- 4 Haziran 2022
- 114
- 111
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.581
gerçekten mi değerim 0 çıktı ama 10.günYani genç yaşta da olsan kadın erkek hiç bir sorun yoksa bile tutma ihtimali %65 maximum.. yani tutmayınca tutmuyor.. ama sen doktorunu dinle değişebiliyor son gün..
Bende aynı durumdayım bugün transfer gününü saymazsak 5.günüm ara ara kasık ağrısı yumurtlama sancısı gibi arata bel ağrısı oluyor bir de göğüs hassasiyeti var tabi ama bütün bunlar transferden önce de vardı aldığımız ilaçlardan dolayı bana da belirti yok gibi geliyorKızlar ya belirtileriniz ne durumda benim 6. Günüm nerdeyse hic belirti yok normal mi acaba bilemedim. Pozitif gören arkadaşlar sizin var mıydı belirtiler insallah bu yolda emek harcayan herkesin rabbim dualarını kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün insallah
aynı durumu yaşıyorum ben deBence de ufak bir değer olsada çıkar.. ama oldu da çıkmadı, ben doktora sorunca 2 gün daha ilaca devam edeceksin demişti
Akşam akşam buraya gireyim dedim bak ben 7 yillik evliyim ilks sene tup bebek denemesi yapyim tutmadi agladim cok.şuan bu msji yazarken bebegimin beşigini salliyorum bi yandan agliyor 2 bucuk aylik kızım.ve dogal gebelikle Allah nasip etti senelerce bunalim yaşadim olmayacak diye ama oldu ümudini kaybetme hemde yaşım 43gerçekten mi değerim 0 çıktı ama 10.günolma ihtimali var mı
Allah bğışlasınAkşam akşam buraya gireyim dedim bak ben 7 yillik evliyim ilks sene tup bebek denemesi yapyim tutmadi agladim cok.şuan bu msji yazarken bebegimin beşigini salliyorum bi yandan agliyor 2 bucuk aylik kızım.ve dogal gebelikle Allah nasip etti senelerce bunalim yaşadim olmayacak diye ama oldu ümudini kaybetme hemde yaşım 43
Amin cnm ben cocugum olmuyor diye tedavi falan olmadkm herşeyi biraktim olmayacak dedim tamamen ümidi kesmiştim bi sabah test aldimki baktim hamileyim 9 ay zor gecti ama dünyalar güzeli bi kızim oldu ponçik gibi Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin hep dua ediyorumAllah bğışlasınAllah isteyen herkese nasip etsin
Benim yas 30 ikinci denemem ilkinden bir oğlum var 28 kasım transfer muhtemelen 8 aralıkta test günüm 5 gün emriyosuTabloyu bizde görebiliyormuyuz
Ahahah canım hepimiz bu anı yaşadıkAslında ona da dayanamadım işlem sırasında çok sızlandım ama tuttum kendimi zar zor odaya çıkar çıkmaz sürgü verdiler valla sürgü gelene kadar dedim ortalık karışacak herhalde
Aynı gün transfer olmuşuz arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuçlar görürüz hepimizde benimde öyle oluyor ara ara yumurtlama sancısı gibi olumsuz düşünme lütfen ben öyle yapıyorum umutla sabırla test günümü bekliyorum inşallah o gün geldiğinde güzel sonuçlarla döneceğiz burayaArkadaşlar merhaba, benimde 20 Kasımda 5. Gün embriyo transferim yapıldı. Alt karında ağrı diye tanımlayamadığım bir duyarlılık hissediyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim ilk transferimdi negatif malesef.. Ebru hoca Prof zaten gereken herseyi yaptik eli de cok hafif!! evet cok yogun bir merkez ama ben memnundum hocamdan tum sorularima cevap aldim ve asistanlari tarafindanda her zaman ilgiyle karsilandim 10 dkdan fazlada bekledigim olmadi.. ilk seferde olmayabiliyor laboratuvarina guvendigim icin tercih ettim. Geride dondurulmus 1 embriyom kaldi.Merhabalar ben de ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum sonucunuz nedir acaba memnun kaldınız mı
Canim seni uzmek istemem benimde negatif cikti 0,1 di 6.gunde boyleydi 12.gunde. Cok dusuk bir ihtimal umarim o ihtimal gercek olurgerçekten mi değerim 0 çıktı ama 10.günolma ihtimali var mı
Canim evet uzun sure estrofem kullaniyoruz o zaten ostrojen hormonu goguslerde dokunamama sisme basliyor. Birde cok fazla okudum pozitif olup tutunanlarda gogus ucu hassasiyeti ve bel agrisi ara ara kasiklarda agri seklinde gelirken ilactan dolayi olanlarda goguslerde genel agri, buyume ve sert regl kramplari daha hakim.Ayni belirtiler bende de oluyor canim demek ilaçlardan.. napalim hayirlisi artik yılmak yok devam edeceğiz illaki nasibimizde vardır ❤
