10.gun test vermiştim. Değerim 35 çıktı. Tabi coook sevinmistik. 12.gun tekrar vericen dedi hemsire.onda 5.5 çıktı inanamadim başka hastanede tekrar verdim 4.5 çıktı..Sonuç yine negatif
Aaaaaaa çok üzüldüm canım sanki hissetmiş gibi etiktleme yapmışım

Yaaa ne güzel maşallah peki ilk testinizi ne zaman verdiniz ben çok sabırsızım ya eşimi test almaya ikna ettim

Estrofem günde 3
15 damla devit-3
1 kapsül imom omega
Günde 1 coraspirin100 mg
Günde 1 prednol 16 mg
Günde 2 tetrodox 100 mg
Akşamları da 2 ampül progestan 100 mg vurunuyorum
Hafta da bir de prolutan Depot 500 mg verdiler
+ Olarakta tranfer günü de 1 kutu clexane 4000IU hazır enjektör gelir dediler bana

Bi de bunlara transfer sonrası da ekleme oluyor alarmlara yenileri ekleniyor

Kızlar yarın test günüm dua edin bana
Yani idrar da pozitifi gördük ama önemli olan kan değerinin yüksek çıkması dualarınıza talibim
Rabbim hakkında hayırlısı ve kolay olanını nasip etsin canım inşallah değeride güzel çıkar ve sağlıklı bir gebelik elde edersin dualarım seninle

Rabbim hakkında hayırlısı ve kolay olanını nasip etsin canım inşallah değeride güzel çıkar ve sağlıklı bir gebelik elde edersin dualarım seninle
Allah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin Rabbim geçmez diyoruz ama nasıl da geçiyor günler çok heyecanlıyım değişik bir stres ve duygusallık sardı sürekli ağlamak istiyorum sebepsiz bir şekilde

Heyecandandır ben bu süreçte neler geçirdim öteki tarafa gidiyordum nerdeyse stres yüzünden ama hamd olsun toparladım kendimi çok stres yapmamays çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…