Bakacağım çok bilgi var hele bir transfer olayım

Sana farklı ilaç verdiler mi canımSana farklı ilaç verdiler mi canım
Verdi kuzum diğer ilaçlara ek olarak progestan sabah öğle gece fitil olarak verdi, 2 tane lugesro iğne pazartesi akşamı 22.00da kalçadan vuruldum 2.sinide bugun 22.00da vurulcam bide pazartesi günü muayeneden sonra göbekten neupogen iğnesi yaptı doktor ondanda 2 tane verdi 2.sini transfer günü yanımda götürcem orda vurcaklar son olarak kan sulandırıcı Enox verdi onuda transfer günü yanımda götürcem transferden itibaran hergün kan sulandırıcı vurucam ekstra olan bunlar kuzum diğeride kullanıyorum estrofem, climara forte, omegrav, prednol, corasprin bunlarada devam

Canım günaydın senin transfer saatin kaç :) ve heycan var mı

Anaaammmmm ben neler okudum böyle viyşşşş

Ben hiç bir sürecimde bu kadar ilaç kullanmadım
Herşeyi geçtim o kalçadan vurulan iğne beni maffetti bugun yine vurulcam çok yoğun ilaç beze gibi kalıyor yavaş emiyor derinin içine çok yakıyor tabi halada var ağrısı antibiyotik iğnesinden beter bence ama değer sesimizi çıkarmıyoruz

Şuan kullandığın ilaçlar ne kuzum? Transfer öncesi artıyor ilaç sayısı

Sadece estrofem ve vitaminler kullanıyorum

benim de akıntım var canım yok doktora sormadım da kardeşim de doktor o normal olduğunu söyledi aldığımız ilaçlar böyle yaparmış içim rahatladı bugün hiçbir şeyim kalmadı son günümüz hayırlısıyla yarın güzel sonuçlar alalım

Merhabalar, ben dün ilk iğnemi başlamış oldum, doktor bana 2 kutu gonalf 900 ve 2 kutu cetrotine galiba yazmış, gonalf 300 doz olarak yaptım, ilk tedavim olduğu için ilaçlar hakkında pek bilgim yok, merak ettiğim genelde kaç gün ilaç kullanılır? Yani 2 kutu gonal f yeterli olur mu yada yine tekrar mı alacam?

Aşk'larımmmmmmmm

28 Kasım salı transfer günüm

Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce

Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Canımm çook sevindim hayırlısıyla bebişlerine kavuş inşallahhhh Allahın izniyle çok güzel geçsin saati belli mi kuzumm yazalım sana , ben transferime girmeden önce senin mesajını görünce çok mutlu olmuştum

Aşk'larımmmmmmmm

28 Kasım salı transfer günüm

Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce

Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
ayyyyy kuzummmmmm çooook sevindimmmmm tahmin etmişim durumuna yazdığın gibi kasım sana iyi gelecek hayırlısıyla hangi ilaçları verdiler rahim kalınlığın çok iyi benimde en son 9.5mmdi gayet ideal çift transfer hepsinden daha iyi çifte sevinç yaşarsın yaşarız inşallah

İnşallah kuzum benim güzel hayırlı sonuçlarımız olsun

Kızlar merhaba Salı günü kese göründü benim çok şükür bugün ara ara sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı vurup geçiyor sabahtan beri normal mi acaba ya yaşadığım yerde felaket kar var yerler buz sabah okula giderken korka korka ve kendimi kasarak yürüdüm acaba ondan mı oldu çok korkuyorum bişey olmamıştır inşallah dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…