Benim 21.gun olacak niye bu kadar geç olacak ki
Benim doktorum vücudun kendi ürettiği yumurtayı takibe aldı yumurtanın salgıladığı kendi hormonlarinin üstüne hormon ilaçları kullandım 2 kat hormon almış oldum 16 gün çatlama boyutuna gelmiş olmaliki transfer oldum her doktor böylemi yapıyor bilmiyorum

Bende catlama olmuyor oluyorsa da cok yumurta olunca bilemiyorum valla ama 3 çizgiye baktiklarina eminim gecen sefer o yuzden iptal olmustu rahim kalinligi 8.2 idi ama 3 çizgi olmayınca iptal etti bende eşten oturu sikinti vardi da hoca asiri hassas davranıyor

Merhaba canım kanamam olduğu için mesajına cevap veremedim salı günü doktorum çağırdı ama ben iki gündür acildeyim kanamam hala devam ediyor yapacak bişey yok dua etmekten başka çarem kalmadı
Canim doktoruna haber verdin mi ekstra igne fitil birsey kullan dediler mi ya da test tekrarladilar mi? Tum dualarim seninle Allahim sevincimizi yarida birakmasin dinlen hep dua et olumlu dusun olur muu..

Canim doktoruna haber verdin mi ekstra igne fitil birsey kullan dediler mi ya da test tekrarladilar mi? Tum dualarim seninle Allahim sevincimizi yarida birakmasin dinlen hep dua et olumlu dusun olur muu..
Evet haber verdim iğne fitil hepsini kullanıyorum dinlen lavabo dışında kalkma dedi ve salı günü gel dedi transferimin 12.gunu ile 14.günu test aldı daha da istemedi doktorum salı günü belli olacak bakalım çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar bugün az önce sarımsı akıntım çok arttık transferden sonra ilk defa akıntım böyle oldu aldığım fitilden olabilir miya bide kasıgım ağrıyor hafif
Fitil bir süre sonra eriyip geri çıkıyor ben bunu tedavimle ilgilenen hemşireye söyledim ben beceremiyorum galiba fitil geri çıkıyor dedim fitili bırakalım iğneye geçelim dedi her gün 2 ampul sağlık ocağında kalçadan yaptırıyorum

Baya gutmışsın canım sen demekkı kısıden kısıye degısıyor kımıde 3 kere gıtmış bı adetın 2. Gunu sonra 10 gun cagırılmamış kalınlıga bakışmış Bıde transfer gunu
Her gittiğimde kanda verdim tirod hastası olduğum için kan değerlerine sürekli bakildi

Canım bence kendini hiç riske atmayacak şekilde rapor kullan ne olur ne olmaz yine hareketliliği ev içi ya da hafif yürüyüşler ile sağlarsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…