- 8 Şubat 2020
- 1.184
- 1.194
- 133
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.561
Benim ilk transferimde sadece progestan fitil kullanıyordum ama adet olmuştum.Ben ilk transfer olduğu için bilgisizim idrarda çıkmaz zaten diye yapmadım meğer 4-5 günde öğrenen varmış buralarda ama 3. Gün emb ile 5. Gün fark ediyormuş onu da yeni öğrendim.
Sadece progestan fitil kullanıyorum yine de adet olmam mı bırakmadan.
Beklenen adet tarihinde mi olmuştunuzBenim ilk transferimde sadece progestan fitil kullanıyordum ama adet olmuştum.
Fazla değişikDeğişik hallerdeyiz
Aa benimde göğüslerimde sanki çok ama çok hafif hassasiyet var gibiAyy valla benim de oyle bi de gogusler hafif bir hassasiyet basladi bende dinleniyorum evde arada yürüyorum neler yiyorsun peki bu sürede?
Neden sadece progestan verdi başka ilaç vermedi mi tutunması içinBenim ilk transferimde sadece progestan fitil kullanıyordum ama adet olmuştum.
Canım transfer öncesi ilişki yasağı yok. Transfer olduktan sonra test gününe kadar yasak var. Benim yarın 2.testim olacak ondan sonra kese görmeye gittiğimizde sorucaz ne zaman yasak kalkıyor artık diyeKızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Yalnız duş için oturarak duş alma dediler bana. Yanlışın olmasınAa benimde göğüslerimde sanki çok ama çok hafif hassasiyet var gibivalla ben taze ceviz, badem, kabak çekirdeği yiyorum kabız olmamak için annem çorba yapıyor onu içiyorum salatalık yiyorum ha buarada gaz yapan şeyler yemiyorum annemin halası var bide kızı onda kalıyoruz ikiside hemşire özellikle annemin kuzeni tüp bebek hemşiresiymiş zamanında baya ilgileniyor ayağa kaldırmıyor ayakta duş almak yasak hatta ilk 5 gün duş alma dedi, brokoli, mandalina, portakal, gazlı içeçeklerden ve süt içirtmiyor gaz yapıyor bunlar dedi salatalık yiyorum su oranı yüksek bol bol su içiyorum şuanlık böyle durum uzun yazdım kusura bakma kuzum
Ayni belirtiler bende de oluyor canim demek ilaçlardan.. napalim hayirlisi artik yılmak yok devam edeceğiz illaki nasibimizde vardır ❤Benim bugun 12.gun test gunumdu malesef negatif cikti umarim haber bekleyen arkadaslarim en kisa surede pozitifi gorur. İlk transferimdi 6.gun kan testi yapmistim o da negatifti. Bir sebepte yok hatta histereskopide olmustum rahme cizik atilmisti iyi tutunsun diye yasim 31 sigara kullanimi yok, spor yapiyoruz, saglikli besleniyoruz. Goguslerim cok sismisti ve ara ara kramp giriyodu regl sancisi gibi bunlar aldigimiz hormonlardan zaten transfer oncesi baslamisti gogus hassasiyeti.
Merhabalar ben de ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum sonucunuz nedir acaba memnun kaldınız mıProf Dr. Ebru Ozturk. Yarin test gunum ilk transfer sonucumu ogrenecegimsizin doktorunuz kim basarili oldu mu transferiniz?
Ben de beklerken dayanamadım biraz yap dediler ama tabi ben başlayınca duramadım sonra yine 2 lt ye yakın su içtim sıram gelene kadarYa beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dedilerdedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
Ayyy detaylı bakıp şimdi gördümmmmCanım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın
Canım maşallah ya dayanabildin mi 2 litreyleBen de beklerken dayanamadım biraz yap dediler ama tabi ben başlayınca duramadım sonra yine 2 lt ye yakın su içtim sıram gelene kadar
Yanlış yazmışımm ayakta duş alıncak oturmak yasak yazcaktım yazmamışım oda hızlı çok uzun değilYalnız duş için oturarak duş alma dediler bana. Yanlışın olmasın
Maşallah canım benim çok güzel çıkmış değerin Rabbim tamamına erdirsin inşallah keseni görür kalp atışlarını duyar kucağına alırsın inşallah sağ Salim çok sevindimAmin canım inşallah değerim 541
Aslında ona da dayanamadım işlem sırasında çok sızlandım ama tuttum kendimi zar zor odaya çıkar çıkmaz sürgü verdiler valla sürgü gelene kadar dedim ortalık karışacak herhaldeCanım maşallah ya dayanabildin mi 2 litreyleben 1 buçukta patlamak üzereydim birazını mecburen yaptım
Canım ben Ebru hanıma gitmedimAyyy detaylı bakıp şimdi gördümmmm
Çok çok çok çok sevindim
Sağlıkla kavuşun insallahhh
Ebru hanımla ilgili fikirlerinizi söyleme şansınız olur mu acaba
Amin Çok teşekkür ederiz tez zamanda hepimize nasip olur inşallahMaşallah canım benim çok güzel çıkmış değerin Rabbim tamamına erdirsin inşallah keseni görür kalp atışlarını duyar kucağına alırsın inşallah sağ Salim çok sevindim
Merhaba hayırlı olsun devamı gelsin sağlıkla inşallahÇok teşekkürler, bugün muayene oldum karından baktı doktor kese göründü
Maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallahCanım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
Ben kolonya masajını yaptım ama sanki bişey değişmedi kas ağrısı devam ediyor gibiDün progestan iğneden sonra üzerine bastırdım ama kolanya deydirmeyi unuttumacı hissi var şuan bu akşam unutmamam gerek onu anladım yaaaa üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?