Rabbim gücüne güç versin bizlere de Allah güzellik versin hepimize can kuzum

Bana 1 buçuk 2 litre su tüket dediler mesela
Yok ya insan kendini bilip öyle tüketmeli ben 0.33 mllik şişeler var ya minik onlarla bi tane içip öyle çıktım evde bi tane de orda içtim ve patlıyordum ultrasonda baktılar epey şişmiş hazırız falan dediler bence herkesin sıkışma değeri farklı

Çapa da iki denemem de de 2 litre su içim birinde sıkıntı yaşamadım ama ikincide beni çok beklettiler

Amin aşkım inşallah şuan ne durumdasın düşüncelerin neler
Çok şükür Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler üzüldüm elbet ama ben Allahım hayırsızda olmasın hayırlısı ile nasiptir inşallah üzüldüm ama tüh vah demek İmana sığmıyor o yüzden canım Allah’a şükrediyorum her halime biraz kafamı toplaya tekrar deneyeceğim inşallah

Bı soyliyim kuzum
Umarım oralarda bulurlar
İnşallah canım yine haberim olsun bulamazsa abime sorarım bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım
Canımsın sen benim yaaa Rabbim hiç bir zaman umudunu kırmasın ben her zaman senin yanındayım yazman yeterli mesaj bölümüm de sana açık hep

Gezmişler istanbul u bir sorayım canım umarım bulurlar
İstanbul’un neresindesiniz bilemiyorum ama ben bütün ilaçları buradan eksiksiz almıştım. Her bittiğinde direkt olarak buraya gider eşim. Hiç boş döndüğümüz olmadı arayıpta bilgi alabilirsiniz ilaç var mı diye.

Eklentiler

• image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 34
Raporlumuydunuz acaba söylüyorum hemen arasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…