- 23 Ocak 2021
- 1.559
- 1.146
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.741
Cuma günü olacağım cnmAnladım canımöm Senın transfwr oldumu
Haklısın canim evde olmak daha iyi is yerinde simdi yanlis bisi yapsrim da tutmaz diye korkarım peki benim transferime 6 gün var da dun gece ilk kez iğne batması bicak batması gibi bisi yaşadım sanki aynı agri alttan da geldi bu aci ilk kez oldu sende de oldu mu canımCanım bence kendini hiç riske atmayacak şekilde rapor kullan ne olur ne olmazyine hareketliliği ev içi ya da hafif yürüyüşler ile sağlarsın bence
Canim dualarımız seninle ınsallah sonuclar guzel gelecekDua edin kızlar kan verdim
Rabbim kolaylık versin sağlıklı yumurtaların olsun inşallah canım canımKızlar pazartesi büyük ihtimalle yumurta toplama olucamçok heyecanlıyım
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sürecinMerhaba benim de 28 kasim transfer görünüyor ama hiç yeme içme suya dikkat etmedim ama sağlıklı hayırlısı olur inşallah
Stres beni unuttun mu ne hale geldim tam test almaya gidiyordum söküldümEvet 2 gundur yapıyorum kı söksün dıye kız evı bıle yakayıp yuttum kı hemen olayım dıye ama yok.
Ben henüz 1 kere gittim birde Perşembe gideceğim nasipte varsa gün verecekler inşallahKızlar rahım kalınlastırma ıcın adetın 2. Gunu gıttıkden sonra kaç gunde bır cagırıyorlar ? Transfere kadar kaç kere doktora gıttınız
Rabbim gönlünü ferah etsin canım inşallah sende sürprizle gelir yazarsın burayaY
Yarın tekrar test vercem canım değer artmazda azalırsa ilaçları bıraktıracak doktorum büyük ihtimalle. Sonrasında regl bekliycem bir sonraki regli ile de tekrar başlayacağız Allah izin verirse. Sen nasılsın nasıl gidiyor transfer öncesi
Benim hep üşürTransfer sonrası ayakları üşüyen var mı?
Şimdi uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı vallaDua edin kızlar kan verdim
6 da uyandım benŞimdi uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı vallahadi hayırlı haberler al kuzum inşallah
Amin canım inşallahCanim dualarımız seninle ınsallah sonuclar guzel gelecek❤
Gönlünü ferah tut sulugözüm olacak inşallah umudum var bu defa6 da uyandım ben
11 gibi çıkar dedi
Gidip alacağım .
Orda ogreneceğim bu sefer böyle olsun istedim.
İnşallah canım benim.Gönlünü ferah tut sulugözüm olacak inşallah umudum var bu defa
Elini karnına koy bol bol oku Rabbim nasip etsin inşallahİnşallah canım benim.
Bende çok umutluydum bu defa ama bakalım gorecegiz 1 saat sonra
Canım dualarımız seninle , Allah korusun sizi , Rabbim seni bebeğine kavuştursun inşallahEvet haber verdim iğne fitil hepsini kullanıyorum dinlen lavabo dışında kalkma dedi ve salı günü gel dedi transferimin 12.gunu ile 14.günu test aldı daha da istemedi doktorum salı günü belli olacak bakalım çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim transferim doğal takiple yapıldı ama yumurta takibi yapılırken çatlama zamanı öyle batmalar hep hissediyorum , öyle bir durum olabilir belkiHaklısın canim evde olmak daha iyi is yerinde simdi yanlis bisi yapsrim da tutmaz diye korkarım peki benim transferime 6 gün var da dun gece ilk kez iğne batması bicak batması gibi bisi yaşadım sanki aynı agri alttan da geldi bu aci ilk kez oldu sende de oldu mu canım
Dualarımız seninle canım inşallah çok güzel haberler yaz burayaİnşallah canım benim.
Bende çok umutluydum bu defa ama bakalım gorecegiz 1 saat sonra
Öyle yapıyorum kuzum Amin inşallahElini karnına koy bol bol oku Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberler yazmak nasip olsun canımmDualarımız seninle canım inşallah çok güzel haberler yaz buraya
Bence güzel cnım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar dün yumurtalarım toplandı sabah doktorum mesaj attı 12 yumurtanız kaliteli idi. 11 si tanesi döllendi . 1 tanesi anormal bölünme oldu 10 tanesi normal bölünme oldu. Yani bugün 10 tane bebeğiniz var .
Sizce nasıl bu süreci en iyi siz bilirsiniz
Kaç gün böyle inceliycekler acaba bi bilgin varmıBence güzel cnım sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim böyle olmazdı hiç ilk defa çok üşüyor zor ısıtıyorum. InsAllah iyi birseydir hepimiz içinBen transferden beri isinamadim ayaklarim hep buz evde panduf giyiyorum kansiz kaldigimi dusundum
Bugün 1 ci gün 2 kere arayıp bilgi vermeleri gerek canım 3.cü gün 5.ci gün diye hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeğinin karşılığını yaşamayı nasip etsinKaç gün böyle inceliycekler acaba bi bilgin varmı
Sonrasında dondurulacak rahim dinlendirmesi yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?