- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.801
Soruma cevap verdiler ama diğer konudan tık yok benimi sınıyorlar sanırımBugun ararlar kuzum 4 e kadar bekle aramazlarsa sen ara
Amin gülümHep mutlu olalım,güzel haberler alalım inşallah
canım ara sor benim saat kaç olduğu bile bugünden belliSoruma cevap verdiler ama diğer konudan tık yok benimi sınıyorlar sanırım
Amin gülüm
Bende sıkıntı var o zaman gıcık ettiler beni decanım ara sor benim saat kaç olduğu bile bugünden belli
3. Gundeyim canım, sürekli dinlenme modunda geçiyor, ama tek olduğum için full yatayım lavaboya çıkayım olmuyor, inşallah bı sorun olmadan tutunmuşlardir, test günüm 5 AralıkTransfer olan canlar ne durumdasınız? Kaçıncı gündesiniz? Belirtiler var mı?
İnşallah sana sımsıkı tutunmuştur3. Gundeyim canım, sürekli dinlenme modunda geçiyor, ama tek olduğum için full yatayım lavaboya çıkayım olmuyor, inşallah bı sorun olmadan tutunmuşlardir, test günüm 5 Aralık
Hadi hayırlısı olsun kuzum benimAradılar şimdi nasipse bende yarın 13.00'da kavuşuyorum kuzularapek heyecanım yoktu açıkçası ama şimdi sanki bi an kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim inşallah güzel Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmaz benimkinide bütün bu yolda mücadele edip bekleyenlerinkini de hamd olsun bu günlere bizleri ulaştıran Rabbim'e
İnşallah canım benimİnşallah sana sımsıkı tutunmuştur
5.gün canımİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Merhaba ya deneme Embriyo günü söylermisin hoşgeldin
Canım benim nasıl istersen tabi kiHer iki sürecimde de anneme gittim bu sürecinde evimde olmak istedim canım eşim ara ara gelecek bakmaya ondan ne yapabilirsem yaptım
Ne heyecanlıyım ne değilim ama aklım kayıyor biraz neden aramadılar bile bilerek başka konuda soru sordum ne olur ne olmaz diyeonada dönüş yapmadılar
Hadi hayırlısı olsun kuzum benim
Aradılar canımCanım benim nasıl istersen tabi kiRabbim hayırlısıyla rahat rahat transfer sonrası sürecini
geçirmeyi nasip etsinahahah en kısa zamanda dönerler canım benim hiç aklın kalmasın
Çok güzel maşallahKızlar çok şükür bugün değerim 388 çıktı. Transferden sonraki 4. Beta baktırışım ilkinde 12 çıkmıştı. Doktor artık baktırmama gerek kalmadığını söyledi. 8 aralıkta keseyi görmek için randevu verdi. inşallah hayırlısıyla hepimiz o günleri görürüz
Maşallah canım rahatlayabilirsin artıkKızlar çok şükür bugün değerim 388 çıktı. Transferden sonraki 4. Beta baktırışım ilkinde 12 çıkmıştı. Doktor artık baktırmama gerek kalmadığını söyledi. 8 aralıkta keseyi görmek için randevu verdi. inşallah hayırlısıyla hepimiz o günleri görürüz
Oh şükür kuzum saat kaçta
Aradılar canım
Çok güzel maşallah
Bize de at testini gözümüz gönlümüz açılsınMaşallah canım rahatlayabilirsin artıkçok çok sevindim.. benim de 9.günüm testte bir var bir yok gibi hayalet çizgi var tek umudum sensin
13.00'daOh şükür kuzum saat kaçta
Benimde 3.günüm test günüm 4 aralık :) inşallah pozitif haberini alırız kuzum,3. Gundeyim canım, sürekli dinlenme modunda geçiyor, ama tek olduğum için full yatayım lavaboya çıkayım olmuyor, inşallah bı sorun olmadan tutunmuşlardir, test günüm 5 Aralık
Ayyy ayyy ayyyyBenimde 3.günüm test günüm 4 aralık :) inşallah pozitif haberini alırız kuzum,bende tuvalet dışında hiç kalkmıyorum hep yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?