- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.881
Canim senin adına çok sevindim sayende bu gruptan cok sey ogrendim hepimizden iyi dualarin var bu yolda cokca çabaladın eminim bu sefer daha farklı olacak ve bebislerine kavuşacaksın yarin icin cokca bol sans ve sakinlik diliyorum ben asiri paniktim cunkuAminnn Allah razı olsun uzun zaman oldı bu heyecanı yaşamayalı
Merhaba arkadaşlar yarın transferin 8. Günü ben işe gideceğim öğretmenim çocuklara oturduğum yerden test deneme dağıtmayı düşünüyorum. Yine kendimi yormadan çözerim sizce bir sıkıntı olur mu?
Keseyi 4+5de gördüm şuan 5 +6 dayım 6 Aralık'ta randevum varYaa maşallahbende 5+2 olacağım gittiğimde inşallah görürüz
İş bazında düşünülürse oturarak canım ama ara ara ağır fiziksel işler çıkıyor yapmak zorunda kalabiliyoruz , özel durumumu belirtmek zorunda kaldımİşiniz aktif mi
İnşallah kuzum dualarımız kabul olur gerçekten çok hayal kurduk gerçekleşir inşallah ben arada göbeğimi okşuyorum seviyorum pskoloji gitti iyice bi ağlama geliyor bi gülme geliyor benimde iştahım aşırı açıldı doymuyorum bildiğinBen yazdan dondurduğum yaban mersini, cilek ve muydum eşiğinden yogurfa koyup yiyorum, bugün canim tatli istedi ballı süt yaptim kana kana içiyorum bi görsenarada koridorda da yuru muhakkak canim Allah yardımcımız olsun eger bebeğimizin yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun bizimle olur buna inanıyorum ben o bu dünyaya gelsin diye çokça cabaladim hala da çabalıyorum insallah o da gelmek ister bana ❤ kendimce olumlama yapmaya çalışıyorum bakalim ya nasip❤
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim yolunu kolay etsinMerhaba kızlar. Benim de transferim haftaya salı inş yeni katıldım buraya inş hepiniz için en hayırlısı olur pozitif Keri görürsünüz
Estrofem coraspirin imom omega devit-3 antibiyotik prednol Depot içiyorum progetan 2 ampül vurunuyorumBendede aşırı uyku yapmıştı cnm suan sadece estforem mi içiyorsun
13.00'da Allah nasip ederseKaçta transferin kuzum?
Rabbim hepimizden razı olsun bu defa baya hırpalandım ama güzel sona yaklaşıyor gibi hissediyorum tabiki taktir Allah'ın inşallah evlerimiz şenlenirCanim senin adına çok sevindim sayende bu gruptan cok sey ogrendim hepimizden iyi dualarin var bu yolda cokca çabaladın eminim bu sefer daha farklı olacak ve bebislerine kavuşacaksın yarin icin cokca bol sans ve sakinlik diliyorum ben asiri paniktim cunku❤ Allaha emanetsiniz kuzum ❤
Maşallah erken görmüşsünüz 5 haftadan önce görünmüyor diye biliyorum doktorlar öyle diyor yani.Keseyi 4+5de gördüm şuan 5 +6 dayım 6 Aralık'ta randevum var
Gecmis olsun ohss oldum bende galiba makata agri vuruyor cok kotu tuvalete gitmeye korkyyorum sizde de boyle olmus muyduBu aralar aşırı derecede mısafırım gelıyor. Gecmıs olsuna felan, ohss oldugumda hastanede yatmstım enfeksuyon olarak blıyorlar ondan dolayı cok gelen olduu. Heo ayaktaydmm
Transvajinal ultrasonda çıktı şuan tek düşündüğüm şey kalp atışı inşallah bı sıkıntı olmadan onuda duyarım bide şu ignelerden ne zaman kurtulucam bugün 30.progestan ignemi oldum oksaparda 25Maşallah erken görmüşsünüz 5 haftadan önce görünmüyor diye biliyorum doktorlar öyle diyor yani.
20 kasımda oldu transferim. Perşembe test yapıcam bakalım. Herkes için hayırlısı olsun.İnşallah tutar canım benim nasıl peki ne zamana transfer oldun
Canım ben opu sonrası ağrı kesici ve antibiyotik kullandım 6 gün 1hafta sonra ilişki öneriliyor benim doktorum korun enfeksiyon kaparsin demişti her doktor bu şekildemi yapıyor bilmiyorumOpu yapan arkadaşlar opudan sonra ne zaman ilişki olmalı? Benim bir önceki opudan sonra iki defa daha yumurtam çatladı ama ilişki olmadı o süreçte. Üç gün önce tekrar opu oldum bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı acaba diyorum geriden gelen yumurta bu süreçte dollenebilir mi, kendiliğinden gebelik oluşabilir mi
İnşallah duyarsınTransvajinal ultrasonda çıktı şuan tek düşündüğüm şey kalp atışı inşallah bı sıkıntı olmadan onuda duyarım bide şu ignelerden ne zaman kurtulucam bugün 30.progestan ignemi oldum oksaparda 25
İnşallah canım benim20 kasımda oldu transferim. Perşembe test yapıcam bakalım. Herkes için hayırlısı olsun.
Bana birşey demedi doktorum. Endometrium kalinlaşmiyor bende. Estrofem kullanıyorum kalinlaşsin diye. hani dedim bir ihtimal opu sonrası ovulasyon testi pozitif çıkınca değerlendirsem mi diye düşündümCanım ben opu sonrası ağrı kesici ve antibiyotik kullandım 6 gün 1hafta sonra ilişki öneriliyor benim doktorum korun enfeksiyon kaparsin demişti her doktor bu şekildemi yapıyor bilmiyorum
Hahahaha valla benim de istahim acildi az önce portakallı kek yaptım dayanamadım masterchef izlerken atıştırmalık seviyoruzİnşallah kuzum dualarımız kabul olur gerçekten çok hayal kurduk gerçekleşir inşallah ben arada göbeğimi okşuyorum seviyorum pskoloji gitti iyice bi ağlama geliyor bi gülme geliyor benimde iştahım aşırı açıldı doymuyorum bildiğin
Neler yaşıyoruz yaAy sürgü verselerdi bundan iyiydi ben ne bileyim çocuk bezi gibi her şeyi çeker sandımhastalar o kadar kullanıyor falan ya sırtımdan çıkacağını tahmin edemedim yatak filan hep battı arkamdan neler söylediler kim bilir banyo da yasak diye eşim bir paket ıslak mendil alıp geldi öyle temizlemeye çalıştım kendimi
Ben de transferden bugün önce yapılacak en ağır temizliği yapmıştım sonra kalmasın diyeTemizlik yapıyorum bu halimle
İyiyim biraz daha burnum açık ama bakalım
Sıcak su buharı iyi geldi canım iyiyim biraz daha hamd olsun
Bugün tam bir hafta oldu bugüne kadar hiç bulantı yaşamamıştım bugün neredeyse sürekli midem bulandı geçti istifra edecek seviyede değildi Allahtan ama hep yokladı bulantı beni bi de baş ağrım oldu onun dışında diğer belirtiler aynı göğüs hassasiyeti ara sıra kasık sancısı var onlar ilaçların etkisi de olabilir diye düşünüyorum en net belirti bulantı olabilir benim içinTransfer olan canlar ne durumdasınız? Kaçıncı gündesiniz? Belirtiler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?