- 12 Kasım 2023
- 80
- 188
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.621
Canım çok zor geçiyor günlerim nasip bakalım hepinize dua ediyorum inşallah sağlıklı bı sürü bebisleriniz olsunCanım hiç belli olmaz o an görememiştir belki de , sen hiç üzme kendini diğer kontrole kadar içini ferah tut , anlayabiliyorum çok zor ama Rabbim yardım etsin inşallah
Yarın sorcam yavrum yarın kontrolümİnsanları boşver canım onlar hep konuşur Sen doktoruna sordun mu canım kaç haftalık oldu diye yanlış bilmiyosam son adet tarihine bakılıyor
Amin canım benim Allah razı olsun , hepimizin Rabbim yardımcısı olsun , senin de inşallah aklındaki tüm sorular gitsin bebişinin hem kalp sesini duy hem gör inşallah canımmCanım çok zor geçiyor günlerim nasip bakalım hepinize dua ediyorum inşallah sağlıklı bı sürü bebisleriniz olsun
Hadi ya bana 2 kutu aldırdı cuma günü gel kontrole dedi. Ben de 2 kutuyla yırrttım diye düşündüm :) cuma günü tekrardan bişeyler verebilir yaniCanım ben 5 kutu gonal f 900kullandım 350 doz şeklinde 5 tanede cetrotide kullandım 3 tanede çatlatma iğnesi oldum adetle beraber 14 gün opu işlemi oldu
Nar niye dedi rahim kalınlaşsın diye miKuzum 10 kasımda adet oldum 11 kasımda doktora gittim 20 kasımda gel dedi tarihi o zaman belirleriz dedi dün muayene etti rahim kalınlığı 8 ile 12 mlim olması lazımmış dün baktı 11 milim olmuş 3 çizgi yani tam istediğim gibi çok güzel 24 kasımda yapalım dedi beklemeyelim dedi ben bol bol nar yedim nar suyu içtim doktorum nar tüket demişti işe yaramış gerçektendün ekstra iğne ilaçlar verdi birde transfer günü götürceğim iğneler var onlarıda söyledi detaylı kağıt verdi cumaya kadar yapcağım talimatlar öyle kuzum dün gece 22.00da iğne vuruldum o beni maffetti hala ağrısı var
Canım benim yaTahmin ettigim gibi malesef kimyasal gebelik geciriyorum ilaclari biraktirdi doktorum insallah sizlerinki saglikli ilerler
Kaç gun oldu gıdelı canım Kaç gun sonra cagırdılarÇok sevindim senin adına canım
Bende iyiyim canım Perşembe görüşmem var rahim kalınlığına bakılacak bakalım gerisi de nasip
Eklerim cnm hoşgeldin
Bende aynı canım ilaçları kullanıyorum Perşembe gideceğim nasipte varsa gün verecekler transfer için
Amin inşallah tebrik ederim sizi inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız , darısı başımızaMerhabalar. Uzun zamandir sessiz bir okuyucuyum ama bende tecrübelerimi sizlerle paylasmak istedim. 32 yasindayim tüp bebek sayesinde 15 aylik bir kizim var. Kizimdan önce 2 senelik bir deneme sürecimiz olmustu.
Aradan fazla vakit gecmeden bir bebek daha istedigimizden, tekrar tüp bebek tedavisine basvurduk.
4 dondurulmus 5. gün embryomuz kalmisti.
7 Kasim birtanesini transfer oldum. transferi saymassak 9. gün, yani 13 kasim ilk testimi yaptim ve positivi gördüm.
o günden sonra her sabah test yapip, sonuc koyulasiyormu diye baktim. bugün kan testimi verdim ve sonuc 667. persembe tekrar kan vermeye gidicem saglikli bir artis varmi diye.
belirtilerimdende kisaca bahsetmek istiyorum. ilk günden itibaren regl sancisi gibi agrilarim oldu cok üzüldüm cünkü ilk hamileligmde ilk günden itibaren olmamisti. bazen baya siddetli bazen hafif ama tamam oldu olcak dedirten bi sekilde agrilarim oldu. gögüs hassasiyetim yoktu hala yok.
icinizi ferah tutun, rabbim isteyen herkeze bir evlat nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah
Amin canim insallah Rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin kismetten otesi yok malesefCanım benim yahayırlısı olsun inşallah Rabbim sonrasında kendiliğinden gebelik nasip etsin inşallah
Amin canım cidden öyle , her şey olacağına varıyor Rabbim en doğrusunu bilendirAmin canim insallah Rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin kismetten otesi yok malesef
Aslında değerleriniz de baya yüksekmiş bence ümidinizi kaybetmeyin şu an çok yeni.. normal bir gebelikte bile şu haftada ancak yeni kese görünüyor kalp atışı ancak 7-8. Haftada duyuluyor ümitsiz olmayın..Canım transferim 2 Kasım yapıldı transferin 12.günü beta 2798 14.günü 10321 çıktı bugünde muayene oldum kanamam vardı ve hala pıhtı şeklinde var kese anca alttan göründü ama bebek yok doktor umutsuz konuşunca umudumu kestim artık Allah büyük ne yapacağım bilmiyorum
Ben en son Çarşamba günü gitmiştim o zaman 409 du doktor daha beta istemedi Salı günü gel vajinal ultrasonla bakalım dediBetaniz kacti acaba bende yarin kese gormeye gidicem insallah en son cuma vermistim 1500 du
Aslında değerleriniz de baya yüksekmiş bence ümidinizi kaybetmeyin şu an çok yeni.. normal bir gebelikte bile şu haftada ancak yeni kese görünüyor kalp atışı ancak 7-8. Haftada duyuluyor ümitsiz olmayın..
Allahım gönlünüze göre verir inşallah hakkınızdan hayırlısı neyse o olsunAnladım canım ama kanama yaşıyorum acile gittiğimde doktor kesenin çok aşağıya yerleştiğini düşebileceğini söylemişti bugün ki kendi doktorum keseyi zar zor gördü ve bebek yok gelişmemiş dedi 10 gün sonra tekrar bakacak ama ümitsiz bir şekilde inşallah gelişir dedi çok üzüldüm herşey Rabbim den artık beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok galiba
Sağol canım benim Rabb'im sana ve sizlere sağlıklı bebisler nasip etsin inşallahAllahım gönlünüze göre verir inşallah hakkınızdan hayırlısı neyse o olsun
Ben en son Çarşamba günü gitmiştim o zaman 409 du doktor daha beta istemedi Salı günü gel vajinal ultrasonla bakalım dedi
cok tesekür ederim insallahAmin inşallah tebrik ederim sizi inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız , darısı başımıza
Bende aynı durumdayımmm
Yapsaydım bu sabah yapacaktım. Cesaret edemedimBence test gününü bekle. Negatif çıkarsa eğer üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?