Maşallah Allah'ım kucağınıza da almayı nasip etsin

Benim negatif canim yazmistim aslinda ctesi gunu belli oldu
Canlar ben 8 gün kan testi yaptırmıştım ve sonuç 1,20 negatif çıkmıştı. Tabi asıl bugün yaptırmam gerekiyordu. Test verdim ancak sonuç sıkmadı. Bu arada önceki testte özel hastaneye gidip gebelik testi istiyorum dedim. Testin basında BETA HCG(İDRAR) yazıyordu. Bugün devlet Hastanesi'ne gidip kadın doğuma tedavimi anlattım. Bugün 12. Gün test istiyorum dedim. Testte BETA HCG(Serum/plazma) ve progesteron yazıyor. Bu iki beta testi farklı mı acaba .

Peki ilk testinde idrar mı verdin ki canım??

Heyecanlanma canım beta HCG (serum /plazma yaziyor benim kinde kan verdim sabah önemli olan bizim için beta HCG pozitif değer

Heyecanlanma canım beta HCG (serum /plazma yaziyor benim kinde kan verdim sabah önemli olan bizim için beta HCG poziti

Heyecanlanma canım beta HCG (serum /plazma yaziyor benim kinde kan verdim sabah önemli olan bizim için beta HCG pozitif değer
Gayet nötür bir bekleyiş içindeyim. E nabıza düşmesini bekliyorum, bakalım Ya Nasip

Benimde 3.günüm test günüm 4 aralık :) inşallah pozitif haberini alırız kuzum, bende tuvalet dışında hiç kalkmıyorum hep yatıyorum
İnşallah canım benim maalesef hep yatma şansım olmuyor. İnşallah tutunmuşlardır bize sımsıkı senin kaçıncı gün embiriyosuy du?

Benimde 3.günüm test günüm 4 aralık :) inşallah pozitif haberini alırız kuzum, bende tuvalet dışında hiç kalkmıyorum hep yatıyorum
Ne güzel çok özendim size ben çalişmak zorundayım. Fitil saatlerimi bile değiştirmek zorunda kaldım. Göbekten İğne yapmaya devam ediyor musun bu arada? Delik deşik oldum kevgire döndüm. Artık iğneler girmekte zorlanıyor o bölgeler epey sertleşti canım çok acıyor

Cok sevindim ayni yerde tedavi goruyoruz benim transferden sonraki 3.gunum tecrübelerini paylaşır misin?

İğneden sonra 5 10 dakika oraya bastır 1 saat sonra da soğuk kolanya ve pamuk ile bastır ovala benim sol kalcam iyi ama sağa yapmayı unutum helç geçiriyorum sandım bian mutlaka dene ama unutma

Transfer olan canlar ne durumdasınız? Kaçıncı gündesiniz? Belirtiler var mı?
3.gundeyim içimde nedense bir boşluk var ümitsizliğe kapıldım kendime ne iyi gelir dedim madem ise gitmedim raporluyum etrafi ufak tefek toparladım bezelye yemegi yaptim cilt bakimimi yaptim bu saate getirdim aklima hiç gelmedi olumsuz şeyler simdilik bana iyi gelen ne varsa onu yapıyorum hatta aksam esim isten gelince duşa gireceğim kendimi pis hissediyorum o da olumsuz etkiliyor yarin da sitede biraz yürüyüş yapacağım rahme kan gitmesi icin hafif yürümek önemliymiş bi de gaz problemim sanirim kabak cekirdeginden kaynaklanıyor kabiz da olmadım bunlar benim için çok iyi gelismeler, ara ara sag kasigima iğne batması gibi agri giriyor anlık gece de uyumadan önce alttan bir ağrı giriyor geçici olarak bakalim hakkımda hayırlısı, sende ne var ne yok canim?

Canım benimde göbeğim aynı durumda, günde 2 iğne vuruyorum artık girmiyor iğneler. Ben çalışmıyorum ama tek olduğum için yatamıyorum yemek vs illa hareket ediyorum.

Cansın kuzum senin fikirlerini çok çok çok önemsiyorum hemde çok inşallah sen nasılsın ne dediler bugün

Maalesef cnm başka merkeze taşınmıyorlar

Bende sizinle aynı durumdayım 6.günü kan testi 2 den küçüktür çıktı 8. Gün erken gebelik testi negatif çıktı bugün kan verdim ama 6. Günden sonra dikkat etmeyi bıraktım e nabıza düşmesini bekliyorum bugünki testin

Cansın kuzum senin fikirlerini çok çok çok önemsiyorum hemde çok inşallah sen nasılsın ne dediler bugün
İyiym gülüm sabah temizlik yaptım şimdi de sıcak bi duş aldım çıktım yarın 13.00da transferim kahvaltı yap progestan iğneni de yap öyle gel dediler ona göre gideceğim bende bu gece uyuyabilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…