Aradılar şimdi nasipse bende yarın 13.00'da kavuşuyorum kuzulara pek heyecanım yoktu açıkçası ama şimdi sanki bi an kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim inşallah güzel Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmaz benimkinide bütün bu yolda mücadele edip bekleyenlerinkini de hamd olsun bu günlere bizleri ulaştıran Rabbim'e

Transfer olan canlar ne durumdasınız? Kaçıncı gündesiniz? Belirtiler var mı?
3. Gundeyim canım, sürekli dinlenme modunda geçiyor, ama tek olduğum için full yatayım lavaboya çıkayım olmuyor, inşallah bı sorun olmadan tutunmuşlardir, test günüm 5 Aralık

Hadi hayırlısı olsun kuzum benim

Canım benim nasıl istersen tabi ki Rabbim hayırlısıyla rahat rahat transfer sonrası sürecini
geçirmeyi nasip etsin ahahah en kısa zamanda dönerler canım benim hiç aklın kalmasın

Hadi hayırlısı olsun kuzum benim

Canım benim nasıl istersen tabi ki Rabbim hayırlısıyla rahat rahat transfer sonrası sürecini
geçirmeyi nasip etsin ahahah en kısa zamanda dönerler canım benim hiç aklın kalmasın
Aradılar canım
Çok güzel maşallah

Maşallah canım rahatlayabilirsin artık çok çok sevindim.. benim de 9.günüm testte bir var bir yok gibi hayalet çizgi var tek umudum sensin

3. Gundeyim canım, sürekli dinlenme modunda geçiyor, ama tek olduğum için full yatayım lavaboya çıkayım olmuyor, inşallah bı sorun olmadan tutunmuşlardir, test günüm 5 Aralık
Benimde 3.günüm test günüm 4 aralık :) inşallah pozitif haberini alırız kuzum, bende tuvalet dışında hiç kalkmıyorum hep yatıyorum

Merhaba herkeze sevincimi sizinle paylaşmak istedim bugün sonucum pozitif (benim 9 yaşında bir kızım var oda tüp bebek 2.kez denemeye gittim ve bugün güzel sonuç aldım her ikisinde de etlik Zübeyde hanım kadın doğum evinin tüp bebek merkezinde tedavi gördüm şuan serdar dilbaz doktorum inanın öyle iyi anlayışlı bir ekibi var ki onların hiç vazgebmeyisi sizi diriltiyor özel olduğunuzu size her baktıklarında hatirlatiyorlar serdar bey işinin uzmanı ayrıca çok insaflı bir baba timsali sizinle ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…