- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.541
Değişik hallerdeyizAyaklarım benim de çok üşüyor ya. Devamlı battaniyeyle geziyorum evde. Belden yukarım sıcaklıyor belden aşağısı donuyor
Resmini yuklesene canimAy kızlar dün sabah uyandım elimde kınabiliyorsunuzdur üç harfliler gelip kına yakıyorlar bu sabah diğer elimde biraz vardi ilk defa başıma geldiği için çok şaşırdım ama iyi biseymis iyi insanlara gelip yapıyorlarmış bide bu tedavi sırasında olunca biraz şaşırdım inşallah hayırlı biseydir hayırlı degilsede Allah hayra çevirsin
Yaş 26 ilk deneme 5.gün transferi1.ci sayfaya bak canım
Hepiniz
Embriyo günü
Transfer yazın düzenleme yapacağım zatenbeni etiketleyin ama
Bize olmamasını söylediler enfeksiyon ihtimaline karşı.Kızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Canım bana yasak diye bişey söylememisti ama riske atmamak icin ne transfer öncesi ne transfer sonrası birlikte olmadım insan korkuyor ya bişey olursa diye zaten kanamam var o yüzden hiç ne kocam ne ben hiç düşünmedik bile ama doktoruna sor ne olur ne olmazKızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Bide tabloya beni ekleyebilir misin canım yaş 32 ilk deneme 2 Kasım 5.gün embriyosu şimdilik pozitif gözüküyorKızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
30 yaş 2. Deneme 3.gün emb 14 Kasım transfer oldum 26 so test günüm1.ci sayfaya bak canım
Hepiniz
Embriyo günü
Transfer yazın düzenleme yapacağım zatenbeni etiketleyin ama
Öncesinde serbest sonrasında yasakKızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Belirgin olan ilk günkü diğeri bugünküResmini yuklesene canim
Resmini yuklesene canim
muhtemeln canım keseye kadar bişey diyemem ama hamdolsun bu değeri de gördüm allahım herkesin gönlüne göre versinBence iyi değerin canım daha 7.ci gündesin yani üzülme lütfen maşallah belki tek tutumuş olabilir
idrarı güya rahatlarım merakım gider diye yapıyordum sabah içime kurt düşürdü çok panikledim. Doğru söylüyorsun ben de öyle gece kalkıyorum, sabah sırf bu yüzden uyanıyorum koşa koşa afedersin wc ye yetişmeye çalışıyorum. dediğin gibi seyrek örnekle anca bu kadarCanım bence çok iyi çıkmış değerinidrar olayı biraz belirleyici olmuyor sürekli ilaç içip su içiyoruz ben sürekli tuvaletteyim yani gece bile bi kaç kere kalkıyorum ondan koyuluk oluşmamıştır belki sende de
amin inşallah canım isteyen herkese nasip olurAy boşver idrar testlerini artık, 7.güne göre harika bir değer çıkmış kandainşallah katlanarak artarak değerin canım aynı gün transfer olmuşuz ama benim 3.gün ve taze transferdi.. bende de silik çizgi çıkıyor ama iğne etkisi diye düşünüyorum
Transfer sonrasi yasakCanım bana yasak diye bişey söylememisti ama riske atmamak icin ne transfer öncesi ne transfer sonrası birlikte olmadım insan korkuyor ya bişey olursa diye zaten kanamam var o yüzden hiç ne kocam ne ben hiç düşünmedik bile ama doktoruna sor ne olur ne olmaz
Yok ya olmamıştır bişey rahat olAyy aynen ben de yatıyorum şimdi. Geçer umarım ne hassaslik anlamadım ki bu kadarcık şeyden bir şey olmaz insallah ya.
Benim doktorum çok iyi bir profosör ve ilişkiyi yasaklamadı transfer sonrası. Zaten bütün doktorlar da birliktelikte sıkıntı yok derler. Sadece eğer tutunma olmasa sebebi onda bulmayın pişmanlık duymayın diye test gününe kadar yasak diyorlar.Kızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Canım hayırlısı olsun inşallahBenim bugun 12.gun test gunumdu malesef negatif cikti umarim haber bekleyen arkadaslarim en kisa surede pozitifi gorur. İlk transferimdi 6.gun kan testi yapmistim o da negatifti. Bir sebepte yok hatta histereskopide olmustum rahme cizik atilmisti iyi tutunsun diye yasim 31 sigara kullanimi yok, spor yapiyoruz, saglikli besleniyoruz. Goguslerim cok sismisti ve ara ara kramp giriyodu regl sancisi gibi bunlar aldigimiz hormonlardan zaten transfer oncesi baslamisti gogus hassasiyeti.
Bence de değerin gayet iyi. Benim 10.gün olmasına rağmen 46 değerim. 5.gün tek embriyo. Doktora sordurdum pozitif ama 12.günkü değerin önemli dedi. İnşallah katlanarak artar. Benim de yaptığım 2 testim çok çok silik. Ama önceden silik daha asla gözükmüyordu. Senin bu yüzden bence gayet iyi. Keseye kadar bol bol dua et ve tesbih çek.Kizlar 5. Gun cift embriyo transferim oldu 18 kasimda, transfer gunu haric 5. Gun ve 6. Gun gun erken gebelik testim silik de olsa pozitifti. Bugun sabahta yaptim yine silikti dun ile ayni herseyi. Cok korktum panikleyip kan verdim. Bugun 7. Gunum beta 78 cikti. Sizce nasil? Neden hala cok silik görüyorum? Bir de giderek koyulasan testler gordum ama benim hep ayni gibi
çok sağol canım yapıyorum dualarımı allahım isteyen herkese de bana da sağlık hayırlı evlatlar ver diye.. benim doktorum 11. gün kan ver dedi. 11. güne kadar dayanıp o gün kan veririm ben de artıkBence de değerin gayet iyi. Benim 10.gün olmasına rağmen 46 değerim. 5.gün tek embriyo. Doktora sordurdum pozitif ama 12.günkü değerin önemli dedi. İnşallah katlanarak artar. Benim de yaptığım 2 testim çok çok silik. Ama önceden silik daha asla gözükmüyordu. Senin bu yüzden bence gayet iyi. Keseye kadar bol bol dua et ve tesbih çek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?