Arkadaşlar yarın transfer olalı bir hafta olacak dayanamayıp biraz önce kan testi yaptırdım 2 çıktı bu ne demek 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi

bende de aynısı oldu transferi saymazsak 6.günüm ve silik bile çıkmadı ama moralimizi bozmayalım erken diye düşünelim yarın ben kan vermeyi düşünüyorum

Arkadaşlar yarın transfer olalı bir hafta olacak dayanamayıp biraz önce kan testi yaptırdım 2 çıktı bu ne demek 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi
Benim 5.gun transferiydi 6.gun dayanamadim kan verdim 5 ten kucuk cikti umarim 9.10.gun bianda yukselen arkadaslarin ki gibi olur sonucta 9.gun Betasi 10-12 cikanlarin 6.gun yapsalardi 5 ten kucuk cikardi. Birde gercekten tutundugunu gormek bile bir umut kimyasalda olsa ilerlemese de hic tutunmadan direk negatif olursa cok uzulurum

İnşallah fazla iğneye gerek kalmaz bazen dozu düşürüp yuksetede biliyor doktorlar herkesin tedavisi farklı canım

Hepimize dua ediyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler nasipten ötesi yok bakalim inşallah güzel haberler vermeyi umut ediyorum canım benim çok teşekkür ederim
Rabbim yüzünü güldürsün canım sen kendine bol bol dua et çok düşünmemeye çalış şu 10 gün gerekirse hiç ayağa kalkma ayağının altına yastık koy kalın giyin kendini bu dönem ihmal edip harap etme senin olan sana gelecektir

Çok teşekkür ederim canim benim amin inşallah birazda olsa moral buldum senin ve diğer arkadaşların mesajları ile 10 gün iyice dinlenecem inşallah doktor zaten 10 gün istirahat verdi herşeyin hayırlısı

Tahmin ettigim gibi malesef kimyasal gebelik geciriyorum ilaclari biraktirdi doktorum insallah sizlerinki saglikli ilerler
Çok üzgünüm canım Rabbim hakkında hayırlısını versin
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kaç gun oldu gıdelı canım Kaç gun sonra cagırdılar
13 Kasım'da gittim reglinin 3 günüydü bir de yarın gideceğim sıkıntı yoksa transfer günü söyleyecekler
Maalesef negatif canım normal test günü ne zaman

Kızlar bugün 8. Gün oldu yine test yaptım negatif 10. Gün kan vereceğim sonra yeni doktor arayışına gireceğim ama sizlere sormak istediğim şu bizde sorun erkek infetlitesiydi eşimde sayı ve hareket sorunu var benim tahminimce bizde embriyolar iyi gelişmediği için ilerlemiyor tutmuyor 3. Gün ve 4. Gün de bile iyi seviye de değil orta kalite diyordu doktorlar hep tutacak olduktan sonra hepsi tutar orasını Allah’ bilir ama ben hem rahmimi hem embriyoları daha kalitesi şekilde büyütecek daha iyi sperm seçeçk bu konuda daha önce tedavi görmüş çok memnunum diyen özellikle Ankara da veya iç Anadolu bölgesi olursa iyi olur her türlü öneriye açığım …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…