Pozitif şuanlık 10. günde kanda 202 çıktı. 5 gün sonra kese ve kalp atışı için gidicez inşallah olmuştur.
Yaaaaaa çok sevindim böyle güzel haberlerden bizi mahrum bırakmayı gızzzzz
Canım benimm Allah razı olsun desteğini hep hissediyorum Iron Butterfly
Canımsın değisteğimiz hep birbirimiz için gülüm Allah hepimizden razı olsun
Amin canım inşallah inşallah pozitif haberler alacağımız bir gün olsun
Amin aşkım inşallah

Tesekkur ederim canim bende carsamba gidicem kese boyutu simdi 8 mm ikiside carsambaya ne olcak allah bilir insallh bende kalp atisini duyarim en son 1500 du daha baktirmadim gecen cuma vermistim
Merakımdan dün yaptırdım18.günümdü 12000 çıktı. Benimde çift emriyo tranferi oldu ama tek kese göründü hala arkadaşlarım ikiz olabilir diyor değerlerim yüksek diye. Ay günler geçmiyor çarşambayı iple çekiyorum.

Yaaaaaa çok sevindim böyle güzel haberlerden bizi mahrum bırakmayı gızzzzz

Canımsın değisteğimiz hep birbirimiz için gülüm Allah hepimizden razı olsun

Amin aşkım inşallah

İlk transferde boş çıkmıştı onun endişesi var biraz aslında kesede görmeden yine ümitlenmek istemedim ondan yazmadım buraya da Aileme bile söylemedim daha sen düşün Allah canını versin inşallah bekleyen isteyen herkese hepimize nasip etsin. Çabalarımız hevesimiz boşa çıkmasın hiçbirimizin. Canım anneler

Bazilarin esit gitmiyo sonradan gozukebiliyo insallah carsamba digerinide gorursun baya yuksek cunku

Doğrudur canım haklısın umarım bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bakma sen bana

Onu doktor karar verir kuzum dondurulmuş yada taze olarak

Transfer oldum canlarım dua edin bol bol vee çift konulcaktı ya doktorum 3 yumurta koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…