- 23 Aralık 2022
- 50
- 39
- 8
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.881
Aaaa neden yasak ben de şimdi nar ayıklıyordum bana yasak bişey demediler sadece her hamilelik gibi sosis salam gibi ya da çiğ gıdalardan uzak dur dediler herhangi bir yasak vermediler zararı var mı transferden sonra gerçektenTrasfer öncesi canım sonrası yasak zaten
Ben yasak diye biliyorum canımAaaa neden yasak ben de şimdi nar ayıklıyordum bana yasak bişey demediler sadece her hamilelik gibi sosis salam gibi ya da çiğ gıdalardan uzak dur dediler herhangi bir yasak vermediler zararı var mı transferden sonra gerçekten
Ben yarışı ilk defa duydum sizden, 2 senedir bu topiklerin takipcisiyimBu klinikten kliniğe değişiyor. Mesela benim tedavi olduğum yer Memorial 1 gün yatış yaptırıyor ertesi gün sabah taburcu oluyorsun. Farklı kurumlarda da bunu gördüm
eyvah nasıl çikolatalar yedim ben bi bilsenizzz
4 tüp dondurdular ve malesef hepsi de hareketsizEvet canim bizde hareketli sperm bulundu şükürler olsun dondurulmadan hemen beni opuya aldilar sperm dondurulunca bozulmaya uğruyor dediler esinin bulunan tüm spermler hareketsiz mi peki yoksa karışık mi?
Kahveyi kafeinsiz arada içiyorum ben öyle deneyebilir
Merhaba, Benim doktorum özellikle kafeinsiz kahve içme dedi, çünkü kafeinsiz hale getirilmesi için işleniyor o kahveler. Çok istersen 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin demişti.Bence ara ver biraz kafeinsiz filtre kahve ya da türk kahvesi arada içilebilir diye düşünüyorum. Çünkü onda da kafein var az da olsa.
Yaaa cok sevindim hayirli olsun, kacinci gun Betaniz kac cikti?Evettt Herşeyin hayırlısı olsun pozitif iki gün sonra tekrar kan tahlili vereceğim
Valla işte bak deneyimler bilgiler çok önemli şeyler paylaşıyoruz burada gerçekten sayende öğrendim biraz baktım bazı doktorlar rahim kasılmalarını tetiklediği için nar yenmesini önermiyoruz diye açıklama yapmışlar rahim kasılmaları embriyonun tutunmasını etkileyebilir diye yazmışlar gerçekten hazırlamış olmama rağmen yemekten vazgeçtim çünkü o kadar emek veriyoruz göz göre göre de ziyan etmeyelim emeklerimizi Allah razı olsunBen yasak diye biliyorum canım
ilk 3 gün sadece yattım sonrasında masa başı çalışıyorum eşim aldı ve bıraktı yediklerime dikkat ettim ev işlerini hep eşimve ailem yaptı bugünde test verdüm pozitif gördüm inş sizden de hayırlı haberler alırızpozitif gelen arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız ? siz hangi ilaçları kullandınız ? bize umut oluyorsunuz cevap yazın lütfen beklemek çok zor 10 günü
8.gün 94 çıktıYaaa cok sevindim hayirli olsun, kacinci gun Betaniz kac cikti?
eyvah nasıl çikolatalar yedim ben bi bilsenizzz((
Valla işte bak deneyimler bilgiler çok önemli şeyler paylaşıyoruz burada gerçekten sayende öğrendim biraz baktım bazı doktorlar rahim kasılmalarını tetiklediği için nar yenmesini önermiyoruz diye açıklama yapmışlar rahim kasılmaları embriyonun tutunmasını etkileyebilir diye yazmışlar gerçekten hazırlamış olmama rağmen yemekten vazgeçtim çünkü o kadar emek veriyoruz göz göre göre de ziyan etmeyelim emeklerimizi Allah razı olsunIron Butterfly
Tabi ki öyle ama düşük tehlikesi kanaması olana da kalkma, yorulma, tuvalet yemek ihtiyacını karşıla derlerBen yarışı ilk defa duydum sizden, 2 senedir bu topiklerin takipcisiyim
Bu süreç biraz da psikolojik, kim kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı.
Kimi sadece tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkar, kimi rutin hayatına devam eder.
Ama yatarak hamile kalmakla ilgili kanıtlanmış bir çalışma yok ki, yapılmıyor.
Hayırlısı canım benimÜzüldümne desem bilemedim
Tam bilmiyorum ama seni uyuturlar belki benim kamera ile giriş yaptılar izlerim tırtıklı bir uc vardı kesildi hissettim hatta kanama oldu büyük ihtimal bana çaktırmadılar su dediler ama sonradan gördüm ben çok acılı değildi minik bir iğne batması gibi bir şeydi hatta resmini cektim sildim sonra
6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallahçok üzüldüm yine de senden umutluydum inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde olur6.gün idrar testinde negatifti di mi
Tamam canım yarın yazacağım inşallahAyyyy maşallah kuzum Rabbim sonuna kadar yaşamayı nasip etsin bu duyguyu
Rica ederim canım yarın yaz yine buraya durumun nasıl geçti falan
Çok sevindim gülüm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün
çift23 Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
çift9
Kasımmadamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
çift17
Ekimig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
çiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
çift24 Kasım S Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7
Kasım@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci gün 9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü gün
Çift18 Kasım @Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci gün 8
Kasımmoneybags 30 1.ci deneme 5.ci gün
Çift15 Kasım @cupc 24 2.ci deneme 5.ci gün 17 Kasım @gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci gün 16 Kasım U ugurbocegi06 27 2.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım Nsbe bal 26 ilk 6.ve5. Gün 27kasim
Benimde 2 tane orta kalite embiryom var pazartesi transferm olck çok korkuyorum tutR İlk denememTamam canım yarın yazacağım inşallah
tez zamanda en hayırlı sonuçları alırsın inşallah6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?