filozofia aşkım nasılsın transferin hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun ben bugün ayın 18'i sanıyordum şimdi tabloya bakınca fark ettim
Sagol canim benim bugun transferden sonra 1. Günüm, sabah eve geldim. dun transfer sonrasi hastanede kaldim doktorumun tavsiyesiydi. Insallah bir güzel haber de ben veririm dua edelim birbirimize

Sagol canim benim bugun transferden sonra 1. Günüm, sabah eve geldim. dun transfer sonrasi hastanede kaldim doktorumun tavsiyesiydi. Insallah bir güzel haber de ben veririm dua edelim birbirimize
Amin canım inşallah güzel haber gelir senden de

İyi akşamlar. Bugün benim transfer günü hariç 9. Günüm beta hcg değerim 12 çıktı. Çok düşük sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Hemen olumsuz düşünme canım. Değer biraz düşük ama bu sürede sürekli dinlen ayağa kalkmamaya çalış tutunmaya çalışıyodur belki ondan elinden geldiğince dinlen. Değer düzenli artıyorsa sorun yok değerin düşük olmasına çok takılma önemli olan artışı. İnşallah güzel artışlar görürsün,

Belkide dediğin gibi tutunmaya çalışıyordur. 2 gün sonra testi tekrarlicam değerim yükselir inşallah canım

Hangi hastanelerde yapıldı bunca işlem ya ne kdr uğraşılmış rahminizle
Bartın'da oldu. Üstelik ikinci histeroskopide komplikasyon gelişti tur sendromu geçirdim beynim ödem topladı bir hafta entübe olarak yoğun bakımda yattım aylarca kendime gelemedim hala da gelmiş değilim. Lütfen kadınlar bu tarz operasyonlar geçirirken cok iyi düşünün. Yapılmasi gerekiyor denen Bir kürtaj bütün hayatımızı etkiliyor. Elinizden geldiğince kürtaj olmayın bırakın kendi gitsin gidecekse...

Ben de Göğşen hocada tedavi görüyorum. Bu ikinci denemem şuanda gonalf kullanıyorum yumurta büyütmek için. İlk denemede embriyo oluşmadı. Siz hangi aşamadasiniz acaba

Hayırlısı olsun inşallah canım. Benim bugün altıncı gün, yarın kontrol var. Endometrium kalinlaşmiyor. Taze transfer yapacağım dedi doktor bakalım neler olacak. Haberleşelim seninle
Tmm haberleselim Canım 3 çizgi görünümü var ise kalınlık bı nebze önemli değil. Nar suyu tüket birde iyi geliyor Muş. Şuan gonalf i kaç uyguluyorsun? İlk transferde embriyo neden oluşmadı birde sende?

İlkinde altı yumurta toplandı donduracaktık ama beşinci güne ulaşamadi hiç biri. O yüzden yine sıfırdan başladık Gonalf günde 300 olarak uyguluyorum. Bir de vajinal olarak iki günde bir viyagra hapi yerleştiriyorum. Bana da üç çizgi görelim yeter dedi.

Bende de 6 olarak görmüştü, başka diğer konuştuğum arkadaşlarlarda da hep 6 toplamıs dikkatim çekti inşallah görürsün canım ilaçlarını düzenli kullan, moralini yüksek tut, olumlu düşün olumlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…