- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.161
Canım vücudunu hiç strese sokma bu dönemde.Kızlar hangi marka ile test yapıyorsunuz? Trendyol linki falan paylaşılabiliyor mu burada benim ikinci günüm ama erkenden yapmaya başlayacağım gibi duruyor
Iron Butterfly internetim bitti film izlemekten vifi de bozuk
Aaaaaaa öyle konuşabiliyor mu yaaa 3 taneTransfer oldum canlarım dua edin bol bol vee çift konulcaktı ya doktorum 3 yumurta koydu
Bende almayı düşünüyorum kimseye demedimKızlar hangi marka ile test yapıyorsunuz? Trendyol linki falan paylaşılabiliyor mu burada benim ikinci günüm ama erkenden yapmaya başlayacağım gibi duruyor
İnşallah kuzum inşallahHay maşallah gelsin bebişler
Doktorum 3.sü orta kalite boşta kalmasın embriyolog konulsun demiş doktorumda koyduBende tel neti kullanıyorum Allah inşallah benimki de bitmez
Aaaaaaa öyle konuşabiliyor mu yaaa 3 tane
Bende almayı düşünüyorum kimseye demedim
Ayyyy şu idrar sıkışıklığı beni çok daralıyor yaaa 2.ci denememde dayanamayıp wc ye gittim az dediler zor tutum kendimiDoktorum 3.sü orta kalite boşta kalmasın embriyolog konulsun demiş doktorumda koyduama şöyle 3üz gibi bir durum olursa ikize düşürcez dedi 3üz ilerleyemezsin dedi çok farklı bir duyguydu kızlar sohbet eşliğinde transferim oldu bide idrara tam sıkışmamışım kesemi doldurdu
Ay öyle ama çok da merak ediyorum bi de herkesten sakladık bu durumu sadece eşim biliyor, böyle olunca da insanlara hep bi bahane buluyoruz en azından bahanem kalmaz söyleyiveririm müjdeyi diye düşünüyorumCanım vücudunu hiç strese sokma bu dönemde.
Ayyyy şu idrar sıkışıklığı beni çok daralıyor yaaa 2.ci denememde dayanamayıp wc ye gittim az dediler zor tutum kendimi
Ya beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dedilerDoktorum 3.sü orta kalite boşta kalmasın embriyolog konulsun demiş doktorumda koyduama şöyle 3üz gibi bir durum olursa ikize düşürcez dedi 3üz ilerleyemezsin dedi çok farklı bir duyguydu kızlar sohbet eşliğinde transferim oldu bide idrara tam sıkışmamışım kesemi doldurdu
Sözde bizde hereksten saklayacaktık mübarek sağır sultan bile duydu anasını satimAy öyle ama çok da merak ediyorum bi de herkesten sakladık bu durumu sadece eşim biliyor, böyle olunca da insanlara hep bi bahane buluyoruz en azından bahanem kalmaz söyleyiveririm müjdeyi diye düşünüyorum
İşte aynısını ben yaşadımYa beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dedilerdedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
KIZZZZLAAAARRRR
Aynen öyle bence de ne güzel yardımcı oluyoruz birbirimize
Yok canım yapmadım zsten sizden fikir edinmek istedim
Prulouton Depot dün 4 gibi bende vurundum haftada 1 3 kutu verdiler progestanı bende kalcadan vurunucam günlük
Ay maşallah canım aktif değilsin bi an kötü düşünmek istemedim çok sevindim senin adına
Evet bende okudum az önce o yazıları kan dolaşımını sağlıyormuş gerçekten de
Aşkım canım bitanem bugün bütün dualarım hep sana hem A alohomoraaa R Ruyaaam123 için
Bütün dualarım sizin için canım hepinizden pozitif haber bekliyorum inşallahKIZZZZLAAAARRRR❤ ben 1 saat önce çıktım bebeğimi aldim biraz uzunca duruyordu aha dedim uzun boylu olacak diye neyse saglikla hayırlısıyla olsun da oyle seyler önemli değil benim tek embriyo konuldu ilk deneme olduğundan Rabbim hepimize yardimci olsun guzel haberler bekliyorum hepinizden bu arada 2 saat yatın dediler yemek dahi vermediler hala yatıyorum test tarihinde emin olmasam da 7 aralik olduğunu söylediler ama benden önce transfere giren 2 arkadaşıma 5 aralik demisler bakalim
Kuzucum malesef adet oldum ben ilaçları bıraktırdılarBenimde ilk başta negatif görünüyordu 10 gün değerim yükseldi moralini bozma nasibin belki bidahaki sefere yada kendiliğinden olur İnşallah
Kuzum amin inşallahBütün dualarım sizin için canım hepinizden pozitif haber bekliyorum inşallah
Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordum canım ben yeniden başlama cesaretimi kaybetmiştim ilk demem 27 Aralık 2021 de oldu ikinci 20 Mart 2022 ve üçüncü denemem de 28 Kasım 2023 de nasip olacak ben çok hırpaladım bütün sürecimde çok cahil kalmıştımKuzucum malesef adet oldum ben ilaçları bıraktırdılar
Prof Dr. Ebru Ozturk. Yarin test gunum ilk transfer sonucumu ogrenecegimHerşeyimiz aynı resmen, doktorun kimdi ?
Senden de güzel haberler bekliyoruz kuzum inşallah sana sımsıkı tutunmuşturProf Dr. Ebru Ozturk. Yarin test gunum ilk transfer sonucumu ogrenecegimsizin doktorunuz kim basarili oldu mu transferiniz?
Canım çıktı mı sonucunCanlarım hastaneye geldim kan vermeye dualarınızı bekliyorum
Ayy insallah yarin buyuk gun gecmedi su 12 gun gercekten en zor kismi bu bekleme suresiSenden de güzel haberler bekliyoruz kuzum inşallah sana sımsıkı tutunmuştur
Bütün yollar engebeli canım inşallah kolaylıkla aşılmayı nasip etsin RabbimAyy insallah yarin buyuk gun gecmedi su 12 gun gercekten en zor kismi bu bekleme suresi
Doğru zaman da olacak inşallah canım sen gönlünü ferah tutKuzucum malesef adet oldum ben ilaçları bıraktırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?