- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.941
Verdi kuzum diğer ilaçlara ek olarak progestan sabah öğle gece fitil olarak verdi, 2 tane lugesro iğne pazartesi akşamı 22.00da kalçadan vuruldum 2.sinide bugun 22.00da vurulcam bide pazartesi günü muayeneden sonra göbekten neupogen iğnesi yaptı doktor ondanda 2 tane verdi 2.sini transfer günü yanımda götürcem orda vurcaklar son olarak kan sulandırıcı Enox verdi onuda transfer günü yanımda götürcem transferden itibaran hergün kan sulandırıcı vurucam ekstra olan bunlar kuzum diğeride kullanıyorum estrofem, climara forte, omegrav, prednol, corasprin bunlarada devamBakacağım çok bilgi var hele bir transfer olayım
Sana farklı ilaç verdiler mi canımSana farklı ilaç verdiler mi canım
Canım günaydın senin transfer saatin kaç :) ve heycan var mıhaklısın hiç bulunmaya da bilirdi bizimki neden zaten anlayamadık fsh çok yüksekti testosteron alt sınırda ben hocanın önerdiği vitamini aldım 3 ay kullandırdım ayrıca aşırı derece doğal beslendik çörek otu keten tohumu neler neler :) hala normal çıkış olmadı sonrası tese bizim miktortese olmadı bu arada normal tese oldu canım. ben o ilaçları almaya razıydım halihazırda pcos um yumurta sorunum yoktu kaliteden emin değildim parasında da hiç değildim acaba demek istemedim dondurup da çözülünce hepsi ölür diye korktum çünkü eşim neden azospermi çözemedik hoca ben embriyo dondurmayı seviyorum diye üstüne basa basa söyledi zaten bizim de istediğimiz buydu. hakkımızda hayırlısı olsun kuzum spermlerin hareket kazanması için yapılabilecek bir şey varsa bakıp araştırayım senin için istersen
Anaaammmmm ben neler okudum böyle viyşşşşVerdi kuzum diğer ilaçlara ek olarak progestan sabah öğle gece fitil olarak verdi, 2 tane lugesro iğne pazartesi akşamı 22.00da kalçadan vuruldum 2.sinide bugun 22.00da vurulcam bide pazartesi günü muayeneden sonra göbekten neupogen iğnesi yaptı doktor ondanda 2 tane verdi 2.sini transfer günü yanımda götürcem orda vurcaklar son olarak kan sulandırıcı Enox verdi onuda transfer günü yanımda götürcem transferden itibaran hergün kan sulandırıcı vurucam ekstra olan bunlar kuzum diğeride kullanıyorum estrofem, climara forte, omegrav, prednol, corasprin bunlarada devam
Canım günaydın senin transfer saatin kaç :) ve heycan var mı
Şuan kullandığın ilaçlar ne kuzum? Transfer öncesi artıyor ilaç sayısıAnaaammmmm ben neler okudum böyle viyşşşş
Herşeyi geçtim o kalçadan vurulan iğne beni maffetti bugun yine vurulcam çok yoğun ilaç beze gibi kalıyor yavaş emiyor derinin içine çok yakıyor tabi halada var ağrısı antibiyotik iğnesinden beter benceBen hiç bir sürecimde bu kadar ilaç kullanmadım
Şuan kullandığın ilaçlar ne kuzum? Transfer öncesi artıyor ilaç sayısı
Sadece estrofem ve vitaminler kullanıyorumHerşeyi geçtim o kalçadan vurulan iğne beni maffetti bugun yine vurulcam çok yoğun ilaç beze gibi kalıyor yavaş emiyor derinin içine çok yakıyor tabi halada var ağrısı antibiyotik iğnesinden beter benceama değer sesimizi çıkarmıyoruz
benim de akıntım var canım yok doktora sormadım da kardeşim de doktor o normal olduğunu söyledi aldığımız ilaçlar böyle yaparmış içim rahatladı bugün hiçbir şeyim kalmadı son günümüz hayırlısıyla yarın güzel sonuçlar alalımBende şuan yok kuzum ama kalçam çok ağrıyor iğne yapılan yer normalde kalçadan pek ağrımazdı bu iğne ağrıtıyor bide beze gibi bişi oldu onun dışında fitilden dolayı çok akıntım var başka bişi yok kuzum doktora sordun mu?
güzel haberlerini bekliyoruz kuzummBakalım neler olacak neler söylenecek biraz nötr gidiyorum boğazım ağrıyor hafif
aynen ananas ben de duymadım canım ondan hiç tüketmedim :)Ben tutunması için çiğ badem ceviz avakado falan duydum ananas hiç duymadım mesela
Canımm çook sevindim hayırlısıyla bebişlerine kavuş inşallahhhhAşk'larımmmmmmmm
28 Kasım salı transfer günüm
Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce
Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
canım saat 8 de hastane olun dediler 11 civarı net belli olur dediler nasıl heyecanlıyım bir bilsenCanım günaydın senin transfer saatin kaç :) ve heycan var mı
şimdi tarihi belli olsun bize söylesin biz de vışşşş deriz dimiŞuan kullandığın ilaçlar ne kuzum? Transfer öncesi artıyor ilaç sayısı
ayyyyy kuzummmmmm çooook sevindimmmmm tahmin etmişim durumuna yazdığın gibi kasım sana iyi gelecek hayırlısıyla hangi ilaçları verdiler rahim kalınlığın çok iyi benimde en son 9.5mmdi gayet ideal çift transfer hepsinden daha iyi çifte sevinç yaşarsın yaşarız inşallahAşk'larımmmmmmmm
28 Kasım salı transfer günüm
Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce
Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
İnşallah kuzum benim güzel hayırlı sonuçlarımız olsunbenim de akıntım var canım yok doktora sormadım da kardeşim de doktor o normal olduğunu söyledi aldığımız ilaçlar böyle yaparmış içim rahatladı bugün hiçbir şeyim kalmadı son günümüz hayırlısıyla yarın güzel sonuçlar alalım
Bilmezmiyim kuzum bende baya heycanlıyımcanım saat 8 de hastane olun dediler 11 civarı net belli olur dediler nasıl heyecanlıyım bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?