- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 103
- 36
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.661
Merhaba benim 1 Kasım transferim ara ara göğüs hassasiyetim oluyordu transfer öncesi ama hep ilaçlara yordum ben şimdi de var ama çok değil kendimde bir belirti arıyorum fakat göremiyorumKızlar selam. Nasılsınız öncelikle. Ben 10 kasımda transfer oldum. 7. Gün 205 9.gün 521 11.gün yani geçen hafta salı 1646 çıktı beta sonucum doktorumda bu hafta çarşamba için ultrason günü verdi. Fakat aklımda deli sorular. Çok bi belirtim yok göğüs şişliği dışında. Acaba embriyo ne durumda sağlıklı bi gebelik mi diye meraktan ölüyorum. Çarşambaya da daha 3 gün var. Bi ağrım falanda olmayınca bişey mi oldu ki diyorum. Hadi test gününü beklerken daha erken belirti olmaz dedik ama hala yok. İlaçlardan sürekli uyku ve halsizlik oluyor progestan yapıyor onu da. 10 kasımdan önce transfer olup pozitifi alan arkadaşlar napıyorlar acaba.
Ben normal kusamıyorum çok zor oluyor bütün kemiklerim karnım kasılıyor kusunca hemde çok sesli oluyor şimdi bu süreçtede ıkınmamak gerekiyor diyorlar ya ondan korkuyorumBende bunları kullanıyorum ya kız son ilaç farklı duphaston kullanıyorum.
Benim de karnım çok sis canım, bugün gaz problemim daha az. Çok minik sancı oluyor günde bir kaç kez ama gaz sancısı mi ayırt edemiyorum.
İlaçların dozundan mi miden bulanıyor acaba ?
Birde neden kusarsan emeklerinin boşa gidecegini düşünüyorsun ?
6 gün akşam yaptım ben gayet koyu gördüm çift çizgiyi. Çift embriyo transferi oldum ikiside tuttu da ondanmı koyuydu bilmiyorum. Henüz ultrasona girmedim. Ertesi günde 205 çıkmıştı sonucumYaaa ne güzel maşallahpeki ilk testinizi ne zaman verdiniz ben çok sabırsızım ya eşimi test almaya ikna ettim
Sizi hem kese hem kalp atışı için çağırmış demek. Beni önce kese için çağırdı sonra yine randevu verecek kalp atışı için muhtemelen. Mutlu haberler alın inşallah. Ama gitseniz görünür bence kese. Siz benden 10 gün ilerdesinizMerhaba benim 1 Kasım transferim ara ara göğüs hassasiyetim oluyordu transfer öncesi ama hep ilaçlara yordum ben şimdi de var ama çok değil kendimde bir belirti arıyorum fakat göremiyorumkasık ağrılarım oluyordu şimdi o da yok doktorum 6 aralıkta çağırdı kalp atışı için ama zaman geçmiyor başka doktora mı gitsem acaba diye de düşünüyorum belki üstten keseyi görürüm daha önce alttan görünmüştü yani psikolojim pek iyi değil
Evet :)Bugun 1.günün ozaman :)
AynenAy çalışmamak daha iyi bak çalışanlar o fitili alttan nasıl sokup uzanacak onu düşünüyor kara Kara
Allahım ben de çift transfer oldum inşallah benim de öyle olur ya6 gün akşam yaptım ben gayet koyu gördüm çift çizgiyi. Çift embriyo transferi oldum ikiside tuttu da ondanmı koyuydu bilmiyorum. Henüz ultrasona girmedim. Ertesi günde 205 çıkmıştı sonucum
Yok keseyi vajinal ultrasonla gördük geçtiğimiz Salı günü kalp atışı için de 15 gün sonra gel dedi ben her şey yolunda mı diye merak ediyorum şu an hiçbir belirtim yok kendi doktoruma da gitmeye utanıyorum niye erkenden geldin diyecek diyeSizi hem kese hem kalp atışı için çağırmış demek. Beni önce kese için çağırdı sonra yine randevu verecek kalp atışı için muhtemelen. Mutlu haberler alın inşallah. Ama gitseniz görünür bence kese. Siz benden 10 gün ilerdesiniz
Hadi inşallah hayırlısıyla güzellikle pozitif sonuçlarla gelKızlar bende akşam gidicem kan vermeye normalde yarın ama eşim çalışıyor bende tek gitmek istemedim akşam verelim dedik nolur dua edin
Beni yazmamışsınCanımlar listemize bakarmısınız bir eksik gedik var mı ???
Yok daha deil@cicekacarumutlar
@Simgenurr
@mervekaratekin
@1649y
C cupc
@gamze9183
@Bihemta
Kızlar sizde durumlar neler belki yazmışsınızfdır ben kaçırmışımdır sonuçlarınız belli oldu mu ???
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımKızlar bende akşam gidicem kan vermeye normalde yarın ama eşim çalışıyor bende tek gitmek istemedim akşam verelim dedik nolur dua edin
Merhaba ya deneme Embriyo günü söylermisin hoşgeldinBeni yazmamışsın22 kasım teansfer tek embriyo 4. Deneme
Gözüm sende sabahtan beri bakıyorum sana belli oldu mu diye beraber vereceğiz aklımdan duamdan çıkmadın inan ki hadi önce sen sonra ben güzel haberler vereyim inşallahKızlar bende akşam gidicem kan vermeye normalde yarın ama eşim çalışıyor bende tek gitmek istemedim akşam verelim dedik nolur dua edin
Anladım. Evet insan merak ediyor herşey yolunda mı diye. Zaten rahme düştüğü andan itibaren bu meraklar tedirginlikler bitmiyor malesef doğumdan sonra da büyüdüğünde de. Annelik böyle bişey. Sağlıklı olsunlar dünyaya sağlıklı gelsinler.Yok keseyi vajinal ultrasonla gördük geçtiğimiz Salı günü kalp atışı için de 15 gün sonra gel dedi ben her şey yolunda mı diye merak ediyorum şu an hiçbir belirtim yok kendi doktoruma da gitmeye utanıyorum niye erkenden geldin diyecek diyeo yüzden acaba sanki ilk defa adetim gecikmiş de muayeneye gitmişim gibi farklı bir doktora gitsem mi acaba diyorum
hayırlı haberler alın inşallah. Rabbim gönlündekini hakkında en güzel şekilde hayırlı etsin. Pozitifi görmek nasip olsunKızlar bende akşam gidicem kan vermeye normalde yarın ama eşim çalışıyor bende tek gitmek istemedim akşam verelim dedik nolur dua edin
Annelik=DelilikAnladım. Evet insan merak ediyor herşey yolunda mı diye. Zaten rahme düştüğü andan itibaren bu meraklar tedirginlikler bitmiyor malesef doğumdan sonra da büyüdüğünde de. Annelik böyle bişey. Sağlıklı olsunlar dünyaya sağlıklı gelsinler.
Amin canım Allah’ım tez zamanda nasip etsin hepimizeYaaa ne sabırsızım ama inşallah vardır yoksa çok üzülürümbana bir umut olsun diye denedim Allahım büyük yüzümüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?