- 3 Mayıs 2016
- 707
- 974
- 103
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.601
Canım merhaba çok çok çok erken davranmışsın. Kendini boşuna üzme. Daha 4 gün olmuş mantıklı mı sence kaset testte çıkması. Ben de 23 nde transfer oldum 5 aralık da kan ver dedi doktorum. Kaset testlerin güvenilirliği tartışmalı. Azıcık sabırlı ol kuzum daha çok erken. İlk tüp denemen miKızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.
Daha 4 gün olmuş erken davranmışsınız en azından 2 3 daha bekleyin. Varsa bhcg hormonu ancak salgılanmaya başlamıştır.Kızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.
Canım hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi ?Kızlar bu gün transferimin 2.günü karın şişliği kasık ağrısı ve sırtıma batan mide ağrısının yanına birde mide bulantısı eklendi diğerlerine katlanırım ama kusarsam bütün emeğim boşa gider ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
Yani evet çok sabırsız davrandım bencede erken oldu inşallah tutunmuştur ve benimledir yaDaha 4 gün olmuş erken davranmışsınız en azından 2 3 daha bekleyin. Varsa bhcg hormonu ancak salgılanmaya başlamıştır.
Haklısın canım çok acele ettim.Değil canım malesef 4 oluyor benim sürecim çok uzun çok yoruldum belkide sıkıntıdan kafayı bazen sıyıracak gibi oluyorum.Ben daha mayıs ayında ikizlere hamileydim ve gebelik zehirlenmesi ile kaybettim şimdi bi cesaret eşimin isteği ile denedim ama inan korku olumsuz ne ararsanız var bende bi bakıyım varsa çıkar dedim ama düşününce çok çok erken daha önce 6.günde yapmışım silik çıkmış inşallah benimledir ne diyimCanım merhaba çok çok çok erken davranmışsın. Kendini boşuna üzme. Daha 4 gün olmuş mantıklı mı sence kaset testte çıkması. Ben de 23 nde transfer oldum 5 aralık da kan ver dedi doktorum. Kaset testlerin güvenilirliği tartışmalı. Azıcık sabırlı ol kuzum daha çok erken. İlk tüp denemen
Sen 24 kasımda mı transfer oldum canımKızlar bu gün transferimin 2.günü karın şişliği kasık ağrısı ve sırtıma batan mide ağrısının yanına birde mide bulantısı eklendi diğerlerine katlanırım ama kusarsam bütün emeğim boşa gider ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
Cnm sen en zaman transfer oldunKızlar bu gün transferimin 2.günü karın şişliği kasık ağrısı ve sırtıma batan mide ağrısının yanına birde mide bulantısı eklendi diğerlerine katlanırım ama kusarsam bütün emeğim boşa gider ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
Sızın rahatsızlıgınız neydı aceba CanımüCanim evet uzun sure estrofem kullaniyoruz o zaten ostrojen hormonu goguslerde dokunamama sisme basliyor. Birde cok fazla okudum pozitif olup tutunanlarda gogus ucu hassasiyeti ve bel agrisi ara ara kasiklarda agri seklinde gelirken ilactan dolayi olanlarda goguslerde genel agri, buyume ve sert regl kramplari daha hakim.
Iyıyız tatlımmm cok sukurrr Ilacları kullanmaya devam bakalım sen ne yapıyosunnn az kaldıııGünaydın çiçekler ne yapıyorsunuz nasılsınız
Heyecan tavan yapıyor bakalım nasıl olacak senin günün belli oldu mu ?Iyıyız tatlımmm cok sukurrr Ilacları kullanmaya devam bakalım sen ne yapıyosunnn az kaldııı
Kız 4.günün tabi erkenKızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.
Yok canım İşte ayın 7 sınde gıdecegım kan verıcem Degerlerıme bakacaklar ona gore gun verırler herhalde.Heyecan tavan yapıyor bakalım nasıl olacak senin günün belli oldu mu ?
Merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah.Merhaba kızlar 13 Kasım da 2 tane 5 günlük taze embriyo transferim olmuştu. Dün test verdim 350 çıktı beta hcg ama 7.gün lekelenmem olmuş birkaç gün devam etmiş sonra geçmişti. Şimdi bu sabah yine kahve rengi lekelenmem oluyor bu normal mi?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahYok canım İşte ayın 7 sınde gıdecegım kan verıcem Degerlerıme bakacaklar ona gore gun verırler herhalde.
Ayyyy değerin çok güzel maşallah ama lekenmeye dikkat et canım sorma şansın varsa doktoruna yada hemşirene yaz inşallah güzel geçer sürecinMerhaba kızlar 13 Kasım da 2 tane 5 günlük taze embriyo transferim olmuştu. Dün test verdim 350 çıktı beta hcg ama 7.gün lekelenmem olmuş birkaç gün devam etmiş sonra geçmişti. Şimdi bu sabah yine kahve rengi lekelenmem oluyor bu normal mi?
Yaaa ne sabırsızım ama inşallah vardır yoksa çok üzülürümKız 4.günün tabi erken
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28 Kasım merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün
çift23 Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
çiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
KasımR Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
3embriyo24 Kasım @Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7
Kasım@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım E Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü gün
Çİft6
Kasımbusalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci gün 9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü gün
Çift18 Kasım @Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci gün 8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci gün
Çift15 Kasım @cupc 24 2.ci deneme 5.ci gün 17 Kasım @gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci gün 16 Kasım @lalih022 27 2.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım Safransari 38 1.ci
deneme3.cü gün 23 Kasım @astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift27
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
günAralık @Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18 Kasım ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23 Kasım @Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16 Kasım @aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6 Kasım @ellanr 30 2.ci
deneme3.cü gün 14
Kasım@Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci gün 28 Kasım @tattat 32 1.ci deneme 5.ci gün 2
Kasım
Merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah.Merhaba kızlar 13 Kasım da 2 tane 5 günlük taze embriyo transferim olmuştu. Dün test verdim 350 çıktı beta hcg ama 7.gün lekelenmem olmuş birkaç gün devam etmiş sonra geçmişti. Şimdi bu sabah yine kahve rengi lekelenmem oluyor bu normal mi?
Haklısın canım çok acele ettim.Değil canım malesef 4 oluyor benim sürecim çok uzun çok yoruldum belkide sıkıntıdan kafayı bazen sıyıracak gibi oluyorum.Ben daha mayıs ayında ikizlere hamileydim ve gebelik zehirlenmesi ile kaybettim şimdi bi cesaret eşimin isteği ile denedim ama inan korku olumsuz ne ararsanız var bende bi bakıyım varsa çıkar dedim ama düşününce çok çok erken daha önce 6.günde yapmışım silik çıkmış inşallah benimledir ne diyim
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnan burada ki herkesin farklı farklı hikayesi var asla kendini yalnız hissetme. O bıkkınlık yorgunluk tükenmişlik o kadar tanıdık ki. Rabbim sesimizi duysun inşallah hayırlısını dilemek gerek. İnşallah bu ay yüzümüz gülsünHaklısın canım çok acele ettim.Değil canım malesef 4 oluyor benim sürecim çok uzun çok yoruldum belkide sıkıntıdan kafayı bazen sıyıracak gibi oluyorum.Ben daha mayıs ayında ikizlere hamileydim ve gebelik zehirlenmesi ile kaybettim şimdi bi cesaret eşimin isteği ile denedim ama inan korku olumsuz ne ararsanız var bende bi bakıyım varsa çıkar dedim ama düşününce çok çok erken daha önce 6.günde yapmışım silik çıkmış inşallah benimledir ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?