Eminn kuzum transfer gününü sayıyormuyuz yoksa ertesi gün mü 1 den sayıyoruz

Aminnnn amin çok çok dua edin bize teyzeleri Rabbim desteğimizi birbirimizden eksik etmesin
Bu topikten aralık topiğine geçtim ama hep ara ara buraya da bakıyorum yola ilk sizinle çıkmıştım ve seni hep merak ediyordum inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canım insallah hayırlı ve güzel sonuclar alırsın

Kızlar nasılsınız, süreciniz nasıl ilerliyor bu süreçte ne yiyorsunuz ne yememeye dikkat ediyorsunuz
Canım merhabalar iyiyim sen nasılsın ben transfer sonrasından itibaren her gün 1-2 avuç kabak çekirdeği , çiğ kaju çiğ badem , dağ inciri 2-3 tane tükettim çay kahve dikkat ediyorum klasik , bitki çayı zerdeçal zencefil vs de iyi değil diyorlar canım

Canım benimm Rabbim hayırlısıyla en güzel en hayırlı şekilde bebişlerine kavuşmayı nasip etsin. Sımsıkı tutunsunlar bir daha hep beraber olun miniklerin annesi Dualarımız seninle canımmm

Canımın. İçi haberlerin bekliyorum lütfen hemen bilgi ver bize kalbimiz seninle

Kalbini seveyim tüm kalbimle seninleyim haberlerini eksik etme

Günaydııın. Canım benim hayırlısıyla sorunsuz al bebişleri gel eve Her şey senin için sorunsuz ve güzel geçsin inşallah. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Cok guzel ve ozel bi gun tadini cikar insallah hayirlisiyla kucagina almak da nasip olur dualarimiz seninle

Hastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimde duygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız

Aynen bende içmiyorum kahve ama çay çok açık bi bardak içebiliyorum dut kurusu ve kabak çekirdeği yiyorum elma falan avakado her gün bi tane yiyorum

Aynen bende içmiyorum kahve ama çay çok açık bi bardak içebiliyorum dut kurusu ve kabak çekirdeği yiyorum elma falan avakado her gün bi tane yiyorum
Canımm bana doktorum 1 kahve ya da 4 açık çay demişti aklında olsun yani ben çok çay düşkünü olduğum için beni mutlu etmişti bu bilgi canım elma çok yememeye dikkat et istersen A vitamini önerilmiyor çok fazla

Hastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimde duygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız
Dualarımız seninle bebişlerin sana sımsıkı tutunsun. Güzel haberlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz

Hadi ya bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için sorun olmuş mudur acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…