- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.361
Benşmde değerim 1.35 canım yaşımda 27Yaşım 27 ilk denemem olacak sanırım iki embriyo yaş ve deneme ile koyuyor bana koyacağını pek zannetmiyorum ama soracağım
Amh gecen sene agustosta 2.43
bu sene martta 1.32 değerler nasıl sizce 1.32 dusuk mu.doktor birsey demedi sonuca
1.13 den çıkmış benşmde biraz ara vermiştik bizde o zamanlarAmh değer 1.32 sizce dusuk mu Mart ayında baktırmışım şimdi e nabızdan baktım da amh sonucunu pek anlayamıyorum geçen sene de agustosta 2.43 çıkmış ama iki hastane de farklı
Ayyyyy masallah zaten doktor dusuk veya yüksek olsaydi söylerdi diye düşünüyorumBenşmde değerim 1.35 canım yaşımda 2713 yumurta topladı doktor bende 3 tane 5 ci gün dondurulmuş embriyom var kalitesi de iyi dediler onu çok bilmiyorum
Ah canım ah gayet iyi buna ragmen 3 embriyo diyosun peki görüşmeye gidince hemen tedaviye mi başladınız önce bi vitamin takviye falan vermedimiAmh değer 1.32 sizce dusuk mu Mart ayında baktırmışım şimdi e nabızdan baktım da amh sonucunu pek anlayamıyorum geçen sene de agustosta 2.43 çıkmış ama iki hastane de farklı
Perşembe belli olacak nasipse kontrolüm var ay sonu gibi yada öncesi de yapabiliriz demişti doktorAyyyyy masallah zaten doktor dusuk veya yüksek olsaydi söylerdi diye düşünüyorumsiz transfer yaptırdınız mi acaba aynı görünce heyecanlandım
Anladım cnm inşallah artık sağlıkla ilerlerHayır canım erken gebelik testiydi birde ama silik çizgi bile yoktu
Ben ekim basında asilama sonucum negatifti hemen regl olunca gittim ekim ortasıydı tabi ilk önce vitamin verdi eşime de aynı vitaminden verdi erkek olanınıAh canım ah gayet iyi buna ragmen 3 embriyo diyosun peki görüşmeye gidince hemen tedaviye mi başladınız önce bi vitamin takviye falan vermedimi
Allahim sağlıcakla o günde güzelce transferini olup güzel sonuçlarınla burada haberlerini vermek tez zamanda kolaylıkla nasip olsun heyecanlandım şimdi sende 27 yumurtalarımız 3 tane 5. Gün falan haber bekleyeceğim senden buralardayım bende zatenPerşembe belli olacak nasipse kontrolüm var ay sonu gibi yada öncesi de yapabiliriz demişti doktor
Ben hiç bilmiyorum süreçleri sen zoru atlatmışsın canım bende şimdi iyi beslenmeye ve vitamine başlıcamBen ekim basında asilama sonucum negatifti hemen regl olunca gittim ekim ortasıydı tabi ilk önce vitamin verdi eşime de aynı vitaminden verdi erkek olanını
ben ön görüşmemi bahcecide Önder hoca ile yapmıştım asilama aşamasında sonucum negatif olunca geleceğim demiştim karar verince Mehmet hocadan muayene randevu aldım regl iken gittim hemen muayene vitamin verdi iğnelere başladık o gün
Zaten Mehmet hoca da ön gorusme yok diye biliyorum
Sende insallah sağlıcakla atlatacaksın merak etme stres bile yumurtaları etkiliyor sağlıklı beslenmeye özen göster iğnelerini saatinde vur bol dua tevekkül gerisi Allah’ın takdiri ol derse her şey olur isteyeceğimiz hiçbir şey Allah’a ağır gelmez dualarım seninleBen hiç bilmiyorum süreçleri sen zoru atlatmışsın canım bende şimdi iyi beslenmeye ve vitamine başlıcam
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızAnladım cnm inşallah artık sağlıkla ilerler
