- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.181
Canim hakkında en hayırlısı olsun eminim her sey guzel olacak içini ferah tutKuzucum malesef adet oldum ben ilaçları bıraktırdılar
Olsun ya birbirimize destek olup moral sağlıyoruz. Ne güzel bir şeye vesile oldun aslındaDoğrudur canım haklısın umarım bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bakma sen bana
Hepimizin süreçleri belirli süreçlerden geçiyoruz çevremiz duygularımıza yetersiz kalıyorlar ki anlamıyorlar da ama burası başka bir dünya gerçekten derlerki özür dileyerek eşşeğin derdini eşşekten düşen anlar gerçekten öyle hepimiz birbirimize iyi de olsa kötü de olsa desteğiz ve hep iç içeyiz hamd olsun yolumuz uzun ama Allah kerimOlsun ya birbirimize destek olup moral sağlıyoruz. Ne güzel bir şeye vesile oldun aslındainşallah amin
İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi ne yakınsa oralara baksın kuzum oralarda var genelde bütün ilaçlarKızlar bı tanidigim raporlu tüp bebeğe başlıyor doktor reçete yazmıs 3 gündür bulamıyorlar ilaçları.
İstanbul'da nerden bulabilir bildiğiniz yerler var mı ?
Raporlu olduğu için mi vermiyorlar koca istanbulda nasıl bulamıyor şaşkınım .
Ben İzmir'de rahat bulmuştum .
Gezmişler istanbul u bir sorayım canım umarım bulurlarİstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi ne yakınsa oralara baksın kuzum oralarda var genelde bütün ilaçlar
Sormuşlar bulamamıslar yine de raporu da bitiyormus bugün üzüldüm yardimci olamadigim içinİstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi ne yakınsa oralara baksın kuzum oralarda var genelde bütün ilaçlar
Çok zor ya transfer çiş tutmaktan daha kolayİşte aynısını ben yaşadım
Kendileri nerede nereye yakınlar bende çok eczane gezdim ilaçlar için ama buldum hangilerini arıyorlarSormuşlar bulamamıslar yine de raporu da bitiyormus bugün üzüldüm yardimci olamadigim için
AyyyyÇok zor ya transfer çiş tutmaktan daha kolay
Bazi ilaclarda raporlu diye vermiyorlar canim kotamı doldu bahanesiyleKızlar bı tanidigim raporlu tüp bebeğe başlıyor doktor reçete yazmıs 3 gündür bulamıyorlar ilaçları.
İstanbul'da nerden bulabilir bildiğiniz yerler var mı ?
Raporlu olduğu için mi vermiyorlar koca istanbulda nasıl bulamıyor şaşkınım .
Ben İzmir'de rahat bulmuştum .
Ben de hep bu süreçte onu düşünüyorumÇok zor ya transfer çiş tutmaktan daha kolay
Bu yüzden eczane eczane dolaştım yarım gün sonra depolardan getirtip fark ödedikBazi ilaclarda raporlu diye vermiyorlar canim kotamı doldu bahanesiyle
Ben altıma az kalsin yapacaktım daha da zorlansam sonda takacaklardi transfer bitip sürgüyü verince rahatladımÇok zor ya transfer çiş tutmaktan daha kolay
Benşm netten baktığım kadarıyla meyve ve sebze yeşillik tarzı çok öneriliyor avakado falan öneriliyor ben 2 3 gün yatıp ayaklanmayı düşünüyorum bu sefer evimde geçireceğim sürecimi düşüncem o yönde bakalımKizlar bir sorum olacak transfer sonrasi yeme içme konusunda ve diğer konularda özellikle dikkat ettiğiniz bir sey oldu mu? tavsiye edeceğiniz bir konu var mi?❤
Bu ilaçları bulamamışlar .Kendileri nerede nereye yakınlar bende çok eczane gezdim ilaçlar için ama buldum hangilerini arıyorlar
Ayyyy
Bence de İzmir'de bizde her ilaç bulunuyor hiç bittiği olmuyor diyen kişi şimdi hicbiri yok demiş .Bazi ilaclarda raporlu diye vermiyorlar canim kotamı doldu bahanesiyle
Yani transferi herkes anlatıyor ama bu olayı hep atlıyorlarmış bence en önemli kısım burasıBen de hep bu süreçte onu düşünüyorum
Ben Gaziosmanpaşa da bi kaç eczane de bulmuştum ve eczacı bu ilaçların genelde ara sokaklarda ki eczanelerde bulabilirsiniz demişti.Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?