Ben yasak diye biliyorum canım

Bu klinikten kliniğe değişiyor. Mesela benim tedavi olduğum yer Memorial 1 gün yatış yaptırıyor ertesi gün sabah taburcu oluyorsun. Farklı kurumlarda da bunu gördüm
Ben yarışı ilk defa duydum sizden, 2 senedir bu topiklerin takipcisiyim
Bu süreç biraz da psikolojik, kim kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı.
Kimi sadece tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkar, kimi rutin hayatına devam eder.
Ama yatarak hamile kalmakla ilgili kanıtlanmış bir çalışma yok ki, yapılmıyor.

Evet canim bizde hareketli sperm bulundu şükürler olsun dondurulmadan hemen beni opuya aldilar sperm dondurulunca bozulmaya uğruyor dediler esinin bulunan tüm spermler hareketsiz mi peki yoksa karışık mi?
4 tüp dondurdular ve malesef hepsi de hareketsiz
Bizim doktorumuzda beni de eş zamanlı hazırlamayı uygun görmedi.
Birkaç defa söyledik ama hayır dedi
Sperm bulamazsak sen o kadar ilacı boşa almış olacaksın dedi
Sanırım sperm bulunacağına dair umudu yoktu çünkü kemoterapi terapi kaynaklı olduğu için bizim durumumuz Azospermi grubunda en zorlarındandık

Kahveyi kafeinsiz arada içiyorum ben öyle deneyebilir

Bence ara ver biraz kafeinsiz filtre kahve ya da türk kahvesi arada içilebilir diye düşünüyorum. Çünkü onda da kafein var az da olsa.
Merhaba, Benim doktorum özellikle kafeinsiz kahve içme dedi, çünkü kafeinsiz hale getirilmesi için işleniyor o kahveler. Çok istersen 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin demişti.

Ben yasak diye biliyorum canım
Valla işte bak deneyimler bilgiler çok önemli şeyler paylaşıyoruz burada gerçekten sayende öğrendim biraz baktım bazı doktorlar rahim kasılmalarını tetiklediği için nar yenmesini önermiyoruz diye açıklama yapmışlar rahim kasılmaları embriyonun tutunmasını etkileyebilir diye yazmışlar gerçekten hazırlamış olmama rağmen yemekten vazgeçtim çünkü o kadar emek veriyoruz göz göre göre de ziyan etmeyelim emeklerimizi Allah razı olsun Iron Butterfly

pozitif gelen arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız ? siz hangi ilaçları kullandınız ? bize umut oluyorsunuz cevap yazın lütfen beklemek çok zor 10 günü
ilk 3 gün sadece yattım sonrasında masa başı çalışıyorum eşim aldı ve bıraktı yediklerime dikkat ettim ev işlerini hep eşimve ailem yaptı bugünde test verdüm pozitif gördüm inş sizden de hayırlı haberler alırız

eyvah nasıl çikolatalar yedim ben bi bilsenizzz ((

Dikkatli olun kızlar aman Allah korusun

Tabi ki öyle ama düşük tehlikesi kanaması olana da kalkma, yorulma, tuvalet yemek ihtiyacını karşıla derler her doktorun, hastanenin farklı stratejileri var 2 yıldır tam detaylı bakılmamış demekki ben çok denk geldim

Hayırlısı canım benim

çok üzüldüm yine de senden umutluydum inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde olur 6.gün idrar testinde negatifti di mi
6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah

6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
tez zamanda en hayırlı sonuçları alırsın inşallahAllah kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın. 3 denemeyi de aynı doktorla mı yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…