- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 28
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.601
Canım öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsunMerhaba hanımlar, inşallah Allah gönlümüze göre versin bu süreçte herşey çok stresli..bana da bugün transfer yapıldı.. progestan iğne vuruldum kalçadan çok ağrı yaptı bu ağrının azalması için bir çözüm var mı?
Ben epey araştırdım yabancı kaynaklarda ılıkla sıcak arası uygulama iyi gelir diye yazıyor. Yağlı ilaç olduğu için kas içinde dağılmasını kolaylaştırıyor. İsteyen deneyebilirSıcak değil soğuk uygulama iyi gelir bu durumda
Canım öncelikle hayırlı olsun sürecin umarım bebeğin sana tutunur. Genelde 35 yaş üstü ve 3 deneme yapılanlara ikiz yapılıyor. Bende ikiz istemiştim fakat doktorum kuralların bu şekilde olduğunu söyledi. İkiz gebelik riskli erken doğum olma ihtimali olmasından kaynaklı tek öneriyoruz dedi. Yinede bazı özel hastaneler ikiz yapıyor. Sağlıklı olsunda sayısı hiç fark etmez. Kaderinde ikiz varsa tek yumurta ikizi bile olur. Tedavi kişiden kişiye değişiyor. Yumurta büyüme hızına göre. Benim ilacı kullanmaya başladığımın 9. Günü opu oldum. Sonrasında hemen transfer.Merhaba kızlar, bende bugün amerikan has a gittim, bugün tedaviye başladık, yarın ilaçlarıma başlayacağız, ancak ben o kadar ikizim olsun isterken doktor sadece tek embriyo kuyulabileceğini söyleyince biraz hayal kırıklığı yaşadım gibi, bu ilk denemem, yarından başlayıp 5 gün iğne yap pazartesi kontrole gelmemi söyledi, böyle giderse tahmin olarak kaçıncı gün yumurta toplanır? Tüp bebek konusunda hiç bilgim yoktu, grçen ay eşimin sonuçları kötü çıkınca doktor yönlendirdi, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bugün benim de kontrolüm vardı doktora çarşamba günü gitmiştim betaya bakarak salı günü gel dedi (yani bugün) alttan ancak görünür demişti.. bugün de önce karından baktı görünmedi ama alttan bakınca göründü.. benim doktorum hiç umutsuz konuşmadı 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.. transfer gününüz ne zamandı sizin ?Selamünaleyküm arkadaşlar doktor kontrolünde bugün alttan ancak kese göründü ancak bebek yok 10 gün bekleyelim dedi doktor inşallah bebek gelişir dedi ama umutsuzca konuştu bu durumu yaşayan biri var mı
Bende aynı durumdayımmmHayırlı güzel sonuçlar alırsınız insaAllah. Beraber aynı heyecan bekleyiş içerisindeyiz öyleyse. Bende 13 Kasım'da oldum transfer. 25 kasım test vermemi istediler. Yarın evde test yapsammi yapmasammi düşünüyorum. İlk taze transferim negatifti. Cesaret edemiyorum test yapmaya ama çokta merak ediyorum
29 bilinmeyen kısırlık dondurulmuş tek embriyo 5. gün Ab kalitesi transferAyyy çok tatlı bende heycanlandım olucak merak etme bende sağlıkçıuım bu arada yaş kaç ve neden tüp bebek oldun canım tek embryo mu kondu
Canım transferim 2 Kasım yapıldı transferin 12.günü beta 2798 14.günü 10321 çıktı bugünde muayene oldum kanamam vardı ve hala pıhtı şeklinde var kese anca alttan göründü ama bebek yok doktor umutsuz konuşunca umudumu kestim artık Allah büyük ne yapacağım bilmiyorumBugün benim de kontrolüm vardı doktora çarşamba günü gitmiştim betaya bakarak salı günü gel dedi (yani bugün) alttan ancak görünür demişti.. bugün de önce karından baktı görünmedi ama alttan bakınca göründü.. benim doktorum hiç umutsuz konuşmadı 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.. transfer gününüz ne zamandı sizin ?
