- 8 Aralık 2018
- 454
- 703
- 103
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.901
Merhaba canım ben hala regl olmayı bekliyorumGulumse90
@Simgenurr
@mervekaratekin
@1649y
@cupc
@gamze9183
@Bihemta
Kızlar sizde durumlar neler belki yazmışsınızfdır ben kaçırmışımdır sonuçlarınız belli oldu mu ???
Allah'ım rast getirsin yar ve yardımcın olsun canım. Kokaylikla sağlıkla huzurla gelsin can şenliğinİyiym gülüm sabah temizlik yaptım şimdi de sıcak bi duş aldım çıktım yarın 13.00da transferim kahvaltı yap progestan iğneni de yap öyle gel dediler ona göre gideceğim bendebu gece uyuyabilirmiyim bilmiyorum
Benimde ilkine göre düşük çıktı kafama takınca doktorla görüştüm önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması rakama takılma dedi inşallah sağlıkla gelir bebişlerKızlar iyi geceler normal de yarın test günüm ama oksapar yazdıracam diye bugün gitmişken testimi verdim. 5. Gün iki embriyo dondurulmus şekilde transfer yapıldı 11. Gün beta 41.09 çıktı düşük mü acaba?
6. Gün alerji sebebiyle acile gittim onda da kan verdiğimde 8 çıkmıştı beta 5 günde 5 katı yükselmiş ama çıkan değer biraz canımı sıktı. Doktorum hamilelik var dedi ama sağlıklı mı diye her ihtimale karşı Perşembe bir daha kan vermemi istedi. Böyle olup yükselen var mı arkadaşlar ne yemem içmem lazım destek amaçlı
Bana da 48-72 saat aralarinda 2 katına çıkması yeter dedi hayırlı olsun hamilesin dedi Perşembe bir test daha ver bakalım gebeliğin sağlıklı ilerliyor mu bir bakalım dedi 11 gün geçti de şu iki gün geçmez artıkBenimde ilkine göre düşük çıktı kafama takınca doktorla görüştüm önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması rakama takılma dedi inşallah sağlıkla gelir bebişler
Canım merhaba çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisi çıkabilirOpu yapan arkadaşlar opudan sonra ne zaman ilişki olmalı? Benim bir önceki opudan sonra iki defa daha yumurtam çatladı ama ilişki olmadı o süreçte. Üç gün önce tekrar opu oldum bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı acaba diyorum geriden gelen yumurta bu süreçte dollenebilir mi, kendiliğinden gebelik oluşabilir mi
Olumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama kafanı oyala biraz taktıkça daha kötü oluyoruz cidden bak sağlıkla kucağına alacağın günleri düşünBana da 48-72 saat aralarinda 2 katına çıkması yeter dedi hayırlı olsun hamilesin dedi Perşembe bir test daha ver bakalım gebeliğin sağlıklı ilerliyor mu bir bakalım dedi 11 gün geçti de şu iki gün geçmez artık
Sevinemedim tam anlamıyla bilemedim yani kendime de sıkıntı yapmak istemiyorum ama ister istemez düşünüyorumOlumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama kafanı oyala biraz taktıkça daha kötü oluyoruz cidden bak sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün
İnşallah canım Allah razı olsunBen de transferden bugün önce yapılacak en ağır temizliği yapmıştım sonra kalmasın diyeinşallah yarın sağ Salim güzel bir transfer geçirip bebişini de alıp gelirsin aramıza Rabbim yardımcın olsun
Hakkında hayırlısı olsun stres yapma ondan da olabilirMerhaba canım ben hala regl olmayı bekliyorum
Amin amin Allah'ım razı olsun çok çok teşekkür ederimAllah'ım rast getirsin yar ve yardımcın olsun canım. Kokaylikla sağlıkla huzurla gelsin can şenliğinYeni hayatına güzel bir başlangıç olsun yarın canım
Mehaba hoşgeldiniz hayırlı olsun süreciniz inşallah size sımsıkı tutunsunMerhaba benim de 25 Kasım 3. Gün 27 Kasım 5. Gün embriyosu taze transfer oldum bekliyorum çok heyecanlıyime hepimiz bebislerimize kavusalim inşallah
Aminnnn amin çok çok dua edin bize teyzeleri Rabbim desteğimizi birbirimizden eksik etmesin
Amin canım benimAminnnn amin çok çok dua edin bize teyzeleri Rabbim desteğimizi birbirimizden eksik etmesin
Allah razı gülüm Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağında boş koymasınAmin canım benimdaha bu sabah namazdan sonra aklıma geldin buradaki herkesi düşünüp dua ettim. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bizlere merhamet eylesin inşallah
Canım benimm Rabbim hayırlısıyla en güzel en hayırlı şekilde bebişlerine kavuşmayı nasip etsin. Sımsıkı tutunsunlar bir daha hep beraber olun miniklerin annesiKalbim yerinden çıkacak
Canımın. İçi haberlerin bekliyorum lütfen hemen bilgi ver bize kalbimiz seninleİnşallah canım Allah razı olsun
Hakkında hayırlısı olsun stres yapma ondan da olabilir
Amin amin Allah'ım razı olsun çok çok teşekkür ederim
Mehaba hoşgeldiniz hayırlı olsun süreciniz inşallah size sımsıkı tutunsun
Kalbini seveyim tüm kalbimle seninleyim haberlerini eksik etmeKalbim yerinden çıkacak
Hadi inşallah mide bulantısı belirtindir,Bugün tam bir hafta oldu bugüne kadar hiç bulantı yaşamamıştım bugün neredeyse sürekli midem bulandı geçti istifra edecek seviyede değildi Allahtan ama hep yokladı bulantı beni bi de baş ağrım oldu onun dışında diğer belirtiler aynı göğüs hassasiyeti ara sıra kasık sancısı var onlar ilaçların etkisi de olabilir diye düşünüyorum en net belirti bulantı olabilir benim içinkendi kuruntum değilse tabi
İnşallah arkadaşım inşallah öyledir çünkü ben öyle bi bulantı yaşamadım daha önce tuhaftı gerçekten bakalım bugün neler olacak Rabbim hepimizin sabrının emeklerinin karşılığını versin inşallahHadi inşallah mide bulantısı belirtindir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?