Benim ilk transferimde sadece progestan fitil kullanıyordum ama adet olmuştum.

Ayy valla benim de oyle bi de gogusler hafif bir hassasiyet basladi bende dinleniyorum evde arada yürüyorum neler yiyorsun peki bu sürede?
Aa benimde göğüslerimde sanki çok ama çok hafif hassasiyet var gibi valla ben taze ceviz, badem, kabak çekirdeği yiyorum kabız olmamak için annem çorba yapıyor onu içiyorum salatalık yiyorum ha buarada gaz yapan şeyler yemiyorum annemin halası var bide kızı onda kalıyoruz ikiside hemşire özellikle annemin kuzeni tüp bebek hemşiresiymiş zamanında baya ilgileniyor ayağa kaldırmıyor ayakta duş almak yasak hatta ilk 5 gün duş alma dedi, brokoli, mandalina, portakal, gazlı içeçeklerden ve süt içirtmiyor gaz yapıyor bunlar dedi salatalık yiyorum su oranı yüksek bol bol su içiyorum şuanlık böyle durum uzun yazdım kusura bakma kuzum

Kızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Canım transfer öncesi ilişki yasağı yok. Transfer olduktan sonra test gününe kadar yasak var. Benim yarın 2.testim olacak ondan sonra kese görmeye gittiğimizde sorucaz ne zaman yasak kalkıyor artık diye

Yalnız duş için oturarak duş alma dediler bana. Yanlışın olmasın

Ayni belirtiler bende de oluyor canim demek ilaçlardan.. napalim hayirlisi artik yılmak yok devam edeceğiz illaki nasibimizde vardır ❤

Ya beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dediler dedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
Ben de beklerken dayanamadım biraz yap dediler ama tabi ben başlayınca duramadım sonra yine 2 lt ye yakın su içtim sıram gelene kadar

Canım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın
Ayyy detaylı bakıp şimdi gördümmmm
Çok çok çok çok sevindim
Sağlıkla kavuşun insallahhh
Ebru hanımla ilgili fikirlerinizi söyleme şansınız olur mu acaba

Canım maşallah ya dayanabildin mi 2 litreyle ben 1 buçukta patlamak üzereydim birazını mecburen yaptım
Aslında ona da dayanamadım işlem sırasında çok sızlandım ama tuttum kendimi zar zor odaya çıkar çıkmaz sürgü verdiler valla sürgü gelene kadar dedim ortalık karışacak herhalde

Maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…