- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.861
İmkaniniz varsa verin ben vermeyi dusunuyorum pozitif olursa 2-3 kez keseye kadarBencede öyle canım ama doktorum istemedi gerek yok dedi acaba ben kendim versem mi bir defa
Amin inşallahYa cok sevindim insallah goruruz rabbim kucagimizi bos birakmasin
Olacagi varsa tutacaksa tutuyor caninizi sikmayin insallah pozitifi goreceksinizKvalidemgil canım bişey diyemedim ya bende sabah gelince akşam yemeğe kalın dedim illa ki denmek zorunda kaldım öyle olunca yemek hazırlığı oldu yani
Tabiki çok güçlüyüz. Dediğin gibi her şeyin bir vakti var. Sonradan daha büyük bir sıkıntı üzüntü yaşayacağımıza şuan olmadı diye yaşayalım daha iyi. Sınama dünyasında yaşıyoruz. Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin. İnşallah senin bebeğin sana tutunur canım. Sağlıkla kucağına alırsınBiz kadinlar cok gucluyuz 10 kez deneyip sonuca ulasan var sperm ve yumurta oldugu surece umut var. Bundada vardir bir hayir kiz kardeslerim ileride bir kayip olacagina ya da saglik problemi en basinda olmamasi daha hayirlidir belki de. Allah zorumuzu kolaylastirsin herkese en dogru zamanda nasip etsin her ruh icin bir zaman var. Umarim negatif sonuclananlar beklerken dogal yoldan gebelik elde ederler, AminBugun transferimin 5.gunu umarim orada biryerlerde tutunmussundur annecim, biz sana cok haziriz ama gelmek istemediysende sabirla bekliyor olacagim
Aynen ben de taktırdım ama dikkat et acilde çok açıyorlar 90dk da bitmesi lazım daha erken bitmesin yavaş yavaş gelsinTaktırdın mı canım sen. Bana acil de taktır dediler pazartesi
Amin inşallah rabbim burda bulunan kimsenim emeğini boşa çıkarmasın evlat hasreti yaşatmasın inşallahAllahın dediği olur canım benim hiç korkma rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurtmazbaşın sağolsun seni cennete bekleyen iki yavrun var öyle düşün ve umutsuzluğa kapılma benim de içime bazen korku ve evham giriyor hemen kendimi toparlıyorum hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız inşallah
Canım ne çok teşekkür ederim bugün transferimin 3. Günü inşallah sağlıkla tutunur artık iş yapmış oldum ama rabbim verecek hayırlısını çok saol senin durumun nasıl suan kuzumOlacagi varsa tutacaksa tutuyor caninizi sikmayin insallah pozitifi goreceksinizhic dikkat etmedende pozitif gorenler var yine de henuz transfer olmadiysaniz tavsiyem sonra aklima takilmasin acabalar olmasin diyosaniz 3 gun biraz istirahat modunda kimseye soylemediysenizde bahane bulup dinlenin. Ben regliyim biraz sancili geciyor dedim gorusmek isteyen aileme
Canim yarin transferimin 6.gunu ve 3.gunden beri kramplarim ve asiri gogus hassasiyetim var ayni regli oncesi gibi usuyorum ayaklarim ozellikle. İlk denememiz ama pozitif olur mu bilmiyorum hic olmayacakmis gibi gelir ya insana suan oyleyimCanım ne çok teşekkür ederim bugün transferimin 3. Günü inşallah sağlıkla tutunur artık iş yapmış oldum ama rabbim verecek hayırlısını çok saol senin durumun nasıl suan kuzum
Kaçıncı gün embriyosu kuzum tek mi çift mi inşallah hayırla sonuç alırsın hiç test yaptın mıCanim yarin transferimin 6.gunu ve 3.gunden beri kramplarim ve asiri gogus hassasiyetim var ayni regli oncesi gibi usuyorum ayaklarim ozellikle. İlk denememiz ama pozitif olur mu bilmiyorum hic olmayacakmis gibi gelir ya insana suan oyleyim
Bugün 8. Günüm her hangi bir belirti hissetmiyorum tekrar test yapmaktan korkuyorum
10. Gün değerim 50 çıktı. Çok düşük gelmişti bana. Bir umut artar diye bekledim ama az arttı sonrada düşüşe geçti zatenAnladım kuzum kaç çıktı
Bende malesef yemek falannyaotım inşallah hayırlısı olsun büyüklerim sonuçta dualarını almak da yeterBenim ailemin evine benim yanıma ziyarete geldiler. yanlarında ayağımı uzatmak zorunda kaldım normalde böyle bişey yapmam ama tüp bebek sürecinjn çok zorlu yollarla yaptığımızi bildikleri için kendileri zorla uzanmamı söyledi .
Utana sıkıla uzattım ayağım kalkmadım .
Şimdi tekrar başlayacak mısın peki canım10. Gün değerim 50 çıktı. Çok düşük gelmişti bana. Bir umut artar diye bekledim ama az arttı sonrada düşüşe geçti zaten
İnşallah canım
Tam gün al canım ağrım sızın olur belki iyice dinlenmiş olursun senin içinde iyi olurKızlar
Bugün doktora gittim. Pazartesi yumurta toplama olacak sanırım 9-10 gibi.
Tecrübeli arkadaslara bir sorum var, yumurta toplama sonrası ağrı sızı oluyor mu, güne devam edebildiniz mi kolaylıkla ?
Pazartesi günü öğleden sonra ise gidebilir miyim diye soruyorum, yarım gün mü tam gün mü izin alsam kararsız kaldım. Malum bugünlerde zaten çok izin almak gerekiyor. Gidebilirsem ise gitmek istiyorum.
Toplanacak mi canım pazartesi?Kızlar pazartesi büyük ihtimalle yumurta toplama olucamçok heyecanlıyım
Canım bence de tüm gün izin al ben öyle yapmıştım. Hastaneden eve geldikten sonra halsiz ve yorgun hissediyor insan kendini uyumak istiyor, senin açından daha iyi olurKızlar
Bugün doktora gittim. Pazartesi yumurta toplama olacak sanırım 9-10 gibi.
Tecrübeli arkadaslara bir sorum var, yumurta toplama sonrası ağrı sızı oluyor mu, güne devam edebildiniz mi kolaylıkla ?
Pazartesi günü öğleden sonra ise gidebilir miyim diye soruyorum, yarım gün mü tam gün mü izin alsam kararsız kaldım. Malum bugünlerde zaten çok izin almak gerekiyor. Gidebilirsem ise gitmek istiyorum.
Peki pozitif olduğunuzu kaçıncı gün öğrendiniz ?Bende 6. Günü negatif almıştım 8. Gün aynı marka testle tekrar ettim testte kontrol çizgisi bile çıkmadı. evde yapılan testlere pek güvenmemek gerekiyor bence umudumuzu kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?