- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.201
Bana 1 buçuk 2 litre su tüket dediler meselaYani transferi herkes anlatıyor ama bu olayı hep atlıyorlarmış bence en önemli kısım burasısıkışmadan gidip orda su içmek lazım
Yaaaaaaaaaaaa
Ay maşallah canım darısı başımıza
Rabbim gücüne güç versin bizlere de Allah güzellik versin hepimize can kuzumRabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordum canım ben yeniden başlama cesaretimi kaybetmiştim ilk demem 27 Aralık 2021 de oldu ikinci 20 Mart 2022 ve üçüncü denemem de 28 Kasım 2023 de nasip olacak ben çok hırpaladım bütün sürecimde çok cahil kalmıştım
Yok ya insan kendini bilip öyle tüketmeli ben 0.33 mllik şişeler var ya minik onlarla bi tane içip öyle çıktım evde bi tane de orda içtim ve patlıyordum ultrasonda baktılar epey şişmiş hazırız falan dedilerBana 1 buçuk 2 litre su tüket dediler mesela
İnşallah canmmmDoğru zaman da olacak inşallah canım sen gönlünü ferah tut
Amin aşkım inşallahRabbim gücüne güç versin bizlere de Allah güzellik versin hepimize can kuzum
İnşallah canımmmCanim hakkında en hayırlısı olsun eminim her sey guzel olacak içini ferah tut❤
Çapa da iki denemem de de 2 litre su içim birinde sıkıntı yaşamadım ama ikincide beni çok beklettilerYok ya insan kendini bilip öyle tüketmeli ben 0.33 mllik şişeler var ya minik onlarla bi tane içip öyle çıktım evde bi tane de orda içtim ve patlıyordum ultrasonda baktılar epey şişmiş hazırız falan dedilerbence herkesin sıkışma değeri farklı
Çok şükür Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler üzüldüm elbet ama ben Allahım hayırsızda olmasın hayırlısı ile nasiptir inşallah üzüldüm ama tüh vah demek İmana sığmıyor o yüzden canım Allah’a şükrediyorum her halime biraz kafamı toplaya tekrar deneyeceğim inşallahAmin aşkım inşallahşuan ne durumdasın düşüncelerin neler
Bı soyliyim kuzumBen Gaziosmanpaşa da bi kaç eczane de bulmuştum ve eczacı bu ilaçların genelde ara sokaklarda ki eczanelerde bulabilirsiniz demişti.
İnşallah canım yine haberim olsun bulamazsa abime sorarım bi şekilde yardımcı olmaya çalışırımBı soyliyim kuzum
Umarım oralarda bulurlar
Canımsın sen benim yaaa Rabbim hiç bir zaman umudunu kırmasın ben her zaman senin yanındayım yazman yeterli mesaj bölümüm de sana açık hepÇok şükür Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler üzüldüm elbet ama ben Allahım hayırsızda olmasın hayırlısı ile nasiptir inşallah üzüldüm ama tüh vah demek İmana sığmıyor o yüzden canım Allah’a şükrediyorum her halime biraz kafamı toplaya tekrar deneyeceğim inşallah
İstanbul’un neresindesiniz bilemiyorum ama ben bütün ilaçları buradan eksiksiz almıştım. Her bittiğinde direkt olarak buraya gider eşim. Hiç boş döndüğümüz olmadı arayıpta bilgi alabilirsiniz ilaç var mı diye.Gezmişler istanbul u bir sorayım canım umarım bulurlar
Amin canım inşallah değerim 541Yaaaaaaaaaaaaçok ama çok sevindim gülüm kaç çıktı değerin inşallah sağlıkla ilerler
Canım Allah’ım dileyen herkese nasip etsin inşallahAy maşallah canım darısı başımıza
Raporlumuydunuz acaba söylüyorum hemen arasınlarİstanbul’un neresindesiniz bilemiyorum ama ben bütün ilaçları buradan eksiksiz almıştım. Her bittiğinde direkt olarak buraya gider eşim. Hiç boş döndüğümüz olmadı arayıpta bilgi alabilirsiniz ilaç var mı diye.
Çok çok aminCanım Allah’ım dileyen herkese nasip etsin inşallah
Bu sefer de mesane dolu değil biraz daha bekleyelim derler diye korkuyorumYani transferi herkes anlatıyor ama bu olayı hep atlıyorlarmış bence en önemli kısım burasısıkışmadan gidip orda su içmek lazım
Maşaallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. En yakın zaman da kalp atışını da duyarsın inşallahAmin canım inşallah değerim 541
Canım teşekkür ederiz inşallahMaşaallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. En yakın zaman da kalp atışını da duyarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?