- 12 Kasım 2023
- 80
- 188
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.521
Ekle canım inşallah bı sıkıntı çıkmazsa yaş 32 5.gün tek embriyo ilk deneme olacak 10 yıl aşılama diye diye vakit kaybettim inşallah Rabbim nasip eder transfer tarihim 2 KasımdiBen seni neden tobloya eklememişimoradan çok motive oluyordum yaaaa bir gebemiz daha varmış
Çok teşekkürler, bugün muayene oldum karından baktı doktor kese göründüSelamdeğere göre değişkenlik gösteriyor sanırım.. bana ilk karından baktı görünmeyince vajinal ultrasonla baktı öyle göründü kese
Teşekkür ederim cevabınız için, bugün muayene oldum karından baktı doktor kese görününce gerek kalmadı sanırımBen vajinal yolla iki kere muayene oldum hiçbir sakınca yok gebelikte karından bakılırsa erken dönemde kese ve bebek gorunmeye bilir
Ayy valla benim de oyle bi de gogusler hafif bir hassasiyet basladi bende dinleniyorum evde arada yürüyorum neler yiyorsun peki bu sürede?Nasıl olayım kuzum full yatıyorum arada tuvalet diye ufak koridor yürüyüşü yapıyorumkendimi şiş gibi hissediyorum karnımın içi çok tahaf hissediyorum arada çok hafif ağrı girip çıkıyor ama çok hafif bende bütün ilaçlara devam kan sulandıcıyı yaptım demin şuanlık böyleyim sen nasılsın nasıl hissediyorsun
Var mı bi fikri olanKızlar selam, hiç belirtim yok yazmıştım daha önce bugün 7. Günüm biraz önce su otomatik rende makinalarında salata yapayım dedim üstten bastırıyorsun biraz çok güç de harcanmıyor aslında altı üstü 2 havuç rendeledim sağ kaşığıma ağrı girdi çok korktum ya bir şey olmasın insallah. Hiç test de yapmadım şimdiye kadar. Valla rahatlamaya ihtiyacım bar var mi böyle sacma sapan bir şey yapıp ağrısı olan normal mi acaba kas ağrısı mi kaç gündür doğru düzgün hareket etmiyorum.
Olmazz mı perişanımİnşallahh
Kızlar sizede de var mı bu kadar gaz böyle, ben usuttum mu
Ayaklarım benim de çok üşüyor ya. Devamlı battaniyeyle geziyorum evde. Belden yukarım sıcaklıyor belden aşağısı donuyorKızlar merhaba bugün transfer sonrası ikinci günüm . Bugün neler var anlatmak istiyorum hemen . Sabah kalktım dudağım ucuklamışüst karnında biraz ağrım var tabiki bel ağrısıda eşlik ediyor . Yüzümde yanma var ayaklarım üşüyor . Sizlerde ne var ne yok
Ben de krem sürmek için ayağımı yukarı çektim bi keresinde kasığıma ağrı girmişti hemen bırakıp yattımKızlar selam, hiç belirtim yok yazmıştım daha önce bugün 7. Günüm biraz önce su otomatik rende makinalarında salata yapayım dedim üstten bastırıyorsun biraz çok güç de harcanmıyor aslında altı üstü 2 havuç rendeledim sağ kaşığıma ağrı girdi çok korktum ya bir şey olmasın insallah. Hiç test de yapmadım şimdiye kadar. Valla rahatlamaya ihtiyacım bar var mi böyle sacma sapan bir şey yapıp ağrısı olan normal mi acaba kas ağrısı mi kaç gündür doğru düzgün hareket etmiyorum.
Canım bence normal hepsi , bende de olmuştu buradan takip ettiğim bir çok kişide de oldu inşallah bebişinin tutunma belirtileridirCanim transferin 1.gunundeyim ara ara bende de agri batma gibi kısa süreli seyler oluyor normal mi?
Ayyy yorganın altında çaktırmadan çıkarıyorum bence usutmeden degil yaaİnşallahh
Kızlar sizede de var mı bu kadar gaz böyle, ben usuttum mu
Evet canim inşallah güzel sonuçlar aliriz
1.ci sayfaya bak canımTabloyu bizde görebiliyormuyuz
Beni de alır mısın tabloya
Ekle canım inşallah bı sıkıntı çıkmazsa yaş 32 5.gün tek embriyo ilk deneme olacak 10 yıl aşılama diye diye vakit kaybettim inşallah Rabbim nasip eder transfer tarihim 2 Kasımdi
Teşekkür ederim cevabınız için, bugün muayene oldum karından baktı doktor kese görününce gerek kalmadı sanırım
Var mı bi fikri olan
Olmazz mı perişanım
Sizi gidi Gazcılar siziCanımm duphaston kullanıyorsan o da yapıyor çok gaz@Safransari
Insallah kuzum rahatladım cevabından teşekkürlerCanım bence normal hepsi , bende de olmuştu buradan takip ettiğim bir çok kişide de oldu inşallah bebişinin tutunma belirtileridir
Yakında sana da olurrr kuzu bekliyoruz aramizaaSizi gidi Gazcılar sizi
Rica ederim canım benimInsallah kuzum rahatladım cevabından teşekkürler❤
Kuzumun transferine de az kaldı hayırlısıylaSizi gidi Gazcılar sizi
Ayy aynen ben de yatıyorum şimdi. Geçer umarım ne hassaslik anlamadım ki bu kadarcık şeyden bir şey olmaz insallah ya.Ben de krem sürmek için ayağımı yukarı çektim bi keresinde kasığıma ağrı girmişti hemen bırakıp yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?