Kuzum geçmiş olsun evde dinlenmeye gayret et ya

Y
Merhaba hoşgeldin eklerim tabiki kaşıncı gün embriyosu bide çift mi

Yok yaa ölçerim yok değişik bişey

Canım nasılsın durumun nasıl
Yarın tekrar test vercem canım değer artmazda azalırsa ilaçları bıraktıracak doktorum büyük ihtimalle. Sonrasında regl bekliycem bir sonraki regli ile de tekrar başlayacağız Allah izin verirse. Sen nasılsın nasıl gidiyor transfer öncesi

Benim doktorum sadece transfer günü rapor yazdı canım sonra işe devam ettim ama oturarak yaptığım bir iş olduğu için de olabilir , eğer efor gerektiren bir işse sizinki danışmak daha doğru olur
Canim kamuda mühendisim isler rutin bizim efor pek yok ama Ankara asiri sogudu unutup karnim şişiyor dışarı çıkınca korkuyorum transfer günü yatış olacakmış sonrasında rapor verilebiliyor dedi hemşire ama emin olamadım iznim de cok yok ondan korktum

İlk perşembe verdim cuma sonucu aldım sonra pazar günü tekrar verdim gün için de aldım sonucu bide dün verdim . Bende nazar inanan biriyim kem göz olmasa bile insan bazen aşırı sevgiyle bile nazar deydirebiliyor
Kesinlikle öyle insallah bende seni gibi guzelce ilerlerim bebişimle belki hcg sonuçlarımız karsilastiririz

Kızlar rahım kalınlastırma ıcın adetın 2. Gunu gıttıkden sonra kaç gunde bır cagırıyorlar ? Transfere kadar kaç kere doktora gıttınız
2.gunde gittim işte sonra 1 hafta sonra gittim t pozitif dediler sonra 3 gun sonra tekrar gittim o zamanda transfere karar verip tarih verdiler 2 kez gitmişim ben

Canım ben 4 kere gittim adetin 3 günü gitmeye başladım adetle birlikte 16.gun tranfer oldum
Benim 21.gun olacak niye bu kadar geç olacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…