- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.921
Eminn kuzum transfer gününü sayıyormuyuz yoksa ertesi gün mü 1 den sayıyoruzİnşallah arkadaşım inşallah öyledir çünkü ben öyle bi bulantı yaşamadım daha önce tuhaftı gerçekten bakalım bugün neler olacak Rabbim hepimizin sabrının emeklerinin karşılığını versin inşallah
Bu topikten aralık topiğine geçtim ama hep ara ara buraya da bakıyorum yola ilk sizinle çıkmıştım ve seni hep merak ediyordum inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canımAminnnn amin çok çok dua edin bize teyzeleri Rabbim desteğimizi birbirimizden eksik etmesin
Selamlar, ben prospektüste 10 gün diye okumuştum canımSelam kızlar bnde cumartesi günü ovitrelle iğne oldum iğne etkisi ne zaman geçiyor
Günaydııın. Canım benim hayırlısıyla sorunsuz al bebişleri gel eveKalbim yerinden çıkacak
Cok guzel ve ozel bi gun tadini cikarKalbim yerinden çıkacak
Ertesi gün 1 diye sayılıyor kuzum bana 12.gün test günü diye 2 Aralık dediler 20 Kasım transfer günüm yani bugün daha 8.günüm benimEminn kuzum transfer gününü sayıyormuyuz yoksa ertesi gün mü 1 den sayıyoruz
Anladım kuzum o zaman benim 4. Gün dahaErtesi gün 1 diye sayılıyor kuzum bana 12.gün test günü diye 2 Aralık dediler 20 Kasım transfer günüm yani bugün daha 8.günüm benim
Canım merhabalar iyiyim sen nasılsınKızlar nasılsınız, süreciniz nasıl ilerliyor bu süreçte ne yiyorsunuz ne yememeye dikkat ediyorsunuz
Canım benimm Rabbim hayırlısıyla en güzel en hayırlı şekilde bebişlerine kavuşmayı nasip etsin. Sımsıkı tutunsunlar bir daha hep beraber olun miniklerin annesiDualarımız seninle canımmm
Günaydınlar herkese bol bol meryem süresi yusuf süresi okuyun arkadaşlar sıkı sıkı tutunsun inşallah yavrularımız bizlere allahim kimsenin kucağını boş boynuzu bükük bırakmasın hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah iron canım sana da Allah kolaylık versin stres yapma sen elind3n geleni yapıyorsun Rabbım sığın girmeden önce sonra hep meryem süresini oku bol bol
Canımın. İçi haberlerin bekliyorum lütfen hemen bilgi ver bize kalbimiz seninle
Kalbini seveyim tüm kalbimle seninleyim haberlerini eksik etme
Bu topikten aralık topiğine geçtim ama hep ara ara buraya da bakıyorum yola ilk sizinle çıkmıştım ve seni hep merak ediyordum inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun canıminsallah hayırlı ve güzel sonuclar alırsın
Günaydııın. Canım benim hayırlısıyla sorunsuz al bebişleri gel eveHer şey senin için sorunsuz ve güzel geçsin inşallah. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Cok guzel ve ozel bi gun tadini cikarinsallah hayirlisiyla kucagina almak da nasip olur dualarimiz seninle
Aynen bende içmiyorum kahve ama çay çok açık bi bardak içebiliyorumCanım merhabalar iyiyim sen nasılsınben transfer sonrasından itibaren her gün 1-2 avuç kabak çekirdeği , çiğ kaju çiğ badem , dağ inciri 2-3 tane tükettim çay kahve dikkat ediyorum klasik , bitki çayı zerdeçal zencefil vs de iyi değil diyorlar canım
Canımm bana doktorum 1 kahve ya da 4 açık çay demişti aklında olsunAynen bende içmiyorum kahve ama çay çok açık bi bardak içebiliyorumdut kurusu ve kabak çekirdeği yiyorum elma falan avakado her gün bi tane yiyorum
Dualarımız seninle bebişlerin sana sımsıkı tutunsun. Güzel haberlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyoruzHastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimdeduygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız
Amin inşallah canım rahat ol hersey güzel olur inşallahHastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimdeduygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız
Kuzum heycanla bekliyoruzzzHastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimdeduygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız
Hadi bakalim yolunuz açık ve bebislerinle olsun kuzummHastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimdeduygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız
Hadi ya bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için sorun olmuş mudur acaba yaCanımm bana doktorum 1 kahve ya da 4 açık çay demişti aklında olsunyani ben çok çay düşkünü olduğum için beni mutlu etmişti bu bilgi canım elma çok yememeye dikkat et istersen A vitamini önerilmiyor çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?