Sen bugun gidiyodun doktora dimi kuzum

ara vermeden ilk adetten sonra yumurta toplatabilir miyim? bilgisi olan var mı
Hakkında hayırlısı olsun canım
Sen bugun gidiyodun doktora dimi kuzum
Evet canım tramvay bekliyorum şimdi
Ananas da varmış

Ananas da varmış ben bilmiyordum neredeyse 5-6 gündür yiyorum. Doktorlarda hiç söylemedi şunlara dikkat diye
Bence dikkatli olun sizlerde araştırın ne yenip ne yeninmemeli diye ben narı biliyordum hep geçmişten arkadaşlardan duymuştum mesela sonra nette de bakmıştım hepsi de doğru

Ben de dün transfer oldum ve seninle aynı durumdayım sıfır belirti sıfır ağrı 4 Aralık test günüm rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah

canım ben de forumdan öğrendim o yüzden yemeyeceğim transferden sonra istersen onun yerine bol bol portakal mandalina vs ye bi de avokado ceviz badem doğal beslen yani ben bi de maydanozu bıraktım korkumdan transfer sonrası tüketmeyeceğim :)

Ben tutunması için çiğ badem ceviz avakado falan duydum ananas hiç duymadım mesela

haklısın hiç bulunmaya da bilirdi bizimki neden zaten anlayamadık fsh çok yüksekti testosteron alt sınırda ben hocanın önerdiği vitamini aldım 3 ay kullandırdım ayrıca aşırı derece doğal beslendik çörek otu keten tohumu neler neler :) hala normal çıkış olmadı sonrası tese bizim miktortese olmadı bu arada normal tese oldu canım. ben o ilaçları almaya razıydım halihazırda pcos um yumurta sorunum yoktu kaliteden emin değildim parasında da hiç değildim acaba demek istemedim dondurup da çözülünce hepsi ölür diye korktum çünkü eşim neden azospermi çözemedik hoca ben embriyo dondurmayı seviyorum diye üstüne basa basa söyledi zaten bizim de istediğimiz buydu. hakkımızda hayırlısı olsun kuzum spermlerin hareket kazanması için yapılabilecek bir şey varsa bakıp araştırayım senin için istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…