- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.701
Kuzum geçmiş olsun evde dinlenmeye gayret et yaCanım çıkardılar beni ağlayarak çıktım acil doktoru bizim yapabileceğimiz birşey kalmadı diyor kanama dün daha yoğundu siyah pıhtı geliyor ara ara olsa da hala devam ediyor kese var dedi dün doktor ama bayağı aşağıya yerleşmiş ne yapacağımı bilmiyorum
Ediyorum çok teşekkür ederim canim dua edin artık herşeyin hayırlısıKuzum geçmiş olsun evde dinlenmeye gayret et ya
Tek gebelikmiydi kuzum seninEdiyorum çok teşekkür ederim canim dua edin artık herşeyin hayırlısı
Evet tek embriyo transferi canım 5.gün embriyosuTek gebelikmiydi kuzum senin
Evet 2 gundur yapıyorum kı söksün dıye kız evı bıle yakayıp yuttum kı hemen olayım dıye ama yok.Yürüyüş falan yapıyor musun
Evet tek embriyo transferi canım 5.gün du
Senin için dua edicem cuma günü dualar kabul olur, nasıl tutunduysa bebeğin öyle davam etsin inşAllah.Evet tek embriyo transferi canım 5.gün embriyosu
Yarın tekrar test vercem canım değer artmazda azalırsa ilaçları bıraktıracak doktorum büyük ihtimalle. Sonrasında regl bekliycem bir sonraki regli ile de tekrar başlayacağız Allah izin verirse. Sen nasılsın nasıl gidiyor transfer öncesiMerhaba hoşgeldin eklerim tabiki kaşıncı gün embriyosu bide çift mi
Yok yaa ölçerim yok değişik bişey
Canım nasılsın durumun nasıl
Canim kamuda mühendisim isler rutin bizim efor pek yok ama Ankara asiri sogudu unutup karnim şişiyor dışarı çıkınca korkuyorum transfer günü yatış olacakmış sonrasında rapor verilebiliyor dedi hemşire ama emin olamadım iznim de cok yok ondan korktumBenim doktorum sadece transfer günü rapor yazdı canım sonra işe devam ettim ama oturarak yaptığım bir iş olduğu için de olabilir , eğer efor gerektiren bir işse sizinki danışmak daha doğru olur
Kesinlikle öyle insallah bende seni gibi guzelce ilerlerim bebişimle belki hcg sonuçlarımız karsilastiririzİlk perşembe verdim cuma sonucu aldım sonra pazar günü tekrar verdim gün için de aldım sonucu bide dün verdim . Bende nazar inanan biriyim kem göz olmasa bile insan bazen aşırı sevgiyle bile nazar deydirebiliyor
Canım ben 4 kere gittim adetin 3 günü gitmeye başladım adetle birlikte 16.gun tranfer oldumKızlar rahım kalınlastırma ıcın adetın 2. Gunu gıttıkden sonra kaç gunde bır cagırıyorlar ? Transfere kadar kaç kere doktora gıttınız
Ayy tek bende sanıyordum bende de asiri halsizlik yapiyor iste kafamı tutamadım masaya koydum hayatımda ilk kez böyle oldumHalsizlik ve uyku yapıyor yani bende yaptı ama diğerleri olmadı.
İnşallah canım senden güzel haberler bekliyorumKesinlikle öyle insallah bende seni gibi guzelce ilerlerim bebişimle belki hcg sonuçlarımız karsilastiririz
2.gunde gittim işte sonra 1 hafta sonra gittim t pozitif dediler sonra 3 gun sonra tekrar gittim o zamanda transfere karar verip tarih verdilerKızlar rahım kalınlastırma ıcın adetın 2. Gunu gıttıkden sonra kaç gunde bır cagırıyorlar ? Transfere kadar kaç kere doktora gıttınız
Çok sevindim canım senin adınaKızlar pazartesi büyük ihtimalle yumurta toplama olucamçok heyecanlıyım
Canım çıkardılar beni ağlayarak çıktım acil doktoru bizim yapabileceğimiz birşey kalmadı diyor kanama dün daha yoğundu siyah pıhtı geliyor ara ara olsa da hala devam ediyor kese var dedi dün doktor ama bayağı aşağıya yerleşmiş ne yapacağımı bilmiyorum
Benim 21.gun olacak niye bu kadar geç olacak kiCanım ben 4 kere gittim adetin 3 günü gitmeye başladım adetle birlikte 16.gun tranfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?