- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.881
Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin inşallah emeklerinizin karşılığı en hayırlı zamanda alırsınız.Merhaba ben 9 kasım da çift embriyo transferi olmuştum bugün beta hcg testim maalesef negatif çıktı. İlk denemem taze transferdi bu kez dondurulmuş denedik, olmadı. Doktoru ve merkezi değiştirip tekrar denemeye devam edeceğim…
Evet toplanacak canım. Bugün ovitrelle ve gonapepty vurundum. Pazartesi sabah ta toplama işlemi varToplanacak mi canım pazartesi?
Hayır değil. Anestezi altında oluyor zaten. Uyandıktan sonra adet ağrısı gibi ağrın oluyor 1 saat kadar o kadar. Onda da ağrı kesici serum takıyorlar.Kızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Anestezi veriliyor canım bişey hisetmiyorsun uyandıktan sonra hafif bir kasik ağrısı oluyor zaten doktor onun için ağrı kesici veriyorKızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Hic test yapmadim simdi yapip istenen seviyede olmazsa bosuna uzulucem 10.gunden sonra bakarim diyorum, 5.gun embriyosu 5AA kalitesinde tek koyuldu yas 31.Kaçıncı gün embriyosu kuzum tek mi çift mi inşallah hayırla sonuç alırsın hiç test yaptın mı
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum benimde çok ağrım oldu anestezi alıyorsun zaten bi sersemlik oluyor inşallah bol bol embriyoların olurKızlar
Bugün doktora gittim. Pazartesi yumurta toplama olacak sanırım 9-10 gibi.
Tecrübeli arkadaslara bir sorum var, yumurta toplama sonrası ağrı sızı oluyor mu, güne devam edebildiniz mi kolaylıkla ?
Pazartesi günü öğleden sonra ise gidebilir miyim diye soruyorum, yarım gün mü tam gün mü izin alsam kararsız kaldım. Malum bugünlerde zaten çok izin almak gerekiyor. Gidebilirsem ise gitmek istiyorum.
Hic degil ben agri kesici bile almadim sonrasinda korkmayin sakin reglilerim daha sancili geciyo hattaKızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Bencede izin alin anestezi alacaksiniz sersemlik oluyor arac kullanmayin 24 saat demislerdiKızlar
Bugün doktora gittim. Pazartesi yumurta toplama olacak sanırım 9-10 gibi.
Tecrübeli arkadaslara bir sorum var, yumurta toplama sonrası ağrı sızı oluyor mu, güne devam edebildiniz mi kolaylıkla ?
Pazartesi günü öğleden sonra ise gidebilir miyim diye soruyorum, yarım gün mü tam gün mü izin alsam kararsız kaldım. Malum bugünlerde zaten çok izin almak gerekiyor. Gidebilirsem ise gitmek istiyorum.
En doğrusu insan beklemek bilmeli bende inşallah bekleyebilirim benimde 5. Gün ama kalitesini bilmiyorum canımHic test yapmadim simdi yapip istenen seviyede olmazsa bosuna uzulucem 10.gunden sonra bakarim diyorum, 5.gun embriyosu 5AA kalitesinde tek koyuldu yas 31.
Merhaba ben 9 kasım da çift embriyo transferi olmuştum bugün beta hcg testim maalesef negatif çıktı. İlk denemem taze transferdi bu kez dondurulmuş denedik, olmadı. Doktoru ve merkezi değiştirip tekrar denemeye devam edeceğim…
Merhaba ben 9 kasım da çift embriyo transferi olmuştum bugün beta hcg testim maalesef negatif çıktı. İlk denemem taze transferdi bu kez dondurulmuş denedik, olmadı. Doktoru ve merkezi değiştirip tekrar denemeye devam edeceği
Merhaba cok uzuldum biran once bebeginize kavusacaginiz gunlerde gelir insallah. Kan testini 9.gunde mi istedi drunuz hangi merkezde tedavi gordunuz?Merhaba ben 9 kasım da çift embriyo transferi olmuştum bugün beta hcg testim maalesef negatif çıktı. İlk denemem taze transferdi bu kez dondurulmuş denedik, olmadı. Doktoru ve merkezi değiştirip tekrar denemeye devam edeceğim…
Evet aceleci olmamak lazim zaten gebeysek 3-5 gun gec ogrenelim diger turlu kaygilar artiyor bu sekilde kendimi tutuyorumEn doğrusu insan beklemek bilmeli bende inşallah bekleyebilirim benimde 5. Gün ama kalitesini bilmiyorum canım
Canım ben de 15 kasımda transfer oldum bende hiçbir belirti yok sadece progestan iğneden göbek acısıEvet aceleci olmamak lazim zaten gebeysek 3-5 gun gec ogrenelim diger turlu kaygilar artiyor bu sekilde kendimi tutuyorumsizin var mi belirtiniz insallah pespese pozitif haberleri aliriz
Ay hayirli olsun kasim ayi guzel guzel sonuclariyla gelsin hayirlisiyla. Normalde regl oncesi semptom yasar miydiniz gogus hassasiyeti fln gibi bende siskinlikte var karnimda hersey regl oncesi gibi acikcasi. Progestani gun asiri kalcadan oluyorum 2 ampul, ve gunde 3 kez progestan fitil atiyorum. Coraspin ve estrofemde kullaniyorum canimCanım ben de 15 kasımda transfer oldum bende hiçbir belirti yok sadece progestan iğneden göbek acısısizde durumlar nasıl
Çok erkennnnn5. Gün 4bb tek embriyo transferi oldum . Bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için mi negatif çıktı
İnşallah canım hiçbir belirtim yok bugün misafir ağırladım bugün o yüzden ayakta çok kaldım ama işte sürekli yatmanın da bi açıklaması yok bilemiyorum bide arada bir kaşık ağrım oluyor oda çok normal çok hormon ilacı içiyoruzEvet aceleci olmamak lazim zaten gebeysek 3-5 gun gec ogrenelim diger turlu kaygilar artiyor bu sekilde kendimi tutuyorumsizin var mi belirtiniz insallah pespese pozitif haberleri aliriz
Hayır değil. Anestezi altında oluyor zaten. Uyandıktan sonra adet ağrısı gibi ağrın oluyor 1 saat kadar o kadar. Onda da ağrı kesici serum takıyorlar.
Anestezi veriliyor canım bişey hisetmiyorsun uyandıktan sonra hafif bir kasik ağrısı oluyor zaten doktor onun için ağrı kesici veriyor
Çok sağolun kızlar, içim rahatladı sayenizdeHic degil ben agri kesici bile almadim sonrasinda korkmayin sakin reglilerim daha sancili geciyo hatta
Canım hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah , Rabbim bu sürecimizi kolaylaştırsın inşallahAy hayirli olsun kasim ayi guzel guzel sonuclariyla gelsin hayirlisiyla. Normalde regl oncesi semptom yasar miydiniz gogus hassasiyeti fln gibi bende siskinlikte var karnimda hersey regl oncesi gibi acikcasi. Progestani gun asiri kalcadan oluyorum 2 ampul, ve gunde 3 kez progestan fitil atiyorum. Coraspin ve estrofemde kullaniyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?