Benşmde değerim 1.35 canım yaşımda 27 13 yumurta topladı doktor bende 3 tane 5 ci gün dondurulmuş embriyom var kalitesi de iyi dediler onu çok bilmiyorum

Benşmde değerim 1.35 canım yaşımda 27 13 yumurta topladı doktor bende 3 tane 5 ci gün dondurulmuş embriyom var kalitesi de iyi dediler onu çok bilmiyorum
Ayyyyy masallah zaten doktor dusuk veya yüksek olsaydi söylerdi diye düşünüyorum siz transfer yaptırdınız mi acaba aynı görünce heyecanlandım

Amh değer 1.32 sizce dusuk mu Mart ayında baktırmışım şimdi e nabızdan baktım da amh sonucunu pek anlayamıyorum geçen sene de agustosta 2.43 çıkmış ama iki hastane de farklı
Ah canım ah gayet iyi buna ragmen 3 embriyo diyosun peki görüşmeye gidince hemen tedaviye mi başladınız önce bi vitamin takviye falan vermedimi

Ah canım ah gayet iyi buna ragmen 3 embriyo diyosun peki görüşmeye gidince hemen tedaviye mi başladınız önce bi vitamin takviye falan vermedimi
Ben ekim basında asilama sonucum negatifti hemen regl olunca gittim ekim ortasıydı tabi ilk önce vitamin verdi eşime de aynı vitaminden verdi erkek olanını
ben ön görüşmemi bahcecide Önder hoca ile yapmıştım asilama aşamasında sonucum negatif olunca geleceğim demiştim karar verince Mehmet hocadan muayene randevu aldım regl iken gittim hemen muayene vitamin verdi iğnelere başladık o gün
Zaten Mehmet hoca da ön gorusme yok diye biliyorum

Perşembe belli olacak nasipse kontrolüm var ay sonu gibi yada öncesi de yapabiliriz demişti doktor
Allahim sağlıcakla o günde güzelce transferini olup güzel sonuçlarınla burada haberlerini vermek tez zamanda kolaylıkla nasip olsun heyecanlandım şimdi sende 27 yumurtalarımız 3 tane 5. Gün falan haber bekleyeceğim senden buralardayım bende zaten kalam yumurtaları donduracakmisin ve nerede görüyorsun tedavini

Ben hiç bilmiyorum süreçleri sen zoru atlatmışsın canım bende şimdi iyi beslenmeye ve vitamine başlıcam

Ben hiç bilmiyorum süreçleri sen zoru atlatmışsın canım bende şimdi iyi beslenmeye ve vitamine başlıcam
Sende insallah sağlıcakla atlatacaksın merak etme stres bile yumurtaları etkiliyor sağlıklı beslenmeye özen göster iğnelerini saatinde vur bol dua tevekkül gerisi Allah’ın takdiri ol derse her şey olur isteyeceğimiz hiçbir şey Allah’a ağır gelmez dualarım seninle

Canım bende aynı durumdayım, bugün oldum opu. Ağrı kanama mahvetti beni. Benim yumurtalar geride olduğu için böyle olmuş doktor dedi. Serum taktılar, yarın iki tane daha taktırıcam. Tuvaleti vs yaparken çok canım yanıyor, yapamıyorum

Ön görüşme var canım bende ilk Mehmet hocaya gitmek istedim ama raporlu hasta kabul etmiyormuş
Bende İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi ne murat Keskin'e gidiyorum devletten geçiş yaptım bende raporlu olarak

Kizlar merhaba muhtemelen kimyasal gecirdim testim malesef ki negatife dondu yine dijital yaptim hamilelik yok diyor keske dunde gormeseydim pozitifi ama yapacak birsey yok insallah sizinkiler guzel ve saglikli ilerler
Doktorla görüşme şansın yok mu hemen nasıl böyle olabilir ki

Canım çok geçmiş olsun ya , inşallah en erken zamanda ağrılarınız geçsin gitsin inşallah

RABBİM ol derse olur

Doktorla görüşme şansın yok mu hemen nasıl böyle olabilir ki
Doktorla sabah konustum 12. Haftaya kadar kullanmam icin ilaclarimi tekrar yazdi yuksek bir meblag bende sabah yine test yaptim normal kaset test dune gore dahada silik cikti aradim kan testi istiyorum ona gore ilaclari alayim dedim yarin gel yapariz ama yinede ilaclarin yetmez al dedi bende clearblue dijital test aldim dun 3-4 haftalik hamile cikmisti bugun hamilelik yok cikti yazdim doktora ne der bilmiyorum ama testleriminde koyulasmasi gerekiyordu zaten olmadi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…