- 11 Kasım 2023
- 704
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.781
Kuzumm eğer dersen ki beni geri kazandılar eski merkezinde devam et ama embriyolar taşınıyor da , başka doktorla da sıfırdan başlamadan kalan embriyon ile sürece devam edebilirsinKızlar size birşey sorabilir miyim fikirlerinize çok ihtiyacım eski merkezimden olumsuz deneyim sonrası bi tane embryom kaldı 5. Gün orta kalite iyi değil kötü de değil ben merkezde başı sorunlar yaşadım ama doktorum ve hemşireler Embryology özellikle olumsuz olunca aradılar ve bi tane embrypm kaldığını ne zaman istersem o embriyo için gelecebielceğimi söyledi güzel konuştular kendi mi iyi hissetmemi sağladılar ama ben aramadan önce başka merkeze gitmeyi düşünüyordum başka merkeze gidersem sıfırdan başlanacak ve belki olumsuz sonuç aldığım için başka yöntemler uygulanacak ama kendi merkezim sebebin illa başka bi sorundan kaynaklanmadığını tutmayabileceğini o anki ruh halim farklı sebepler etken olabilir dedi ve direk normal transferle embryoyu koyacağını söyledi yani sorun şu siz benim yerimde olsaydınız o 5. Gün orta kaliteyi denerdiz yoksa sıfırdan daha farklı doktorum ararsınız
Tek embriyosu var ama 2 3 olsa onu bende söyleyecektimKuzumm eğer dersen ki beni geri kazandılar eski merkezinde devam et ama embriyolar taşınıyor da , başka doktorla da sıfırdan başlamadan kalan embriyon ile sürece devam edebilirsineğer içine sinen başka bir hekim , hastane olur ise bence taşıt embriyoyu
Ben her seferinde 2. Günü gittim ama 3.günü de olabiliyor kontrol için sorun olmuyor diye biliyorumarkadaşlar adetin 2. günü mü 3. Günü mü kontrole gidiyorsunuz? bazen ilk gün adet sökülmeyebiliyor ya da akşam olabiliyorum sizce bu durumda hangi günü tercih etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim
Ay inşallah içim hep olumlu rabbim hepimizi güldürsün inşallahCanımm bence erken olduğu içindir , hem de çok su içiyoruz idrar seyreliyor , kötü düşünme Allahın izniyle
maddiyat olarak mı biraz tutuyor canım tekte , ben de bilemiyorum, sen nasıl oldun canımmTek embriyosu var ama 2 3 olsa onu bende söyleyecektim
Amin canım benim inşallahAy inşallah içim hep olumlu rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Aynen bende ben sabahları uyanırım ama hep alarmla transferden beri alarmsız uyanır oldumBen ya uyku düzenlerime bir şey oldu çok severim normalde asla sabah uyanamam transfer olduğundan beri sabahın köründe uyanıyorum gece uyanıyorum anlamadım.
Kuzum çok yeme mandalina ve sütte içme onlar gaz yapar bak transfer günü doktor söyler sana illa süt içiceksen laktozsuz süt için mandalina portakal çok tüketme onun yerini elma ye liflidir badem fındık ceviz kabak çekirdeği kuru incir kuru kayısı kuru siyah üzüm havuç çikolata kesinlikle tüketmeSabahtan beri 1 poşet mandalina yedim limonlu çay içtim ballı süt yaptımAllah nelere kadir sütü sevmeyen ben kaç gündür peşpeşe götürüyorum
Günaydın gönlü güzelim
Ben fikrimi söylemiştim aşkım yine söylüyorum eğerki kendimi iyi hissediyorsan denerdim olmadı mı kendi adıma biraz ara verir kendimi toplar o zaman çeşitli arayışlara girerdim belki o senin nasibim belki bu defa olacak bilemeyiz Allah bilir ama sen kendi kalbini dinle ona göre hareket ether daim yanındayım
Temizlik yapıyorum bu halimleIron Butterfly geçmiş olsun güzelim nasıl oldun canım benim daha iyi misin
İyiyim biraz daha burnum açık ama bakalımmaddiyat olarak mı biraz tutuyor canım tekte , ben de bilemiyorum, sen nasıl oldun canımm
Sıcak su buharı iyi geldi canım iyiyim biraz daha hamd olsunKuzum çok yeme mandalina ve sütte içme onlar gaz yapar bak transfer günü doktor söyler sana illa süt içiceksen laktozsuz süt için mandalina portakal çok tüketme onun yerini elma ye liflidir badem fındık ceviz kabak çekirdeği kuru incir kuru kayısı kuru siyah üzüm havuç çikolata kesinlikle tüketme
Beni daha hastaneden aramadılar saat bildirimi içinTransfer olan canlar ne durumdasınız? Kaçıncı gündesiniz? Belirtiler var mı?
Canım dikkat et kendine amanTemizlik yapıyorum bu halimle
İyiyim biraz daha burnum açık ama bakalım
Sıcak su buharı iyi geldi canım iyiyim biraz daha hamd olsun
Ancak haber verirler kuzum akşamüstüne doğru beni de öyle aramışlardıBeni daha hastaneden aramadılar saat bildirimi için
Maşallah. Kaç haftalıktı gittiğinde1 hafta önce gittim kese büyümüş bebekte var dedi doktor 6 Aralık'ta randevum var
Her iki sürecimde de anneme gittim bu sürecinde evimde olmak istedim canım eşim ara ara gelecek bakmaya ondan ne yapabilirsem yaptımCanım dikkat et kendine amanyarın hayırlısıyla bebişleri alacaksın
Ne heyecanlıyım ne değilim ama aklım kayıyor biraz neden aramadılar bile bilerek başka konuda soru sordum ne olur ne olmaz diyeAncak haber verirler kuzum akşamüstüne doğru beni de öyle aramışlardı
Ahahahahahah çok çok çok mutlu oldum kiKızlar benim transfer tarihim belli oldu. Kısmet olursa 4 Aralık'ta transfer işlemim vaar
Bugun ararlar kuzum 4 e kadar bekle aramazlarsa sen araBeni daha hastaneden aramadılar saat bildirimi için
Hep mutlu olalım,güzel haberler alalım inşallahAhahahahahah çok çok çok mutlu oldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?