içim umut doluyor valla heyecanla forumu takip ediyorumm
Bende sürekli güncelleme yapmaya çalışıyorum listeye
Tamam kuzum yani 1 haftadan önce yapmamam gerekir şimdi iyice araştırdım da idrwrw geçmesi geç oluyormuş gerçekten

Kizlar bugun 13 gundeyim hic bi belirtim yok sanki hic trasfer olmamis gibiyim normal mi anlamadim herkezin mi boyle pozitif alan benim gibi olan var mi
Vücudun alışmaya çalışıyor canım ondandır

İlk perşembe verdim cuma sonucu aldım sonra pazar günü tekrar verdim gün için de aldım sonucu bide dün verdim . Bende nazar inanan biriyim kem göz olmasa bile insan bazen aşırı sevgiyle bile nazar deydirebiliyor

Kizlar bugun 13 gundeyim hic bi belirtim yok sanki hic trasfer olmamis gibiyim normal mi anlamadim herkezin mi boyle pozitif alan benim gibi olan var mi
Ben hicbirsey hissetmedim halada hissetmiyorum ne ağrı ne bir kasılma falan yok belirti olmak zorunda değil canim

kızlar bur süreçte çalışıp da izin yada rapor alan var mı? doktorunuz ne dedi çalışma konusunda ? (transfer sonrası için sordum)
Ben 2 hafta izin aldım. Bi hafta fazla mesaim vardı onu kullanıyorum şuan. Haftaya da rapor alıcam. Doktorum çalış ya da çalışma diye bişey demedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…