- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.141
Aynı anda yazmamızKalp kalbe karşı derlermiş yaaaa
Bizimde bugün 1 arkadaşımız sonuç alacak 2 arkadaşımız da trasfer olacakAynı anda yazmamız
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallahİnşallah bebegin seninledir
Pozitif şuanlık@mervekaratekin
@Simgenurr
B busyk
@Elif9494
Kızlar siz yazdınız ben görmedim mi bilmiyorum durumlarınız nasıl sonuçlarınız belli oldu mu?
Amin canım inşallahBizimde bugün 1 arkadaşımız sonuç alacak 2 arkadaşımız da trasfer olacakumutlar çoğalıyor darısı bize olsun
Yaaaaaa çok sevindim böyle güzel haberlerden bizi mahrum bırakmayı gızzzzzPozitif şuanlık10. günde kanda 202 çıktı. 5 gün sonra kese ve kalp atışı için gidicez inşallah olmuştur.
Canımsın değisteğimiz hep birbirimiz için gülüm Allah hepimizden razı olsun
Amin aşkım inşallahAmin canım inşallahinşallah pozitif haberler alacağımız bir gün olsun
Ay sabırsızlıkla pozitif haberleri bekliyorum ben deListemiz çoğaldıkça kabarıyor kızlar maşallah sübhanallah hepimize....
Vallahi bendeAy sabırsızlıkla pozitif haberleri bekliyorum ben de
Merakımdan dün yaptırdım18.günümdü 12000 çıktı. Benimde çift emriyo tranferi oldu ama tek kese göründü hala arkadaşlarım ikiz olabilir diyor değerlerim yüksek diye. Ay günler geçmiyor çarşambayı iple çekiyorum.Tesekkur ederim canim bende carsamba gidicem kese boyutu simdi 8 mm ikiside carsambaya ne olcak allah bilir insallh bende kalp atisini duyarimen son 1500 du daha baktirmadim gecen cuma vermistim
Canım benim de 38 yaş 3. Gün tek embriyo 23 ünde transfer oldum.Ekle bende canım listeye
40 yaş 5.deneme 3.gün cift embrio 22 kasım
tşkler canım yeniyim daha yazamadım. 40 yaş 5.deneme 3 .gün embirio 22 kasım cift embirio
Yaaaaaa çok sevindim böyle güzel haberlerden bizi mahrum bırakmayı gızzzzz
Canımsın değisteğimiz hep birbirimiz için gülüm Allah hepimizden razı olsun
Amin aşkım inşallah
Bazilarin esit gitmiyo sonradan gozukebiliyo insallah carsamba digerinide gorursun baya yuksek cunkuMerakımdan dün yaptırdım18.günümdü 12000 çıktı. Benimde çift emriyo tranferi oldu ama tek kese göründü hala arkadaşlarım ikiz olabilir diyor değerlerim yüksek diye. Ay günler geçmiyor çarşambayı iple çekiyorum.
Doğrudur canım haklısın umarım bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bakma sen banaİlk transferde boş çıkmıştı onun endişesi var biraz aslında kesede görmeden yine ümitlenmek istemedim ondan yazmadım buraya daAileme bile söylemedim daha sen düşün Allah canını versin inşallah bekleyen isteyen herkese hepimize nasip etsin. Çabalarımız hevesimiz boşa çıkmasın hiçbirimizin. Canım anneler
Onu doktor karar verir kuzum dondurulmuş yada taze olarakAnladım teşekkür ederim benim bahçemde var bu dönemde hergün yerim. Bugün 4. İğnemi yaptım hafif bel ve kasık ağrımdan başka azıcıkta sinir var başka bir şey yok diyelim ki p.tesi yumurta toplama olabilir. Peki ne zaman transfer olur sağlıklı embrşyo olursa ve ben bu iğnelerden başka bir şey kullancak mıyım opu işlemine kadar ve sonrasında
Transfer oldum canlarım dua edin bol bol vee çift konulcaktı ya doktorum 3 yumurta koydu
Aynen öyle bence de ne güzel yardımcı oluyoruz birbirimize
Yok canım yapmadım zsten sizden fikir edinmek istedim
Prulouton Depot dün 4 gibi bende vurundum haftada 1 3 kutu verdiler progestanı bende kalcadan vurunucam günlük
Ay maşallah canım aktif değilsin bi an kötü düşünmek istemedim çok sevindim senin adına
Evet bende okudum az önce o yazıları kan dolaşımını sağlıyormuş gerçekten de
Aşkım canım bitanem bugün bütün dualarım hep sana hem @alohomoraaa R Ruyaaam123 için
Hay maşallah gelsin bebişlerTransfer oldum canlarım dua edin bol bol vee çift konulcaktı ya doktorum 3 yumurta koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?