- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.761
Ah al benden de o kadar aşırı düzenli bir uykum oldu col mutluyum zaten is icin erkenciyim ama bu daha farklı bir erken kalkisBen ya uyku düzenlerime bir şey oldu çok severim normalde asla sabah uyanamam transfer olduğundan beri sabahın köründe uyanıyorum gece uyanıyorum anlamadım.
Teşekkür ederim canım akşamdan beri mandaline yiyorumÇok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al bi de maske tak kalabalık yerlerde
Aaaa teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun canım öksürük için tere yağı ile pekmezi ısıtıp iç iyi gelir inşallah öksürüğü ne parol içebilirsiniz hamilelikte de parol öneriyor lar sorun olmaz bence ama yinede sen bilirsin tabi
Sonradan fark ettim canımBenim negatif canim yazmistim aslinda ctesi gunu belli oldu
İlaçlar yüzünden bende uyuyamıyorumUyuyamayan var mı
5 gün olmuş daha bi kaç gün sonra yine denenama üzülme şimdi inşallah saklanmışlardır da zaman istiyorlardır sendeGünaydın kızlar ben az önce dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif çıktıinşallah erken olduğu içindir 22 kasımda 5.gün çift embriyo transferi olmuştum
Ah amin canım inşallahTeşekkür ederim canım akşamdan beri mandaline yiyorum
Aaaa teşekkür ederim canım sağol
Sonradan fark ettim canım
İlaçlar yüzünden bende uyuyamıyorum
5 gün olmuş daha bi kaç gün sonra yine denenama üzülme şimdi inşallah saklanmışlardır da zaman istiyorlardır sende
Fertijin benim Seval Taşdemir
Umudunun kırılmasına izn verme lütfen dualarım seninleAh amin canım inşallah
Yok ya daha erken bence inşallah pozitifi görürüzUmudunun kırılmasına izn verme lütfen dualarım seninle
Çok geçmiş olsun canım.Doktoruna sor sıkıntı olmayacaksa ilaç al serum falan taktır. İnşallah biran önce gider hastalık ve bir daha uğramaz.Kızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Erken yapmışsin canım testi.Yok ya daha erken bence inşallah pozitifi görürüz
Sağol abla Allah razı olsun inşallah iyiyim ara ara oluyor evde birşeyler yapmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım.Doktoruna sor sıkıntı olmayacaksa ilaç al serum falan taktır. İnşallah biran önce gider hastalık ve bir daha uğramaz.
AynenBence arkadaşlar moralimizin yüksek tutalım ve lütfen erken test yapmayın yanıltıcı olabilir sabırlı olalım test gününe kadar pozitif düşünelim öyle yaşayalım ki test günü ve sonrası hep pozitif olsun
İlk aşılmada bende öyle yaptım yanılgıya uğradım pozitif gibi çıkmıştı sonuç negatif olduSağol abla Allah razı olsun inşallah iyiyim ara ara oluyor evde birşeyler yapmaya çalışıyorum
Aynenama bende erken gebelik testi alacağım bi kaçtane
İlk aşılmada bende öyle yaptım yanılgıya uğradım pozitif gibi çıkmıştı sonuç negatif olduikincide umursamadım test bile yapmadım tutmayacağını bildiğim için ve öyle oldu tüp bebekte kendime söz verdim pozitif düşüncem pozitif olucak test yapana kadarda hamileymişim gibi olumlama yapıcam diye
Canım geçmiş olsun bence sütü ısıt içine varsa keçi boynuzu pekmezi varsa koy iç bende hastaydım öyle iyileştimmKızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Ay aminnn inşallah ya dayanamadım ama zaten testin üzerinde adetin geçtiği günden itibaren yazmışlar ona güvenip moralimi bozmuyorumErken yapmışsin canım testi.Bende devamlı belirti arıyorum kendimde. İnşallah göreceğiz pozitifleri
