- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.561
Bende sürekli güncelleme yapmaya çalışıyorum listeyeiçim umut doluyor valla heyecanla forumu takip ediyorumm
Tamam kuzum yani 1 haftadan önce yapmamam gerekir şimdi iyice araştırdım da idrwrw geçmesi geç oluyormuş gerçekten
Vücudun alışmaya çalışıyor canım ondandırKizlar bugun 13 gundeyim hic bi belirtim yok sanki hic trasfer olmamis gibiyim normal mi anlamadim herkezin mi boyle pozitif alan benim gibi olan var mi
23 dü bir gün erkene mi çekildiKızlar ben 22 kasımda transfer oluyorum
Aynen canım öyle oldu23 dü bir gün erkene mi çekildi
İlk perşembe verdim cuma sonucu aldım sonra pazar günü tekrar verdim gün için de aldım sonucu bide dün verdim . Bende nazar inanan biriyim kem göz olmasa bile insan bazen aşırı sevgiyle bile nazar deydirebiliyorkaç gün arayla kan testi verdin peki? ayy süper kese de oluşmuş maşallahadım adım kalp atışını dinlemeye gidiyorsun çook sevindim senin adına
valla eşime bile söz verdirdim kalp atışını duyana kadar ailelerimize söylemeyeceğiz biz aşırı nazara geliyoruz korkuyorum artık
Ben hicbirsey hissetmedim halada hissetmiyorum ne ağrı ne bir kasılma falan yok belirti olmak zorunda değil canimKizlar bugun 13 gundeyim hic bi belirtim yok sanki hic trasfer olmamis gibiyim normal mi anlamadim herkezin mi boyle pozitif alan benim gibi olan var mi
Ayyyy şimdiden hayırlı olsun canım az kaldıKızlar ben 22 kasımda transfer oluyorum
Aminnnn canım benim çok heyecanlıyımAyyyy şimdiden hayırlı olsun canım az kaldı
kızlar bur süreçte çalışıp da izin yada rapor alan var mı? doktorunuz ne dedi çalışma konusunda ? (transfer sonrası için sordum)
Ben 2 hafta izin aldım. Bi hafta fazla mesaim vardı onu kullanıyorum şuan. Haftaya da rapor alıcam. Doktorum çalış ya da çalışma diye bişey demedi banakızlar bur süreçte çalışıp da izin yada rapor alan var mı? doktorunuz ne dedi çalışma konusunda ? (transfer sonrası için sordum)
Hemsıre duphaston bermıştı işte dun bıttı bakalım agrılarım var daha sökülmedi.Hoşheldin canım ekledim
Merhaba hoşgeldin yok sorun olmaz canım sıkma canını hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana
Üzüldüm açıkçası doktor ne diyor peki
Yaaaa maşallah
Yürüyüş falan yapıyor musunHemsıre duphaston bermıştı işte dun bıttı bakalım agrılarım var daha sökülmedi.
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım M minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
Çift29 Kasım L LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım @elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @mira kaya64 24 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım @SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım @aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım E Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım 32 4 5.gün 22 kasım
Halsizlik ve uyku yapıyor yani bende yaptı ama diğerleri olmadı.Şey kızlar bu estrofem karın ağrısı ve ateş yapar mı Bir de halsizlik
merhaba topikte yeniyim benimde 22 kasım transferim süreçlerimizibirbimizle yaplaşım hayırla sağlıkla nasip olsunAynen canım öyle oldu
Elim yüzüm ateş gibi yanıyor yaaa anlamadımHalsizlik ve uyku yapıyor yani bende yaptı ama diğerleri olmadı.
İlacın prospektüsüne bir bak canım içerisinde belki de o etkiler de yazıyordur?Elim yüzüm ateş gibi yanıyor yaaa anlamadım
Bendeee uyku yapıyor canımİlacın prospektüsüne bir bak canım içerisinde belki de o etkiler de yazıyordur?
Dozun kaç canım ben suan sabah akşam 2 ser içiyorumElim yüzüm ateş gibi yanıyor yaaa anlamadım
Aminn canım cümlemize inşallahmerhaba topikte yeniyim benimde 22 kasım transferim süreçlerimizibirbimizle yaplaşım hayırla sağlıkla nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?