Kizlarrrrr yarın benim polip ameliyatım var çok endişeliyim opu dan daha mi ağır geçer diye kalbim çok boş hiçbir şey hissedemiyorum korku endişe var nolur dua edin bana
Korkma canım bende oldum hemde canlı izledim mercimekten bile küçük parça çıktı zararsız et beni dedi geçti doktor ama sonuç için 2 hafta beklemiştim

madamemeri17 aşkım nasılsın aklım sende
Kuzum ben doktora gittim kan verdim grip için muayene olurken değerim 0.12 çıktı sonra doktoru aradım hemşiresini değer çok düşük iki gün sonra bşdaha verelim kademeli olarak ilaçları bırakalım dedi bende ilaçları yarıya indirdim karın ve kaşık ağrım var öyle uzanıyorum sen nasılsın yarın belli oluyor inşallah demi kuzum

Üzüldüm ne desem bilemedim
Canım benimde 4mm var 1 tane peki opudan agir mi işlemi
Tam bilmiyorum ama seni uyuturlar belki benim kamera ile giriş yaptılar izlerim tırtıklı bir uc vardı kesildi hissettim hatta kanama oldu büyük ihtimal bana çaktırmadılar su dediler ama sonradan gördüm ben çok acılı değildi minik bir iğne batması gibi bir şeydi hatta resmini cektim sildim sonra

Ayyyy çok teşekkür ediyorum sağ sağlim atlatırım inşallah

Hiç yapmadım 8.gün bugün korkuyorum ilk denemem heyacanlıyım lütfen dua edin iki senedir bekliyoruzolumlu haber alıcak gibi hissediyırum dayanamayacağım :)
İnşallah Rabbim yardımcınız olsun ve ikinizde güzel haberler alın. Umud bizden nasip Allah'tan mevlam gönlümüze ferahlık versin
Evettt Herşeyin hayırlısı olsun pozitif iki gün sonra tekrar kan tahlili vereceğim

Yarım saat sonra bebişinle aramızdasın gülo ig_budan
Selam kızlar biraz yorucu bir süreç oldu git gel oldu biraz fiziki yorgunluk yaşadım dinlenmeye aldım kendimi transferim çok güzel geçti kendimde çok iyiyim çok şükür ilaçlara devam ediyorum aynı şekilde ekstra olarak oksapar verildi tahlil günü 2 Aralık o tarihe kadar bütün ilaçları kullanacakmışım gözümle görmesem transfer ettiklerini bana hiç bişey yapmadan gönderdiler derdim o kadar belirtim yok ufak tefek kramp gibi oluyor ama sanki gaz sıkışması gibi hani böyle ayaklarını üşütmüşsün de karnına ara ara ağrı giriyor gibi ama çok nadir oluyor o da onun dışında şimdi sabırla 2 aralığı bekleyeceğim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kolay süreçler değil hepimiz inşallah güzel sonuçlarla pozitifleri görürüz çok dua ettim hepimiz için gerçekten bizi en iyi yine biz anlarız rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah

Evet canim bizde hareketli sperm bulundu şükürler olsun dondurulmadan hemen beni opuya aldilar sperm dondurulunca bozulmaya uğruyor dediler esinin bulunan tüm spermler hareketsiz mi peki yoksa karışık mi?

Amin canim Allah hepimizin kucagini doldursun dualarımız seninle

çok üzüldüm yine de senden umutluydum inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde olur 6.gün idrar testinde negatifti di mi

Eki Görüntüle 3339486 kizlar bu ultrason qöruntusu 2 kese var dedi ama biz sanki 3 qörduk ama biri kanama alanı olabilir sylemedi hiç bişey doktor sadece iki kese var dedi
Ayyyy maşallah kuzum Rabbim sonuna kadar yaşamayı nasip etsin bu duyguyu
Ayyyy çok teşekkür ediyorum sağ sağlim atlatırım inşallah
Rica ederim canım yarın yaz yine buraya durumun nasıl geçti falan
Çok sevindim gülüm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin

kızlar bişey sormak istiyorum transfer sonrası mı nar yememiz gerekiyor? ben gecikmiş olabilirim ama yine bunları da denemek istiyorum ananası duydum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…