- 23 Ocak 2022
- 781
- 893
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.861
Korkma canım bende oldum hemde canlı izledim mercimekten bile küçük parça çıktı zararsız et beni dedi geçti doktor ama sonuç için 2 hafta beklemiştimKizlarrrrryarın benim polip ameliyatım var çok endişeliyim opu dan daha mi ağır geçer diye kalbim çok boş hiçbir şey hissedemiyorum korku endişe var nolur dua edin bana
Kuzum ben doktora gittim kan verdim grip için muayene olurken değerim 0.12 çıktı sonra doktoru aradım hemşiresini değer çok düşük iki gün sonra bşdaha verelim kademeli olarak ilaçları bırakalım dedi bende ilaçları yarıya indirdim karın ve kaşık ağrım var öyle uzanıyorum sen nasılsın yarın belli oluyor inşallah demi kuzum
Canım benimde 4mm var 1 tane peki opudan agir mi işlemiKorkma canım bende oldum hemde canlı izledim mercimekten bile küçük parça çıktı zararsız et beni dedi geçti doktor ama sonuç için 2 hafta beklemiştim
ÜzüldümKuzum ben doktora gittim kan verdim grip için muayene olurken değerim 0.12 çıktı sonra doktoru aradım hemşiresini değer çok düşük iki gün sonra bşdaha verelim kademeli olarak ilaçları bırakalım dedi bende ilaçları yarıya indirdim karın ve kaşık ağrım var öyle uzanıyorum sen nasılsın yarın belli oluyor inşallah demi kuzum
Tam bilmiyorum ama seni uyuturlar belki benim kamera ile giriş yaptılar izlerim tırtıklı bir uc vardı kesildi hissettim hatta kanama oldu büyük ihtimal bana çaktırmadılar su dediler ama sonradan gördüm ben çok acılı değildi minik bir iğne batması gibi bir şeydi hatta resmini cektim sildim sonraCanım benimde 4mm var 1 tane peki opudan agir mi işlemi
İnşallah yavrum sende inşallahÖncelikle çok geçmiş olsun canım doktorlar ne söylüyorlarsa onları yap gerekirse WC disinda hiç kalkma Rabbim büyük inşallah sağ saglim evlatlarına kavuşursun dualarımız seninle
Ayyyy çok teşekkür ediyorumÜzüldümne desem bilemedim
Tam bilmiyorum ama seni uyuturlar belki benim kamera ile giriş yaptılar izlerim tırtıklı bir uc vardı kesildi hissettim hatta kanama oldu büyük ihtimal bana çaktırmadılar su dediler ama sonradan gördüm ben çok acılı değildi minik bir iğne batması gibi bir şeydi hatta resmini cektim sildim sonra
Hiç yapmadım 8.gün bugün korkuyorum ilk denemem heyacanlıyım lütfen dua edin iki senedir bekliyoruzolumlu haber alıcak gibi hissediyırum dayanamayacağım :)
Evettt Herşeyin hayırlısı olsun pozitif iki gün sonra tekrar kan tahlili vereceğimİnşallah Rabbim yardımcınız olsun ve ikinizde güzel haberler alın. Umud bizden nasip Allah'tan mevlam gönlümüze ferahlık versin
Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun umarım herkes bu sonucu görürEvettt Herşeyin hayırlısı olsun pozitif iki gün sonra tekrar kan tahlili vereceğim
Evet öyle. Hayırlısıyla güzel sonuca ulaşalımda beklemeye alıştık artık bu süreçte mecburen.Benimki de öyle hala adım adım yükseliyor kese büyüklüğüne ulaşıncaya kadar bilemeyeceğiz malesef. 10 -12 lük bir süreç daha var önümüzde öyle görünüyor.
Selam kızlar biraz yorucu bir süreç oldu git gel oldu biraz fiziki yorgunluk yaşadım dinlenmeye aldım kendimi transferim çok güzel geçti kendimde çok iyiyim çok şükür ilaçlara devam ediyorum aynı şekilde ekstra olarak oksapar verildi tahlil günü 2 Aralık o tarihe kadar bütün ilaçları kullanacakmışım gözümle görmesem transfer ettiklerini bana hiç bişey yapmadan gönderdiler derdim o kadar belirtim yok ufak tefek kramp gibi oluyor ama sanki gaz sıkışması gibi hani böyle ayaklarını üşütmüşsün de karnına ara ara ağrı giriyor gibi ama çok nadir oluyor o da onun dışında şimdi sabırla 2 aralığı bekleyeceğim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay süreçler değil hepimiz inşallah güzel sonuçlarla pozitifleri görürüz çok dua ettim hepimiz için gerçekten bizi en iyi yine biz anlarız rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah
Evet canim bizde hareketli sperm bulundu şükürler olsun dondurulmadan hemen beni opuya aldilar sperm dondurulunca bozulmaya uğruyor dediler esinin bulunan tüm spermler hareketsiz mi peki yoksa karışık mi?Merhaba
Sanırım eşinizde Azospermi sonucu mikrotese oldu.
