- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.021
Ben de ekran görüntüsünü aldilad bana da gösterdiler sonra da sedyeye aldilar inşallah kese görmeye gidince esimle ceker diye umuyorumYok ancak onu ultrasondan verirler oda işlerine gelmiyor heralde halbuki biz istemeden vermeleri gerekli sadece 1 2 saniye bakabildim ekrana hemen geri kapattılar bende
İyi değil mi ayyy ne güzel umut oluyorsunuz bana bizimkilere kalırsa çoktan hamilesin diye ilan ettiler ama ben değerin yükseldiğini görmeden keseyi kalp atışını duymadan ne bilim kucağıma almadan bir türlü rahatlayamayacagım sanırım annelik böyle bir şey kızlar Rabbim hepimize ayrı ayrı bu duyguyu en güzel şekilde yaşatsın inşallah hep beraber büyütmeyi nasip etsin başka bir başlık altında bebeklerimizi konuşacağımız yaramazliklarini anlatacağımız günler gelsinCanımm inşallah bundan sonra da katlanarak artar 5 günde 5 kat gayet iyi çünkü , Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim ilk tüp bebek yaptırınca değerim 8.gün 17 civarıydı sonra tam iki kat bile artmadan ilerledi canım kimyasal değildi yani testini tekrarla 2 günde birKızlar sizce değerim yükselir mi 6. Gün saat 16 gibi beta 8 çıktı 11. Gün sabah 9 da 41 çıktı nasıl sizce kimyasal olur diye korkuyorum
Dün yaptırdım işte bana dedi ki Perşembe bir daha ver aynı saatte aynı hastane de gidecem inşallah ama yüreğim bir tuhaf henüz sevinemedimBenim ilk tüp bebek yaptırınca değerim 8.gün 17 civarıydı sonra tam iki kat bile artmadan ilerledi canım kimyasal değildi yani testini tekrarla 2 günde bir
Ben hiç test yapmadım ki daha transferin 4.günü kuzum :)Niye verdiklerini bilmiyorum bakınca bişey de anlamadım açıkcası. Boşver önemli olan pozitifi görmek. Tekrar test yaptın mı?
Gönlünü ferah tut, inşallah sağlıklı gebeliktır müjdeli haberi verirsin bizlere de perşembe günüDoktorum Perşembe günü bir daha ver bir bakalım sağlıklı ilerliyor mu dedi aslında 5 günde beş katına çıkmış inşallah yükselmeye devam eder stres yapmamam gerekiyor biliyorum ama düşünmeden edemiyorum sürekli dua ediyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Ayy ben kimle karıştırdım canım seni kusura bakma nolurBen hiç test yapmadım ki daha transferin 4.günü kuzum :)
CanımmmmmCanım benim daha güzel haberlere inşallah
AminnnnCanım hayırlı olsun bebeklerimiz sımsıkı tutunsun insallah Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın bizleri sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun insallah
AminnnnHayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Uykudan uyandımCanısıııı ne yaptın
AminnnOyyyy maşallah yaaa güzellikler seni bulsun
Amin canım Allah razı olsunMaşallah canım sıkıca tutundular nasıl kalite oluyor o bilmiyorum canım ben
İnşallah bebeğin seninledirDeğerim 2 katına çıktı ama lekelenmem de artınca doktorum düşük riski dedi kalçadan iğne verdi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah bebeğin seninledir gülüm sakin kal lütfenBende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm
Uyudum uyandım kaç defaÇıktın mı kuzum nasıl geçti?
Ayyyy inşallahCanimm gozun aydin sonunda bebislerine kavuştunnnn gayet güzel görünüyorlar❤
Yaa cok tatliinsallh kucaginada almak nasip olur
Ne zaman transfer oldun cnm
Ayyyyyy darısı bize inşallahKızlar çooook şükür bin şükür değerim yükselmiş tutunmuş evladım darısı tüm isteyenlere inşallahhhh
Evt cnm istedim verdiler çapada sonradan resim çekmiştim kağıt vermediler diyeBöyle ultrason kağıdı veriyorlar mı?
Merhaba hoşgeldinizArkadaş bende 24 Kasım da 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım
Bnce iyi bnm inşallah güzel artış görürsün moralini düşürmeKızlar sizce değerim yükselir mi 6. Gün saat 16 gibi beta 8 çıktı 11. Gün sabah 9 da 41 çıktı nasıl sizce kimyasal olur diye korkuyorum
Transferle birlikte sayarsak bugün 4. Günüm canım benimde. Bişey olmaz diye düşünüyorum, öyle umud ediyorum, rahat edemiyorum çünkü bu şekilde
Arkadaş bende 24 Kasım da 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım
Kızlar ne zaman test yapacaksiniz ?Yok ancak onu ultrasondan verirler oda işlerine gelmiyor heralde halbuki biz istemeden vermeleri gerekli sadece 1 2 saniye bakabildim ekrana hemen geri kapattılar bende
Ben de özeldeyim ama bana da vermedilerÖzelde veriyorlarmış genelde ama devlette vermiyorlar bana vermediler
Ben olucam inş canımKızlar, 2. Çocuğu için transfer olacak olan var mı
Bişey olmaz çok Allah ın izniyle haşır huşur suya girip kendini keselemeye kalkma da sakin sakin duşunu al çık çok eğilip kalkmadan Allah a emanet et gir bişey olmaz inşallah ben öyle yapıyorum inşallah Allah ın izniyle bişey olmamıştırTransferle birlikte sayarsak bugün 4. Günüm canım benimde. Bişey olmaz diye düşünüyorum, öyle umud ediyorum, rahat edemiyorum çünkü bu şekilde
Kasık ağrılarım oluyor canım bide 2 gündür sol bacağım ağrıyor sol kasığıma ağrılar giriyorAyy ben kimle karıştırdım canım seni kusura bakma nolurben de 23nde transfer oldum sabırla 5 aralığı bekliyorum. Kramp yada kasık ağrıların var mı ?
Öylr oluyor ilk gün kuzum bende çok uyudum uyandımCanımmmmm
Aminnnn
Aminnnn
Uykudan uyandım
Aminnn
Amin canım Allah razı olsun
İnşallah bebeğin seninledir
İnşallah bebeğin seninledir gülüm sakin kal lütfen
Uyudum uyandım kaç defa
Ayyyy inşallah
Ne zaman transfer oldun cnmhoşgeldin
Ayyyyyy darısı bize inşallah
Evt cnm istedim verdiler çapada sonradan resim çekmiştim kağıt vermediler diye
Merhaba hoşgeldinizhayırlı sonuçlar olsun inşallah
Bnce iyi bnm inşallah güzel artış görürsün moralini düşürme
Pazar günü idrar, pazartesi yani 5 inde de kan canımKızlar ne zaman test yapacaksiniz ?
Aldım canım duş, rahatladımBişey olmaz çok Allah ın izniyle haşır huşur suya girip kendini keselemeye kalkma da sakin sakin duşunu al çık çok eğilip kalkmadan Allah a emanet et gir bişey olmaz inşallah ben öyle yapıyorum inşallah Allah ın izniyle bişey olmamıştırçok da kötü düşüncelere girmiyorum olumlu düşünüp olumlama yapıyorum hep kendime kızlardan biri uğraş bulmak gerek demiş ben örgü örmeye başladım tavsiye ederim acayip kafa dağıtıyo kendimi dinlemeye fırsatım olmuyor
Valla 10 günden önce test yapmaya çok korkuyorumKızlar ne zaman test yapacaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?