Bende de çok fazla gaz sancısı var canım. Kayısı kurusu yedimde inşallah faydası olur. İnşallah bı an önce toparlanırız.

İnşallah öyledir sen 7. günde kan mı idrar testi mi yaptın bende yapsam mı beklesem mi kararsızım birse yerleşme kabaması oldu mu güzel haberleşni bekliyorum sağlıkla kucağına alırsın hayırlısı ile

Etkilemek istemem ama cem çelikte aşılama yaptırdım hiç memnun kaldım dünya kadar vitamin istedi işe yaramadı hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah

Kanama olmadı canım hiç, sadece kasıklarımda çok az ağrı oldu. 5.gün kaset test yapmaya başladım her sabah 1 tane yaptım hergün belirsiz çizgiler belirmeye başladı. Sonra 7.gün kan verdim 106 çıktı, 9.gün 327, 11.gün 686 çıktı. Doktoeum daha twst yapmana gerek yok dedi başlada ne idrar ne kan yapmadım. Yarın hayırlısıyla keseyi göreceğiz inşallah. Hala çok tedirgin oluyorum bişwy olmasından çok korkuyorum ama bugün midem bulanmaya başladı için rahatladı resmen inşallah seninde güzel haberlerini okuruz burda

Kızlar birşey merak ediyorum. Regl tarihimiz test tarihimizden önceyse negatifse durum regl olma ihtimalimiz var mı yoksa ilaçlar bunu engelliyor mu ?

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Amin canım valla içimi rahatlantın çok teşekkür ederim inşallah

Kizlar bende bugün opu oldum.
Opu sonarasi çok sersem ölüm anestezi etkisiyle midem bulandı, sersemledim baya. Şimdi iyiyim şükür.
Ama ağrım sancım olmadı.
Benim 4 yumurta toplanmis sadece belki ondandır.
Sizde kaç yumurta toplandı ?

Etkilemek istemem ama cem çelikte aşılama yaptırdım hiç memnun kaldım dünya kadar vitamin istedi işe yaramadı hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah
Yok bende sogudum o isimler çok yogun diye filan bu doktora da yogun diyolar ama bilmiyorum bi yerden başlamamız gerekiyor biliyorsun ki sen en son ne yaptın peki şuan durumun nedr

Prof.Dr.Arda Lembet hocaya başladım sağlık çalışanıyım kendisini tanıyordum alanında çok iyi başta aklıma gelmemişti bu sefer onunla başladık yola çok ilgili ve çok düzenli herşey tüp bebeğe başladık 13 sağlıklı yumurtam oldu 14Kasım transfer yapıldı 24 kadımda test vereceğiz bir gün göbekten bir gün kalçadan iğne estrofem akşamları 2 tane birde bir ilaç daha var heyacanla sabırla dua ile bekliyorum şuan

Ayyy çok tatlı bende heycanlandım olucak merak etme bende sağlıkçıuım bu arada yaş kaç ve neden tüp bebek oldun canım tek embryo mu kondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…