Benim eşimde 20 Ekimde oldu sperm bulundu ama hareketsiz sperm bulundu
Benim regl olmamı bekliyoruz tedaviye başlamak için ama bulunan spermler hareketsiz olduğu için embriyo oluşmazsa diye çok korkuyorum. Acaba sizde hareketli sperm mi bulundu
Amin canim Allah hepimizin kucagini doldursun dualarımız seninleYavrum şuan hastanedeyim yatişim yapıldı gece 1 buçuk qibi kanamam başladi hemen tedavi qorduqum hastaneye qeldim ilqilenmediler kapıdan birdaha döndük şehir Hastanesi'ne qeldik kan falan verdim kesenin etrafında çok kan var dedi doktor sabaha karşı eve qeldim tekrar kendi doktoruma qeldim böyle böyle oldu dedim haberim var dedi qel bakalım dedi alttan ultrasonla baktı ikiz gebelik dedi büyük ihtimal ondan olabilir dedi sadece yaticaksin dedi hiç birşey yapmicaksin dedi tekrar serum taktılar yatiş yaptılar haftada bir olan iqnelerimi bı aqrinda olsa hemen qidip vurdur artık haftada bir iki üç fark etmicek dedi buqece benim aklıma qeldi acilde vuruldum şimdi yine yaptılar yarın yine yapicaklar kanama durdu biraz ama hafif aqrilarim var dua edin ne olur emeqim boşa qitmesin hiç kimsenin emeqi boşa cikmasin inşallah
çok üzüldüm yine de senden umutluydum inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde olurKuzum ben doktora gittim kan verdim grip için muayene olurken değerim 0.12 çıktı sonra doktoru aradım hemşiresini değer çok düşük iki gün sonra bşdaha verelim kademeli olarak ilaçları bırakalım dedi bende ilaçları yarıya indirdim karın ve kaşık ağrım var öyle uzanıyorum sen nasılsın yarın belli oluyor inşallah demi kuzum
Ayyyy maşallah kuzum Rabbim sonuna kadar yaşamayı nasip etsin bu duyguyuEki Görüntüle 3339486 kizlar bu ultrason qöruntusu 2 kese var dedi ama biz sanki 3 qörduk ama biri kanama alanı olabilir sylemedi hiç bişey doktor sadece iki kese var dedi
Rica ederim canım yarın yaz yine buraya durumun nasıl geçti falanAyyyy çok teşekkür ediyorumsağ sağlim atlatırım inşallah
Çok sevindim gülüm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinSelam kızlar biraz yorucu bir süreç oldu git gel oldu biraz fiziki yorgunluk yaşadım dinlenmeye aldım kendimi transferim çok güzel geçti kendimde çok iyiyim çok şükür ilaçlara devam ediyorum aynı şekilde ekstra olarak oksapar verildi tahlil günü 2 Aralık o tarihe kadar bütün ilaçları kullanacakmışım gözümle görmesem transfer ettiklerini bana hiç bişey yapmadan gönderdiler derdim o kadar belirtim yok ufak tefek kramp gibi oluyor ama sanki gaz sıkışması gibi hani böyle ayaklarını üşütmüşsün de karnına ara ara ağrı giriyor gibi ama çok nadir oluyor o da onun dışında şimdi sabırla 2 aralığı bekleyeceğim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay süreçler değil hepimiz inşallah güzel sonuçlarla pozitifleri görürüz çok dua ettim hepimiz için gerçekten bizi en iyi yine biz anlarız rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah
Yok canım yarın kontrol günümIron Butterfly canım sen ne yaptın bugün muayenen vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam belli oldu mu transfer günün
Trasfer öncesi canım sonrası yasak zatenkızlar bişey sormak istiyorum transfer sonrası mı nar yememiz gerekiyor? ben gecikmiş olabilirim ama yine bunlarında denemek istiyorum. ananası duydum bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?