Kızlar bı tanidigim raporlu tüp bebeğe başlıyor doktor reçete yazmıs 3 gündür bulamıyorlar ilaçları.
İstanbul'da nerden bulabilir bildiğiniz yerler var mı ?
Raporlu olduğu için mi vermiyorlar koca istanbulda nasıl bulamıyor şaşkınım .
Ben İzmir'de rahat bulmuştum .

Olsun ya birbirimize destek olup moral sağlıyoruz. Ne güzel bir şeye vesile oldun aslında inşallah amin
Hepimizin süreçleri belirli süreçlerden geçiyoruz çevremiz duygularımıza yetersiz kalıyorlar ki anlamıyorlar da ama burası başka bir dünya gerçekten derlerki özür dileyerek eşşeğin derdini eşşekten düşen anlar gerçekten öyle hepimiz birbirimize iyi de olsa kötü de olsa desteğiz ve hep iç içeyiz hamd olsun yolumuz uzun ama Allah kerim

İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi ne yakınsa oralara baksın kuzum oralarda var genelde bütün ilaçlar

Bazi ilaclarda raporlu diye vermiyorlar canim kotamı doldu bahanesiyle

Kizlar bir sorum olacak transfer sonrasi yeme içme konusunda ve diğer konularda özellikle dikkat ettiğiniz bir sey oldu mu? tavsiye edeceğiniz bir konu var mi?❤

Kizlar bir sorum olacak transfer sonrasi yeme içme konusunda ve diğer konularda özellikle dikkat ettiğiniz bir sey oldu mu? tavsiye edeceğiniz bir konu var mi?❤
Benşm netten baktığım kadarıyla meyve ve sebze yeşillik tarzı çok öneriliyor avakado falan öneriliyor ben 2 3 gün yatıp ayaklanmayı düşünüyorum bu sefer evimde geçireceğim sürecimi düşüncem o yönde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…