Canım bence kendini hiç riske atmayacak şekilde rapor kullan ne olur ne olmaz yine hareketliliği ev içi ya da hafif yürüyüşler ile sağlarsın bence
Haklısın canim evde olmak daha iyi is yerinde simdi yanlis bisi yapsrim da tutmaz diye korkarım peki benim transferime 6 gün var da dun gece ilk kez iğne batması bicak batması gibi bisi yaşadım sanki aynı agri alttan da geldi bu aci ilk kez oldu sende de oldu mu canım

Kızlar pazartesi büyük ihtimalle yumurta toplama olucam çok heyecanlıyım
Rabbim kolaylık versin sağlıklı yumurtaların olsun inşallah canım canım
Merhaba benim de 28 kasim transfer görünüyor ama hiç yeme içme suya dikkat etmedim ama sağlıklı hayırlısı olur inşallah
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sürecin
Evet 2 gundur yapıyorum kı söksün dıye kız evı bıle yakayıp yuttum kı hemen olayım dıye ama yok.
Stres beni unuttun mu ne hale geldim tam test almaya gidiyordum söküldüm
Kızlar rahım kalınlastırma ıcın adetın 2. Gunu gıttıkden sonra kaç gunde bır cagırıyorlar ? Transfere kadar kaç kere doktora gıttınız
Ben henüz 1 kere gittim birde Perşembe gideceğim nasipte varsa gün verecekler inşallah
Rabbim gönlünü ferah etsin canım inşallah sende sürprizle gelir yazarsın buraya
Transfer sonrası ayakları üşüyen var mı?
Benim hep üşür
Dua edin kızlar kan verdim
Şimdi uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı valla hadi hayırlı haberler al kuzum inşallah

Canım dualarımız seninle , Allah korusun sizi , Rabbim seni bebeğine kavuştursun inşallah

Canım benim transferim doğal takiple yapıldı ama yumurta takibi yapılırken çatlama zamanı öyle batmalar hep hissediyorum , öyle bir durum olabilir belki istersen yine de bir danış hekime için rahat etsin

Bence güzel cnım sağlıkla ilerlesin inşallah

Kaç gün böyle inceliycekler acaba bi bilgin varmı
Sonrasında dondurulacak rahim dinlendirmesi yapalım dedi
Bugün 1 ci gün 2 kere arayıp bilgi vermeleri gerek canım 3.cü gün 5.ci gün diye hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeğinin karşılığını yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…