Ben seni neden tobloya eklememişim oradan çok motive oluyordum yaaaa bir gebemiz daha varmış
Ekle canım inşallah bı sıkıntı çıkmazsa yaş 32 5.gün tek embriyo ilk deneme olacak 10 yıl aşılama diye diye vakit kaybettim inşallah Rabbim nasip eder transfer tarihim 2 Kasımdi

Ayy valla benim de oyle bi de gogusler hafif bir hassasiyet basladi bende dinleniyorum evde arada yürüyorum neler yiyorsun peki bu sürede?

Var mı bi fikri olan

Ayaklarım benim de çok üşüyor ya. Devamlı battaniyeyle geziyorum evde. Belden yukarım sıcaklıyor belden aşağısı donuyor

Ben de krem sürmek için ayağımı yukarı çektim bi keresinde kasığıma ağrı girmişti hemen bırakıp yattım

Evet canim inşallah güzel sonuçlar aliriz

Tabloyu bizde görebiliyormuyuz
1.ci sayfaya bak canım
Beni de alır mısın tabloya

Ekle canım inşallah bı sıkıntı çıkmazsa yaş 32 5.gün tek embriyo ilk deneme olacak 10 yıl aşılama diye diye vakit kaybettim inşallah Rabbim nasip eder transfer tarihim 2 Kasımdi

Teşekkür ederim cevabınız için, bugün muayene oldum karından baktı doktor kese görününce gerek kalmadı sanırım

Var mı bi fikri olan

Olmazz mı perişanım

Hepiniz

Embriyo günü
Transfer yazın düzenleme yapacağım zaten beni etiketleyin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…