Bence test gününü bekle. Negatif çıkarsa eğer üzülürsünMerhaba. Bende 13 Kasım'da oldum transfer. Dondurulmuş 5.gün.. ilk taze transfer negatifdi.bu son embriyomdu. 25 Kasım'da test vericen dediler ama artık dayanamıyorum. Yarın erken gebelik testi yapsammi sizce. Onu yapmayada korkuyorum.
Betaniz kacti acaba bende yarin kese gormeye gidicem insallah en son cuma vermistim 1500 duBugün benim de kontrolüm vardı doktora çarşamba günü gitmiştim betaya bakarak salı günü gel dedi (yani bugün) alttan ancak görünür demişti.. bugün de önce karından baktı görünmedi ama alttan bakınca göründü.. benim doktorum hiç umutsuz konuşmadı 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.. transfer gününüz ne zamandı sizin ?
Benimde ayni 4 hafta 5 qunluk şuan ama insanlar kafa karıştırıyor benim son adet tarihim 18 ekimCanım son adet tarihine bakılıyor benim şuan 4hafta 5gunluk ben iki kere muayene oldum ilk gittiğimde kese oluşmuştu cumartesi günü tekrar gittim hem kese hemde bebek oluşmuştu
Merhaba canım nasılsın1sevgi1..merhaba canım sen doktora gittin mi bebegini gorebildin mı benim gözükmedi
İnsanları boşver canım onlar hep konuşur Sen doktoruna sordun mu canım kaç haftalık oldu diye yanlış bilmiyosam son adet tarihine bakılıyorBenimde ayni 4 hafta 5 qunluk şuan ama insanlar kafa karıştırıyor benim son adet tarihim 18 ekim
Canım merhaba idare eder çokta iyi sayılmam senin adına sevindim Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben artık umudu kestim bebek yok zaten yüksek çıkmasından belliydiMerhaba canım nasılsınCumartesi günü tekrar Muayene gittim bebek oluşmuş dedi sana transvajinal ultrasonda bakilmadimi
Canım ya bence beta yüksekliği alsa kötü olacak bir şey değil hiç üzme kendini ben bebeğin de görüleceğini düşünüyorum ilerleyen zamanlarda , Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaCanım merhaba idare eder çokta iyi sayılmam senin adına sevindim Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben artık umudu kestim bebek yok zaten yüksek çıkmasından belliydi
Canım benim inşallah ama Doktor bana hiç umutlu konusmadiCanım ya bence beta yüksekliği alsa kötü olacak bir şey değil hiç üzme kendini ben bebeğin de görüleceğini düşünüyorum ilerleyen zamanlarda , Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ya
Öyle düşünme canım benim teyzemde seninle aynı durumdaydi 7 haftalıkken kese ancak göründü Allah dan ümit kesilmezCanım merhaba idare eder çokta iyi sayılmam senin adına sevindim Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben artık umudu kestim bebek yok zaten yüksek çıkmasından belliydi
Canım hiç belli olmaz o an görememiştir belki de , sen hiç üzme kendini diğer kontrole kadar içini ferah tut , anlayabiliyorum çok zor ama Rabbim yardım etsin inşallahCanım benim inşallah ama Doktor bana hiç umutlu konusmadi
Canım benim ümidimi kesmek istemiyorum ama yoruldum ne yapacağımı bilmiyorumÖyle düşünme canım benim teyzemde seninle aynı durumdaydi 7 haftalıkken kese ancak göründü Allah dan ümit kesilmez
Bende estrofem corasprin bide vitaminler kullaniom doktora sordum nedenn böyle oldu pcoslularda olabiliyormus ama bu sitede çok pcoslu tup bebek yapan var âma hiç bu durumu yaşayanı duymadimÜzüldüm canım ne ilaç kullandım bu süreçte bende Perşembe gideceğim görüşmeye estrofem ve vitaminler kullanıyorum ben sadece birde günde 1 tane nar yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?