- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 28
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.721
Benim doktorum vücudun kendi ürettiği yumurtayı takibe aldı yumurtanın salgıladığı kendi hormonlarinin üstüne hormon ilaçları kullandım 2 kat hormon almış oldum 16 gün çatlama boyutuna gelmiş olmaliki transfer oldum her doktor böylemi yapıyor bilmiyorumBenim 21.gun olacak niye bu kadar geç olacak ki
Benim en son rahim kalinligim 10 mm olmuştu sonra kontrole cagirmadi doktorCanım rahim kalınlığına göre transfer günü veriyorlar benim de 20.günüm transferim oldu
Benimde son baktığında 10 mm di sonra transfer günü verdi canımBenim en son rahim kalinligim 10 mm olmuştu sonra kontrole cagirmadi doktor
Çok aminn canımÇok sevindim canım senin adınahayırlı haberlerle gel inşallah
Aa öyle mi sevindim canim acaba dedim gec mi felan diye cunku benim embriyolar biraz küçüktü kalitesi iyiydi ama boyutu küçüktüCanım rahim kalınlığına göre transfer günü veriyorlar benim de 20.günüm transferim oldu
Aynen benimde 10mmdiBenimde son baktığında 10 mm di sonra transfer günü verdi canım
Bende catlama olmuyor oluyorsa da cok yumurta olunca bilemiyorum valla ama 3 çizgiye baktiklarina eminim gecen sefer o yuzden iptal olmustu rahim kalinligi 8.2 idi ama 3 çizgi olmayınca iptal etti bende eşten oturu sikinti vardi da hoca asiri hassas davranıyorBenim doktorum vücudun kendi ürettiği yumurtayı takibe aldı yumurtanın salgıladığı kendi hormonlarinin üstüne hormon ilaçları kullandım 2 kat hormon almış oldum 16 gün çatlama boyutuna gelmiş olmaliki transfer oldum her doktor böylemi yapıyor bilmiyorum
Ben transferden beri isinamadim ayaklarim hep buz evde panduf giyiyorum kansiz kaldigimi dusundumTransfer sonrası ayakları üşüyen var mı?
Kızlar progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Özellikle akşamları çok fazla kasık ağrım oluyor. Progestan kullanıp böyle bir yan etki yapan oldu mu aranızda
gun asiri 2 ampul kalcadan progestan igne ve gunde 3 kez fitil atiyorum regliye 1 gun kalirda sanci girer ya oyleyim gogus hassasiyetimde cok fazla transferin 5.gunu
Canim doktoruna haber verdin mi ekstra igne fitil birsey kullan dediler mi ya da test tekrarladilar mi? Tum dualarim seninle Allahim sevincimizi yarida birakmasin dinlen hep dua et olumlu dusun olur muu..Merhaba canım kanamam olduğu için mesajına cevap veremedim salı günü doktorum çağırdı ama ben iki gündür acildeyim kanamam hala devam ediyor yapacak bişey yok dua etmekten başka çarem kalmadı
Ben progestanı kalçadan vurduruyorum sağlık ocağında bir gün sağ bir gün soldan vuruyorlar valla üstüne oturamıyorum artık ağrıdanOksaparda da progestanda ilk zamanlar yakmiyordu artık yerkalmayinca vücutta üst üste agriyor
Evet haber verdim iğne fitil hepsini kullanıyorum dinlen lavabo dışında kalkma dedi ve salı günü gel dedi transferimin 12.gunu ile 14.günu test aldı daha da istemedi doktorum salı günü belli olacak bakalım çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyinCanim doktoruna haber verdin mi ekstra igne fitil birsey kullan dediler mi ya da test tekrarladilar mi? Tum dualarim seninle Allahim sevincimizi yarida birakmasin dinlen hep dua et olumlu dusun olur muu..
Fitil bir süre sonra eriyip geri çıkıyor ben bunu tedavimle ilgilenen hemşireye söyledim ben beceremiyorum galiba fitil geri çıkıyor dedim fitili bırakalım iğneye geçelim dedi her gün 2 ampul sağlık ocağında kalçadan yaptırıyorumKızlar bugün az önce sarımsı akıntım çok arttık transferden sonra ilk defa akıntım böyle oldu aldığım fitilden olabilir miya bide kasıgım ağrıyor hafif
Baya gutmışsın canım sen demekkı kısıden kısıye degısıyor kımıde 3 kere gıtmış bı adetın 2. Gunu sonra 10 gun cagırılmamış kalınlıga bakışmış Bıde transfer gunuCanım ben 4 kere gittim adetin 3 günü gitmeye başladım adetle birlikte 16.gun tranfer oldum
Anladım canımöm Senın transfwr oldumu2.gunde gittim işte sonra 1 hafta sonra gittim t pozitif dediler sonra 3 gun sonra tekrar gittim o zamanda transfere karar verip tarih verdiler2 kez gitmişim ben
Aynen öyle beze beze olmuş hepBen progestanı kalçadan vurduruyorum sağlık ocağında bir gün sağ bir gün soldan vuruyorlar valla üstüne oturamıyorum artık ağrıdan
Her gittiğimde kanda verdim tirod hastası olduğum için kan değerlerine sürekli bakildiBaya gutmışsın canım sen demekkı kısıden kısıye degısıyor kımıde 3 kere gıtmış bı adetın 2. Gunu sonra 10 gun cagırılmamış kalınlıga bakışmış Bıde transfer gunu
Canım bence kendini hiç riske atmayacak şekilde rapor kullan ne olur ne olmazCanim kamuda mühendisim isler rutin bizim efor pek yok ama Ankara asiri sogudu unutup karnim şişiyor dışarı çıkınca korkuyorum transfer günü yatış olacakmış sonrasında rapor verilebiliyor dedi hemşire ama emin olamadım iznim de cok yok ondan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?