- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.381
Verebilirsen kan testini bekle olumsuz düşünme lütfen Haktan hayırlısı Rabbim hüsrana uğratmasın seni hepimiziDoktorla sabah konustum 12. Haftaya kadar kullanmam icin ilaclarimi tekrar yazdi yuksek bir meblag bende sabah yine test yaptim normal kaset test dune gore dahada silik cikti aradim kan testi istiyorum ona gore ilaclari alayim dedim yarin gel yapariz ama yinede ilaclarin yetmez al dedi bende clearblue dijital test aldim dun 3-4 haftalik hamile cikmisti bugun hamilelik yok cikti yazdim doktora ne der bilmiyorum ama testleriminde koyulasmasi gerekiyordu zaten olmadi bence
Aaaa bilmiyordum insallah güzel haberlerimizi vermek nasip olurÖn görüşme var canım bende ilk Mehmet hocaya gitmek istedim ama raporlu hasta kabul etmiyormuş
Bende İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi ne murat Keskin'e gidiyorum devletten geçiş yaptım bende raporlu olarak
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim canımkanama için tampon takmislardi onu çıkarırlarken ağladım hatta. İnşallah bu son olur hepimiz için
Doktor donerse ona gore karar veririz kan testine artik. Aminn insallahVerebilirsen kan testini bekle olumsuz düşünme lütfen Haktan hayırlısı Rabbim hüsrana uğratmasın seni hepimizi
Çok çok amin canımİnşallah canım benimRabbim bu emeklerimizin mükâfatını almayı nasip eylesin
Canımm inşallah testte bir sıkıntı vardır , kan testinde inşallah gebelik çıkar , hiç kendini üzme testten teste bile fark edebilir illa kiDoktor donerse ona gore karar veririz kan testine artik. Aminn insallah
Amin canımAaaa bilmiyordum insallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur
Üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsunDoktor donerse ona gore karar veririz kan testine artik. Aminn insallah
Çok teşekkürler canım ama inan oladar bilmiyorum ki napıcagımıSende insallah sağlıcakla atlatacaksın merak etme stres bile yumurtaları etkiliyor sağlıklı beslenmeye özen göster iğnelerini saatinde vur bol dua tevekkül gerisi Allah’ın takdiri ol derse her şey olur isteyeceğimiz hiçbir şey Allah’a ağır gelmez dualarım seninle
Neden bu şekilde düşünüyorsunuz peki kararsızlığınız nedir birde başlamadıysanız Dr Cem Çelik ismini de çok duydum Dr aret kamar ama Bahçecinin laboratuvarı çok iyi diye düşünüyorum ben açıkçasıÇok teşekkürler canım ama inan oladar bilmiyorum ki napıcagımı
Sadece çok az kasık ağrım oldu canım, şimdi 14.günümdeyim mide bulantım başladı. Yarın keseyi görcez inşallahMerhaba hiç belirti oldu mu transfer gününü saymazsak 6. günüm yarın tam 1 hafta olacak çok heyecanlıyım ilk denemem korkuyorum da biraz
Canım sonucta idrar yoğunluğuna göre dalgalanma olabilir bence.. düşük değerlerde bür iki günde pek koyulaşma olmuyor zaten. En garantisi yine kan testi..Doktor donerse ona gore karar veririz kan testine artik. Aminn insallah
Yani beni bi doktor arkadaşım yönlendirdi mehmet reşite ama sonuçları nasıl ne yapıyor tabi bilmiyorum. Yorgun hissediyorum yani endişeliyim işte ne olur ne biter bilmediğimiz bi süreç yumurtalarım iyi oluyordu amh düşük ama yinede ne olucak bilmiyorumNeden bu şekilde düşünüyorsunuz peki kararsızlığınız nedir birde başlamadıysanız Dr Cem Çelik ismini de çok duydum Dr aret kamar ama Bahçecinin laboratuvarı çok iyi diye düşünüyorum ben açıkçası
Cok tesekkur ederim ben biraz uzuldum en azından diger arkadaslarım bakıpta moralini bozmasın diye yazdım. Ama pozitif haberlerle tekrar keyfim yerine geliyor. Umarım tum pozitif gebelikler saglıkla doguma gider:))çok haklısın canım üzülmemek için asla acele etmeye gerek yok test yapmak içiin sen de canını sıkma daha çok var test zamanına umudunu sakın yitirme
Insallah canim cok sagol destegin icin ama zannetmiyorum ya uc test yaptim bugun ikisi kaset bir tanesi dijital birinden birinde cikardi illaki nasibimizde yokmus napalim insallah sizin surecleriniz saglikli ilerlerCanımm inşallah testte bir sıkıntı vardır , kan testinde inşallah gebelik çıkar , hiç kendini üzme testten teste bile fark edebilir illa ki
Cok sagol canım pozitifler zaten ilac gibi geliyorsunuz. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım bende sizinle pozitif haberimi paylasabilirim:)) Gunumu bekliyorum cumartesiyi.Hiiiç olumsuz düşünmeee :) değerin 0 'a yakın bile olabilir 6. günde bütün kadınlarda bhcg değerleri 100 ler de 200 ler de havalarda uçuşmuyor. Binlerce tüp bebek hamilesi sessiz sedasız usul usul ilerliyor. Moralini bozma gününü bekle bir daha yap.
Yarin doktorum kan testine cagirdi ilaclarini birakma dedi ama ben sonucun degisecegine inanmiyorum nedenseCanım sonucta idrar yoğunluğuna göre dalgalanma olabilir bence.. düşük değerlerde bür iki günde pek koyulaşma olmuyor zaten. En garantisi yine kan testi..
Aaay cok sevindim, saglıkla artsın degerleriniz insallah:))Gözün aydın canımçok güzel değerin maşşallah benimde 11. Gün 686 çıkmıştı çift eöbriyo benim senin? İkiz olabilir dediler bana
Aynı durumdayım serum taktılar ama daha fazla bi şey yapamayız sende sadece parol kullanabilirsin dediler eve gelince ağrıdan acıdan bi yandan ağladım bir yandan gülme krizine girdim eşimde korkmaya başladı şimdi aşırı gaz sancısı çekmeye başladım biraz yürümeye çalıştım bi kaç saat öncesine nazaran bi tık daha iyiyim iyi olmak zorundayım yarın işe gidicem şu kaynatıp ayağıma koydum sende dene Kays’ı kurusu ve meyve suyu içtim iyi geliyorCanım bende aynı durumdayım, bugün oldum opu. Ağrı kanama mahvetti beni. Benim yumurtalar geride olduğu için böyle olmuş doktor dedi. Serum taktılar, yarın iki tane daha taktırıcam. Tuvaleti vs yaparken çok canım yanıyor, yapamıyorum
Hadi inşallah sana bir sürpriz olsunYarin doktorum kan testine cagirdi ilaclarini birakma dedi ama ben sonucun degisecegine inanmiyorum nedense
Sizin doktorunuz kimAynı durumdayım serum taktılar ama daha fazla bi şey yapamayız sende sadece parol kullanabilirsin dediler eve gelince ağrıdan acıdan bi yandan ağladım bir yandan gülme krizine girdim eşimde korkmaya başladı şimdi aşırı gaz sancısı çekmeye başladım biraz yürümeye çalıştım bi kaç saat öncesine nazaran bi tık daha iyiyim iyi olmak zorundayım yarın işe gidicem şu kaynatıp ayağıma koydum sende dene Kays’ı kurusu ve meyve suyu içtim iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?