Ballı zencefilli iyi gelir aslında

Geçmiş olsun canım oncelikle hasta olan kişilerden uzak dur bol bol c vitamini al ve sadece dinlen bu hastalık dinlenmeden geçmez

Çok geçmiş olsun bol bol su ve mandalina yapacak bir şey yok bir de dinlenme en önemlisi

Canım çok geçmiş olsun kendini terletmen lazım burnun tıkanmissa suyu kaynat içine karbonat koy kafana havlu geçir kendini terletmeye çalış nane limon varsa yap içine balda koyabilirsin pekmez varsa biraz iç geçen halamdan duymuştum şalgamda iyi geliyomus öksürüğe evde pastil varsa onuda alabilirsin inşallah iyileşirsin canım

Teşekkür ederim aşkım balli süt içtim sabah yaa ama kaynar suyu yaparım hemen şimdi

Merhaba canım doktora gittin mi ne yaptın bebesin nasıl

Çarşamba günü canım benim de aynı 3. Gün çift embriyo. Eklim resmini en üstteki dün akşam 7 gibi ortadaki sabah 9 sondaki de biraz önce yaptım.
Canim kesinlikle gebelik var duruyor catlatma ignesi gun gub degil saat saat bile etkisini yitiren bir igne senin bugunki testte bebekler anne biz burdayiz diyor

Geçmiş olsun transfer gününden bir gün önce ben de böyleydim transfer ertelenir bişey olur diye kimseye bir şey söylemedim transfer gününden bir gün sonra katıla katıla öksürmeye başladım aralıksız öksürüyordum tedavimle ilgilenen hemşireye test gününden bir gün önce gittim evraklarla ilgili eksik bir şey vardı onu vermeye böyle böyle dedim grip oldum çok öksürüyordum yeni yeni düzeldim falan ayyy dedi böyle ümitsiz bir şekilde keşke bir kbb doktoruna gitseydiniz onu dedikten sonra benim moralim çok bozuldu dedim heralde tutmayacak grip oldum diye bence sen yine bir doktora görün ne olur ne olmaz

Canım hamd olsun o kadar kötü değilim sadece önlem amaçlı sordum sağolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…