- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.901
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
günKasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün Çift Kasım N nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün Çift 17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün Çift Kasım GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım S Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
Çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım @elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün Çift1 Kasım @mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım @SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım @aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü gün
Çİft6 Kasım @busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci gün 9 Kasım
Gruba benide eklermisin cnm 24 yaşındayım beşinci gün embriyosu transferi oldum dün Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını İnsaAallahİğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Merhaba doktorum salı günü test yaptırmamı istedi. Ama ben tez canlı davrandım. Bugün test yaptırdım. Fertijin’ de oldu transfer işlemim. Bundan sonraki süreçte ist tüp bebek merkezini deneyeceğim.Merhaba cok uzuldum biran once bebeginize kavusacaginiz gunlerde gelir insallah. Kan testini 9.gunde mi istedi drunuz hangi merkezde tedavi gordunuz?
Sizden 3 gün sonrada benim .. insAllahBenim test gunum 25 Kasim, insallah iyidir
Benim de pazartesi toplanacak canım.Evet toplanacak canım. Bugün ovitrelle ve gonapepty vurundum. Pazartesi sabah ta toplama işlemi var
İnsallah yaa burada bir kader bagi kuruluyor her pozitife ayri heyecanlaniyorumSizden 3 gün sonrada benim .. insAllah
Evet aynı süreçleri yasayacaz canım. 4. Günlük gonalf kullanımı sonrası ilk kontrolde 6 demişti canım, çok az değil mi dediğimde geriden gelenler de olacak demişti, bugün de çok yoğundu 6 opu yapıp aralarda kontrol e geliyor du sormayı unuttum kaç yumurta var diye. Eve gelince aklıma geldiBenim de pazartesi toplanacak canım.
Sureclerimiz aynı ilerleyecek sanirim.
Senin kaç yumurtan olmuş ?
Benim 4 tane ama bir tanesinin kalitesi iyi dedi.
İnşAllah benimde öyle olurBen test yapmıyorum. 3.gün embriyosu zaten geç çıkıyomuş. 9.gün test yapıp negatif çıkan sonraki günlerde yaptığında pozitif çıkanlar var. Benim de karın ağrım ve bel ağrım var dün de bi sırt ağrım oldu.
Bende 2 güne bir bakıldı, ona göre hatta dozajı düşürüp artırmıştı iğnelerin canımKızlar benim e2 ye hiç bakilmadi. Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Bu hangi aşamada bakılması gerekiyordu, bakilmamasi çok anarmal mi
E2 degerine her gidisimde bahcecide paket dahilinde baktilar ohss riski olmamasi icin hatta o degere gore catlatma ignelerimden birini doktorumun asistani arayip iptal etti onu vurmadim.Kızlar benim e2 ye hiç bakilmadi. Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Bu hangi aşamada bakılması gerekiyordu, bakilmamasi çok anarmal mi
Canım transfer öncesi benim doktorum da e2 bakmamıştı , taze transfere uygun olup olmadığımı anlama amaçlı opudan sonra bakmıştıKızlar benim e2 ye hiç bakilmadi. Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Bu hangi aşamada bakılması gerekiyordu, bakilmamasi çok anarmal mi
Teşekkür ederim hepimizin inşallahÜzülme canım streste yapma hakkında hayırlısı olsun
BeniEvet aynı süreçleri yasayacaz canım. 4. Günlük gonalf kullanımı sonrası ilk kontrolde 6 demişti canım, çok az değil mi dediğimde geriden gelenler de olacak demişti, bugün de çok yoğundu 6 opu yapıp aralarda kontrol e geliyor du sormayı unuttum kaç yumurta var diye. Eve gelince aklıma geldi
Bende 5 gün kullandım gittim 5 yumurta vardı. 3 gün daha kullanıp gittim 4 tanesi büyümüş 1 i yeterli büyüklükte demiş. Niye azaldı bende bilmiyorum. Buyumediler sanırım.Evet aynı süreçleri yasayacaz canım. 4. Günlük gonalf kullanımı sonrası ilk kontrolde 6 demişti canım, çok az değil mi dediğimde geriden gelenler de olacak demişti, bugün de çok yoğundu 6 opu yapıp aralarda kontrol e geliyor du sormayı unuttum kaç yumurta var diye. Eve gelince aklıma geldi
Anladım canim. E 2 ne amaçla bakılıyor tam onu da bilmiyorumCanım transfer öncesi benim doktorum da e2 bakmamıştı , taze transfere uygun olup olmadığımı anlama amaçlı opudan sonra bakmıştı
Aret kamar her gittiğimde bakıyordu delik deşik olmuştum.. ama son gittiğim medikalparkta sadece bir kez toplamadan 2 gün önce bakıldı canım..Kızlar benim e2 ye hiç bakilmadi. Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Bu hangi aşamada bakılması gerekiyordu, bakilmamasi çok anarmal mi
Pazartesi her şey tam net belli olur canım. Bize bir tane kaliteli yumurta yetiyor, inşallah hepsi çok kaliteli çıkar tabi deBeni
Bende 5 gün kullandım gittim 5 yumurta vardı. 3 gün daha kullanıp gittim 4 tanesi büyümüş 1 i yeterli büyüklükte demiş. Niye azaldı bende bilmiyorum. Buyumediler sanırım.
E 2 değeri tam olarak neyi gösteriyor canım ?Aret kamar her gittiğimde bakıyordu delik deşik olmuştum.. ama son gittiğim medikalparkta sadece bir kez toplamadan 2 gün önce bakıldı canım..
Canım ben östrojen düzeyi olarak biliyorum , yumurta büyütme sırasında artıyor ohss riski olabiliyor diye açıklamıştı benim doktorumAnladım canim. E 2 ne amaçla bakılıyor tam onu da bilmiyorum
Canım opu sırasında da ekstra yumurta çıkabiliyor hiç canını sıkma , yumurta sayın kaliten çok iyi olsun inşallahBeni
Bende 5 gün kullandım gittim 5 yumurta vardı. 3 gün daha kullanıp gittim 4 tanesi büyümüş 1 i yeterli büyüklükte demiş. Niye azaldı bende bilmiyorum. Buyumediler sanırım.
Aynen bende öyle.. herkesin pozitif görmesini nasip etsin insAllah Rabbımİnsallah yaa burada bir kader bagi kuruluyor her pozitife ayri heyecanlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?