- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.581
Bende olmadi hic estrofemde 4.kutumdayim transferimin 4.gunu. Suan gogus hassasiyeti ve regl oncesi yasanan kramplardan yasiyorumHalsizlik ve uyku yapıyor yani bende yaptı ama diğerleri olmadı.
Baktım şimdi yok öyle orda da yazmıyorİlacın prospektüsüne bir bak canım içerisinde belki de o etkiler de yazıyordur?
Bendeee uyku yapıyor canım
Sabah akşam 1 canım benim yarın itibari ile sabah öğle akşam 1 kullanacağımDozun kaç canım ben suan sabah akşam 2 ser içiyorum
Evet onlarda oldu :) Ama bütün bunlar çok normal yani hormon alıyoruz sürekliBende olmadi hic estrofemde 4.kutumdayim transferimin 4.gunu. Suan gogus hassasiyeti ve regl oncesi yasanan kramplardan yasiyorum
Allah Allah belki hasta oluyorsunfur dikkat et canımBaktım şimdi yok öyle orda da yazmıyor
Sabah akşam 1 canım benim yarın itibari ile sabah öğle akşam 1 kullanacağım
Ara ara oluyor yaaaa öyle sık değil evde balık kokusu var bugün her yeri açtım çamaşır suyu yumuşatıcı falan kaynattım ondan sanırımAllah Allah belki hasta oluyorsunfur dikkat et canım
Ondandır kuzum sen ayakta sürü durup balık ayıkladın bide dikkat et lütfen artık kendini hazırla inşallahAra ara oluyor yaaaa öyle sık değil evde balık kokusu var bugün her yeri açtım çamaşır suyu yumuşatıcı falan kaynattım ondan sanırım
Kalp güm gümOndandır kuzum sen ayakta sürü durup balık ayıkladın bide dikkat et lütfen artık kendini hazırla inşallah
Bende teste gidince düşününce öyle oluyorum işte canım benim ama seni dinliyorum inşallah haftaya salıya kadar yapmak istemiyorum Salı günü 6. Gün oluyorKalp güm güm
Hayirli olsun cok sevindim umarim bu ay yuzde 70-80 guzel haberlerle kapatiriz sonucunuzu bekliyoruzKızlaar, test günümdü bugün, sabah kan verdim bakalım, gün içinde çıkacakmış.. İnşallah sağlıklı bir pozitif görürümHerkes için de sürekli dua ediyorum
Yeni katılan, pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdi size bir sorum var, 7 kasımda transfer olmuştum, bugün test verdim. 5. gün tek bir embriyo transferi. Sizce olması gereken beta hcg değeri kaçtır? Çok değişken bir şey mi yoksa bu?
Bak gerçkten üzülmem kendimi biliyorum diyorsan yap bana aldanma benim bi arkadaşım tek embriyo 3.cü gün transfer edildi biz 3 4.cü günler test yapmaya başladık ve o okadar umutsuz ben bi o kadar umutluydum ben negatif alıldım o 6 7.ci gün pozitif gördü herşey nasip ben herşeyi yaktım yıktım attım ama belki de o hala hatıra olarak saklıyor her adımımız anı dolu bizlerin. Ama ben seni ve sağlığını düşündüğüm için yapma dedimBende teste gidince düşününce öyle oluyorum işte canım benim ama seni dinliyorum inşallah haftaya salıya kadar yapmak istemiyorum Salı günü 6. Gün oluyor
Çok haklısın hiç üzülmüyorum senin kalbinin güzelliğinizden beni uyardın nasıl tutmam canım benim Allah ragzı olsun 3.4. Günlerde pozitif aldımı peki cnm ben almadıkça umutsazlısırım biliyorum seni çok seviyorum Allah rahzı olsun senden seni dinliyorum sözBak gerçkten üzülmem kendimi biliyorum diyorsan yap bana aldanma benim bi arkadaşım tek embriyo 3.cü gün transfer edildi biz 3 4.cü günler test yapmaya başladık ve o okadar umutsuz ben bi o kadar umutluydum ben negatif alıldım o 6 7.ci gün pozitif gördü herşey nasip ben herşeyi yaktım yıktım attım ama belki de o hala hatıra olarak saklıyor her adımımız anı dolu bizlerin. Ama ben seni ve sağlığını düşündüğüm için yapma dedim
Halsizlik yapıyor canimŞey kızlar bu estrofem karın ağrısı ve ateş yapar mı Bir de halsizlik
Yok negatif gördü 6 7 gün sonra pozitif gördü yılmadan test yaptı ama şimdi oğlu 1buçuk yaşında aynı gün transfer olmuştuk hemdeÇok haklısın hiç üzülmüyorum senin kalbinin güzelliğinizden beni uyardın nasıl tutmam canım benim Allah ragzı olsun 3.4. Günlerde pozitif aldımı peki cnm ben almadıkça umutsazlısırım biliyorum seni çok seviyorum Allah rahzı olsun senden seni dinliyorum söz
Sanada gelecek o güzel anılar sende yaşayacaksın senle Sevinç gözyaşları dökeceğiz inşallah inanıyorumYok negatif gördü 6 7 gün sonra pozitif gördü yılmadan test yaptı ama şimdi oğlu 1buçuk yaşında aynı gün transfer olmuştuk hemde
Ondan olabilir bende balık yapınca camasirsuyu kaynattin baş ağrısı yapıyor yoğurt ye canimAra ara oluyor yaaaa öyle sık değil evde balık kokusu var bugün her yeri açtım çamaşır suyu yumuşatıcı falan kaynattım ondan sanırım
Ah canım sevgim hemen nasıl gelirsin yardımaOndan olabilir bende balık yapınca camasirsuyu kaynattin baş ağrısı yapıyor yoğurt ye canim
İnsallh bakalim merak ediyorum daha carsambaya cok varBende sürekli güncelleme yapmaya çalışıyorum listeye
Vücudun alışmaya çalışıyor canım ondandır
Sende Allah'a emanet ol canım hepimiz onun emanetcisiyiz duygularım depresti anılarlaSanada gelecek o güzel anılar sende yaşayacaksın senle Sevinç gözyaşları dökeceğiz inşallah inanıyorumrabbime emanet olalım inşallah
Yedim canım iyiyim şimdiOndan olabilir bende balık yapınca camasirsuyu kaynattin baş ağrısı yapıyor yoğurt ye canim
Tek olmadigima sevindim sende oyleysen rahatliyabilirimBen hicbirsey hissetmedim halada hissetmiyorum ne ağrı ne bir kasılma falan yok belirti olmak zorunda değil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?