Canım hiç belli olmaz o an görememiştir belki de , sen hiç üzme kendini diğer kontrole kadar içini ferah tut , anlayabiliyorum çok zor ama Rabbim yardım etsin inşallah
Canım çok zor geçiyor günlerim nasip bakalım hepinize dua ediyorum inşallah sağlıklı bı sürü bebisleriniz olsun

Canım çok zor geçiyor günlerim nasip bakalım hepinize dua ediyorum inşallah sağlıklı bı sürü bebisleriniz olsun
Amin canım benim Allah razı olsun , hepimizin Rabbim yardımcısı olsun , senin de inşallah aklındaki tüm sorular gitsin bebişinin hem kalp sesini duy hem gör inşallah canımm

Canım ben 5 kutu gonal f 900kullandım 350 doz şeklinde 5 tanede cetrotide kullandım 3 tanede çatlatma iğnesi oldum adetle beraber 14 gün opu işlemi oldu
Hadi ya bana 2 kutu aldırdı cuma günü gel kontrole dedi. Ben de 2 kutuyla yırrttım diye düşündüm :) cuma günü tekrardan bişeyler verebilir yani

Nar niye dedi rahim kalınlaşsın diye mi

Merhabalar. Uzun zamandir sessiz bir okuyucuyum ama bende tecrübelerimi sizlerle paylasmak istedim. 32 yasindayim tüp bebek sayesinde 15 aylik bir kizim var. Kizimdan önce 2 senelik bir deneme sürecimiz olmustu.

Aradan fazla vakit gecmeden bir bebek daha istedigimizden, tekrar tüp bebek tedavisine basvurduk.

4 dondurulmus 5. gün embryomuz kalmisti.

7 Kasim birtanesini transfer oldum. transferi saymassak 9. gün, yani 13 kasim ilk testimi yaptim ve positivi gördüm.

o günden sonra her sabah test yapip, sonuc koyulasiyormu diye baktim. bugün kan testimi verdim ve sonuc 667. persembe tekrar kan vermeye gidicem saglikli bir artis varmi diye.

belirtilerimdende kisaca bahsetmek istiyorum. ilk günden itibaren regl sancisi gibi agrilarim oldu cok üzüldüm cünkü ilk hamileligmde ilk günden itibaren olmamisti. bazen baya siddetli bazen hafif ama tamam oldu olcak dedirten bi sekilde agrilarim oldu. gögüs hassasiyetim yoktu hala yok.

icinizi ferah tutun, rabbim isteyen herkeze bir evlat nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah

Kaç gun oldu gıdelı canım Kaç gun sonra cagırdılar

Amin inşallah tebrik ederim sizi inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız , darısı başımıza

Aslında değerleriniz de baya yüksekmiş bence ümidinizi kaybetmeyin şu an çok yeni.. normal bir gebelikte bile şu haftada ancak yeni kese görünüyor kalp atışı ancak 7-8. Haftada duyuluyor ümitsiz olmayın..

Anladım canım ama kanama yaşıyorum acile gittiğimde doktor kesenin çok aşağıya yerleştiğini düşebileceğini söylemişti bugün ki kendi doktorum keseyi zar zor gördü ve bebek yok gelişmemiş dedi 10 gün sonra tekrar bakacak ama ümitsiz bir şekilde inşallah gelişir dedi çok üzüldüm herşey Rabbim den artık beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok galiba

Allahım gönlünüze göre verir inşallah hakkınızdan hayırlısı neyse o olsun

Hemen hemen ayni sayiliriz hesabima gore bende gecen hafta gitmistim o civar cikmisti sonra kendim yapmistim ben insallah yarin gidicem kese gormeye bu gece zor gecicek cok heyecanlandim
Ben en son Çarşamba günü gitmiştim o zaman 409 du doktor daha beta istemedi Salı günü gel vajinal ultrasonla bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…