kullanıyorum
Sıcak basınca geri çıkarıyorum
Tmm canimBen şimdi iyiyim arada oluyor sadece
İlk deneme mi idi
Haber et bize habersiz bırakma
Babaanne eli emekleri kıyamıyordum giymeyeÇok tatliii
Heycanlıyım baya uyuyabilirsem iyi geceAyyyyheyecan nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?