İğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Gruba benide eklermisin cnm 24 yaşındayım beşinci gün embriyosu transferi oldum dün Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını İnsaAallah

Merhaba cok uzuldum biran once bebeginize kavusacaginiz gunlerde gelir insallah. Kan testini 9.gunde mi istedi drunuz hangi merkezde tedavi gordunuz?
Merhaba doktorum salı günü test yaptırmamı istedi. Ama ben tez canlı davrandım. Bugün test yaptırdım. Fertijin’ de oldu transfer işlemim. Bundan sonraki süreçte ist tüp bebek merkezini deneyeceğim.

Benim de pazartesi toplanacak canım.
Sureclerimiz aynı ilerleyecek sanirim.
Senin kaç yumurtan olmuş ?
Benim 4 tane ama bir tanesinin kalitesi iyi dedi.
Evet aynı süreçleri yasayacaz canım. 4. Günlük gonalf kullanımı sonrası ilk kontrolde 6 demişti canım, çok az değil mi dediğimde geriden gelenler de olacak demişti, bugün de çok yoğundu 6 opu yapıp aralarda kontrol e geliyor du sormayı unuttum kaç yumurta var diye. Eve gelince aklıma geldi

İnşAllah benimde öyle olur Negatif dediğim teste bi kaç saat sonra gidip baktım silik çizgi çıkmıştı, dayanamayıp bugün tekrar yaptım ama negatif çıktı. Dr um ısrarla kızarak asla çarşamba gününe kadar test yapmamam gerektiğini söylüyor ama çok stresli bi durum dayanamayıp yapıyorum

Kızlar benim e2 ye hiç bakilmadi. Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Bu hangi aşamada bakılması gerekiyordu, bakilmamasi çok anarmal mi
E2 degerine her gidisimde bahcecide paket dahilinde baktilar ohss riski olmamasi icin hatta o degere gore catlatma ignelerimden birini doktorumun asistani arayip iptal etti onu vurmadim.

Kızlar benim e2 ye hiç bakilmadi. Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Bu hangi aşamada bakılması gerekiyordu, bakilmamasi çok anarmal mi
Canım transfer öncesi benim doktorum da e2 bakmamıştı , taze transfere uygun olup olmadığımı anlama amaçlı opudan sonra bakmıştı

Beni
Bende 5 gün kullandım gittim 5 yumurta vardı. 3 gün daha kullanıp gittim 4 tanesi büyümüş 1 i yeterli büyüklükte demiş. Niye azaldı bende bilmiyorum. Buyumediler sanırım.

Aret kamar her gittiğimde bakıyordu delik deşik olmuştum.. ama son gittiğim medikalparkta sadece bir kez toplamadan 2 gün önce bakıldı canım..

Beni

Bende 5 gün kullandım gittim 5 yumurta vardı. 3 gün daha kullanıp gittim 4 tanesi büyümüş 1 i yeterli büyüklükte demiş. Niye azaldı bende bilmiyorum. Buyumediler sanırım.
Pazartesi her şey tam net belli olur canım. Bize bir tane kaliteli yumurta yetiyor, inşallah hepsi çok kaliteli çıkar tabi de

Beni

Canım opu sırasında da ekstra yumurta çıkabiliyor hiç canını sıkma , yumurta sayın kaliten çok iyi olsun inşallah , geriden gelenler de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…