Ben de dün ilk defa ultrasona girdim, karından keseyi gördü doktor. 7 aralığa kalp atışı için randevu verdi, söylediğiniz gibi o endişe hiç bitmiyor , ama benimde halsizlik hariç hiç belirtim yok

İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız? Bugün transferin 6. Günü genelde evde geçirmeye çalışıyorum sadece iğneye dışarı çıkıyorum. Kasik ağrım oluyo hala arada... Hemşire ayağına sıcaklık koyma dediği için onu da yapmıyorum hatta arada belime vuran bir ağrı? Sürekli küçük tuvaletim var hissi oluyo ama o çok su içtiğim içinde olabilir sizlerde herhangi değişiklikler var mi

Kızlar merhaba 22 kasımda tek embriyo transfer oldum 4ab dayanamayıp bugün kaset test yaptım ama negatif malesefsizce erken mi davrandım çok sabırsızım sanırım ben ya.
Bende 21 Kasım'da transfer oldum eşim test yaptırmıyor sabret diyor sanki erken gibi sizin için

Kızlar selamlar , bu yumurta toplamadan önce vurulduğumuz çatlatma iğneleri beta hcg yükseltiyor ya o ne zaman temizlenir acaba ben ovitrelle ve 2 tane gonapeptyl vurmuştum 13 kasımda yani 12 gün olmuş tam. Evde labaquick kaset test vardı yaptım çok ince çizgi çıktı da boşuna heveslenmek istemiyorum 8. Günüm bugün 3. Gün embriyosu var mı bir fikri olan.

Herkese iyi akşamlar kızlar bugün 6+0 oldum çok şükür doktorum ilk başta süt içme demişti ama şu anda boğaz ağrım var bir hafta sonra yolculuk yapıcam üstüme artmasın diye hastalığım ne yapabilirim ilaç içmek istemiyorum süt içsem bal koysam sorun olur mu sizce sizler içiyormusunuz

Selam canım, ben de 16 kasımda 2 adet ovitrelle oldum. 3 gündür test yapıyorum ikinci çizgi silikleşiyor ve bu sabah çoook incelse de hala vardı. 13.gün ve etkisi hala geçmemiş iğnelerin malesef (

Selam canım, ben de 16 kasımda 2 adet ovitrelle oldum. 3 gündür test yapıyorum ikinci çizgi silikleşiyor ve bu sabah çoook incelse de hala vardı. 13.gün ve etkisi hala geçmemiş iğnelerin malesef (
Hadi ya bu üzdü işte insallah gerçek pozitifi görürüz yaa çok umutlanmıştım ben de 13 kasımda yapmıştım.

Hadi ya bu üzdü işte insallah gerçek pozitifi görürüz yaa çok umutlanmıştım ben de 13 kasımda yapmıştım.
Ay yanlış yazmışım ben de 13 kasımda aksam 10da vurdum iğneyi.. aynıymışız bende iğne etkisi geç geçiyor sanırım çünkü silikleşti.. ama sen öncesi neydi bilmiyorsun.. belki de senin koyulaşıyor

6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
Eğer istanbuldaysan doktorumu öneririm çok iyidir istersen araştır Prof.Dr.Arda Lembet

Canim en fazla 10 gün sürüyor etkisi.
Hamilesin inşallah

Evet aynıymışız canim ya valla moralim bozuldu biraz :) dün akşam yapmistim İlk sonra bu sabah yaptım biraz daha koyu gibiydi ama bilemiyorum tabi çok silik çizgiler. Kaset test bi de yaptım senin de mi kaset testti. Yani bu kaset testler aslında yoğun beta hcg olduğunda göstermeli değil mi ya valla umarım doğru sonuçtur. Senin kaçıncı gun embriyosuydu. Tek mi çift mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…