Bende aynı durumdayım bugün transfer gününü saymazsak 5.günüm ara ara kasık ağrısı yumurtlama sancısı gibi arata bel ağrısı oluyor bir de göğüs hassasiyeti var tabi ama bütün bunlar transferden önce de vardı aldığımız ilaçlardan dolayı bana da belirti yok gibi geliyor

gerçekten mi değerim 0 çıktı ama 10.günolma ihtimali var mı
Akşam akşam buraya gireyim dedim bak ben 7 yillik evliyim ilks sene tup bebek denemesi yapyim tutmadi agladim cok.şuan bu msji yazarken bebegimin beşigini salliyorum bi yandan agliyor 2 bucuk aylik kızım.ve dogal gebelikle Allah nasip etti senelerce bunalim yaşadim olmayacak diye ama oldu ümudini kaybetme hemde yaşım 43

Allah bğışlasınAllah isteyen herkese nasip etsin

Allah bğışlasınAllah isteyen herkese nasip etsin
Amin cnm ben cocugum olmuyor diye tedavi falan olmadkm herşeyi biraktim olmayacak dedim tamamen ümidi kesmiştim bi sabah test aldimki baktim hamileyim 9 ay zor gecti ama dünyalar güzeli bi kızim oldu ponçik gibi Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin hep dua ediyorum

Arkadaşlar merhaba, benimde 20 Kasımda 5. Gün embriyo transferim yapıldı. Alt karında ağrı diye tanımlayamadığım bir duyarlılık hissediyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Aynı gün transfer olmuşuz arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuçlar görürüz hepimizde benimde öyle oluyor ara ara yumurtlama sancısı gibi olumsuz düşünme lütfen ben öyle yapıyorum umutla sabırla test günümü bekliyorum inşallah o gün geldiğinde güzel sonuçlarla döneceğiz buraya

Merhabalar ben de ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum sonucunuz nedir acaba memnun kaldınız mı
Benim ilk transferimdi negatif malesef.. Ebru hoca Prof zaten gereken herseyi yaptik eli de cok hafif!! evet cok yogun bir merkez ama ben memnundum hocamdan tum sorularima cevap aldim ve asistanlari tarafindanda her zaman ilgiyle karsilandim 10 dkdan fazlada bekledigim olmadi.. ilk seferde olmayabiliyor laboratuvarina guvendigim icin tercih ettim. Geride dondurulmus 1 embriyom kaldi.

gerçekten mi değerim 0 çıktı ama 10.günolma ihtimali var mı
Canim seni uzmek istemem benimde negatif cikti 0,1 di 6.gunde boyleydi 12.gunde. Cok dusuk bir ihtimal umarim o ihtimal gercek olur 1 dusuge 1 embriyoya 1 gun aglanir diye bir lafi var kadin dogumcu bir hocanin kitabinda okumustum onumuze bakicaz elimizden geleni yapmaya devam

Ayni belirtiler bende de oluyor canim demek ilaçlardan.. napalim hayirlisi artik yılmak yok devam edeceğiz illaki nasibimizde vardır ❤
Canim evet uzun sure estrofem kullaniyoruz o zaten ostrojen hormonu goguslerde dokunamama sisme basliyor. Birde cok fazla okudum pozitif olup tutunanlarda gogus ucu hassasiyeti ve bel agrisi ara ara kasiklarda agri seklinde gelirken ilactan dolayi olanlarda goguslerde genel agri, buyume ve sert regl kramplari daha hakim.

Merhaba hayırlı olsun devamı gelsin sağlıkla inşallah keseyi kaçıncı günde gördü doktor ya da hafta olarak kaç haftalıksınız
Teşekkür ederim , inşallah haftadan emin değilim doktor 5+5 dedi ultrasondan önce , uygulamalarda 5+2. 6 kasımda transfer oldum sat 19 ekim

Teşekkür ederim , inşallah haftadan emin değilim doktor 5+5 dedi ultrasondan önce , uygulamalarda 5+2. 6 kasımda transfer oldum sat 19 ekim
Canim bir dr buna bak istersen benimki de cok kucuk ama tum uygulamalarda 1 gunluk farkla hemen hemen ayni sey cikiyor. Bugun 3+6 yaziyor birinde, birinde 4+0 ben henuz doktora gitmedim evde takip ediyorum pozitifligi

Valla sanırım çok takılmamak lazım belirtim yok diye üzülüyordum dün sacma sapan bir rendeleme yüzünden kasigim ağrımaya başladı şimdi de neden kaşığım ağrıyor diye korkuyorum Allahım ol dedikten sonra oluyor ister belirti olsun ister olmasın ister biz taklalar atalım hoplayıp zıplayalım çok takılmamak lazım :)

Kızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.

Aslında ona da dayanamadım işlem sırasında çok sızlandım ama tuttum kendimi zar zor odaya çıkar çıkmaz sürgü verdiler valla sürgü gelene kadar dedim ortalık karışacak herhalde
Ya ben utanıyorum bunu yazarken ama transfer öncesi altıma yetişkin bezi sermişlerdi transferden sonra beni bebek gibi bezleyip öyle çıkardılar odaya dediler ki asla yerinden kalkmayacaksın tuvaletin gelince beze yapabilirsin ama ilk yarım saat asla yapma tut dediler odaya çıktım öyle zor tutuyorum ki kendimi ağlayacaktım resmen dakikayı bırakıp saniyeleri saymaya başladım neyse süre dolunca dedim artık yapıyorum yatarken yapmak ne zormuş neyse başladım yapmaya Allah bir baktım sırtımdan çıkmış yerimden de kalkamıyorum ıslak ıslak bekledim öyle 2 saat ya çok kötüydü

Yakında sana da olurrr kuzu bekliyoruz aramizaa

Kuzumun transferine de az kaldı hayırlısıyla

Iron Butterfly yaş:29 transfer : 6 Kasım 5. Gün çift embriyo , ilk deneme
Hoşgeldin canım

Yaş 26 ilk deneme 5.gün transferi
Hangi gün cnm
Bize olmamasını söylediler enfeksiyon ihtimaline karşı.
Tmm teşekkür ederim
Tmm
30 yaş 2. Deneme 3.gün emb 14 Kasım transfer oldum 26 so test günüm
Hoşgeldin
Çok üzgünüm
Ben kolonya masajını yaptım ama sanki bişey değişmedi kas ağrısı devam ediyor gibi
Bnm sol iyi ama sağ morardı unuttuğum için
Benim yas 30 ikinci denemem ilkinden bir oğlum var 28 kasım transfer muhtemelen 8 aralıkta test günüm 5 gün emriyosu
Hoşgeldin
Canım ben transfer öncesi antibiyotik kullandım enfeksiyon olmasın diye doktor korun dedi sadece
Tmm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…