- 29 Nisan 2023
- 66
- 38
- 3
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.641
İnsaAllah güzel sonuçlar alırsınız.ayni gunmu olmuş transferimiz. Herhangi bi belirti varmı sizdeBende aynı durumdayımmm
Yapamadım zaten. Sabah vazgeçtim cesaret edemedimHatır yapma lütfen
idrar testi yaptınız mı öncesindeBenimde 9. Gün beta hcg 12 çıkmıştı. Bugün 11. Gün 31,65 çıktı. Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yükselerek devam eder kızlar
bende de aynısı oldu transferi saymazsak 6.günüm ve silik bile çıkmadı ama moralimizi bozmayalım erken diye düşünelim yarın ben kan vermeyi düşünüyorumİyi akşamlar kızlar ben çok grip olduğum için artık cesaret edip test yaptım ve negatif çıktı bugün transferi saymazsam 6. Gün sanırım tutsa silikte olsa çıkardı herşeyin hayırlısı diyecek hiçbişey bulamıyorum …
Üzgünüm ama şimdilik negatif.. insaAllah yükselirArkadaşlar yarın transfer olalı bir hafta olacak dayanamayıp biraz önce kan testi yaptırdım 2 çıktı bu ne demek 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi
Kesinlikle en hayirli ve kolay sekilde saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize insallahAmin canım cidden öyle , her şey olacağına varıyor Rabbim en doğrusunu bilendir
Benim 5.gun transferiydi 6.gun dayanamadim kan verdim 5 ten kucuk cikti umarim 9.10.gun bianda yukselen arkadaslarin ki gibi olurArkadaşlar yarın transfer olalı bir hafta olacak dayanamayıp biraz önce kan testi yaptırdım 2 çıktı bu ne demek 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi
Kan icinde 9.gunu bekleyin bencebende de aynısı oldu transferi saymazsak 6.günüm ve silik bile çıkmadı ama moralimizi bozmayalım erken diye düşünelim yarın ben kan vermeyi düşünüyorum
Öncelikle bol bol dua et kendineCanım benim ümidimi kesmek istemiyorum ama yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum
Haber bekliyorum o zaman sendenYarın sorcam yavrum yarın kontrolüm
Hepimize dua ediyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler nasipten ötesi yok bakalim inşallah güzel haberler vermeyi umut ediyorum canım benim çok teşekkür ederimÖncelikle bol bol dua et kendineAllah'tan ümidini kesme
Rabbim yüzünü güldürsün canım sen kendine bol bol dua et çok düşünmemeye çalış şu 10 gün gerekirse hiç ayağa kalkma ayağının altına yastık koy kalın giyin kendini bu dönem ihmal edip harap etme senin olan sana gelecektirHepimize dua ediyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler nasipten ötesi yok bakalim inşallah güzel haberler vermeyi umut ediyorum canım benim çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canim benim amin inşallah birazda olsa moral buldum senin ve diğer arkadaşların mesajları ile 10 gün iyice dinlenecem inşallah doktor zaten 10 gün istirahat verdi herşeyin hayırlısıRabbim yüzünü güldürsün canım sen kendine bol bol dua et çok düşünmemeye çalış şu 10 gün gerekirse hiç ayağa kalkma ayağının altına yastık koy kalın giyin kendini bu dönem ihmal edip harap etme senin olan sana gelecektir
Hayırlısı olsun tabii canım bende vereceğim inşallahbende de aynısı oldu transferi saymazsak 6.günüm ve silik bile çıkmadı ama moralimizi bozmayalım erken diye düşünelim yarın ben kan vermeyi düşünüyorum
Çok üzgünüm canım Rabbim hakkında hayırlısını versinTahmin ettigim gibi malesef kimyasal gebelik geciriyorum ilaclari biraktirdi doktorum insallah sizlerinki saglikli ilerler
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar. Uzun zamandir sessiz bir okuyucuyum ama bende tecrübelerimi sizlerle paylasmak istedim. 32 yasindayim tüp bebek sayesinde 15 aylik bir kizim var. Kizimdan önce 2 senelik bir deneme sürecimiz olmustu.
Aradan fazla vakit gecmeden bir bebek daha istedigimizden, tekrar tüp bebek tedavisine basvurduk.
4 dondurulmus 5. gün embryomuz kalmisti.
7 Kasim birtanesini transfer oldum. transferi saymassak 9. gün, yani 13 kasim ilk testimi yaptim ve positivi gördüm.
o günden sonra her sabah test yapip, sonuc koyulasiyormu diye baktim. bugün kan testimi verdim ve sonuc 667. persembe tekrar kan vermeye gidicem saglikli bir artis varmi diye.
belirtilerimdende kisaca bahsetmek istiyorum. ilk günden itibaren regl sancisi gibi agrilarim oldu cok üzüldüm cünkü ilk hamileligmde ilk günden itibaren olmamisti. bazen baya siddetli bazen hafif ama tamam oldu olcak dedirten bi sekilde agrilarim oldu. gögüs hassasiyetim yoktu hala yok.
icinizi ferah tutun, rabbim isteyen herkeze bir evlat nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah
13 Kasım'da gittim reglinin 3 günüydü bir de yarın gideceğim sıkıntı yoksa transfer günü söyleyeceklerKaç gun oldu gıdelı canım Kaç gun sonra cagırdılar
Maalesef negatif canım normal test günü ne zamanArkadaşlar yarın transfer olalı bir hafta olacak dayanamayıp biraz önce kan testi yaptırdım 2 çıktı bu ne demek 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi
İlk ignemCanım öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsuniğneyi yaptığın yere yatma birde ovala bastirmadan sen ilk defami kullanıyorsun benim 24.ignem artık ağrı hissetmiyorum normal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?