- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.921
Bize de atarmısın testini canım günaydın bu aradaGünaydin kizlar transfer gününü sayarsak 9.gün sabahı ikinci testimi yaptım silik bile çıkmadı muhtemelen başarısız sonuçlanacak ama yine de kan tahlili yaptıracağım 2 gün sonra
Bize de atarmısın testini canım günaydın bu arada
Sen bugun gidiyodun doktora dimi kuzumÇok sevindim canım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun sürecin
Merhaba sizinde hayırlı olsun süreciniz güzel düşünün güzellikler sizinle olsun
Ayyy çok sevindim canım ohhhh herkes kavuşuyor ne güzel
Evet canım olumlu da var olumsuz da maalesef ki herkes için hakkında hayırlısı olsun demekten başka birşey çıkmıyor ağzımdan
Ananas da varmış
Ananas da varmış ben bilmiyordum neredeyse 5-6 gündür yiyorum. Doktorlarda hiç söylemedi şunlara dikkat diye
aynı gün transfer olmuşuz test yaptınız mıAnanas da varmış
Ananas da varmış ben bilmiyordum neredeyse 5-6 gündür yiyorum. Doktorlarda hiç söylemedi şunlara dikkat diye
Hakkında hayırlısı olsun canımara vermeden ilk adetten sonra yumurta toplatabilir miyim? bilgisi olan var mı
Evet canım tramvay bekliyorum şimdiSen bugun gidiyodun doktora dimi kuzum
Bence dikkatli olun sizlerde araştırın ne yenip ne yeninmemeli diye ben narı biliyordum hep geçmişten arkadaşlardan duymuştum mesela sonra nette de bakmıştım hepsi de doğruAnanas da varmış
Haberini bekliyorum kuzum benimEvet canım tramvay bekliyorum şimdi
Ben de dün transfer oldum ve seninle aynı durumdayım sıfır belirti sıfır ağrı 4 Aralık test günüm rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahSelam kızlar biraz yorucu bir süreç oldu git gel oldu biraz fiziki yorgunluk yaşadım dinlenmeye aldım kendimi transferim çok güzel geçti kendimde çok iyiyim çok şükür ilaçlara devam ediyorum aynı şekilde ekstra olarak oksapar verildi tahlil günü 2 Aralık o tarihe kadar bütün ilaçları kullanacakmışım gözümle görmesem transfer ettiklerini bana hiç bişey yapmadan gönderdiler derdim o kadar belirtim yok ufak tefek kramp gibi oluyor ama sanki gaz sıkışması gibi hani böyle ayaklarını üşütmüşsün de karnına ara ara ağrı giriyor gibi ama çok nadir oluyor o da onun dışında şimdi sabırla 2 aralığı bekleyeceğim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay süreçler değil hepimiz inşallah güzel sonuçlarla pozitifleri görürüz çok dua ettim hepimiz için gerçekten bizi en iyi yine biz anlarız rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah
Bakalım neler olacak neler söylenecek biraz nötr gidiyorum boğazım ağrıyor hafifHaberini bekliyorum kuzum benimbizde sabaha karşı yola çıkıcaz
Kuzum neden nötrsün? Bak ben inanıyorum doktor güzel şeyler söylicek ve transfer gününü söylücek dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallahBakalım neler olacak neler söylenecek biraz nötr gidiyorum boğazım ağrıyor hafif
Geçmiş olsun canım tekrardan güzel haberlerle gel inşallahBakalım neler olacak neler söylenecek biraz nötr gidiyorum boğazım ağrıyor hafif
Ne zaman der acaba transfer günü cumartesi dese keşke eşimde yanımda olurdu rahat rahatKuzum neden nötrsün? Bak ben inanıyorum doktor güzel şeyler söylicek ve transfer gününü söylücek dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah
Teşekkür ederim gülüm sağolasın stres yapmamaya çalışıyorum artık hakkımızda hayırlısıGeçmiş olsun canım tekrardan güzel haberlerle gel inşallah
canım ben de forumdan öğrendim o yüzden yemeyeceğim transferden sonra istersen onun yerine bol bol portakal mandalina vs ye bi de avokado ceviz badem doğal beslen yani ben bi de maydanozu bıraktım korkumdan transfer sonrası tüketmeyeceğim :)Aaaa neden yasak ben de şimdi nar ayıklıyordum bana yasak bişey demediler sadece her hamilelik gibi sosis salam gibi ya da çiğ gıdalardan uzak dur dediler herhangi bir yasak vermediler zararı var mı transferden sonra gerçekten
Ben tutunması için çiğ badem ceviz avakado falan duydum ananas hiç duymadım meselacanım ben de forumdan öğrendim o yüzden yemeyeceğim transferden sonra istersen onun yerine bol bol portakal mandalina vs ye bi de avokado ceviz badem doğal beslen yani ben bi de maydanozu bıraktım korkumdan transfer sonrası tüketmeyeceğim :)
Neden olmasın belki der yada pazarteside diyebilir çünkü önden kullanman gereken ilaçlar olcak ekstraNe zaman der acaba transfer günü cumartesi dese keşke eşimde yanımda olurdu rahat rahat
Bakacağım çok bilgi var hele bir transfer olayımIron Butterfly aşkım valla ne güzel bulmuşsun bunları inşallah doğuma yakın yeriz bebişimiz çabucak gelsin diye :)
Sana farklı ilaç verdiler mi canımSana farklı ilaç verdiler mi canımNeden olmasın belki der yada pazarteside diyebilir çünkü önden kullanman gereken ilaçlar olcak ekstra
haklısın hiç bulunmaya da bilirdi bizimki neden zaten anlayamadık fsh çok yüksekti testosteron alt sınırda ben hocanın önerdiği vitamini aldım 3 ay kullandırdım ayrıca aşırı derece doğal beslendik çörek otu keten tohumu neler neler :) hala normal çıkış olmadı sonrası tese bizim miktortese olmadı bu arada normal tese oldu canım. ben o ilaçları almaya razıydım halihazırda pcos um yumurta sorunum yoktu kaliteden emin değildim parasında da hiç değildim acaba demek istemedim dondurup da çözülünce hepsi ölür diye korktum çünkü eşim neden azospermi çözemedik hoca ben embriyo dondurmayı seviyorum diye üstüne basa basa söyledi zaten bizim de istediğimiz buydu. hakkımızda hayırlısı olsun kuzum spermlerin hareket kazanması için yapılabilecek bir şey varsa bakıp araştırayım senin için istersen4 tüp dondurdular ve malesef hepsi de hareketsiz
Bizim doktorumuzda beni de eş zamanlı hazırlamayı uygun görmedi.
Birkaç defa söyledik ama hayır dedi
Sperm bulamazsak sen o kadar ilacı boşa almış olacaksın dedi
Sanırım sperm bulunacağına dair umudu yoktu çünkü kemoterapi terapi kaynaklı olduğu için bizim durumumuz Azospermi grubunda en zorlarındandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?