Kızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.
Canım merhaba çok çok çok erken davranmışsın. Kendini boşuna üzme. Daha 4 gün olmuş mantıklı mı sence kaset testte çıkması. Ben de 23 nde transfer oldum 5 aralık da kan ver dedi doktorum. Kaset testlerin güvenilirliği tartışmalı. Azıcık sabırlı ol kuzum daha çok erken. İlk tüp denemen mi

Kızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.
Daha 4 gün olmuş erken davranmışsınız en azından 2 3 daha bekleyin. Varsa bhcg hormonu ancak salgılanmaya başlamıştır.

Kızlar bu gün transferimin 2.günü karın şişliği kasık ağrısı ve sırtıma batan mide ağrısının yanına birde mide bulantısı eklendi diğerlerine katlanırım ama kusarsam bütün emeğim boşa gider ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı

Canım hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi ?

Haklısın canım çok acele ettim.Değil canım malesef 4 oluyor benim sürecim çok uzun çok yoruldum belkide sıkıntıdan kafayı bazen sıyıracak gibi oluyorum.Ben daha mayıs ayında ikizlere hamileydim ve gebelik zehirlenmesi ile kaybettim şimdi bi cesaret eşimin isteği ile denedim ama inan korku olumsuz ne ararsanız var bende bi bakıyım varsa çıkar dedim ama düşününce çok çok erken daha önce 6.günde yapmışım silik çıkmış inşallah benimledir ne diyim

Cnm sen en zaman transfer oldun dün giremedim siteye karıştı biraz kafam

Sızın rahatsızlıgınız neydı aceba Canımü

Merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah. Dr. lar genelde kırmızı taze kan için tehlikeli yorumu yapıyorlar. Sen 2güne bir beta tekrarlamalısın ki sağlıklı gebelik mi değil mi belli olsun. Yarın tekrar kan ver 2ye kattlamış mı bir bak hem de lekelemeyi sorarsın ihmale gelmez.

Yok canım İşte ayın 7 sınde gıdecegım kan verıcem Degerlerıme bakacaklar ona gore gun verırler herhalde.
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayyyy değerin çok güzel maşallah ama lekenmeye dikkat et canım sorma şansın varsa doktoruna yada hemşirene yaz inşallah güzel geçer sürecin

Canımlar listemize bakarmısınız bir eksik gedik var mı ???

Merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah.

Dr. lar genelde kırmızı taze kan için tehlikeli yorumu yapıyorlar. Sen 2güne bir beta tekrarlamalısın ki sağlıklı gebelik mi değil mi belli olsun. Yarın tekrar kan ver 2ye kattlamış mı bir bak hem de lekelemeyi sorarsın ihmale gelmez.
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnan burada ki herkesin farklı farklı hikayesi var asla kendini yalnız hissetme. O bıkkınlık yorgunluk tükenmişlik o kadar tanıdık ki. Rabbim sesimizi duysun inşallah hayırlısını dilemek gerek. İnşallah bu ay yüzümüz gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…