3.gün taze transfer çift embryo. Bak senin eğer az da olsa koyulaşma varsa benim gibi değildir.. benim her gün azaldı koyuluk bugün varla yok arasıydı. Hangi gün test günün?

Canım gecmistir iğne etkisi. Sende hamilesindir
Yok canım yaa keşke öyle olsa.. benim 3 gündür silikleşiyor çizgi.. yarılanma ömrü herkeste farklı oluyormuş. Çoğu kişi 7-10 gün arası geçiyor ama benim genelde 14 gün sürüyor malesef.. betam yükselseydi koyulaşırdı.. ben baya negatif olduğunu kabullendim şimdide

3.gün taze transfer çift embryo. Bak senin eğer az da olsa koyulaşma varsa benim gibi değildir.. benim her gün azaldı koyuluk bugün varla yok arasıydı. Hangi gün test günün?
Çarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.

Eklentiler

• 96895F6C-3459-47A1-B113-D9226EA504B9.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 82
Çarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.
Şimdiden negatif dusunmeyelim
Ya insallah olur olumlu düşünelim biz benim koyulaşmış gibi de bilmiyorum ki insallah koyulaşmıştır

Canım lekelenmen nasıl benimde oldu çok azdı sabah oldu akşam biraz daha ertesi günde az bişey toplasan 1 parmak kadarda lekelenmem olmadı kan şeklinde sürekli olan bişey değilse korkma

Canım hayırlı olsun bebişin kötü düşünme herkeste belirti olacak diye bişey yok benim sadece 1 kere kasık ağrım oldu oda 5 dakika falan belki sürdü sürmedi belirti sayilirsa sadece çok uykum geliyor oda ilaclardan

Ben sütlaç yedim kimse bana süt içme dememişti ne sorun var ki bunda bilgin var mı

arkadaşlar adetin 2. günü mü 3. Günü mü kontrole gidiyorsunuz? bazen ilk gün adet sökülmeyebiliyor ya da akşam olabiliyorum sizce bu durumda hangi günü tercih etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim
Ben 3.gun gittim canım çünkü ilk gün ağrım oluyordu kanama pek olmuyordu diye

Canım hamileler için pastil öneriyorlar ama sen yinede bir doktoruna danış istersen.Ben transfer olduktan sonra her sabah süt içtim bı sıkıntı olmadı çok şükür

Bugünkü test sonucum da 1141
Maşallah canım
Kızlar 3. Gün emb benim test verdim yeni 206 çıktı nasıl sizce geçen sefer 400 dü düşük geldi korktum bi fikriniz var mı
Bence iyi canm test günün bugün müydü
arkadaşlar adetin 2. günü mü 3. Günü mü kontrole gidiyorsunuz? bazen ilk gün adet sökülmeyebiliyor ya da akşam olabiliyorum sizce bu durumda hangi günü tercih etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim
Bende akşam oldum zaten o sayılmıyor ertesi gün 1.ci gün oluyor 2 ci günü gittim başladı transfer hazırlığına
Bende aynı durumdayım rahatsızım biraz
Benim ertelendi Aralıkta transfer olucam Bi aksilik çıkmazsa Allahin izniyle
Hakkında hayırlısı olsun canım anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…