Verebilirsen kan testini bekle olumsuz düşünme lütfen Haktan hayırlısı Rabbim hüsrana uğratmasın seni hepimizi

Aaaa bilmiyordum insallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur

Çok teşekkürler canım ama inan oladar bilmiyorum ki napıcagımı

Çok teşekkürler canım ama inan oladar bilmiyorum ki napıcagımı
Neden bu şekilde düşünüyorsunuz peki kararsızlığınız nedir birde başlamadıysanız Dr Cem Çelik ismini de çok duydum Dr aret kamar ama Bahçecinin laboratuvarı çok iyi diye düşünüyorum ben açıkçası

Merhaba hiç belirti oldu mu transfer gününü saymazsak 6. günüm yarın tam 1 hafta olacak çok heyecanlıyım ilk denemem korkuyorum da biraz
Sadece çok az kasık ağrım oldu canım, şimdi 14.günümdeyim mide bulantım başladı. Yarın keseyi görcez inşallah korkma canım, bebeğin sımsıkı tutunuyor sana şimdi. Kendine iyi bak iyi beslen dinlen, yorma kendini

Yani beni bi doktor arkadaşım yönlendirdi mehmet reşite ama sonuçları nasıl ne yapıyor tabi bilmiyorum. Yorgun hissediyorum yani endişeliyim işte ne olur ne biter bilmediğimiz bi süreç yumurtalarım iyi oluyordu amh düşük ama yinede ne olucak bilmiyorum

çok haklısın canım üzülmemek için asla acele etmeye gerek yok test yapmak içiin sen de canını sıkma daha çok var test zamanına umudunu sakın yitirme
Cok tesekkur ederim ben biraz uzuldum en azından diger arkadaslarım bakıpta moralini bozmasın diye yazdım. Ama pozitif haberlerle tekrar keyfim yerine geliyor. Umarım tum pozitif gebelikler saglıkla doguma gider:))

Canımm inşallah testte bir sıkıntı vardır , kan testinde inşallah gebelik çıkar , hiç kendini üzme testten teste bile fark edebilir illa ki
Insallah canim cok sagol destegin icin ama zannetmiyorum ya uc test yaptim bugun ikisi kaset bir tanesi dijital birinden birinde cikardi illaki nasibimizde yokmus napalim insallah sizin surecleriniz saglikli ilerler

Cok sagol canım pozitifler zaten ilac gibi geliyorsunuz. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım bende sizinle pozitif haberimi paylasabilirim:)) Gunumu bekliyorum cumartesiyi.

Canım sonucta idrar yoğunluğuna göre dalgalanma olabilir bence.. düşük değerlerde bür iki günde pek koyulaşma olmuyor zaten. En garantisi yine kan testi..
Yarin doktorum kan testine cagirdi ilaclarini birakma dedi ama ben sonucun degisecegine inanmiyorum nedense

Aynı durumdayım serum taktılar ama daha fazla bi şey yapamayız sende sadece parol kullanabilirsin dediler eve gelince ağrıdan acıdan bi yandan ağladım bir yandan gülme krizine girdim eşimde korkmaya başladı şimdi aşırı gaz sancısı çekmeye başladım biraz yürümeye çalıştım bi kaç saat öncesine nazaran bi tık daha iyiyim iyi olmak zorundayım yarın işe gidicem şu kaynatıp ayağıma koydum sende dene Kays’ı kurusu ve meyve suyu içtim iyi geliyor

Sizin doktorunuz kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…