İnan hep onu diledim evlatlarımı kaybettiğimde o ölü doğumu yapıp o suni sancıları çektiğim de hep ona sığındım vardır Rabbim bi bildiğin dedim bazen insan isyan ediyor neden diyor ama Allaha inanıp ona sığınıyoruz olmıyorsa zorlaştırıyorsa daha iyisi olacak öyle diyiyorum ama yüzüme gülsün artık seslerimizi bizleri duysun Rabbim hepimize ama herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

Coraspirin progesteron estrofem doksisiklin
Bende bunları kullanıyorum ya kız son ilaç farklı duphaston kullanıyorum.

Benim de karnım çok sis canım, bugün gaz problemim daha az. Çok minik sancı oluyor günde bir kaç kez ama gaz sancısı mi ayırt edemiyorum.

İlaçların dozundan mi miden bulanıyor acaba ?
Birde neden kusarsan emeklerinin boşa gidecegini düşünüyorsun ?

Darısı sizlerin başına inşallah canım umarım sağlıklı ilerler daha önce de 2 aylıkken kalbi durmuştu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kalmıştım o yüzden korkuyorum ama iyi düşünmeye de çalışıyorum inşallah bunlar yerleşme kanamasıdır. 2 tane embriyo var belki onunla ilgili midir yarın yine kan vereceğim dua edin

Kızlar selam. Nasılsınız öncelikle. Ben 10 kasımda transfer oldum. 7. Gün 205 9.gün 521 11.gün yani geçen hafta salı 1646 çıktı beta sonucum doktorumda bu hafta çarşamba için ultrason günü verdi. Fakat aklımda deli sorular. Çok bi belirtim yok göğüs şişliği dışında. Acaba embriyo ne durumda sağlıklı bi gebelik mi diye meraktan ölüyorum. Çarşambaya da daha 3 gün var. Bi ağrım falanda olmayınca bişey mi oldu ki diyorum. Hadi test gününü beklerken daha erken belirti olmaz dedik ama hala yok. İlaçlardan sürekli uyku ve halsizlik oluyor progestan yapıyor onu da. 10 kasımdan önce transfer olup pozitifi alan arkadaşlar napıyorlar acaba.

Benim geçen cuma adetin 2. günü kontrolüm vardı muayene sırasında kist gördü doktor ama engel değil adetle atılanlardan dedi. Kanda e2 yüksek çıktı maalesef transfer iptal edildi. Bir sonraki adette gidecem. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Canım gebelik demek ağrı aizi sancıyla geçen bir süreç değil.
Yaşananların çoğu zaten kullanılan ilaçların yan etkisi.
Maşallah güzel haberleri almışsın.
Bundan sonra gebeliğin keyfini çıkar.

Teşekkür ederim , inşallah haftadan emin değilim doktor 5+5 dedi ultrasondan önce , uygulamalarda 5+2. 6 kasımda transfer oldum sat 19 ekim
Canim bir dr buna bak istersen benimki de cok kucuk ama tum uygulamalarda 1 gunluk farkla hemen hemen ayni sey cikiyor. Bugun 3+6 yaziyor birinde, birinde 4+0 ben henuz doktora gitmedim evde takip ediyorum pozitifligi

Günaydın canım benim ne yapalım beklemedeyiz bugünden biraz göğüslerimde hassasiyet başladı acaba ilaçlardan mı yoksa belirti olabilir mi onu araştırıyorum
İnşallah tutunma belirtisidir kuzum çok mutlu olurum senin adına

Bi sebebi yoktur 10 12 gün arası belli oluyor sonuç . sizinle aynı gün transfer olmuşuz gününüzü bekleyin isterseniz ben öyle yapacağım ve içim de korku hep var zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum
10.gun test vermiştim. Değerim 35 çıktı. Tabi coook sevinmistik. 12.gun tekrar vericen dedi hemsire.onda 5.5 çıktı inanamadim başka hastanede tekrar verdim 4.5 çıktı..Sonuç yine negatif

Günaydın canım benim ne yapalım beklemedeyiz bugünden biraz göğüslerimde hassasiyet başladı acaba ilaçlardan mı yoksa belirti olabilir mi onu araştırıyorum
Benimde 3. Günde göğüs hassasiyeti başlamıştı. İlaçlardan diye düşündüm başta ama ilaçları transfer öncesi de kullanıyordum o zaman yoktu hassasiyet. Sonra pozitifi aldım çok şükür darısı sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…