- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.641
Aaaaaaa çok üzüldüm canım sanki hissetmiş gibi etiktleme yapmışım10.gun test vermiştim. Değerim 35 çıktı. Tabi coook sevinmistik. 12.gun tekrar vericen dedi hemsire.onda 5.5 çıktıinanamadim başka hastanede tekrar verdim 4.5 çıktı..Sonuç yine negatif
Ayy ağzın bal yesin inşallah çok amin Allahım sen büyüksün yarabbimmmmİnşallah tutunma belirtisidir kuzum çok mutlu olurum senin adına
Yaaa ne güzel maşallahBenimde 3. Günde göğüs hassasiyeti başlamıştı. İlaçlardan diye düşündüm başta ama ilaçları transfer öncesi de kullanıyordum o zaman yoktu hassasiyet. Sonra pozitifi aldım çok şükürdarısı sana inşallah
Bugun 1.günün ozaman :)Yok 25 nde oldum yani daha dün yapıldı transfer
Ahahahahaha ben hepinizin başını ağrıtırımAyy ağzın bal yesin inşallah çok amin Allahım sen büyüksün yarabbimmmmdarısı başına çok az kaldı belirti aramana
Olsun ya insan beklerken herkes bi şey yazsa da okusam modunda oluyorAhahahahaha ben hepinizin başını ağrıtırımşaşmaz bu durum
Ben hep öyleydim o yüzden çok aktifimOlsun ya insan beklerken herkes bi şey yazsa da okusam modunda oluyoren azından ben öyleyim
Ay çalışmamak daha iyi bak çalışanlar o fitili alttan nasıl sokup uzanacak onu düşünüyor kara KaraBen hep öyleydim o yüzden çok aktifimburası duruyor profilde paylaşım yapıyorum sıkılıyorum çok evdeyim çalışmıyorum ben
İnşallah canım
Üzülme bekle hayırlısını ve kolayını iste Rabbimden
Ayyy Allah yardım etsin estrofem sizde de akıntı yapıyormu ?Ay çalışmamak daha iyi bak çalışanlar o fitili alttan nasıl sokup uzanacak onu düşünüyor kara Kara
Ya ben Progestan fitilden başka bi şey anlayamıyorum ki afedersin çamaşır dayanmıyorAyyy Allah yardım etsin estrofem sizde de akıntı yapıyormu ?
Bi de bunlara transfer sonrası da ekleme oluyor alarmlara yenileri ekleniyorEstrofem günde 3
15 damla devit-3
1 kapsül imom omega
Günde 1 coraspirin
Günde 1 antibiyotik tetrodox
Günde 2 tetrodox
Akşamları da 2 ampül progestan vurunuyorum
Hafta da bir de prolutan Depot verdiler
+ Olarakta tranfer günü de 1 kutu clexane 4000IU hazır enjektör gelir dediler bana
Devletteki sürecimde fitil kullanmıştım bende bu sefer vermedilerYa ben Progestan fitilden başka bi şey anlayamıyorum ki afedersin çamaşır dayanmıyorped ya da peçeteyi de sağlıklı bulmadığım için kullanamıyorum
Sanırım ilk defa bu kadar ilaç kullandım ben sürecimdeBi de bunlara transfer sonrası da ekleme oluyor alarmlara yenileri ekleniyor
Rabbim hakkında hayırlısı ve kolay olanını nasip etsin canım inşallah değeride güzel çıkar ve sağlıklı bir gebelik elde edersin dualarım seninleKızlar yarın test günüm dua edin bana
Yani idrar da pozitifi gördük ama önemli olan kan değerinin yüksek çıkması dualarınıza talibim
Allah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin Rabbim geçmez diyoruz ama nasıl da geçiyor günler çok heyecanlıyım değişik bir stres ve duygusallık sardı sürekli ağlamak istiyorum sebepsiz bir şekildeRabbim hakkında hayırlısı ve kolay olanını nasip etsin canım inşallah değeride güzel çıkar ve sağlıklı bir gebelik elde edersin dualarım seninle
HeyecandandırAllah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin Rabbim geçmez diyoruz ama nasıl da geçiyor günler çok heyecanlıyım değişik bir stres ve duygusallık sardı sürekli ağlamak istiyorum sebepsiz bir şekilde
Rabbim yüksek sonuçlar almayı nasip etsin inşallahKızlar yarın test günüm dua edin bana
Yani idrar da pozitifi gördük ama önemli olan kan değerinin yüksek çıkması dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?