Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin inşallah emeklerinizin karşılığı en hayırlı zamanda alırsınız.

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum benimde çok ağrım oldu anestezi alıyorsun zaten bi sersemlik oluyor inşallah bol bol embriyoların olur

Bencede izin alin anestezi alacaksiniz sersemlik oluyor arac kullanmayin 24 saat demislerdi

Hic test yapmadim simdi yapip istenen seviyede olmazsa bosuna uzulucem 10.gunden sonra bakarim diyorum, 5.gun embriyosu 5AA kalitesinde tek koyuldu yas 31.
En doğrusu insan beklemek bilmeli bende inşallah bekleyebilirim benimde 5. Gün ama kalitesini bilmiyorum canım

Merhaba cok uzuldum biran once bebeginize kavusacaginiz gunlerde gelir insallah. Kan testini 9.gunde mi istedi drunuz hangi merkezde tedavi gordunuz?

En doğrusu insan beklemek bilmeli bende inşallah bekleyebilirim benimde 5. Gün ama kalitesini bilmiyorum canım
Evet aceleci olmamak lazim zaten gebeysek 3-5 gun gec ogrenelim diger turlu kaygilar artiyor bu sekilde kendimi tutuyorum sizin var mi belirtiniz insallah pespese pozitif haberleri aliriz

Evet aceleci olmamak lazim zaten gebeysek 3-5 gun gec ogrenelim diger turlu kaygilar artiyor bu sekilde kendimi tutuyorum sizin var mi belirtiniz insallah pespese pozitif haberleri aliriz
Canım ben de 15 kasımda transfer oldum bende hiçbir belirti yok sadece progestan iğneden göbek acısı sizde durumlar nasıl

Canım ben de 15 kasımda transfer oldum bende hiçbir belirti yok sadece progestan iğneden göbek acısı sizde durumlar nasıl
Ay hayirli olsun kasim ayi guzel guzel sonuclariyla gelsin hayirlisiyla. Normalde regl oncesi semptom yasar miydiniz gogus hassasiyeti fln gibi bende siskinlikte var karnimda hersey regl oncesi gibi acikcasi. Progestani gun asiri kalcadan oluyorum 2 ampul, ve gunde 3 kez progestan fitil atiyorum. Coraspin ve estrofemde kullaniyorum canim

İnşallah canım hiçbir belirtim yok bugün misafir ağırladım bugün o yüzden ayakta çok kaldım ama işte sürekli yatmanın da bi açıklaması yok bilemiyorum bide arada bir kaşık ağrım oluyor oda çok normal çok hormon ilacı içiyoruz

Hayır değil. Anestezi altında oluyor zaten. Uyandıktan sonra adet ağrısı gibi ağrın oluyor 1 saat kadar o kadar. Onda da ağrı kesici serum takıyorlar.

Anestezi veriliyor canım bişey hisetmiyorsun uyandıktan sonra hafif bir kasik ağrısı oluyor zaten doktor onun için ağrı kesici veriyor

Hic degil ben agri kesici bile almadim sonrasinda korkmayin sakin reglilerim daha sancili geciyo hatta
Çok sağolun kızlar, içim rahatladı sayenizde

Canım hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah , Rabbim bu sürecimizi kolaylaştırsın inşallah canım ben yaşardım her zaman böyle şişkinlik hassasiyet vs ama bence şu an bizde plan durumlar ilaçlar kaynaklı oluyor , sanırım progestan alırken regl olmamız mümkün değil ancak bırakınca , yani gönlünüzü ferah tutun olsun regl durumu kaynaklı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…