- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.841
Benim 3.gün 3 embriyo kuzum senin?İnşallah canımbenim maalesef hep yatma şansım olmuyor. İnşallah tutunmuşlardır bize sımsıkı senin kaçıncı gün embiriyosuy du?
Evet kuzum Enox kan sulandırıcı vuruyorum hergün benimde hep kan topladı hep sertleşti kuzum benimdeNe güzel çok özendim sizeben çalişmak zorundayım. Fitil saatlerimi bile değiştirmek zorunda kaldım. Göbekten İğne yapmaya devam ediyor musun bu arada? Delik deşik oldum kevgire döndüm. Artık iğneler girmekte zorlanıyor o bölgeler epey sertleşti canım çok acıyor
5. Gün 1 embiriyo benimde canımBenim 3.gün 3 embriyo kuzum senin?
Hayırlı olsun canımİyiym gülüm sabah temizlik yaptım şimdi de sıcak bi duş aldım çıktım yarın 13.00da transferim kahvaltı yap progestan iğneni de yap öyle gel dediler ona göre gideceğim bendebu gece uyuyabilirmiyim bilmiyorum
Aminnn Allah razı olsun uzun zaman oldı bu heyecanı yaşamayalıHayırlı olsun canımyarın inşallah sımsıkı tutunur ve hep seninle olur bebisin
Benzer belirtiler bendede var gazım var oda kabak çekirdeği yaptı galiba3.gundeyim içimde nedense bir boşluk var ümitsizliğe kapıldım kendime ne iyi gelir dedim madem ise gitmedim raporluyum etrafi ufak tefek toparladım bezelye yemegi yaptim cilt bakimimi yaptim bu saate getirdim aklima hiç gelmedi olumsuz şeyler simdilik bana iyi gelen ne varsa onu yapıyorum hatta aksam esim isten gelince duşa gireceğim kendimi pis hissediyorum o da olumsuz etkiliyoryarin da sitede biraz yürüyüş yapacağım rahme kan gitmesi icin hafif yürümek önemliymiş bi de gaz problemim sanirim kabak cekirdeginden kaynaklanıyor kabiz da olmadım bunlar benim için çok iyi gelismeler, ara ara sag kasigima iğne batması gibi agri giriyor anlık gece de uyumadan önce alttan bir ağrı giriyor geçici olarak bakalim hakkımda hayırlısı, sende ne var ne yok canim? ❤
Amin canım hepimizde inşallah sağ saglim kucağımıza alırız sende dikkat et bu dönemBenim de 4 Aralık bakacak bebek var mı diye kanamam hafifledi lekelenme şeklinde devam ediyor bakalım herşey yoluna girer inşallah bebişini görünce haber ver Rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben sizin yerinizde olsam önce embriyomu kullanarak devam ederdim. Ben öyle yaptım. Çünkü düşük kalitedeki embriyolarda tutabiliyor.önemli olan genetiği.kalitesi iyi olmayıp genetiği iyi olabilir. Aklımda kalırdı mesela benim o embriyo hep. Ben o yüzden embriyomu transfer ettirdim. Sonucuna göre sonra yeniden yeni bir rota oluşturucam.Kızlar size birşey sorabilir miyim fikirlerinize çok ihtiyacım eski merkezimden olumsuz deneyim sonrası bi tane embryom kaldı 5. Gün orta kalite iyi değil kötü de değil ben merkezde başı sorunlar yaşadım ama doktorum ve hemşireler Embryology özellikle olumsuz olunca aradılar ve bi tane embrypm kaldığını ne zaman istersem o embriyo için gelecebielceğimi söyledi güzel konuştular kendi mi iyi hissetmemi sağladılar ama ben aramadan önce başka merkeze gitmeyi düşünüyordum başka merkeze gidersem sıfırdan başlanacak ve belki olumsuz sonuç aldığım için başka yöntemler uygulanacak ama kendi merkezim sebebin illa başka bi sorundan kaynaklanmadığını tutmayabileceğini o anki ruh halim farklı sebepler etken olabilir dedi ve direk normal transferle embryoyu koyacağını söyledi yani sorun şu siz benim yerimde olsaydınız o 5. Gün orta kaliteyi denerdiz yoksa sıfırdan daha farklı doktorum ararsınız
İnşallah yükselmiştir canım iyi düşün iyi olsun rabbim emeğini boşa cikartmasinCanım kırmızı kan şeklinde değil bazen açık pembe bazen kahverengi oluyor 2 gün olup durmuştu bu sabah yine oldu ama çok değil benim de olsa ols 2 parmak kadar olmuştur yine de moralm bozuluyor böyle olunca. Yarın bi daha test vericem inşallah değerim yükselmiştir
