- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.861
Ben gibi yapma ben uykusuz gittim valla zor oldu sana ninni okuyum ben dandin dandinii dastanaaaaİyiym gülüm sabah temizlik yaptım şimdi de sıcak bi duş aldım çıktım yarın 13.00da transferim kahvaltı yap progestan iğneni de yap öyle gel dediler ona göre gideceğim bendebu gece uyuyabilirmiyim bilmiyorum
İnşallah tutar canım benim nasıl peki ne zamana transfer oldunBen sizin yerinizde olsam önce embriyomu kullanarak devam ederdim. Ben öyle yaptım. Çünkü düşük kalitedeki embriyolarda tutabiliyor.önemli olan genetiği.kalitesi iyi olmayıp genetiği iyi olabilir. Aklımda kalırdı mesela benim o embriyo hep. Ben o yüzden embriyomu transfer ettirdim. Sonucuna göre sonra yeniden yeni bir rota oluşturucam.
Ahahahah ben ilaçlsra başlayalı uykusuzluk yaşıyorum önceden 11 demeden yatıyordum şimdi 1 2 anca dalıyorum uykuyaBen gibi yapma ben uykusuz gittim valla zor oldu sana ninni okuyum ben dandin dandinii dastanaaaa
Proletex ve axapin yapıyorum göbekten. Sabah akşam progestan fitil , günde 1 corapirin ayrıca 2 ayrı vitamin kullanıyorum. Bol su, kayısı kurusu bir de kabak çekirdeği önerdi doktor. Artık hangi birini yapacağımı şaşıyorum.Benim şuan kalçadan var iğne göbekten hangi iğne vuruluyo
Umudumuz yüksek olsun nasibimiz Allah'a emanet biz elimizden geleni yapalımProletex ve axapin yapıyorum göbekten. Sabah akşam progestan fitil , günde 1 corapirin ayrıca 2 ayrı vitamin kullanıyorum. Bol su, kayısı kurusu bir de kabak çekirdeği önerdi doktor. Artık hangi birini yapacağımı şaşıyorum.
Bendede aşırı uyku yapmıştı cnm suan sadece estforem mi içiyorsunAhahahah ben ilaçlsra başlayalı uykusuzluk yaşıyorum önceden 11 demeden yatıyordum şimdi 1 2 anca dalıyorum uykuyabu süreçlerde hep ilaç zorluyor galiba
Canım selamlarMerhaba arkadaşlar yarın transferin 8. Günü ben işe gideceğim öğretmenim çocuklara oturduğum yerden test deneme dağıtmayı düşünüyorum. Yine kendimi yormadan çözerim sizce bir sıkıntı olur mu?
Ay sürgü verselerdi bundan iyiydi ben ne bileyim çocuk bezi gibi her şeyi çeker sandımUtanacak bişey yok ki güzelim hepimiz aynı durumdaydık bana da ilk sürgüyü verdiler ama yatarak yapmak çok tuhaf geldi o kadar sıkışık olmama rağmen ilkinde yapamadım aldılar sürgüyü 5 dk sonra getirin yapıcam dedim zar zor da olsa yaptım bende her yeri batırıcam sandım ama olmadı demem o ki benim de başıma aynı şey gelebilirdi neyse ki güzel atlattık bak bunlar da komik anılarımız olarak kaldı bizde
Ben okul öncesi öğretmeniyim transferden sonraki gün perşembe ve cuma hemen gittim okula sürekli ayakta olmam gerekiyor branştan dolayı ama ben o 2 gün genelde maşa başı etkinlikleri tercih ettimMerhaba arkadaşlar yarın transferin 8. Günü ben işe gideceğim öğretmenim çocuklara oturduğum yerden test deneme dağıtmayı düşünüyorum. Yine kendimi yormadan çözerim sizce bir sıkıntı olur mu?
Ha bir de ben çok sesimi yükseltmemeye çalıştım zorlarsam bir sıkıntı olur diye düşündümMerhaba arkadaşlar yarın transferin 8. Günü ben işe gideceğim öğretmenim çocuklara oturduğum yerden test deneme dağıtmayı düşünüyorum. Yine kendimi yormadan çözerim sizce bir sıkıntı olur mu?
Mrb kizlar hayırlı aksamlar adetim 3 gun gecikti aksam ustu test yaptim ikinci cizgi silik cikti ardindan adet oldum zannettm ama olmadim gibi hafif lekelenmem oldu sanirim cunki cok az bi kanamam oldu ne olabilir asiri sancim var suanMerhaba Hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim Kımsenın kucagını boş bırakmasın.
Bende ilk adet gunumde randevu alacagım büyük ihtimal ekım ayında tedavı surecım başlıyor..
Bende yormam kendimiBen okul öncesi öğretmeniyim transferden sonraki gün perşembe ve cuma hemen gittim okula sürekli ayakta olmam gerekiyor branştan dolayı ama ben o 2 gün genelde maşa başı etkinlikleri tercih ettim
İşiniz aktif miCanım selamlarben hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ben transferin 4. Gününden itibaren çok aktif çalışmıştım bir sıkıntı olmadı şimdilik Allaha şükür
4+5 canımMaşallah. Kaç haftalıktı gittiğinde
Yaa maşallah4+5 canım
Aminnn inşallah kuzumAllah yardımcımız olsun inşallah Rabbim yüzümüze gülsün
Kaçta transferin kuzum?İyiyim canım hamd olsun
Çok üzgünüm canım hakkında hayırlısı olsunyılma yıkılma yoluna devam et dualarım seninle
İnşallah canım inşallahbeklenen gün geldi bakalım gerisi nasıl olacak
Ben yazdan dondurduğum yaban mersini, cilek ve muydum eşiğinden yogurfa koyup yiyorum, bugün canim tatli istedi ballı süt yaptim kana kana içiyorum bi görsenBenzer belirtiler bendede var gazım var oda kabak çekirdeği yaptı galibakabız değilim bende :) arada hafif ağrılar giriyor karnıma inşallah bunlar pozitif belirtilerdir ama bende umutsuzluğa kapılıyorum arada ya olmadıysa diye çok endişeliyim heycanlıyım günler geçmiyor resmen ben yatıyorum sürekli lavabo ya kalkıyorum arada onla biraz yürüyorum evin içinde sürekli su içiyor sık idrarrım geliyor badem fındık ceviz kuru kayısı kuru incir kuru siyah üzüm yiyorum elma yiyorum havuç yiyorum öyle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?