- 23 Ocak 2022
- 781
- 893
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.901
Guzel düşün guzel olsun canım dilerim ki kolaylıkla tutunmaları nasip olsunBenimde 2 tane orta kalite embiryom var pazartesi transferm olck çok korkuyorum tutR İlk denemem
Aminnnn sizinki kl ne zamanGuzel düşün guzel olsun canım dilerim ki kolaylıkla tutunmaları nasip olsun
Onu bilmiyordum bende kafeini yok denecek kadar az diye içilebilir diye düşünmüştüm.Merhaba, Benim doktorum özellikle kafeinsiz kahve içme dedi, çünkü kafeinsiz hale getirilmesi için işleniyor o kahveler. Çok istersen 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin demişti.
Aminnnn sizinki kl neGuzel düşün guzel olsun canım dilerim ki kolaylıkla tutunmaları nasip olsun
Allah şifa versin hayırlısı olsun inşallahAralık ayın ilk haftası regl ile transfer hazırlığına başlayacağız inşallah yarın polip ameliyatım var dualarınıza talibim
Canım hala ilaçlara devam günde 4 kere estrofem akşam coraspin sabah 1 tane levotron 1 tane folik asit doktor değiştirdi demir içeren yazdı gyno Ferro sanol 1 tane kalçadan progestan 1tane göbekten oksaparpozitif gelen arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız ? siz hangi ilaçları kullandınız ? bize umut oluyorsunuz cevap yazın lütfen beklemek çok zor 10 günü
Sadece bir tane estrofemim kaldı onuda sabh içeceğim. Mecbur ilaç yazdırmaya gideceğim gitmisken kanda vereyim diyorum. Cumartesi vermem gerekiyor ama vericem artık merak ediyorum. 10.gundede belli olur kanda az çok değil miArada karın ağrım oluyor başka belirtim yok
İnsaAllah hayirlisiyla bu sefer pozitifi gorursunuz. Benimde transfer 13 Kasım'da oldu. İlk taze negatifti. Bu dondurulmuş.25 kasıma test günü dediler. Estrofemim sabhda icicem bitiyor. İlaç yazdırmaya gitmisken kanda vermek istiyorum.cok korkuyorum.icim bı tuhaf oluyoMerhaba arkadaşlar bende her akşam girip yazışmaları okuyorum heyecanla benimde 10.günüm bugün ve 3. Denemem cumartesi test yapacağım ama çok korkuyorum yine olumsuz olur diye dua edelim birbirimize
Bende şuan yok kuzum ama kalçam çok ağrıyor iğne yapılan yer normalde kalçadan pek ağrımazdı bu iğne ağrıtıyor bide beze gibi bişi oldu onun dışında fitilden dolayı çok akıntım var başka bişi yok kuzum doktora sordun mu?R Ruyaaam123 canım bende hafif kasıklarda sızı oluyor sende var mı böyle bişi? bana noluyor anlamadım
Benim transfer saatim belli oldu canlar aradılar cuma günü saat 11.15de irenbe de 10.15de olmam lazım 1 saat öndenHayırlı olsun sürecin canım
Aşkım akışa bak orada biri göğşen hanımla ilgili grup açmıştı sanırım
İnşallah aşkım
Benimde öyle neden bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun gülüm inşallah stres yapma 0 olmuş ise 1 2 güne regli olursun
İnşaAllah tabloya baktımda Olumlu da olumsuz da var ama ınsaAllah her şey guzel olur.İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım
Canim cok uzgunum insallah Allahim tedaviye gerek duymadan versin hayirlisiyla6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
cok tesekür ederim canim amin insallahcanım çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebeğin darısı bizlerin başına bir şey sorabilir miyim arada bir benim hafif oldukça hafif ağrılarım oluyor henüz transfer olmadım 2 günüm var bu normal mi?
Hayır canım iki deneme aynı merkeztez zamanda en hayırlı sonuçları alırsın inşallahAllah kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın. 3 denemeyi de aynı doktorla mı yapmıştın
Hayırlısı olsun inşallah canımCanim cok uzgunum insallah Allahim tedaviye gerek duymadan versin hayirlisiyla
Çok sevindim canım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsinilk 3 gün sadece yattım sonrasında masa başı çalışıyorum eşim aldı ve bıraktı yediklerime dikkat ettim ev işlerini hep eşimve ailem yaptı bugünde test verdüm pozitif gördüm inş sizden de hayırlı haberler alırız
Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun sürecinBenimde 2 tane orta kalite embiryom var pazartesi transferm olck çok korkuyorum tutR İlk denemem
Merhaba sizinde hayırlı olsun süreciniz güzel düşünün güzellikler sizinle olsunMerhaba arkadaşlar bende her akşam girip yazışmaları okuyorum heyecanla benimde 10.günüm bugün ve 3. Denemem cumartesi test yapacağım ama çok korkuyorum yine olumsuz olur diye dua edelim birbirimize
Ayyy çok sevindim canım ohhhh herkes kavuşuyor ne güzelBenim transfer saatim belli oldu canlar aradılar cuma günü saat 11.15de irenbe de 10.15de olmam lazım 1 saat önden
Evet canım olumlu da var olumsuz da maalesef ki herkes için hakkında hayırlısı olsun demekten başka birşey çıkmıyor ağzımdanİnşaAllah tabloya baktımda Olumlu da olumsuz da var ama ınsaAllah her şey guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?