Hayirli olsun cok sevindim umarim bu ay yuzde 70-80 guzel haberlerle kapatiriz sonucunuzu bekliyoruzinsallah hepimiz mutlu sona ulasacagiz

Bende teste gidince düşününce öyle oluyorum işte canım benim ama seni dinliyorum inşallah haftaya salıya kadar yapmak istemiyorum Salı günü 6. Gün oluyor
Bak gerçkten üzülmem kendimi biliyorum diyorsan yap bana aldanma benim bi arkadaşım tek embriyo 3.cü gün transfer edildi biz 3 4.cü günler test yapmaya başladık ve o okadar umutsuz ben bi o kadar umutluydum ben negatif alıldım o 6 7.ci gün pozitif gördü herşey nasip ben herşeyi yaktım yıktım attım ama belki de o hala hatıra olarak saklıyor her adımımız anı dolu bizlerin. Ama ben seni ve sağlığını düşündüğüm için yapma dedim

Çok haklısın hiç üzülmüyorum senin kalbinin güzelliğinizden beni uyardın nasıl tutmam canım benim Allah ragzı olsun 3.4. Günlerde pozitif aldımı peki cnm ben almadıkça umutsazlısırım biliyorum seni çok seviyorum Allah rahzı olsun senden seni dinliyorum söz

Yok negatif gördü 6 7 gün sonra pozitif gördü yılmadan test yaptı ama şimdi oğlu 1buçuk yaşında aynı gün transfer olmuştuk hemde

Yok negatif gördü 6 7 gün sonra pozitif gördü yılmadan test yaptı ama şimdi oğlu 1buçuk yaşında aynı gün transfer olmuştuk hemde
Sanada gelecek o güzel anılar sende yaşayacaksın senle Sevinç gözyaşları dökeceğiz inşallah inanıyorum rabbime emanet olalım inşallah

Ara ara oluyor yaaaa öyle sık değil evde balık kokusu var bugün her yeri açtım çamaşır suyu yumuşatıcı falan kaynattım ondan sanırım
Ondan olabilir bende balık yapınca camasirsuyu kaynattin baş ağrısı yapıyor yoğurt ye canim

Sanada gelecek o güzel anılar sende yaşayacaksın senle Sevinç gözyaşları dökeceğiz inşallah inanıyorum rabbime emanet olalım inşallah
Sende Allah'a emanet ol canım hepimiz onun emanetcisiyiz duygularım depresti anılarla
Ondan olabilir bende balık yapınca camasirsuyu kaynattin baş ağrısı yapıyor yoğurt ye canim
Yedim canım iyiyim şimdi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…