- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.741
Aslında yarın canım ama iş sebebiyle acilde verdik doktor hayırlı olsun ama 2 gün sonra bidaha ver yazmış sadece bende korktum birazMaşallah canım
Bence iyi canm test günün bugün müydü
Bende akşam oldum zaten o sayılmıyor ertesi gün 1.ci gün oluyor 2 ci günü gittim başladı transfer hazırlığına
Bende aynı durumdayım rahatsızım biraz
Hakkında hayırlısı olsun canım anladım
Sonradan okudum canım ama çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerAslında yarın canım ama iş sebebiyle acilde verdik doktor hayırlı olsun ama 2 gün sonra bidaha ver yazmış sadece bende korktum biraz
İnşallah darısı tüm isteyenlere inşallahSonradan okudum canım ama çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim canım senindeCanım hayırlı olsun bebişin kötü düşünme herkeste belirti olacak diye bişey yok benim sadece 1 kere kasık ağrım oldu oda 5 dakika falan belki sürdü sürmedi belirti sayilirsa sadece çok uykum geliyor oda ilaclardan
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahİnşallah darısı tüm isteyenlere inşallah
İnşallah artar dua edinHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
1 hafta önce gittim kese büyümüş bebekte var dedi doktor 6 Aralık'ta randevum varTeşekkür ederim canım senindesen gittin mi kese için.
Çok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al bi de maske tak kalabalık yerlerdeKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Benim de 4 Aralık bakacak bebek var mı diye kanamam hafifledi lekelenme şeklinde devam ediyor bakalım herşey yoluna girer inşallah bebişini görünce haber ver Rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah1 hafta önce gittim canım 6 Aralık'ta randevum var suanlik herşey normal gözüküyor sen naptın canım nasılsın nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun canım öksürük için tere yağı ile pekmezi ısıtıp iç iyi gelir inşallah öksürüğü ne parol içebilirsiniz hamilelikte de parol öneriyor lar sorun olmaz bence ama yinede sen bilirsin tabiKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Hiç hiç canınızı sıkmayın lütfen. İnsanlar çok kez deniyor yapacak bir şey yok önünüze bakacaksınız ve bu sınavlar bitip evladınızı kokladıgınızda her şeyi unutacaksınız. Unutacağız inşallahBenim ilk transferimdi negatif malesef.. Ebru hoca Prof zaten gereken herseyi yaptik eli de cok hafif!! evet cok yogun bir merkez ama ben memnundum hocamdan tum sorularima cevap aldim ve asistanlari tarafindanda her zaman ilgiyle karsilandim 10 dkdan fazlada bekledigim olmadi.. ilk seferde olmayabiliyor laboratuvarina guvendigim icin tercih ettim. Geride dondurulmus 1 embriyom kaldi.
Canım kırmızı kan şeklinde değil bazen açık pembe bazen kahverengi oluyor 2 gün olup durmuştu bu sabah yine oldu ama çok değil benim de olsa ols 2 parmak kadar olmuştur yine de moralm bozuluyor böyle olunca. Yarın bi daha test vericem inşallah değerim yükselmiştirCanım lekelenmen nasıl benimde oldu çok azdı sabah oldu akşam biraz daha ertesi günde az bişey toplasan 1 parmak kadarda lekelenmem olmadı kan şeklinde sürekli olan bişey değilse korkma
Canim tek tupumde sivi vardi hidrosalpenks operasyonu gecirdim o tup kapandi tek tuplede hamilelik olmadi suan bilinen bir sebep yok sperm ve yumurta sayisida gayet yuksekSızın rahatsızlıgınız neydı aceba Canımü
Benim negatif canim yazmistim aslinda ctesi gunu belli oldu@cicekacarumutlar
S Simgenurr
@mervekaratekin
@1649y
@cupc
@gamze9183
@Bihemta
Kızlar sizde durumlar neler belki yazmışsınızfdır ben kaçırmışımdır sonuçlarınız belli oldu mu ???
Cok tesekkur ederim desteginiz icin sagolun izledim Bahcecide tedavi gormus Simla Hanimda benim zaten ilk deneme yas 31 moral bozmuyorum asla herseyin bir zamani var inaniyorumHiç hiç canınızı sıkmayın lütfen. İnsanlar çok kez deniyor yapacak bir şey yok önünüze bakacaksınız ve bu sınavlar bitip evladınızı kokladıgınızda her şeyi unutacaksınız. Unutacağız inşallah
Size attığım bu linke bakın beni çok motive etmişti belki sizi de eder
Ne yapalım bizim de sınavımız buymuş
Üstesinden geleceğiz
Ben ya uyku düzenlerime bir şey oldu çok severim normalde asla sabah uyanamam transfer olduğundan beri sabahın köründe uyanıyorum gece uyanıyorum anlamadım.Uyuyamayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?