- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.721
Ballı zencefilli iyi gelir aslındaKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam arıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Geçmiş olsun canım oncelikle hasta olan kişilerden uzak dur bol bol c vitamini al ve sadece dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmezKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Sağol canımBallı zencefilli iyi gelir aslında
Evdeyim aslında diğer hastalıklarım geçti bu üstüne kaldı gibi oldı birazGeçmiş olsun canım oncelikle hasta olan kişilerden uzak dur bol bol c vitamini al ve sadece dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmez
Ağır geçiriyorsan iyilesmen biraz zaman alacak canım sen gene de bol bol dinlenSağol canım
Evdeyim aslında diğer hastalıklarım geçti bu üstüne kaldı gibi oldı biraz
Yok iyiyim dediğim gibi atıyorum hafif burun akıntım oluyor ara ara da öksürük ama çok aman aman değil hepsi deAğır geçiriyorsan iyilesmen biraz zaman alacak canım sen gene de bol bol dinlen
Çok geçmiş olsun bol bol su ve mandalina yapacak bir şey yok bir de dinlenme en önemlisiKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun bol bol su ve mandalina yapacak bir şey yok bir de dinlenme en önemlisi
Canım çok geçmiş olsun kendini terletmen lazım burnun tıkanmissa suyu kaynat içine karbonat koy kafana havlu geçir kendini terletmeye çalış nane limon varsa yap içine balda koyabilirsin pekmez varsa biraz iç geçen halamdan duymuştum şalgamda iyi geliyomus öksürüğe evde pastil varsa onuda alabilirsin inşallah iyileşirsin canımKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Teşekkür ederim aşkım balli süt içtim sabah yaa ama kaynar suyu yaparım hemen şimdiCanım çok geçmiş olsun kendini terletmen lazım burnun tıkanmissa suyu kaynat içine karbonat koy kafana havlu geçir kendini terletmeye çalış nane limon varsa yap içine balda koyabilirsin pekmez varsa biraz iç geçen halamdan duymuştum şalgamda iyi geliyomus öksürüğe evde pastil varsa onuda alabilirsin inşallah iyileşirsin canım
Merhaba canım doktora gittin mi ne yaptın bebesin nasılCanım çok geçmiş olsun kendini terletmen lazım burnun tıkanmissa suyu kaynat içine karbonat koy kafana havlu geçir kendini terletmeye çalış nane limon varsa yap içine balda koyabilirsin pekmez varsa biraz iç geçen halamdan duymuştum şalgamda iyi geliyomus öksürüğe evde pastil varsa onuda alabilirsin inşallah iyileşirsin canım
Canim kesinlikle gebelik var duruyor catlatma ignesi gun gub degil saat saat bile etkisini yitiren bir igne senin bugunki testte bebekler anne biz burdayiz diyorÇarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.
Yaaa ne guzel demişsin bebekler diyeeeeeCanim kesinlikle gebelik var duruyor catlatma ignesi gun gub degil saat saat bile etkisini yitiren bir igne senin bugunki testte bebekler anne biz burdayiz diyor
Sen yarin yapcagin testte dahada koyu görüceksin inşallahYaaa ne guzel demişsin bebekler diyeeeeeinsallah canimm Allah guzel haberler paylaşmayı nasip etsin
1 hafta önce gittim canım 6 Aralık'ta randevum var suanlik herşey normal gözüküyor sen naptın canım nasılsın nasıl gidiyorMerhaba canım doktora gittin mi ne yaptın bebesin nasıl
Geçmiş olsun transfer gününden bir gün önce ben de böyleydim transfer ertelenir bişey olur diye kimseye bir şey söylemedimKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Canım hamd olsun o kadar kötü değilim sadece önlem amaçlı sordum sağolun Allah razı olsunGeçmiş olsun transfer gününden bir gün önce ben de böyleydim transfer ertelenir bişey olur diye kimseye bir şey söylemedimtransfer gününden bir gün sonra katıla katıla öksürmeye başladım aralıksız öksürüyordum tedavimle ilgilenen hemşireye test gününden bir gün önce gittim evraklarla ilgili eksik bir şey vardı onu vermeye böyle böyle dedim grip oldum çok öksürüyordum yeni yeni düzeldim falan ayyy dedi böyle ümitsiz bir şekilde keşke bir kbb doktoruna gitseydiniz onu dedikten sonra benim moralim çok bozuldu dedim heralde tutmayacak grip oldum diye bence sen yine bir doktora görün ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?