Canım çok geçmiş olsun, bugün nasılsın ?Kızlar selamm ben yine hasta oldumözür dileyerek balgam atıyorum hafif öksürüğüm var ne burun akıntım var gibi ne yapsam toparlarım kendimi yaaa sabah ballı süt içtim zeyrin yağ limon içtim kendimi de sicak tutuyorum ama işte
Kuzum yarın güzel geçsin inşallah birlikte pozitif haberlerini alırız kuzumAminnn Allah razı olsun uzun zaman oldı bu heyecanı yaşamayalı
Ben rapor aldım 1 hafta çalışmak iyi oluyor kafaya takmamak adına belki ama ağrım çok kasıklarım ağrıyor mecbur rapor aldım bu süreçte dinlenmekte önemliNe güzel çok özendim sizeben çalişmak zorundayım. Fitil saatlerimi bile değiştirmek zorunda kaldım. Göbekten İğne yapmaya devam ediyor musun bu arada? Delik deşik oldum kevgire döndüm. Artık iğneler girmekte zorlanıyor o bölgeler epey sertleşti canım çok acıyor
Ara ara bende de oluyor bu durum niye acaba ya böyle düşünmekte istemiyorum aslında3.gundeyim içimde nedense bir boşluk var ümitsizliğe kapıldım kendime ne iyi gelir dedim madem ise gitmedim raporluyum etrafi ufak tefek toparladım bezelye yemegi yaptim cilt bakimimi yaptim bu saate getirdim aklima hiç gelmedi olumsuz şeyler simdilik bana iyi gelen ne varsa onu yapıyorum hatta aksam esim isten gelince duşa gireceğim kendimi pis hissediyorum o da olumsuz etkiliyoryarin da sitede biraz yürüyüş yapacağım rahme kan gitmesi icin hafif yürümek önemliymiş bi de gaz problemim sanirim kabak cekirdeginden kaynaklanıyor kabiz da olmadım bunlar benim için çok iyi gelismeler, ara ara sag kasigima iğne batması gibi agri giriyor anlık gece de uyumadan önce alttan bir ağrı giriyor geçici olarak bakalim hakkımda hayırlısı, sende ne var ne yok canim? ❤
Kızlar sonuç negatif. Umarım her biriniz güzel hayırlı pozitif haberler alırsınız. Rabbim neyler, ne eylerse güzel eyler. Cümleniz için hayırlı sağlıklı bebişler diyorum
İyiyim canım hamd olsunCanım çok geçmiş olsun, bugün nasılsın ?
Çok üzgünüm canım hakkında hayırlısı olsunKızlar sonuç negatif. Umarım her biriniz güzel hayırlı pozitif haberler alırsınız. Rabbim neyler, ne eylerse güzel eyler. Cümleniz için hayırlı sağlıklı bebişler diyorum
İnşallah canım inşallahKuzum yarın güzel geçsin inşallah birlikte pozitif haberlerini alırız kuzum
Ben göbekten yapıyorum günde 2 iğnem var. 2haftadır sürekli iğne yapıyorum göbeğim mosmor. Belli yerlere yapmak zorunda olduğum için artık ne yapsam nafile o bölgeler sertleşti. Küçücük iğne ucu girmiyor zorla ittiyorum 1haftam var teste Rabbim yüzüme gülsün şu çektiğim acılara değsin.İğneden sonra 5 10 dakika oraya bastır 1 saat sonra da soğuk kolanya ve pamuk ile bastır ovala benim sol kalcam iyi ama sağa yapmayı unutum helç geçiriyorum sandım bian mutlaka dene ama unutma
Karı koca öğretmeniz, adetim ara tatilden hemen önceye geldi ve bu sürece başladık. Tabi süre yeterli olmadı yumurtalar biraz geç olğunlaştı 1 haftada rapor aldık karı koca. Tekrar rapor almak istemiyorum ama böyle de çok oluyorBen rapor aldım 1 hafta çalışmak iyi oluyor kafaya takmamak adına belki ama ağrım çok kasıklarım ağrıyor mecbur rapor aldım bu süreçte dinlenmekte önemlisenin rapor alma şansın yok mu ?
Allah yardımcımız olsun inşallah Rabbim yüzümüze gülsünEvet kuzum Enox kan sulandırıcı vuruyorum hergün benimde hep kan topladı hep sertleşti kuzum benimdeallah inşallah karşılığını pozitif ile sonuçlandırır
Benim şuan kalçadan var iğne göbekten hangi iğne vuruluyoBen göbekten yapıyorum günde 2 iğnem var. 2haftadır sürekli iğne yapıyorum göbeğim mosmor. Belli yerlere yapmak zorunda olduğum için artık ne yapsam nafile o bölgeler sertleşti. Küçücük iğne ucu girmiyor zorla ittiyorum 1haftam var teste Rabbim yüzüme gülsün şu çektiğim acılara değsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?