Evet kuzum Enox kan sulandırıcı vuruyorum hergün benimde hep kan topladı hep sertleşti kuzum benimde allah inşallah karşılığını pozitif ile sonuçlandırır

Hayırlı olsun canım yarın inşallah sımsıkı tutunur ve hep seninle olur bebisin

Benzer belirtiler bendede var gazım var oda kabak çekirdeği yaptı galiba kabız değilim bende :) arada hafif ağrılar giriyor karnıma inşallah bunlar pozitif belirtilerdir ama bende umutsuzluğa kapılıyorum arada ya olmadıysa diye çok endişeliyim heycanlıyım günler geçmiyor resmen ben yatıyorum sürekli lavabo ya kalkıyorum arada onla biraz yürüyorum evin içinde sürekli su içiyor sık idrarrım geliyor badem fındık ceviz kuru kayısı kuru incir kuru siyah üzüm yiyorum elma yiyorum havuç yiyorum öyle kuzum

Amin canım hepimizde inşallah sağ saglim kucağımıza alırız sende dikkat et bu dönem

Ben sizin yerinizde olsam önce embriyomu kullanarak devam ederdim. Ben öyle yaptım. Çünkü düşük kalitedeki embriyolarda tutabiliyor.önemli olan genetiği.kalitesi iyi olmayıp genetiği iyi olabilir. Aklımda kalırdı mesela benim o embriyo hep. Ben o yüzden embriyomu transfer ettirdim. Sonucuna göre sonra yeniden yeni bir rota oluşturucam.

İnşallah yükselmiştir canım iyi düşün iyi olsun rabbim emeğini boşa cikartmasin

Canım çok geçmiş olsun, bugün nasılsın ?

Ben rapor aldım 1 hafta çalışmak iyi oluyor kafaya takmamak adına belki ama ağrım çok kasıklarım ağrıyor mecbur rapor aldım bu süreçte dinlenmekte önemli senin rapor alma şansın yok mu ?

Ara ara bende de oluyor bu durum niye acaba ya böyle düşünmekte istemiyorum aslında

Kızlar sonuç negatif. Umarım her biriniz güzel hayırlı pozitif haberler alırsınız. Rabbim neyler, ne eylerse güzel eyler. Cümleniz için hayırlı sağlıklı bebişler diyorum
Canım hayırlısı olsun inşallah , Rabbim en yakın zamanda kendiliğinden bir gebelik nasip etsin inşallahh

Canım çok geçmiş olsun, bugün nasılsın ?
İyiyim canım hamd olsun
Kızlar sonuç negatif. Umarım her biriniz güzel hayırlı pozitif haberler alırsınız. Rabbim neyler, ne eylerse güzel eyler. Cümleniz için hayırlı sağlıklı bebişler diyorum
Çok üzgünüm canım hakkında hayırlısı olsun yılma yıkılma yoluna devam et dualarım seninle
Kuzum yarın güzel geçsin inşallah birlikte pozitif haberlerini alırız kuzum
İnşallah canım inşallah beklenen gün geldi bakalım gerisi nasıl olacak

İğneden sonra 5 10 dakika oraya bastır 1 saat sonra da soğuk kolanya ve pamuk ile bastır ovala benim sol kalcam iyi ama sağa yapmayı unutum helç geçiriyorum sandım bian mutlaka dene ama unutma
Ben göbekten yapıyorum günde 2 iğnem var. 2haftadır sürekli iğne yapıyorum göbeğim mosmor. Belli yerlere yapmak zorunda olduğum için artık ne yapsam nafile o bölgeler sertleşti. Küçücük iğne ucu girmiyor zorla ittiyorum 1haftam var teste Rabbim yüzüme gülsün şu çektiğim acılara değsin.

Ben rapor aldım 1 hafta çalışmak iyi oluyor kafaya takmamak adına belki ama ağrım çok kasıklarım ağrıyor mecbur rapor aldım bu süreçte dinlenmekte önemli senin rapor alma şansın yok mu ?
Karı koca öğretmeniz, adetim ara tatilden hemen önceye geldi ve bu sürece başladık. Tabi süre yeterli olmadı yumurtalar biraz geç olğunlaştı 1 haftada rapor aldık karı koca. Tekrar rapor almak istemiyorum ama böyle de çok oluyor

Benim şuan kalçadan var iğne göbekten hangi iğne vuruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…