Aslında yarın canım ama iş sebebiyle acilde verdik doktor hayırlı olsun ama 2 gün sonra bidaha ver yazmış sadece bende korktum biraz

Çok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al bi de maske tak kalabalık yerlerde

1 hafta önce gittim canım 6 Aralık'ta randevum var suanlik herşey normal gözüküyor sen naptın canım nasılsın nasıl gidiyor
Benim de 4 Aralık bakacak bebek var mı diye kanamam hafifledi lekelenme şeklinde devam ediyor bakalım herşey yoluna girer inşallah bebişini görünce haber ver Rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım öksürük için tere yağı ile pekmezi ısıtıp iç iyi gelir inşallah öksürüğü ne parol içebilirsiniz hamilelikte de parol öneriyor lar sorun olmaz bence ama yinede sen bilirsin tabi

Hiç hiç canınızı sıkmayın lütfen. İnsanlar çok kez deniyor yapacak bir şey yok önünüze bakacaksınız ve bu sınavlar bitip evladınızı kokladıgınızda her şeyi unutacaksınız. Unutacağız inşallah

Size attığım bu linke bakın beni çok motive etmişti belki sizi de eder
Ne yapalım bizim de sınavımız buymuş
Üstesinden geleceğiz

Canım lekelenmen nasıl benimde oldu çok azdı sabah oldu akşam biraz daha ertesi günde az bişey toplasan 1 parmak kadarda lekelenmem olmadı kan şeklinde sürekli olan bişey değilse korkma
Canım kırmızı kan şeklinde değil bazen açık pembe bazen kahverengi oluyor 2 gün olup durmuştu bu sabah yine oldu ama çok değil benim de olsa ols 2 parmak kadar olmuştur yine de moralm bozuluyor böyle olunca. Yarın bi daha test vericem inşallah değerim yükselmiştir

Cok tesekkur ederim desteginiz icin sagolun izledim Bahcecide tedavi gormus Simla Hanimda benim zaten ilk deneme yas 31 moral bozmuyorum asla herseyin bir zamani var inaniyorum Bugunlerde gececek ve pozitifi gorecegiz inaniyorum biz cok gucluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…