Ben gibi yapma ben uykusuz gittim valla zor oldu sana ninni okuyum ben dandin dandinii dastanaaaa

İnşallah tutar canım benim nasıl peki ne zamana transfer oldun

Ben gibi yapma ben uykusuz gittim valla zor oldu sana ninni okuyum ben dandin dandinii dastanaaaa
Ahahahah ben ilaçlsra başlayalı uykusuzluk yaşıyorum önceden 11 demeden yatıyordum şimdi 1 2 anca dalıyorum uykuya bu süreçlerde hep ilaç zorluyor galiba

Benim şuan kalçadan var iğne göbekten hangi iğne vuruluyo
Proletex ve axapin yapıyorum göbekten. Sabah akşam progestan fitil , günde 1 corapirin ayrıca 2 ayrı vitamin kullanıyorum. Bol su, kayısı kurusu bir de kabak çekirdeği önerdi doktor. Artık hangi birini yapacağımı şaşıyorum.

Umudumuz yüksek olsun nasibimiz Allah'a emanet biz elimizden geleni yapalım

Canım selamlar ben hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ben transferin 4. Gününden itibaren çok aktif çalışmıştım bir sıkıntı olmadı şimdilik Allaha şükür

Ay sürgü verselerdi bundan iyiydi ben ne bileyim çocuk bezi gibi her şeyi çeker sandım hastalar o kadar kullanıyor falan ya sırtımdan çıkacağını tahmin edemedim yatak filan hep battı arkamdan neler söylediler kim bilir banyo da yasak diye eşim bir paket ıslak mendil alıp geldi öyle temizlemeye çalıştım kendimi

Ben okul öncesi öğretmeniyim transferden sonraki gün perşembe ve cuma hemen gittim okula sürekli ayakta olmam gerekiyor branştan dolayı ama ben o 2 gün genelde maşa başı etkinlikleri tercih ettim

Ha bir de ben çok sesimi yükseltmemeye çalıştım zorlarsam bir sıkıntı olur diye düşündüm

Merhaba Hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim Kımsenın kucagını boş bırakmasın.
Bende ilk adet gunumde randevu alacagım büyük ihtimal ekım ayında tedavı surecım başlıyor..
Mrb kizlar hayırlı aksamlar adetim 3 gun gecikti aksam ustu test yaptim ikinci cizgi silik cikti ardindan adet oldum zannettm ama olmadim gibi hafif lekelenmem oldu sanirim cunki cok az bi kanamam oldu ne olabilir asiri sancim var suan

Ben okul öncesi öğretmeniyim transferden sonraki gün perşembe ve cuma hemen gittim okula sürekli ayakta olmam gerekiyor branştan dolayı ama ben o 2 gün genelde maşa başı etkinlikleri tercih ettim
Bende yormam kendimi test cozdururum veya etkinlik yaptiririm bir şekilde diye düşünüyorum. Birde 8. Günü artık tutan tuttu artık bu saatten sonra ufak aktivitede birşey olmaz

Ben yazdan dondurduğum yaban mersini, cilek ve muydum eşiğinden yogurfa koyup yiyorum, bugün canim tatli istedi ballı süt yaptim kana kana içiyorum bi görsen arada koridorda da yuru muhakkak canim Allah yardımcımız olsun eger bebeğimizin yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun bizimle olur buna inanıyorum ben o bu dünyaya gelsin diye çokça cabaladim hala da çabalıyorum insallah o da gelmek ister bana kendimce olumlama yapmaya çalışıyorum bakalim ya nasip❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…