- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.701
İnsallah canım ya 3 tane vurunca bilemedim işteCanim en fazla 10 gün sürüyor etkisi.
Hamilesin inşallah
3.gün taze transfer çift embryo. Bak senin eğer az da olsa koyulaşma varsa benim gibi değildir.. benim her gün azaldı koyuluk bugün varla yok arasıydı. Hangi gün test günün?Evet aynıymışız canim ya valla moralim bozuldu biraz :) dün akşam yapmistim İlk sonra bu sabah yaptım biraz daha koyu gibiydi ama bilemiyorum tabi çok silik çizgiler. Kaset test bi de yaptım senin de mi kaset testti. Yani bu kaset testler aslında yoğun beta hcg olduğunda göstermeli değil mi ya valla umarım doğru sonuçtur. Senin kaçıncı gun embriyosuydu. Tek mi çift mi ?
Yok canım yaa keşke öyle olsa.. benim 3 gündür silikleşiyor çizgi.. yarılanma ömrü herkeste farklı oluyormuş. Çoğu kişi 7-10 gün arası geçiyor ama benim genelde 14 gün sürüyor malesef.. betam yükselseydi koyulaşırdı.. ben baya negatif olduğunu kabullendim şimdideCanım gecmistir iğne etkisi. Sende hamilesindir
Çarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.3.gün taze transfer çift embryo. Bak senin eğer az da olsa koyulaşma varsa benim gibi değildir.. benim her gün azaldı koyuluk bugün varla yok arasıydı. Hangi gün test günün?
Çarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.
Şimdiden negatif dusunmeyelimYok canım yaa keşke öyle olsa.. benim 3 gündür silikleşiyor çizgi.. yarılanma ömrü herkeste farklı oluyormuş. Çoğu kişi 7-10 gün arası geçiyor ama benim genelde 14 gün sürüyor malesef.. betam yükselseydi koyulaşırdı.. ben baya negatif olduğunu kabullendim şimdide
Canım lekelenmen nasıl benimde oldu çok azdı sabah oldu akşam biraz daha ertesi günde az bişey toplasan 1 parmak kadarda lekelenmem olmadı kan şeklinde sürekli olan bişey değilse korkmaMerhaba kızlar 13 Kasım da 2 tane 5 günlük taze embriyo transferim olmuştu. Dün test verdim 350 çıktı beta hcg ama 7.gün lekelenmem olmuş birkaç gün devam etmiş sonra geçmişti. Şimdi bu sabah yine kahve rengi lekelenmem oluyor bu normal mi?
Ay evet koyulaşmış gibi görünüyor yaaa bence umutlanabilirsin.. inşallah yarın sabah iyice koyulaşırÇarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.
Bence gayet iyi neden düşük olsun kiKızlar 3. Gün emb benim test verdim yeni 206 çıktı nasıl sizce geçen sefer 400 dü düşük geldi korktum bi fikriniz var mı
Canım hayırlı olsun bebişin kötü düşünme herkeste belirti olacak diye bişey yok benim sadece 1 kere kasık ağrım oldu oda 5 dakika falan belki sürdü sürmedi belirti sayilirsa sadece çok uykum geliyor oda ilaclardanKızlar selam. Nasılsınız öncelikle. Ben 10 kasımda transfer oldum. 7. Gün 205 9.gün 521 11.gün yani geçen hafta salı 1646 çıktı beta sonucum doktorumda bu hafta çarşamba için ultrason günü verdi. Fakat aklımda deli sorular. Çok bi belirtim yok göğüs şişliği dışında. Acaba embriyo ne durumda sağlıklı bi gebelik mi diye meraktan ölüyorum. Çarşambaya da daha 3 gün var. Bi ağrım falanda olmayınca bişey mi oldu ki diyorum. Hadi test gününü beklerken daha erken belirti olmaz dedik ama hala yok. İlaçlardan sürekli uyku ve halsizlik oluyor progestan yapıyor onu da. 10 kasımdan önce transfer olup pozitifi alan arkadaşlar napıyorlar acaba.
