Allah'ım rast getirsin yar ve yardımcın olsun canım. Kokaylikla sağlıkla huzurla gelsin can şenliğin Yeni hayatına güzel bir başlangıç olsun yarın canım

Benimde ilkine göre düşük çıktı kafama takınca doktorla görüştüm önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması rakama takılma dedi inşallah sağlıkla gelir bebişler

Benimde ilkine göre düşük çıktı kafama takınca doktorla görüştüm önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması rakama takılma dedi inşallah sağlıkla gelir bebişler
Bana da 48-72 saat aralarinda 2 katına çıkması yeter dedi hayırlı olsun hamilesin dedi Perşembe bir test daha ver bakalım gebeliğin sağlıklı ilerliyor mu bir bakalım dedi 11 gün geçti de şu iki gün geçmez artık

Canım merhaba çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisi çıkabilir

Olumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama kafanı oyala biraz taktıkça daha kötü oluyoruz cidden bak sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün

Olumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama kafanı oyala biraz taktıkça daha kötü oluyoruz cidden bak sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün
Sevinemedim tam anlamıyla bilemedim yani kendime de sıkıntı yapmak istemiyorum ama ister istemez düşünüyorum

İnşallah canım Allah razı olsun
Merhaba canım ben hala regl olmayı bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun stres yapma ondan da olabilir
Allah'ım rast getirsin yar ve yardımcın olsun canım. Kokaylikla sağlıkla huzurla gelsin can şenliğin Yeni hayatına güzel bir başlangıç olsun yarın canım
Amin amin Allah'ım razı olsun çok çok teşekkür ederim
Merhaba benim de 25 Kasım 3. Gün 27 Kasım 5. Gün embriyosu taze transfer oldum bekliyorum çok heyecanlıyime hepimiz bebislerimize kavusalim inşallah
Mehaba hoşgeldiniz hayırlı olsun süreciniz inşallah size sımsıkı tutunsun

Aminnnn amin çok çok dua edin bize teyzeleri Rabbim desteğimizi birbirimizden eksik etmesin
Amin canım benim daha bu sabah namazdan sonra aklıma geldin buradaki herkesi düşünüp dua ettim. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bizlere merhamet eylesin inşallah

Amin canım benim daha bu sabah namazdan sonra aklıma geldin buradaki herkesi düşünüp dua ettim. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bizlere merhamet eylesin inşallah
Allah razı gülüm Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağında boş koymasın

Günaydınlar herkese bol bol meryem süresi yusuf süresi okuyun arkadaşlar sıkı sıkı tutunsun inşallah yavrularımız bizlere allahim kimsenin kucağını boş boynuzu bükük bırakmasın hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah iron canım sana da Allah kolaylık versin stres yapma sen elind3n geleni yapıyorsun Rabbım sığın girmeden önce sonra hep meryem süresini oku bol bol

Canımın. İçi haberlerin bekliyorum lütfen hemen bilgi ver bize kalbimiz seninle

Hadi inşallah mide bulantısı belirtindir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…