pozitif gelen arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız ? siz hangi ilaçları kullandınız ? bize umut oluyorsunuz cevap yazın lütfen beklemek çok zor 10 günü
Canım hala ilaçlara devam günde 4 kere estrofem akşam coraspin sabah 1 tane levotron 1 tane folik asit doktor değiştirdi demir içeren yazdı gyno Ferro sanol 1 tane kalçadan progestan 1tane göbekten oksapar

Arada karın ağrım oluyor başka belirtim yok
Sadece bir tane estrofemim kaldı onuda sabh içeceğim. Mecbur ilaç yazdırmaya gideceğim gitmisken kanda vereyim diyorum. Cumartesi vermem gerekiyor ama vericem artık merak ediyorum. 10.gundede belli olur kanda az çok değil mi

Merhaba arkadaşlar bende her akşam girip yazışmaları okuyorum heyecanla benimde 10.günüm bugün ve 3. Denemem cumartesi test yapacağım ama çok korkuyorum yine olumsuz olur diye dua edelim birbirimize
İnsaAllah hayirlisiyla bu sefer pozitifi gorursunuz. Benimde transfer 13 Kasım'da oldu. İlk taze negatifti. Bu dondurulmuş.25 kasıma test günü dediler. Estrofemim sabhda icicem bitiyor. İlaç yazdırmaya gitmisken kanda vermek istiyorum.cok korkuyorum.icim bı tuhaf oluyo az çok belli olur degilmi kanda.. taze transferde 10.gun yaotirmislardi testi. Bunda 12.ci gün istediler.bi sebebi var mı bilginiz varmı

Bi sebebi yoktur 10 12 gün arası belli oluyor sonuç . sizinle aynı gün transfer olmuşuz gününüzü bekleyin isterseniz ben öyle yapacağım ve içim de korku hep var zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum

R Ruyaaam123 canım bende hafif kasıklarda sızı oluyor sende var mı böyle bişi? bana noluyor anlamadım
Bende şuan yok kuzum ama kalçam çok ağrıyor iğne yapılan yer normalde kalçadan pek ağrımazdı bu iğne ağrıtıyor bide beze gibi bişi oldu onun dışında fitilden dolayı çok akıntım var başka bişi yok kuzum doktora sordun mu?

Benim transfer saatim belli oldu canlar aradılar cuma günü saat 11.15de irenbe de 10.15de olmam lazım 1 saat önden

6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
Canim cok uzgunum insallah Allahim tedaviye gerek duymadan versin hayirlisiyla

cok tesekür ederim canim amin insallah

transferden önce benim agrilarim yoktu sadece ilaclardan dolayi ara sira mide bulantisi yasadim

Çok sevindim canım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
Benimde 2 tane orta kalite embiryom var pazartesi transferm olck çok korkuyorum tutR İlk denemem
Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun sürecin
Merhaba arkadaşlar bende her akşam girip yazışmaları okuyorum heyecanla benimde 10.günüm bugün ve 3. Denemem cumartesi test yapacağım ama çok korkuyorum yine olumsuz olur diye dua edelim birbirimize
Merhaba sizinde hayırlı olsun süreciniz güzel düşünün güzellikler sizinle olsun
Benim transfer saatim belli oldu canlar aradılar cuma günü saat 11.15de irenbe de 10.15de olmam lazım 1 saat önden
Ayyy çok sevindim canım ohhhh herkes kavuşuyor ne güzel
İnşaAllah tabloya baktımda Olumlu da olumsuz da var ama ınsaAllah her şey guzel olur.
Evet canım olumlu da var olumsuz da maalesef ki herkes için hakkında hayırlısı olsun demekten başka birşey çıkmıyor ağzımdan

Günaydin kizlar transfer gününü sayarsak 9.gün sabahı ikinci testimi yaptım silik bile çıkmadı muhtemelen başarısız sonuçlanacak ama yine de kan tahlili yaptıracağım 2 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…