Sabahtan beri 1 poşet mandalina yedim limonlu çay içtim ballı süt yaptımCanım geçmiş olsun bence sütü ısıt içine varsa keçi boynuzu pekmezi varsa koy iç bende hastaydım öyle iyileştimm
Günaydın gönlü güzelimGünaydın kızlar. Hafta sonu evde olunca iş güçle uğraştım. Okudum ama cevaplayamadım çoğu yazıyı. Öncelikle pozitif haberlere sevindim hayırlı olsun diyorum, negatif alan arkadaşlarıma umutlarını yitirmemelerini söylüyorum. Kaset test yapan arkadaşlarım beta hormonu salgılandıktan sonra idrar da çıkıyor. O yüzden erkenden yapıp moralinizi bozmayın. Benim diğer gebeliğimde kanda pozitif gördüğüm halde kasette silik çıkmıştı
Ben fikrimi söylemiştim aşkım yine söylüyorum eğerki kendimi iyi hissediyorsan denerdim olmadı mı kendi adıma biraz ara verir kendimi toplar o zaman çeşitli arayışlara girerdim belki o senin nasibim belki bu defa olacak bilemeyiz Allah bilir ama sen kendi kalbini dinle ona göre hareket etKızlar size birşey sorabilir miyim fikirlerinize çok ihtiyacım eski merkezimden olumsuz deneyim sonrası bi tane embryom kaldı 5. Gün orta kalite iyi değil kötü de değil ben merkezde başı sorunlar yaşadım ama doktorum ve hemşireler Embryology özellikle olumsuz olunca aradılar ve bi tane embrypm kaldığını ne zaman istersem o embriyo için gelecebielceğimi söyledi güzel konuştular kendi mi iyi hissetmemi sağladılar ama ben aramadan önce başka merkeze gitmeyi düşünüyordum başka merkeze gidersem sıfırdan başlanacak ve belki olumsuz sonuç aldığım için başka yöntemler uygulanacak ama kendi merkezim sebebin illa başka bi sorundan kaynaklanmadığını tutmayabileceğini o anki ruh halim farklı sebepler etken olabilir dedi ve direk normal transferle embryoyu koyacağını söyledi yani sorun şu siz benim yerimde olsaydınız o 5. Gün orta kaliteyi denerdiz yoksa sıfırdan daha farklı doktorum ararsınız
Utanacak bişey yok ki güzelim hepimiz aynı durumdaydık bana da ilk sürgüyü verdiler ama yatarak yapmak çok tuhaf geldi o kadar sıkışık olmama rağmen ilkinde yapamadım aldılar sürgüyü 5 dk sonra getirin yapıcam dedim zar zor da olsa yaptım bende her yeri batırıcam sandım ama olmadı demem o ki benim de başıma aynı şey gelebilirdi neyse ki güzel atlattık bak bunlar da komik anılarımız olarak kaldı bizdeYa ben utanıyorum bunu yazarken ama transfer öncesi altıma yetişkin bezi sermişlerdi transferden sonra beni bebek gibi bezleyip öyle çıkardılar odaya dediler ki asla yerinden kalkmayacaksın tuvaletin gelince beze yapabilirsin ama ilk yarım saat asla yapma tut dediler odaya çıktım öyle zor tutuyorum ki kendimi ağlayacaktım resmen dakikayı bırakıp saniyeleri saymaya başladım neyse süre dolunca dedim artık yapıyorum yatarken yapmak ne zormuş neyse başladım yapmaya Allah bir baktım sırtımdan çıkmışyerimden de kalkamıyorum ıslak ıslak bekledim öyle 2 saat ya çok kötüydü
Canımm bence erken olduğu içindir , hem de çok su içiyoruz idrar seyreliyor , kötü düşünme Allahın izniyleGünaydın kızlar ben az önce dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif çıktıinşallah erken olduğu içindir 22 kasımda 5.gün çift embriyo transferi olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?