- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.621
Coraspirin progesteron estrofem doksisiklinCanım hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi ?
Kızzzzzz çok çok erken anaammmmYaaa ne sabırsızım ama inşallah vardır yoksa çok üzülürümbana bir umut olsun diye denedim Allahım büyük yüzümüzü güldürsün inşallah
Yok 25 nde oldum yani daha dün yapıldı transferSen 24 kasımda mı transfer oldum canım
İnan hep onu diledim evlatlarımı kaybettiğimde o ölü doğumu yapıp o suni sancıları çektiğim de hep ona sığındım vardır Rabbim bi bildiğin dedim bazen insan isyan ediyor neden diyor ama Allaha inanıp ona sığınıyoruz olmıyorsa zorlaştırıyorsa daha iyisi olacak öyle diyiyorum ama yüzüme gülsün artık seslerimizi bizleri duysun Rabbim hepimize ama herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahMerhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah.
Dr. lar genelde kırmızı taze kan için tehlikeli yorumu yapıyorlar. Sen 2güne bir beta tekrarlamalısın ki sağlıklı gebelik mi değil mi belli olsun. Yarın tekrar kan ver 2ye kattlamış mı bir bak hem de lekelemeyi sorarsın ihmale gelmez.
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnan burada ki herkesin farklı farklı hikayesi var asla kendini yalnız hissetme. O bıkkınlık yorgunluk tükenmişlik o kadar tanıdık ki. Rabbim sesimizi duysun inşallah hayırlısını dilemek gerek. İnşallah bu ay yüzümüz gülsün
Yaaa güldürdünüz beniKızzzzzz çok çok erken anaammmmdaha dur 12 gün nasıl bekleyecen sen
Bende bunları kullanıyorum ya kız son ilaç farklı duphaston kullanıyorum.Coraspirin progesteron estrofem doksisiklin
Darısı sizlerin başına inşallah canım umarım sağlıklı ilerler daha önce de 2 aylıkken kalbi durmuştu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kalmıştım o yüzden korkuyorum ama iyi düşünmeye de çalışıyorum inşallah bunlar yerleşme kanamasıdır. 2 tane embriyo var belki onunla ilgili midir yarın yine kan vereceğim dua edinMerhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah.
Dr. lar genelde kırmızı taze kan için tehlikeli yorumu yapıyorlar. Sen 2güne bir beta tekrarlamalısın ki sağlıklı gebelik mi değil mi belli olsun. Yarın tekrar kan ver 2ye kattlamış mı bir bak hem de lekelemeyi sorarsın ihmale gelmez.
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnan burada ki herkesin farklı farklı hikayesi var asla kendini yalnız hissetme. O bıkkınlık yorgunluk tükenmişlik o kadar tanıdık ki. Rabbim sesimizi duysun inşallah hayırlısını dilemek gerek. İnşallah bu ay yüzümüz gülsün
Tamam canım yarın kan testi tekrarlayıp doktoruma soracağım tekrarAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayyyy değerin çok güzel maşallah ama lekenmeye dikkat et canım sorma şansın varsa doktoruna yada hemşirene yaz inşallah güzel geçer sürecin
Canım beyaz leblebi ye bulantı ni alir ekmek ye midenin suyunu çeker derlerCanım hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi ?
Yok 25 nde oldum yani daha dün yapıldı transfer
Üzülme bekle hayırlısını ve kolayını iste RabbimdenYaaa güldürdünüz benibekleyemiyorum işte inşallah bu üzüntüm yanıltır beni veeee oldu diye bilmek nasip olur inşallah
Canım gebelik demek ağrı aizi sancıyla geçen bir süreç değil.Kızlar selam. Nasılsınız öncelikle. Ben 10 kasımda transfer oldum. 7. Gün 205 9.gün 521 11.gün yani geçen hafta salı 1646 çıktı beta sonucum doktorumda bu hafta çarşamba için ultrason günü verdi. Fakat aklımda deli sorular. Çok bi belirtim yok göğüs şişliği dışında. Acaba embriyo ne durumda sağlıklı bi gebelik mi diye meraktan ölüyorum. Çarşambaya da daha 3 gün var. Bi ağrım falanda olmayınca bişey mi oldu ki diyorum. Hadi test gününü beklerken daha erken belirti olmaz dedik ama hala yok. İlaçlardan sürekli uyku ve halsizlik oluyor progestan yapıyor onu da. 10 kasımdan önce transfer olup pozitifi alan arkadaşlar napıyorlar acaba.
Günaydın canım benimGünaydın çiçekler ne yapıyorsunuz nasılsınız
Teşekkür ederim , inşallahhaftadan emin değilim doktor 5+5 dedi ultrasondan önce , uygulamalarda 5+2. 6 kasımda transfer oldum sat 19 ekim
Canim bir dr buna bak istersenbenimki de cok kucuk ama tum uygulamalarda 1 gunluk farkla hemen hemen ayni sey cikiyor. Bugun 3+6 yaziyor birinde, birinde 4+0 ben henuz doktora gitmedim evde takip ediyorum pozitifligi
İnşallah tutunma belirtisidir kuzum çok mutlu olurum senin adınaGünaydın canım benimne yapalım beklemedeyiz bugünden biraz göğüslerimde hassasiyet başladı acaba ilaçlardan mı yoksa belirti olabilir mi onu araştırıyorum
10.gun test vermiştim. Değerim 35 çıktı. Tabi coook sevinmistik. 12.gun tekrar vericen dedi hemsire.onda 5.5 çıktıBi sebebi yoktur 10 12 gün arası belli oluyor sonuç . sizinle aynı gün transfer olmuşuz gününüzü bekleyin isterseniz ben öyle yapacağım ve içim de korku hep var zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum
Benimde 3. Günde göğüs hassasiyeti başlamıştı. İlaçlardan diye düşündüm başta ama ilaçları transfer öncesi de kullanıyordum o zaman yoktu hassasiyet. Sonra pozitifi aldım çok şükürGünaydın canım benimne yapalım beklemedeyiz bugünden biraz göğüslerimde hassasiyet başladı acaba ilaçlardan mı yoksa belirti olabilir mi onu araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?