Canım bende aynı durumdayım, bugün oldum opu. Ağrı kanama mahvetti beni. Benim yumurtalar geride olduğu için böyle olmuş doktor dedi. Serum taktılar, yarın iki tane daha taktırıcam. Tuvaleti vs yaparken çok canım yanıyor, yapamıyorumMerhabalar, bende bu gün yumurta toplama işlemi yaptırdım saatler geçti üzerinden ama ağrıdan ölüyorum canım çekiliyor resmen ne zaman geçer bu ağrı bi kaç gün sonra da taze transfer yapmayı planlıyorlarmış ama benimle birlikte toplama işlemi yapılan başka bir hastaya bi ay sonra yapacaklarını söylemişler transferi sizce neden böyle oldu
Ön görüşme var canım bende ilk Mehmet hocaya gitmek istedim ama raporlu hasta kabul etmiyormuşBen ekim basında asilama sonucum negatifti hemen regl olunca gittim ekim ortasıydı tabi ilk önce vitamin verdi eşime de aynı vitaminden verdi erkek olanını
ben ön görüşmemi bahcecide Önder hoca ile yapmıştım asilama aşamasında sonucum negatif olunca geleceğim demiştim karar verince Mehmet hocadan muayene randevu aldım regl iken gittim hemen muayene vitamin verdi iğnelere başladık o gün
Zaten Mehmet hoca da ön gorusme yok diye biliyorum
Bende İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi ne murat Keskin'e gidiyorum devletten geçiş yaptım bende raporlu olarakAllahim sağlıcakla o günde güzelce transferini olup güzel sonuçlarınla burada haberlerini vermek tez zamanda kolaylıkla nasip olsun heyecanlandım şimdi sende 27 yumurtalarımız 3 tane 5. Gün falan haber bekleyeceğim senden buralardayım bende zatenkalam yumurtaları donduracakmisin ve nerede görüyorsun tedavini
Doktorla görüşme şansın yok mu hemen nasıl böyle olabilir kiKizlar merhaba muhtemelen kimyasal gecirdim testim malesef ki negatife dondu yine dijital yaptim hamilelik yok diyor keske dunde gormeseydim pozitifi ama yapacak birsey yok insallah sizinkiler guzel ve saglikli ilerler
Merhaba hiç belirti oldu mu transfer gününü saymazsak 6. günüm yarın tam 1 hafta olacak çok heyecanlıyım ilk denemem korkuyorum da birazMaşallah canımgözün aydın inşallah artarak yükselir. Benimde 7. Gün 106 çıkmıştı.
Canım çok geçmiş olsun ya , inşallah en erken zamanda ağrılarınız geçsin gitsin inşallahCanım bende aynı durumdayım, bugün oldum opu. Ağrı kanama mahvetti beni. Benim yumurtalar geride olduğu için böyle olmuş doktor dedi. Serum taktılar, yarın iki tane daha taktırıcam. Tuvaleti vs yaparken çok canım yanıyor, yapamıyorum
Ya cok sukur yumurtanız var yinede tedaviye daha da guzel olur..
bilmiyorum iste herkeste etki etmiyormus zaten umarim bana etkisi olmustur çünkü benim iki folikülum tek var yas 34bende cok dikkat ediyorum yemege vs ama kismet.
Reglim 6 gün gecikti ama regl olacagim sanirim çünkü umudum yok tek yumurta tek tüp bilmiyorum zor gibi
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun ya , inşallah en erken zamanda ağrılarınız geçsin gitsin inşallah
Doktorla sabah konustum 12. Haftaya kadar kullanmam icin ilaclarimi tekrar yazdi yuksek bir meblag bende sabah yine test yaptim normal kaset test dune gore dahada silik cikti aradim kan testi istiyorum ona gore ilaclari alayim dedim yarin gel yapariz ama yinede ilaclarin yetmez al dedi bende clearblue dijital test aldim dun 3-4 haftalik hamile cikmisti bugun hamilelik yok cikti yazdim doktora ne der bilmiyorum ama testleriminde koyulasmasi gerekiyordu zaten olmadi benceDoktorla görüşme şansın yok mu hemen nasıl böyle olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?