Bana eğer dönüş yaparsanız bu ay adetten sonra birkaç ay dinlenme yapacağım ama doktorumu merkezi uzun soluklu araştırmak istiyorum artık

İnşaAllah canım, içimde yine bir umut var, ama tabiki tutunması önemli , 9.gün mü opu oldun? Bende bugün ilaçlara başlayacam, demek benimde muhtemelen 9-12 arası olabilir demek yani, inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun , teşekkür ederim

Bana eğer dönüş yaparsanız bu ay adetten sonra birkaç ay dinlenme yapacağım ama doktorumu merkezi uzun soluklu araştırmak istiyorum artık
Hakkında hayırlısı olsun canım bi çok merkez ismi duyuyoruz ama herkese iyi gelen bizlere iyi gelmiyor belki de bende şimdiden olumsuz düşünmeye başladım onca sıkıntıya rağmen bu gittiğim hekim iki arkadaşıma umut oldu ve benimde onun için tercihim oldu mevlam ne nasip eder ne zaman nasip eder bilemem ama seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme demem insan yıpranıyor tükeniyor malesef ki Rabbim yardımcın olsun yüzün gülsün inşallah

Üzülmüyorum çünkü bu sefer Allahım eğer hayırsız ise bana göster merkezimi değiştireyim diye dua ettim maddi yıpranmayı geçtim manevi ve vücut olarak o kadar kötüyüm anlatamam grip oldum midem bozuldu ilaçlar bünyeme çok ağır gelmeye başladı ailem rengin benzin soldu diyorlar o yüzden psikolojik olarak bana iyi gelecek bi doktor olursa en azından daha iyi başlarım öyle değil mi ben mi yanlış düşünüyorum bilemiyorum ama üzülmek bide stresimi artırıp beni daha çok yıpratıyor bünyem artık kaldırmaz dik durup araştırmamı iyi yapmak istiyorum Ankara da duyduğun var mı cnm etiketleyeceğin biriler varsa etiketlesen beni bilgilendirseler

Keşke olmuş olsaydı çok yardımcı olmak isterdim canım belki diğer kızlardan ysrdım gelir benimde çok bildiğim doktor yok malesef

Hulisi Zeyneloğlu tüp bebek tedavisinde çok iyi diye biliyorum zaten doğum takibi yapmıyormuş tüp bebek sadece. Ben de doktorumdan çok memnun değilim sonuca göre Hulisi Hoca’ya gideceğim. Tedavi olan arkadaşlarım var hepsi de çok memnun

Keşke olmuş olsaydı çok yardımcı olmak isterdim canım belki diğer kızlardan ysrdım gelir benimde çok bildiğim doktor yok malesef
Canım ben daha önce taze transfer sonrası baya bi ara verip denedim dondurulmuş transfer sonrası ne kadar sonra tedaviye tekrar başlayabiliyoruz bilgin var mı canım

Nerede canım o bide dondurulmuş negatif sonrası ne zaman tekrar başlanabilir

Canım ben daha önce taze transfer sonrası baya bi ara verip denedim dondurulmuş transfer sonrası ne kadar sonra tedaviye tekrar başlayabiliyoruz bilgin var mı canım
Kimisi hemen geri başlıyor kimisi kendine zaman ayırmaya gidiyor canım. Ben ilk 2021 Aralık ta denedim sonrası 2022 Mart ve şimdi deneme yapıyorum bende çok yıprandım o süreçlerde ama bu süreç daha ağır geldi bilinçli olmak acayip bir beyin uyuşması yapıyor resmen

Hemen derken canım şimdi adet olunca hemen onla mı başlıyor

Benim ilaçlarım da aynı bunlar sadece dozlar farklı sanırım önceden ağrı kesici bile içmezdim şimdi sürekli alarm ötüyor ilaç diye
ayy canım sorma iş yerinde alarmcıbaşıya döndüm sürekli ilaç zamanım geliyor iğneleri için de kurdum yoksa korkuyorum saati kaçıracağım diye

Bende estrofem corasprin bide vitaminler kullaniom doktora sordum nedenn böyle oldu pcoslularda olabiliyormus ama bu sitede çok pcoslu tup bebek yapan var âma hiç bu durumu yaşayanı duymadim
canım sen böyle diyince olabileceğini düşündüm çünkü usg de transfer için gidiyorum rahimin her yerine baktılar en dibine bile baktılar demekki farklı oranda kalınlaşma olabiliyormuş benim geçen seferki ttansferim yeterince kalınlaşma olmadığındandı ayrıca pcos um muhtemelen sana benzer bişi oldu da iptal edildi hoca iyice dökülsün öyle gel demişti

Herkese merhaba arkadaşlar çok şükür bugün keseyi gördüm içindede bebek vardı 10 gün sonraya kalp atışı için çağırdı doktorum
Ama ben kesenin boyunu sormayı unuttum ultrason kağıdında yazar mı sizce
Allahım bu yolda emek veren tüm kardeşlerime en kısa zamanda mutluluğa erdirsin inşallah
Emeklerinizi boşa vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…