Ben bayaa bugün olmadı moduna geçtim kahve içiyorum hatta şu anŞimdiden negatif dusunmeyelim
Ya insallah olur olumlu düşünelim bizbenim koyulaşmış gibi de bilmiyorum ki insallah koyulaşmıştır
İnsallah canim hepimiz en kısa zamanda guzel haberleri alırız insallah çok emek veriyoruz umarim karşılığı da güzel olurAy evet koyulaşmış gibi görünüyor yaaa bence umutlanabilirsin.. inşallah yarın sabah iyice koyulaşır
Geçen sefer 410Bence gayet iyi neden düşük olsun ki
Ben sütlaç yedim kimse bana süt içme dememişti ne sorun var ki bunda bilgin var mıHerkese iyi akşamlar kızlar bugün 6+0 oldum çok şükür doktorum ilk başta süt içme demişti ama şu anda boğaz ağrım var bir hafta sonra yolculuk yapıcam üstüme artmasın diye hastalığım ne yapabilirim ilaç içmek istemiyorum süt içsem bal koysam sorun olur mu sizce sizler içiyormusunuz
Ben 3.gun gittim canım çünkü ilk gün ağrım oluyordu kanama pek olmuyordu diyearkadaşlar adetin 2. günü mü 3. Günü mü kontrole gidiyorsunuz? bazen ilk gün adet sökülmeyebiliyor ya da akşam olabiliyorum sizce bu durumda hangi günü tercih etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim
Canım hamileler için pastil öneriyorlar ama sen yinede bir doktoruna danış istersen.Ben transfer olduktan sonra her sabah süt içtim bı sıkıntı olmadı çok şükürHerkese iyi akşamlar kızlar bugün 6+0 oldum çok şükür doktorum ilk başta süt içme demişti ama şu anda boğaz ağrım var bir hafta sonra yolculuk yapıcam üstüme artmasın diye hastalığım ne yapabilirim ilaç içmek istemiyorum süt içsem bal koysam sorun olur mu sizce sizler içiyormusunuz
Eşim bana da izin vermiyor sipariş verecektim internetten görünce kizdiBende 21 Kasım'da transfer oldum eşim test yaptırmıyor sabret diyorsanki erken gibi sizin için
Bence belirginleşme var hayırlı olsun inşallahÇarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.
İstanbul’da değilim cnm malesefEğer istanbuldaysan doktorumu öneririm çok iyidir istersen araştır Prof.Dr.Arda Lembet
Benim ertelendi Aralıkta transfer olucam Bi aksilik çıkmazsa Allahin izniyle@cicekacarumutlar
@Simgenurr
@mervekaratekin
1 1649y
@cupc
@gamze9183
@Bihemta
Kızlar sizde durumlar neler belki yazmışsınızfdır ben kaçırmışımdır sonuçlarınız belli oldu mu ???
Maşallah canımBugünkü test sonucum da 1141
Bence iyi canm test günün bugün müydüKızlar 3. Gün emb benim test verdim yeni 206 çıktı nasıl sizce geçen sefer 400 dü düşük geldi korktum bi fikriniz var mı
Bende akşam oldum zaten o sayılmıyor ertesi gün 1.ci gün oluyor 2 ci günü gittim başladı transfer hazırlığınaarkadaşlar adetin 2. günü mü 3. Günü mü kontrole gidiyorsunuz? bazen ilk gün adet sökülmeyebiliyor ya da akşam olabiliyorum sizce bu durumda hangi günü tercih etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim
Bende aynı durumdayım rahatsızım birazHerkese iyi akşamlar kızlar bugün 6+0 oldum çok şükür doktorum ilk başta süt içme demişti ama şu anda boğaz ağrım var bir hafta sonra yolculuk yapıcam üstüme artmasın diye hastalığım ne yapabilirim ilaç içmek istemiyorum süt içsem bal koysam sorun olur mu sizce sizler içiyormusunuz
Hakkında hayırlısı olsun canım anladımBenim ertelendi Aralıkta transfer olucam Bi aksilik çıkmazsa Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?