Iron Butterfly internetim bitti film izlemekten vifi de bozuk
Bende tel neti kullanıyorum Allah inşallah benimki de bitmez
Transfer oldum canlarım dua edin bol bol vee çift konulcaktı ya doktorum 3 yumurta koydu
Aaaaaaa öyle konuşabiliyor mu yaaa 3 tane
Kızlar hangi marka ile test yapıyorsunuz? Trendyol linki falan paylaşılabiliyor mu burada benim ikinci günüm ama erkenden yapmaya başlayacağım gibi duruyor
Bende almayı düşünüyorum kimseye demedim

Bende tel neti kullanıyorum Allah inşallah benimki de bitmez

Aaaaaaa öyle konuşabiliyor mu yaaa 3 tane

Bende almayı düşünüyorum kimseye demedim
Doktorum 3.sü orta kalite boşta kalmasın embriyolog konulsun demiş doktorumda koydu ama şöyle 3üz gibi bir durum olursa ikize düşürcez dedi 3üz ilerleyemezsin dedi çok farklı bir duyguydu kızlar sohbet eşliğinde transferim oldu bide idrara tam sıkışmamışım kesemi doldurdu

Ayyyy şu idrar sıkışıklığı beni çok daralıyor yaaa 2.ci denememde dayanamayıp wc ye gittim az dediler zor tutum kendimi

Ayyyy şu idrar sıkışıklığı beni çok daralıyor yaaa 2.ci denememde dayanamayıp wc ye gittim az dediler zor tutum kendimi
Ya beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dediler dedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek

Ay öyle ama çok da merak ediyorum bi de herkesten sakladık bu durumu sadece eşim biliyor, böyle olunca da insanlara hep bi bahane buluyoruz en azından bahanem kalmaz söyleyiveririm müjdeyi diye düşünüyorum
Sözde bizde hereksten saklayacaktık mübarek sağır sultan bile duydu anasını satim

KIZZZZLAAAARRRR ben 1 saat önce çıktım bebeğimi aldim biraz uzunca duruyordu aha dedim uzun boylu olacak diye neyse saglikla hayırlısıyla olsun da oyle seyler önemli değil benim tek embriyo konuldu ilk deneme olduğundan Rabbim hepimize yardimci olsun guzel haberler bekliyorum hepinizden bu arada 2 saat yatın dediler yemek dahi vermediler hala yatıyorum test tarihinde emin olmasam da 7 aralik olduğunu söylediler ama benden önce transfere giren 2 arkadaşıma 5 aralik demisler bakalim

Bütün dualarım sizin için canım hepinizden pozitif haber bekliyorum inşallah

Kuzucum malesef adet oldum ben ilaçları bıraktırdılar
Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordum canım ben yeniden başlama cesaretimi kaybetmiştim ilk demem 27 Aralık 2021 de oldu ikinci 20 Mart 2022 ve üçüncü denemem de 28 Kasım 2023 de nasip olacak ben çok hırpaladım bütün sürecimde çok cahil kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…