Ay kızlar dün sabah uyandım elimde kına biliyorsunuzdur üç harfliler gelip kına yakıyorlar bu sabah diğer elimde biraz vardi ilk defa başıma geldiği için çok şaşırdım ama iyi biseymis iyi insanlara gelip yapıyorlarmış bide bu tedavi sırasında olunca biraz şaşırdım inşallah hayırlı biseydir hayırlı degilsede Allah hayra çevirsin

Resmini yuklesene canim

Kızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Canım bana yasak diye bişey söylememisti ama riske atmamak icin ne transfer öncesi ne transfer sonrası birlikte olmadım insan korkuyor ya bişey olursa diye zaten kanamam var o yüzden hiç ne kocam ne ben hiç düşünmedik bile ama doktoruna sor ne olur ne olmaz

Bence iyi değerin canım daha 7.ci gündesin yani üzülme lütfen maşallah belki tek tutumuş olabilir
muhtemeln canım keseye kadar bişey diyemem ama hamdolsun bu değeri de gördüm allahım herkesin gönlüne göre versin
idrarı güya rahatlarım merakım gider diye yapıyordum sabah içime kurt düşürdü çok panikledim. Doğru söylüyorsun ben de öyle gece kalkıyorum, sabah sırf bu yüzden uyanıyorum koşa koşa afedersin wc ye yetişmeye çalışıyorum. dediğin gibi seyrek örnekle anca bu kadar
amin inşallah canım isteyen herkese nasip olur doğrudur canım çatlatma iğnesiyle eski tecrübelerimden bilirim. ama senin de az günün kalmış inşallahbeklediğinden daha güzel haber alırsın sağlıkla kuzum

Transfer sonrasi yasak

Benim bugun 12.gun test gunumdu malesef negatif cikti umarim haber bekleyen arkadaslarim en kisa surede pozitifi gorur. İlk transferimdi 6.gun kan testi yapmistim o da negatifti. Bir sebepte yok hatta histereskopide olmustum rahme cizik atilmisti iyi tutunsun diye yasim 31 sigara kullanimi yok, spor yapiyoruz, saglikli besleniyoruz. Goguslerim cok sismisti ve ara ara kramp giriyodu regl sancisi gibi bunlar aldigimiz hormonlardan zaten transfer oncesi baslamisti gogus hassasiyeti.

Kızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Benim doktorum çok iyi bir profosör ve ilişkiyi yasaklamadı transfer sonrası. Zaten bütün doktorlar da birliktelikte sıkıntı yok derler. Sadece eğer tutunma olmasa sebebi onda bulmayın pişmanlık duymayın diye test gününe kadar yasak diyorlar.

Canım hayırlısı olsun inşallah , inşallah Rabbim tez zamanda kendiliğinden gebelik nasip eder

Bence de değerin gayet iyi. Benim 10.gün olmasına rağmen 46 değerim. 5.gün tek embriyo. Doktora sordurdum pozitif ama 12.günkü değerin önemli dedi. İnşallah katlanarak artar. Benim de yaptığım 2 testim çok çok silik. Ama önceden silik daha asla gözükmüyordu. Senin bu yüzden bence gayet iyi. Keseye kadar bol bol dua et ve tesbih çek.

çok sağol canım yapıyorum dualarımı allahım isteyen herkese de bana da sağlık hayırlı evlatlar ver diye.. benim doktorum 11. gün kan ver dedi. 11. güne kadar dayanıp o gün kan veririm ben de artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…