- 25 Haziran 2022
- 273
- 299
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.101
Sagol canim benim bugun transferden sonra 1. Günüm, sabah eve geldim. dun transfer sonrasi hastanede kaldim doktorumun tavsiyesiydi. Insallah bir güzel haber de ben veririmfilozofia aşkım nasılsın transferin hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun ben bugün ayın 18'i sanıyordum şimdi tabloya bakınca fark ettim
Amin canım inşallah güzel haber gelir senden deSagol canim benim bugun transferden sonra 1. Günüm, sabah eve geldim. dun transfer sonrasi hastanede kaldim doktorumun tavsiyesiydi. Insallah bir güzel haber de ben veririmdua edelim birbirimize
Anladım canım iyi bari Teşekkür ederimBenim az bi kanamam ve ağrım olmuştu canım. Normal o. Malum spekulüm yerleştiriyor. Aletler falan. Tahriş ediyor.
Telaş etmeni gerektirecek bişey yok yaniAnladım canım iyi bari Teşekkür ederim
Hemen olumsuz düşünme canım. Değer biraz düşük ama bu sürede sürekli dinlen ayağa kalkmamaya çalış tutunmaya çalışıyodur belki ondan elinden geldiğince dinlen. Değer düzenli artıyorsa sorun yok değerin düşük olmasına çok takılma önemli olan artışı. İnşallah güzel artışlar görürsün,İyi akşamlar. Bugün benim transfer günü hariç 9. Günüm beta hcg değerim 12 çıktı. Çok düşük sizce kimyasal gebelik olabilir mi
5. Gün embriyo transferi oldum canımKaçıncı gün embriyosu transfer oldun canım
Belkide dediğin gibi tutunmaya çalışıyordur. 2 gün sonra testi tekrarlicam değerim yükselir inşallah canımHemen olumsuz düşünme canım. Değer biraz düşük ama bu sürede sürekli dinlen ayağa kalkmamaya çalış tutunmaya çalışıyodur belki ondan elinden geldiğince dinlen. Değer düzenli artıyorsa sorun yok değerin düşük olmasına çok takılma önemli olan artışı. İnşallah güzel artışlar görürsün
Bartın'da oldu. Üstelik ikinci histeroskopide komplikasyon gelişti tur sendromu geçirdim beynim ödem topladı bir hafta entübe olarak yoğun bakımda yattım aylarca kendime gelemedim hala da gelmiş değilim. Lütfen kadınlar bu tarz operasyonlar geçirirken cok iyi düşünün. Yapılmasi gerekiyor denen Bir kürtaj bütün hayatımızı etkiliyor. Elinizden geldiğince kürtaj olmayın bırakın kendi gitsin gidecekse...Hangi hastanelerde yapıldı bunca işlem ya ne kdr uğraşılmış rahminizle
Ben de Göğşen hocada tedavi görüyorum. Bu ikinci denemem şuanda gonalf kullanıyorum yumurta büyütmek için. İlk denemede embriyo oluşmadı. Siz hangi aşamadasiniz acabaCanım imkanın varsa Ankara Başkent üniversitesi hastanesi göğsen hocayı tavsiye ederim, şuan onda tedavi görüyorum. Transfer artı yumurta toplama 40500 TL, ve kan testleri vs ücretsiz. İlaçlard a yaklaşık 15000 tutu. Ben kendisinden çok memnunum. Vakıf üniversitesi olduğu için bu şekilde fiyatlar..
Amin inşallah canım Allah kolaylık versin inşallah sıkı sıkı tutunur bırakmaz annesiniBugün 3.gunum .. öyle valla banyosunuda ben yaptırıyorum. Rabbım nasip etsin insAllah hepimize
Benim yarın opu var canım. 9 gün gonalf kullandımBen de Göğşen hocada tedavi görüyorum. Bu ikinci denemem şuanda gonalf kullanıyorum yumurta büyütmek için. İlk denemede embriyo oluşmadı. Siz hangi aşamadasiniz acaba
Ben yeni olduğun için galiba bulamadım. Senin kaçıncı gün kaçla başlamıştı. Şuan ne durumdasın canım keseyi görebildin mi ?Benim son postlarımı oku istersen canım benimde öyle başladı
Hastaneye ulaştım canim dediğin gibiymiş dinlerken kafam baska yerdeydi bu ara cook yoğunum kafa olarak kendimi veremedim teşekkür kuzummBen 2 tup birden cekip ikisini ayni anda vuruyodum kagidinizda yazar vermediler mi trasferden sonra
Hayırlısı olsun inşallah canım. Benim bugün altıncı gün, yarın kontrol var. Endometrium kalinlaşmiyor. Taze transfer yapacağım dedi doktor bakalım neler olacak. Haberleşelim seninleBenim yarın opu var canım. 9 gün gonalf kullandım
Dogru o an ki duygu cok farkli bende anlatiyo ama o anin heyecanindan anlayamiyodum eve gelince kadina bakiyodumHastaneye ulaştım canim dediğin gibiymiş dinlerken kafam baska yerdeydi bu ara cook yoğunum kafa olarak kendimi veremedim teşekkür kuzumm
Kizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyim
Canimmm inan kendim yazmis gibi cok sevindim inşallah hepimiz senin gibi hamileyim diye yazabiliriz tebrik ediyorum kuzummBu dijital testi yaptim yolladim doktora hamile kabul etti beni tebrik etti hatta ama ben ne hissedecegimi bilmiyorum
Tmm haberleselimHayırlısı olsun inşallah canım. Benim bugün altıncı gün, yarın kontrol var. Endometrium kalinlaşmiyor. Taze transfer yapacağım dedi doktor bakalım neler olacak. Haberleşelim seninle
Canim hastaneye ulaştım 2 flakonu beraber çekip vurun dediler teşekkürler kuzummkagıdın fotosunu atar mısjn canjm
İlkinde altı yumurta toplandı donduracaktık ama beşinci güne ulaşamadi hiç biri. O yüzden yine sıfırdan başladık Gonalf günde 300 olarak uyguluyorum. Bir de vajinal olarak iki günde bir viyagra hapi yerleştiriyorum. Bana da üç çizgi görelim yeter dedi.Tmm haberleselimCanım 3 çizgi görünümü var ise kalınlık bı nebze önemli değil. Nar suyu tüket birde iyi geliyor Muş. Şuan gonalf i kaç uyguluyorsun? İlk transferde embriyo neden oluşmadı birde sende?
Bende de 6 olarak görmüştü, başka diğer konuştuğum arkadaşlarlarda da hep 6 toplamıs dikkatim çektiİlkinde altı yumurta toplandı donduracaktık ama beşinci güne ulaşamadi hiç biri. O yüzden yine sıfırdan başladık Gonalf günde 300 olarak uyguluyorum. Bir de vajinal olarak iki günde bir viyagra hapi yerleştiriyorum. Bana da üç çizgi görelim yeter dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?