- 23 Ocak 2021
- 1.559
- 1.147
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.681
Uğurla gelsin kasım
Masallah cok sevindim guzelce artsin insallah kasim hepimize ugur getirsinKan testi vermiştim bu akşam az önce sonucum çıkmış bugün 7. Günüm sonucum 205 çıkmış.
Guzelce ilerler insallah kan sonucundada goruruz5. Gün embriyosun canim 5AA kalitede bir tane. 12 kasım pazar sabahı oldu transfer
Yaa inşallah sizinkide güzel ilerlerGuzelce ilerler insallah kan sonucundada goruruzayniyiz benimde 13 kasim transfer 5AA kalitesinde
Kuzum bu hangi gebelik testi markası ne acaba
Artımed canımKuzum bu hangi gebelik testi markası ne acaba
Bende uyku yapıyor galiba durduk yere uykum geliyor, transferin 8.günü bende , inşAllah hayra alametdir uykuBen şuan vitaminler ve sadece estrofem kullanıyorum canı iğne falan bişey vermedi bana henüz
Benide eklermisin canım 3.denemem ayın 9u transferim oldu, 30 yaşındayım38 kişiyiz şuan kızlarmaşallah listemiz hep pozitif dolsun amin amin amin
Ateşini ölçtün mü? Ben de ateşlendim bugün soğuk duş falan aldım. İlaç da alamıyorumElim yüzüm ateş gibi yanıyor yaaa anlamadım
İlkti canımSenin kaçıncı denemen tüp bebek
Merhaba hoşgeldin eklerim tabiki kaşıncı gün embriyosu bide çift miBenide eklermisin canım 3.denemem ayın 9u transferim oldu, 30 yaşındayım
Yok yaa ölçerim yok değişik bişeyAteşini ölçtün mü? Ben de ateşlendim bugün soğuk duş falan aldım. İlaç da alamıyorum
Canım nasılsın durumun nasılİlkti canım
Benim 39a çıktı bugünMerhaba hoşgeldin eklerim tabiki kaşıncı gün embriyosu bide çift mi
Yok yaa ölçerim yok değişik bişey
Canım nasılsın durumun nasıl
Oksaparda da progestanda ilk zamanlar yakmiyordu artık yerkalmayinca vücutta üst üste agriyorCiddi yakıyor bi de dimi gerçi sonu iyi olsun da çekeriz napalım
Kullanıyorum canım. Göbek yanlarından bir yere vuruyorum. Yakıyor biraz.arkadaşlar oksapar kullanan varsa göbek garici nereye uyguluyosunuz göbekte yer kalmadı
5.gün dondurulöuş tek canımMerhaba hoşgeldin eklerim tabiki kaşıncı gün embriyosu bide çift mi
Yok yaa ölçerim yok değişik bişey
Canım nasılsın durumun nasıl
Merhaba canım kanamam olduğu için mesajına cevap veremedim salı günü doktorum çağırdı ama ben iki gündür acildeyim kanamam hala devam ediyor yapacak bişey yok dua etmekten başka çarem kalmadıBelki implatasyon yerlesme kanamasidir degeriniz guzel cunku masallah doktor kontrolunuz ne zaman?
Kuzum hayırdır kanama aktifleşti mi inşallah ilerlemez yatıyor musun suanMerhaba canım kanamam olduğu için mesajına cevap veremedim salı günü doktorum çağırdı ama ben iki gündür acildeyim kanamam hala devam ediyor yapacak bişey yok dua etmekten başka çarem kalmadı
Canım çıkardılar beni ağlayarak çıktım acil doktoru bizim yapabileceğimiz birşey kalmadı diyor kanama dün daha yoğundu siyah pıhtı geliyor ara ara olsa da hala devam ediyor kese var dedi dün doktor ama bayağı aşağıya yerleşmiş ne yapacağımı bilmiyorumKuzum hayırdır kanama aktifleşti mi inşallah ilerlemez yatıyor musun suan
Bende acıbadem hastanesinde yaptırıyorum bende çok istedim çift transfer banada yapamayacaklarını aöylediler. Hastaneye göre değişiyor sanırımBenimde devlet degil bahcecide yaptiriyorum ama 35 yasin altina ancak 3.denemede yapabiliyorlar kural gibi soylediler en basinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?