Kuzumm eğer dersen ki beni geri kazandılar eski merkezinde devam et ama embriyolar taşınıyor da , başka doktorla da sıfırdan başlamadan kalan embriyon ile sürece devam edebilirsin eğer içine sinen başka bir hekim , hastane olur ise bence taşıt embriyoyu

Tek embriyosu var ama 2 3 olsa onu bende söyleyecektim

arkadaşlar adetin 2. günü mü 3. Günü mü kontrole gidiyorsunuz? bazen ilk gün adet sökülmeyebiliyor ya da akşam olabiliyorum sizce bu durumda hangi günü tercih etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim
Ben her seferinde 2. Günü gittim ama 3.günü de olabiliyor kontrol için sorun olmuyor diye biliyorum

Kuzum çok yeme mandalina ve sütte içme onlar gaz yapar bak transfer günü doktor söyler sana illa süt içiceksen laktozsuz süt için mandalina portakal çok tüketme onun yerini elma ye liflidir badem fındık ceviz kabak çekirdeği kuru incir kuru kayısı kuru siyah üzüm havuç çikolata kesinlikle tüketme

Iron Butterfly geçmiş olsun güzelim nasıl oldun canım benim daha iyi misin
Temizlik yapıyorum bu halimle
maddiyat olarak mı biraz tutuyor canım tekte , ben de bilemiyorum, sen nasıl oldun canımm
İyiyim biraz daha burnum açık ama bakalım
Sıcak su buharı iyi geldi canım iyiyim biraz daha hamd olsun

Canım dikkat et kendine aman yarın hayırlısıyla bebişleri alacaksın
Her iki sürecimde de anneme gittim bu sürecinde evimde olmak istedim canım eşim ara ara gelecek bakmaya ondan ne yapabilirsem yaptım
Ancak haber verirler kuzum akşamüstüne doğru beni de öyle aramışlardı
Ne heyecanlıyım ne değilim ama aklım kayıyor biraz neden aramadılar bile bilerek başka konuda soru sordum ne olur ne olmaz diye onada dönüş yapmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…