Yok ancak onu ultrasondan verirler oda işlerine gelmiyor heralde halbuki biz istemeden vermeleri gerekli sadece 1 2 saniye bakabildim ekrana hemen geri kapattılar bende
Ben de ekran görüntüsünü aldilad bana da gösterdiler sonra da sedyeye aldilar inşallah kese görmeye gidince esimle ceker diye umuyorum❤❤

Canımm inşallah bundan sonra da katlanarak artar 5 günde 5 kat gayet iyi çünkü , Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
İyi değil mi ayyy ne güzel umut oluyorsunuz bana bizimkilere kalırsa çoktan hamilesin diye ilan ettiler ama ben değerin yükseldiğini görmeden keseyi kalp atışını duymadan ne bilim kucağıma almadan bir türlü rahatlayamayacagım sanırım annelik böyle bir şey kızlar Rabbim hepimize ayrı ayrı bu duyguyu en güzel şekilde yaşatsın inşallah hep beraber büyütmeyi nasip etsin başka bir başlık altında bebeklerimizi konuşacağımız yaramazliklarini anlatacağımız günler gelsin

Kızlar sizce değerim yükselir mi 6. Gün saat 16 gibi beta 8 çıktı 11. Gün sabah 9 da 41 çıktı nasıl sizce kimyasal olur diye korkuyorum
Benim ilk tüp bebek yaptırınca değerim 8.gün 17 civarıydı sonra tam iki kat bile artmadan ilerledi canım kimyasal değildi yani testini tekrarla 2 günde bir

Gönlünü ferah tut, inşallah sağlıklı gebeliktır müjdeli haberi verirsin bizlere de perşembe günü

Canım benim daha güzel haberlere inşallah
Canımmmmm
Canım hayırlı olsun bebeklerimiz sımsıkı tutunsun insallah Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın bizleri sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun insallah
Aminnnn
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Aminnnn
Canısıııı ne yaptın
Uykudan uyandım
Oyyyy maşallah yaaa güzellikler seni bulsun
Aminnn
Maşallah canım sıkıca tutundular nasıl kalite oluyor o bilmiyorum canım ben
Amin canım Allah razı olsun
Değerim 2 katına çıktı ama lekelenmem de artınca doktorum düşük riski dedi kalçadan iğne verdi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah bebeğin seninledir
Bende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm
İnşallah bebeğin seninledir gülüm sakin kal lütfen
Çıktın mı kuzum nasıl geçti?
Uyudum uyandım kaç defa
Canimm gozun aydin sonunda bebislerine kavuştunnnn gayet güzel görünüyorlar
Ayyyy inşallah
Yaa cok tatli insallh kucaginada almak nasip olur

yaş 28 2.denemem
3. Gün
14 Aralık sonucum

Binde listeye alır mısın
Iron Butterfly
Ne zaman transfer oldun cnm hoşgeldin
Kızlar çooook şükür bin şükür değerim yükselmiş tutunmuş evladım darısı tüm isteyenlere inşallahhhh
Ayyyyyy darısı bize inşallah
Böyle ultrason kağıdı veriyorlar mı?
Evt cnm istedim verdiler çapada sonradan resim çekmiştim kağıt vermediler diye
Arkadaş bende 24 Kasım da 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Kızlar sizce değerim yükselir mi 6. Gün saat 16 gibi beta 8 çıktı 11. Gün sabah 9 da 41 çıktı nasıl sizce kimyasal olur diye korkuyorum
Bnce iyi bnm inşallah güzel artış görürsün moralini düşürme

Transferle birlikte sayarsak bugün 4. Günüm canım benimde. Bişey olmaz diye düşünüyorum, öyle umud ediyorum, rahat edemiyorum çünkü bu şekilde

Arkadaş bende 24 Kasım da 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım

Yok ancak onu ultrasondan verirler oda işlerine gelmiyor heralde halbuki biz istemeden vermeleri gerekli sadece 1 2 saniye bakabildim ekrana hemen geri kapattılar bende
Kızlar ne zaman test yapacaksiniz ?

Transferle birlikte sayarsak bugün 4. Günüm canım benimde. Bişey olmaz diye düşünüyorum, öyle umud ediyorum, rahat edemiyorum çünkü bu şekilde
Bişey olmaz çok Allah ın izniyle haşır huşur suya girip kendini keselemeye kalkma da sakin sakin duşunu al çık çok eğilip kalkmadan Allah a emanet et gir bişey olmaz inşallah ben öyle yapıyorum inşallah Allah ın izniyle bişey olmamıştır çok da kötü düşüncelere girmiyorum olumlu düşünüp olumlama yapıyorum hep kendime kızlardan biri uğraş bulmak gerek demiş ben örgü örmeye başladım tavsiye ederim acayip kafa dağıtıyo kendimi dinlemeye fırsatım olmuyor

Arkadaşlar merhaba.
Benim transferim yarın. Bir şey sormak istiyorum sizlere. Ben artık fitilleri yapamıyorum işerim doğru gitmiyor. Sanki biraz daralmış gibi içerisi anlamadım. Bagirsak tembelliği de başladı. Bunlar transferden sonra başlamayacak mıydı?. Sizde de oldu mu? Bi de siz ne yapıyorsunuz bagirsak tembelliği için. Ne yiyorsunuz mesela.

Öylr oluyor ilk gün kuzum bende çok uyudum uyandım

Aldım canım duş, rahatladım bende dizi izliyorum, kitap okuyorum iyi geliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…