Merhaba benim 1 Kasım transferim ara ara göğüs hassasiyetim oluyordu transfer öncesi ama hep ilaçlara yordum ben şimdi de var ama çok değil kendimde bir belirti arıyorum fakat göremiyorum kasık ağrılarım oluyordu şimdi o da yok doktorum 6 aralıkta çağırdı kalp atışı için ama zaman geçmiyor başka doktora mı gitsem acaba diye de düşünüyorum belki üstten keseyi görürüm daha önce alttan görünmüştü yani psikolojim pek iyi değil

Ben normal kusamıyorum çok zor oluyor bütün kemiklerim karnım kasılıyor kusunca hemde çok sesli oluyor şimdi bu süreçtede ıkınmamak gerekiyor diyorlar ya ondan korkuyorum

Yaaa ne güzel maşallah peki ilk testinizi ne zaman verdiniz ben çok sabırsızım ya eşimi test almaya ikna ettim
6 gün akşam yaptım ben gayet koyu gördüm çift çizgiyi. Çift embriyo transferi oldum ikiside tuttu da ondanmı koyuydu bilmiyorum. Henüz ultrasona girmedim. Ertesi günde 205 çıkmıştı sonucum

Sizi hem kese hem kalp atışı için çağırmış demek. Beni önce kese için çağırdı sonra yine randevu verecek kalp atışı için muhtemelen. Mutlu haberler alın inşallah. Ama gitseniz görünür bence kese. Siz benden 10 gün ilerdesiniz

6 gün akşam yaptım ben gayet koyu gördüm çift çizgiyi. Çift embriyo transferi oldum ikiside tuttu da ondanmı koyuydu bilmiyorum. Henüz ultrasona girmedim. Ertesi günde 205 çıkmıştı sonucum
Allahım ben de çift transfer oldum inşallah benim de öyle olur ya

Yok keseyi vajinal ultrasonla gördük geçtiğimiz Salı günü kalp atışı için de 15 gün sonra gel dedi ben her şey yolunda mı diye merak ediyorum şu an hiçbir belirtim yok kendi doktoruma da gitmeye utanıyorum niye erkenden geldin diyecek diye o yüzden acaba sanki ilk defa adetim gecikmiş de muayeneye gitmişim gibi farklı bir doktora gitsem mi acaba diyorum

Kızlar bende akşam gidicem kan vermeye normalde yarın ama eşim çalışıyor bende tek gitmek istemedim akşam verelim dedik nolur dua edin
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Beni yazmamışsın22 kasım teansfer tek embriyo 4. Deneme
Merhaba ya deneme Embriyo günü söylermisin hoşgeldin

Kızlar bende akşam gidicem kan vermeye normalde yarın ama eşim çalışıyor bende tek gitmek istemedim akşam verelim dedik nolur dua edin
Gözüm sende sabahtan beri bakıyorum sana belli oldu mu diye beraber vereceğiz aklımdan duamdan çıkmadın inan ki hadi önce sen sonra ben güzel haberler vereyim inşallah

Anladım. Evet insan merak ediyor herşey yolunda mı diye. Zaten rahme düştüğü andan itibaren bu meraklar tedirginlikler bitmiyor malesef doğumdan sonra da büyüdüğünde de. Annelik böyle bişey. Sağlıklı olsunlar dünyaya sağlıklı gelsinler.

Annelik=Delilik onlar sağlıkla gelsinler de dünyaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…