Ben ya uyku düzenlerime bir şey oldu çok severim normalde asla sabah uyanamam transfer olduğundan beri sabahın köründe uyanıyorum gece uyanıyorum anlamadım.
Ah al benden de o kadar aşırı düzenli bir uykum oldu col mutluyum zaten is icin erkenciyim ama bu daha farklı bir erken kalkis

Çok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al bi de maske tak kalabalık yerlerde
Teşekkür ederim canım akşamdan beri mandaline yiyorum
Aaaa teşekkür ederim canım sağol
Benim negatif canim yazmistim aslinda ctesi gunu belli oldu
Sonradan fark ettim canım
Uyuyamayan var mı
İlaçlar yüzünden bende uyuyamıyorum
Günaydın kızlar ben az önce dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif çıktı inşallah erken olduğu içindir 22 kasımda 5.gün çift embriyo transferi olmuştum
5 gün olmuş daha bi kaç gün sonra yine denenama üzülme şimdi inşallah saklanmışlardır da zaman istiyorlardır sende

Ah amin canım inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Doktoruna sor sıkıntı olmayacaksa ilaç al serum falan taktır. İnşallah biran önce gider hastalık ve bir daha uğramaz.

Çok geçmiş olsun canım.Doktoruna sor sıkıntı olmayacaksa ilaç al serum falan taktır. İnşallah biran önce gider hastalık ve bir daha uğramaz.
Sağol abla Allah razı olsun inşallah iyiyim ara ara oluyor evde birşeyler yapmaya çalışıyorum
Aynen ama bende erken gebelik testi alacağım bi kaçtane

Sağol abla Allah razı olsun inşallah iyiyim ara ara oluyor evde birşeyler yapmaya çalışıyorum

Aynen ama bende erken gebelik testi alacağım bi kaçtane
İlk aşılmada bende öyle yaptım yanılgıya uğradım pozitif gibi çıkmıştı sonuç negatif oldu ikincide umursamadım test bile yapmadım tutmayacağını bildiğim için ve öyle oldu tüp bebekte kendime söz verdim pozitif düşüncem pozitif olucak test yapana kadarda hamileymişim gibi olumlama yapıcam diye

Bende yaparmıyım emin değilim ama biraz hevesim var sadece dursun diye alabilirim

Canım geçmiş olsun bence sütü ısıt içine varsa keçi boynuzu pekmezi varsa koy iç bende hastaydım öyle iyileştimm

Günaydın kızlar. Hafta sonu evde olunca iş güçle uğraştım. Okudum ama cevaplayamadım çoğu yazıyı. Öncelikle pozitif haberlere sevindim hayırlı olsun diyorum, negatif alan arkadaşlarıma umutlarını yitirmemelerini söylüyorum. Kaset test yapan arkadaşlarım beta hormonu salgılandıktan sonra idrar da çıkıyor. O yüzden erkenden yapıp moralinizi bozmayın. Benim diğer gebeliğimde kanda pozitif gördüğüm halde kasette silik çıkmıştı

Kızlar size birşey sorabilir miyim fikirlerinize çok ihtiyacım eski merkezimden olumsuz deneyim sonrası bi tane embryom kaldı 5. Gün orta kalite iyi değil kötü de değil ben merkezde başı sorunlar yaşadım ama doktorum ve hemşireler Embryology özellikle olumsuz olunca aradılar ve bi tane embrypm kaldığını ne zaman istersem o embriyo için gelecebielceğimi söyledi güzel konuştular kendi mi iyi hissetmemi sağladılar ama ben aramadan önce başka merkeze gitmeyi düşünüyordum başka merkeze gidersem sıfırdan başlanacak ve belki olumsuz sonuç aldığım için başka yöntemler uygulanacak ama kendi merkezim sebebin illa başka bi sorundan kaynaklanmadığını tutmayabileceğini o anki ruh halim farklı sebepler etken olabilir dedi ve direk normal transferle embryoyu koyacağını söyledi yani sorun şu siz benim yerimde olsaydınız o 5. Gün orta kaliteyi denerdiz yoksa sıfırdan daha farklı doktorum ararsınız

Canım geçmiş olsun bence sütü ısıt içine varsa keçi boynuzu pekmezi varsa koy iç bende hastaydım öyle iyileştimm
Sabahtan beri 1 poşet mandalina yedim limonlu çay içtim ballı süt yaptım Allah nelere kadir sütü sevmeyen ben kaç gündür peşpeşe götürüyorum
Günaydın gönlü güzelim
Ben fikrimi söylemiştim aşkım yine söylüyorum eğerki kendimi iyi hissediyorsan denerdim olmadı mı kendi adıma biraz ara verir kendimi toplar o zaman çeşitli arayışlara girerdim belki o senin nasibim belki bu defa olacak bilemeyiz Allah bilir ama sen kendi kalbini dinle ona göre hareket et her daim yanındayım

Utanacak bişey yok ki güzelim hepimiz aynı durumdaydık bana da ilk sürgüyü verdiler ama yatarak yapmak çok tuhaf geldi o kadar sıkışık olmama rağmen ilkinde yapamadım aldılar sürgüyü 5 dk sonra getirin yapıcam dedim zar zor da olsa yaptım bende her yeri batırıcam sandım ama olmadı demem o ki benim de başıma aynı şey gelebilirdi neyse ki güzel atlattık bak bunlar da komik anılarımız olarak kaldı bizde

Günaydın kızlar ben az önce dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif çıktı inşallah erken olduğu içindir 22 kasımda 5.gün çift embriyo transferi olmuştum
Canımm bence erken olduğu içindir , hem de çok su içiyoruz idrar seyreliyor , kötü düşünme Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…