Canım ben transfer öncesi antibiyotik kullandım enfeksiyon olmasın diye doktor korun dedi sadeceKızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Teşekkür ederim , inşallahMerhaba hayırlı olsun devamı gelsin sağlıkla inşallahkeseyi kaçıncı günde gördü doktor ya da hafta olarak kaç haftalıksınız
Canim bir dr buna bak istersenTeşekkür ederim , inşallahhaftadan emin değilim doktor 5+5 dedi ultrasondan önce , uygulamalarda 5+2. 6 kasımda transfer oldum sat 19 ekim
Valla sanırım çok takılmamak lazım belirtim yok diye üzülüyordum dün sacma sapan bir rendeleme yüzünden kasigim ağrımaya başladı şimdi de neden kaşığım ağrıyor diye korkuyorumBende aynı durumdayım bugün transfer gününü saymazsak 5.günüm ara ara kasık ağrısı yumurtlama sancısı gibi arata bel ağrısı oluyor bir de göğüs hassasiyeti var tabi ama bütün bunlar transferden önce de vardı aldığımız ilaçlardan dolayı bana da belirti yok gibi geliyor
Teşekkür ederim benimde randevum çarşamba günü 5+2 olacağım. O yüzden sordum 10 kasım transfer günümTeşekkür ederim , inşallahhaftadan emin değilim doktor 5+5 dedi ultrasondan önce , uygulamalarda 5+2. 6 kasımda transfer oldum sat 19 ekim
Ya ben utanıyorum bunu yazarken ama transfer öncesi altıma yetişkin bezi sermişlerdi transferden sonra beni bebek gibi bezleyip öyle çıkardılar odaya dediler ki asla yerinden kalkmayacaksın tuvaletin gelince beze yapabilirsin ama ilk yarım saat asla yapma tut dediler odaya çıktım öyle zor tutuyorum ki kendimi ağlayacaktım resmen dakikayı bırakıp saniyeleri saymaya başladım neyse süre dolunca dedim artık yapıyorum yatarken yapmak ne zormuş neyse başladım yapmaya Allah bir baktım sırtımdan çıkmışAslında ona da dayanamadım işlem sırasında çok sızlandım ama tuttum kendimi zar zor odaya çıkar çıkmaz sürgü verdiler valla sürgü gelene kadar dedim ortalık karışacak herhalde
Yakında sana da olurrr kuzu bekliyoruz aramizaa
Kuzumun transferine de az kaldı hayırlısıyla
Hoşgeldin canımIron Butterfly yaş:29 transfer : 6 Kasım 5. Gün çift embriyo , ilk deneme
Ay kızlar dün sabah uyandım elimde kınabiliyorsunuzdur üç harfliler gelip kına yakıyorlar bu sabah diğer elimde biraz vardi ilk defa başıma geldiği için çok şaşırdım ama iyi biseymis iyi insanlara gelip yapıyorlarmış bide bu tedavi sırasında olunca biraz şaşırdım inşallah hayırlı biseydir hayırlı degilsede Allah hayra çevirsin
Hangi gün cnmYaş 26 ilk deneme 5.gün transferi
Tmm teşekkür ederimBize olmamasını söylediler enfeksiyon ihtimaline karşı.
Canım bana yasak diye bişey söylememisti ama riske atmamak icin ne transfer öncesi ne transfer sonrası birlikte olmadım insan korkuyor ya bişey olursa diye zaten kanamam var o yüzden hiç ne kocam ne ben hiç düşünmedik bile ama doktoruna sor ne olur ne olmaz
Hoşgeldin30 yaş 2. Deneme 3.gün emb 14 Kasım transfer oldum 26 so test günüm
Çok üzgünümBenim bugun 12.gun test gunumdu malesef negatif cikti umarim haber bekleyen arkadaslarim en kisa surede pozitifi gorur. İlk transferimdi 6.gun kan testi yapmistim o da negatifti. Bir sebepte yok hatta histereskopide olmustum rahme cizik atilmisti iyi tutunsun diye yasim 31 sigara kullanimi yok, spor yapiyoruz, saglikli besleniyoruz. Goguslerim cok sismisti ve ara ara kramp giriyodu regl sancisi gibi bunlar aldigimiz hormonlardan zaten transfer oncesi baslamisti gogus hassasiyeti.
Bnm sol iyi ama sağ morardı unuttuğum içinBen kolonya masajını yaptım ama sanki bişey değişmedi kas ağrısı devam ediyor gibi
HoşgeldinBenim yas 30 ikinci denemem ilkinden bir oğlum var 28 kasım transfer muhtemelen 8 aralıkta test günüm 5 gün emriyosu
Tmm kuzumCanım ben transfer öncesi antibiyotik kullandım enfeksiyon olmasın diye doktor korun dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?